Tässä ketjussa vaadimme Käyttäjänimettömän kirjoitusoikeuksien palauttamista

  • 12 023
  • 89
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Onhan tuo nyt jo törkeää pohjoiskorealaista mielivaltaa, että laatukirjoittajat yksi toisensa jälkeen ammutaan tältä palstalta. Siksipä on syytä nousta jälleen kerran barrikaadeille vaatimaan muutosta vallitsevaan menoon.

Te arvon moderaattorit tuolla toiminnallanne tuhoatte tämän palstan ainutlaatuisuuden ja haluatte taannuttaa tämän Suomi24-tasoiseksi diipadaapa-keskusteluksi, jossa kellään ei ole mitään uutta ja mielekästä sanottavaa.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Välillä tämä kaveri vitutti, välillä huvitti, mutta avauksen allekirjoitan täysin.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Joku modekunnan Rekun rakastaja hermostui liikaa ja tässä tulos, olisi vienyt vaikka koiran ulkoilulenkille niin olisi pää tuulettunut.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Yksi Jatkiksen parhaimmista ja mielenkiintoisimmista kirjoittajista sai sitten potkut täältä. Kylläpä pistää mielen matalaksi. Vaikka epäilenkin omalla mielipiteelläni ja vaatimuksellani olevan hyvin vähän mitään todellista valtaa, niin silti vaadin modeja mitä kunnioittavammin korjaamaan tämän erheensä ja palauttamaan Käyttäjänimettömän kirjoitusoikeudet.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Joku modekunnan Rekun rakastaja hermostui liikaa ja tässä tulos, olisi vienyt vaikka koiran ulkoilulenkille niin olisi pää tuulettunut.

En mä ainakaan koiraketjusta löytänyt mitään niin kamalaa rikkomusta että tuo poisto olisi millääntavalla aiheellinen. Jos tuo kalsarikänniketjun viestin perusteella on tullut niin huh huh.

Liityn joukkoon.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Te arvon moderaattorit tuolla toiminnallanne tuhoatte tämän palstan ainutlaatuisuuden ja haluatte taannuttaa tämän Suomi24-tasoiseksi diipadaapa-keskusteluksi, jossa kellään ei ole mitään uutta ja mielekästä sanottavaa.

Vaikka epäilenkin omalla mielipiteelläni ja vaatimuksellani olevan hyvin vähän mitään todellista valtaa...

Tuossa kaiketi kaikki tämän palstan nykytilasta. Jos poikkeat valtavirrasta ja osaat vähänkin ilmaista itseäsi, niin kenkää saat, tai se on vain ajan kysymys. Moni on myös poistunut itse vapaaehtoisesti tai tekemässä sitä. Keskustelu on kuin Pohjois-Koreasta, sinä määräät suunnan, modet vauhdin.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Onkohan käyttäjä Käyttäjänimetön tullut potkaisseeksi väärää koiraa?

Olin aikanaan schollin kenkimistä vastaan, enkä nyt tee tässä asiassa poikkeusta vaan olen sitä mieltä, että perusteita kenkimiselle ei ole olemassa - "rikehistoria" ei mielestäni ole riittävä peruste, koska minä en ainakaan muista viimeisen vuoden puolentoista ajalta Käyttäjänimettömältä useita pitkiä pelikieltoja, joku sellainen joukossa taitaa olla, mutta kyse on - hataran muistini mukaan - yksittäiskappaleesta.

Ilmeisesti tämä palsta ei sulata persoonia - sellaisia joilla riittää uskallusta sorkkia herkkiä aiheita ja hiukan ravistella luutuneita arvoja ja asenteita.

Ei Käyttäjänimetön virheetön kirjoittaja ollut, mutta ei meistä ole kukaan - eikä pidäkään olla. Hän oli persoona - ja on toki sitä edelleenkin.

vlad.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Schollin kenkiminen oli surullinen juttu palstan keskustelun tasoa ajatellen, mutta ymmärrän sen siinä mielessä, että sääntöjen tulisi kuitenkin olla jotakuinkin samat kaikille. Schollille annettiin enemmän kuin riittävästi mahdollisuuksia sääntöjen noudattamiseen ja epäilen, että hän loppujen lopuksi teki ns. harkitun palstaitsemurhan.

