Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Otsikko kertoo oleellisen. Vuodesta toiseen hommia hoidetaan aivan luokattomalla tavalla. Seura ei tunnu miehiä kiinnostavan vaan omaa etua ajetaan kaiken muun edelle. Tällä hetkellä Turun Palloseuran perimmäinen tarkoitus on ilmeisesti tehdä mahdollisimman hyvät voitot sinne kuuluisaan kirstuun.

Minkäälaista tulevaisuuden suunnitelmaa ei tunnu löytyvän, kun sitä ei pystytä julkistamaan vaikka sitä useasti on pyydetty. Myöskään mitään tolkkua ei pelaajapolitiikassa ole ollut useaan vuoteen. UTJ saa tietyt rajat joiden mukaan sitten laahataan mitä erikoisempia ulkomaalaispelaajia joukkueeseen. Tulevaisuuden suunnittelua ei harrasteta myöskään pelaajien osalta, vaan omia kasvatteja ajetaan seurasta pois ja muualta raahataan ylijäämät Turkuun.

Talouspuolella tehdään voittoa, mutta liikevaihto putoaa jatkuvasti huolestuttavalla tavalla. En tiedä onko tässäkään mitään pelastusoperaatiota meinattu aloittaa, mutta "jottai tarttis tehrä!".

Täten vaadin, että HC TPS Turku Oy:n hallitus eroaa välittömästi! Ja myös Ari Vuori samalla ovenavauksella ulos.

Adressit.com - Allekirjoitukset - Avoimuutta ja tavoitteita HC TPS Turku Oy:n hallitukselta
 
Viimeksi muokattu:
”Pojat ei hävinny tänään, ne ei vaan voittanu”

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketju johon osallistun mielelläni. Olen hyvin pettynyt tapaan miten tuo ylempi johto toimii ja miten he osoittavat arvostuksensa sekä pelaajia että kannattajia kohtaan.

Joko nyt saa puhua puuhastelusta? Ylimielisestä sellaisesta.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä mukana vaatimassa, allekirjoitan myös addressin, mikäli joku sellaisen väsää. Tää on niin vitun raskasta nykyään kannattaa mustavalkoista seuraa Turussa.
 
Älä usko kaikkea lukemaasi internetissä. Varsinkin lainaukset ovat siellä usein täysin tuulesta temmattuja. - Albert Einstein

juaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lykkään nimeni alle. Ei tuossa touhussa ole enää mitään järkeä. Sikariportaassa on tämän seuran pahin mätäpesäke ja se on saatava pois, jotta tulevaisuudessa voitaisiin alkaa pärjätä.
 

HTEspi

Jäsen
Minulle ei yleensä ole tapana osallistua tällaisiin, mutta tällä kertaa en voi jättää välistä.

Mahdollisimman paljon jengiä mukaan, jonka jälkeen olisi mukava saada tälle asialle medianäkyvyyttä, jotta homma nousisi muidenkin kuin palstalaisten tietouteen.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Mahdollisimman paljon jengiä mukaan, jonka jälkeen olisi mukava saada tälle asialle medianäkyvyyttä, jotta homma nousisi muidenkin kuin palstalaisten tietouteen.
Minä tein jo oman osuuteni twiittaamalla asiasta #HCTPS ja #Liiga -hashtageilla. Eli nyt on ainakin Twitterin seuraajille nähtävissä, että palstalla toivotaan hallituksen eroamista.

Edit: ja teen selväksi samalla, että itse en ole vielä "päättänyt", allekirjoitanko tämän vai en. Pitää miettiä. Mutta kannattajien toiveille soisi enemmän näkyvyyttä.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Allekirjoitus täältä. Paljon olisi sanottavaa mutta jäsen Jalasvaara kirjoitti kaiken auki niin osuvasti että en älypuhelimella jaksa lähteä turhaa redundanssia tuottamaan.

Vaikka köyhiä ja ajattelemattomia perusteluja olenkin esim Vuoren kohdalla kyseenalaistanut niin onhan tuo homma hänenkin osaltaan levinnyt käsiin aika tavalla. Vahan kohtelu oksettaa erityisen paljon, en löydä sanoja.