Sen sijaan tämä käsillä oleva Käyttäjänimettömän poistaminen kaipaa kyllä melko väkeviä perusteluja moderaattoreiden puolelta. En pidätä hengitystäni niitä odotellessani.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aprillipäivä kesäkuussa, ihan oikeasti nyt ei hämmästyksen synonyymit riitä kuvaamaan tätä tilannetta. Ihan omissa kymmenissäni nostin kättä lippaan tuosta koiraketjun avaamisesta, koska sehän on tiedossa että älähdyksiä siitä syntyy. Onkohan Käyttiksellä sitten takanaan ns. salassapidettyjä banneja, kun minusta hänen nimimerkkiään ei kovin usein rangaistuslistalla ole näkynyt (kun kerran aikaisempaan rikehistoriaan vedottiin).

Miten sitä kultaisella 80-luvulla sanottiinkaan, Jatkoaika on yks vitun Albania.

Ai niin, vielä varmuuden vuoksi: jankkaamiseksihan se välillä Käyttiksellä meni, ja jokunen kerta oli kirjoituksiaan lukiessa verenpaine rankasti koholla. Yllättävän usein sieltä löytyi kuitenkin se punainen lanka, joka tälläkin palstalla on valitettavan usein kateissa. Niin ja tosiaan: tähän ketjuunhan ei Jatkoajan koodiston mukaan saisi kirjoittaa kuin yli 10000 viestin historian omaavat, että jopa minä nyt itseni munasin.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Murinan ja haukahdusten säestyksellä nostan täältäkin tassua Käyttäjänimettömän puolesta.

Nyt on moderaattoreilta jääneet matolääkkeet ottamatta!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Uskaltaakohan täällä enää jatkossa keskustella enää yhtään mistään valtavirrasta poikkeavasta hieman provosoiden, kärjistäen, mutta ehdottomasti pilke silmäkulmassa? Jos tämä nyt tassujen takia tuli, niin aivan käsittämätön tuomio.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No huhhuh, paketti (tai laitetaan samantien kaksi) hamekangasta Moderaattorien toimistolle. Nyt kyllä menee jo naurettavuuksienpuolelle. Kärkästä joo, mutta kuitenkin perusteltua keskustelua ja tulos on tässä. Alkaa muistuttaa Valko-Venäjän MM-kisojen tuomarityöskentelyä.

Todellakin vaadin ko. nimimerkkiä takaisin. Nyt meni kyllä ihan totaalisen väärin tuomiot.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Allekirjoitan vaatimuksen saatana. Onko tässä sattunut jokin virhe? Välissä kai pitäisi olla pitempiä banneja tai sitten jokin erittäin räikeä rikos. Ei sellaista pysty löytämään, vaikka kuinka tiheällä kammalla tutkisi. Vähän vaikuttaa näytösoikeudenkäynnissä annetulta nappituomiolta. Täältä voi vissiin lentää melko mielivaltaisesti pois. Ikävää.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vitun perseestä, ettei Vapaan ja kierrätyskeskuksen puolella voi ottaa vähän rennommin noiden sääntöjen suhteen. Iljettävä kyttäysmentaliteetti ei saisi pesityä näihin paikkoihin, koska nimenomaan Vapaan keskustelun ja Kierrätyskeskuksen puolella joka toinen kirjoittaa kieli poskella.

Ottakaa Käyttäjänimetön takaisin vaikka kuukauden rankun jälkeen, muussa ei ole mitään logiikkaa. Ottakaa samalla schollkin takaisin!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mitä helvettiä täällä tapahtuu? Käyttäjänimetön on persoona, joka kirjoittaa paljon asiaa ja joskus sitä on vähän liikaakin, mutta ei täällä palstalla ole keskustelua, jossa ko. nimimerkki ei olisi mielipidettään ja kirjoittamaansa asianmukaisesti perustellut.

Erityisesti harmittaa Kärppäosion puolesta. Sieltä lähti nyt vähän liikaa asiaa ja näkemystä jonkun pikkusielun perjantai-iltaisen rähinäkännikohtauksen vuoksi, jossa tämä luuvalo on päättänyt valtaansa osoittaa. Vitun jätkät minkä teitte, tätä ette anteeksi saa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kertokaa nyt mitä tapahtuu tai siis miksi, olin muutaman tunnin tuossa ulkoilemassa.

Ovatkohan modet samaa sarjaa Salkkareiden kässäritiimin kanssa. Nuoria ihmisiä mitkä eivät oikein tiedä mitä ovat tekemässä. Ja tuli tehtyä jo.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Välillä tämä kaveri vitutti, välillä huvitti, mutta avauksen allekirjoitan täysin.