Lentokapteenilla ei ole alkuunkaan edes ollut mitään kompetenssia jääkiekkoseuran johtotehtäviin, Koivu on sisäsiittoisuuden ja kivikautisuuden ilmentymä ja Ketonen on ainakin vähemmän ilkeidenkin juttujen perusteella omin motiivein liikenteessä. Ainakin nämä em. sankarit nyt nopeasti kauas lajin nimeltä jääkiekko parista, kiitos.

Alkoi vatsassa kivistää kun näitä kirjoitti mutta ns. sad but true-tuntemuksilla tässä ollaan liikenteessä.

Joukkueelle toivon täydestä sydämestäni ja aidolla rakkaudella tsemppiä. Ei oo helppoa just nyt.
 
The more I see, the less I know for sure. -John Lennon

Jushka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen tähän saakka hyvin vähän kirjoitellut, paljon ja pitkään palstaa kuitenkin jo lukenut.

Nyt nimi alle.

Viime vuosina on ovet käyneet niin pelaajistossa kuin valmennuksessakin, ja sillä ei näytä juuri vaikutusta sijoitukseen olevan. Vika on siis jossain muualla, syvemmällä.
 
Viimeksi muokattu:
ON VAIN YKSI...

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ehdottomasti TPS:n hallitus vaihtoon ja samalla oven avauksella myös UTJ Ari Vuori.

Johdon taholta on valehdeltu ja osoitettu täydellistä piittaamattomutta nykytilanteesta. Miten voi olla mahdollista, ettei oikeita johtopäätöksiä osata tehdä, vaan kannattajien on tultava ne sanomaan.

Toivon, että sponsorit yhtyisivät myös tähän vaatimukseen johdon vaihtamisesta, sillä harvan sponsorin etu on olla tällaisen toiminnan "takuumiehenä".
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Asiaa..


Eihän tässä enää muuta vaihtoehtoa voi olla kun tulos on kaudesta toiseen samaa korpivaellusta, vaikka pelaajia tai valmennusta yms vaihdellaan. Tuo Hietarinnan blogi kertoo kaiken oleellisen ko. poppoon toiminnasta..
 
”Hyvin jätkät taisteli taas ja löysi tien voittoon"

Anrii

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JarPa
Hep. Alkaa läikkyä pikkuhiljaa. Kannattajat ovat käyneet pyytämässä selvitystä tulevaisuudesta, Turun Sanomien mielipiteissä, Jatkoajassa ja sähköpostitse on pyydetty tulevaisuuden suunnitelmia. Haluaako ne vitun neropatit tyhjän hallin että tajuavat???
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, MTL, BUF
Johdosta ei ole taidettu erottaa muu kuin Hietarinta, mikä tuntui ihmeelliseltä. Jos nyt sitten hallitus ulos, ei ainakaan hirveän huonommin voi enää mennä. Mukana ollaan. Oliko Nummelingate sittenkin syynä Hietsun potkuihin? Jos hän olisi halunnut miehen eikä hallitus suostunut?
 
1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010 ?

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Nimi alle myös täältä! Juttuja kuunnellessa tuntuu kyllä että siellä on lähes kaikki organisaatiossa hallituksen sätkynukkeja. Ei siinä mitään jos hallitus tekee oikeita päätöksiä, mutta kun ei tee.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tämä puuhastelu alkaa jo riittämään. Lähivuosien aikana on vaihdettu valmentajia ja käytännössä koko joukkue pariinkin kertaan, ja mikään ei ole muuttunut. Ei tässä siis juurikaan jää enää vaihtoehtoja missä se vika piilee.
 
KUBE #5
"Jos Norre hoitaa hommat ihan huonosti, niin mun pitää katsoa että Norre ite hyppää sinne maaliin seuraavaks." - Urpo Ylönen

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
TPS:n johto on epäonnistunut tehtävässään. Erittäin todennäköistä on, että tällä