Näinpä! Hyvää vauhtia on Jatkoajasta tulossa "erkujen" palsta. Laatukirjoittajia potkimalla ei todellakaan saavuteta moderoinnin tavoitetta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo kyllä tästä on kaikenlaisten palstatosikoiden keräilyalusta vähitellen tulossa. Kaikki vähänkään elävämpään keskusteluun pystyvät kengitään vähitellen pois.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Jos tuo poisto tuli tuon koiraketjun avaamisen vuoksi, niin sillai. Taisi se koira älähtää, johon kalikka tai jotain.



Tervetuloa Kiekkopesään niin Käyttäjänimetön, kuin muutkin turhautuneet. Siellä ei mode turhasta motkota.
Pesästä ei koskaan tule saman kokoluokan kilpailijaa Jatkoajalle, mutta mikäli on kiinnostusta lähteä kehittämään hyvää vaihtoehtoa kiekkokeskustelulle, niin sinne ja heti.

Plussana vielä säännöllisen epäsäännöllisesti toistuvat tapaamiset, joista voisi jo nyt koostaa hauskahkon matkakertomuksen. Emmekä me kaikki ole verkkolegendan mukaisia katkeroituneita Jatkoajasta pois potkittuja hahmoja, vaikka osa varmaan sitäkin.

Tervetuloa. Kiekkopesa.fi - siellä on Veinikin.
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Sananvapaus on yhteiskunnan ja kaikkien yhteisöjen perusta ja kaiken kehityksen edellytys ja joka täysin muodollisten, ketään sinänsä haittaamattomien seikkojen varjolla estää monipuolista kirjoittajaa tuomasta näkökantaansa julki ottaa valtaisan vastuun päättää vapaasta tiedonsaannista.
Kukaan meistä ei ole sellainen jumala että voisi asettaa itsensä vapaan tiedonsaannin yläpuolelle, päättää, valikoida tai määritellä mistä saa puhua ja miten sikäli kuin kirjoittamisesta ei voida osoittaa selvää vahinkoa tai haittaa kellekkään.
Omalla psykedeelistransnegroottisella mielentilallani ynnä huomattavasti alkoholin rasittamalla fyysisellä tomumajallani asetun tähän yhteiseen rintamaan vaatimaan käyttäjänimettömän ihmisoikeuksien palauttamista ja euroopan unionin sekä YK:n sananvapausdirektiivien noudattamista sekä kaikenlaisen pikkusieluiseksi katsottavan palstavalvonnan välitöntä lopettamista ja koko valvontalinjan uudistamista. Jos saamme tästä joukkobannia kirjoittajien nimettömään joukkohautaan niin tahdon myös esilletuoda sen että oli pirun kunniakasta kirjoitella kanssanne! : ( )
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Hieman oudossa valossahan tämä poistopäätös on verrattuna moneen muuhun selkeämpään tapaukseen eli käyttäjänimetön vaan takaisin kiitos, on tässä itsekukin joutunut omia sanojaan ja virheitään korjailemaan riippumatta missä roolissa tällä palstalla pyörii..
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Onhan tämä melkoisen turhauttavaa paskaa taas. Kyllä tässä nyt modet kusee omaan nilkkaan ja pahasti. Tylsää arki-iltojen virkamiesmeininkiä kohti mennään, ilman mitään korea-höpötyksiäkin niin suoraan sanoen tylsempään, ikävämpään ja vähemmän mielenkiintoiseen suuntaan ollaan menossa. Kai se sitten tekee palstasta helppolukuisempaa tai jotain.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Näin koiraa omistamattoman ihmisen näkökulmasta täysin odottaman ja erittäin oudonoloinen päätös. On jotenkin säälittävää, että noinkin kova tuomio annettiin ilman että sitä osattiin mitenkään perustella. Vähän kun jääkiekossa antaisi pelikielto epäurheilijamaisesta käytöksestä ilman että mitään erikoisempaa on tapahtunut.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Näin koiraa omistamattoman ihmisen mieleen tuli, että eikö joskus ole annettu ketjunavauskieltoja? Muistanko omiani vai oliko tuollainen jo kärsitty. Kertokaa eikö joku muka saanut ikuisen avauskiellon muiden oikeuksien säilyttyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös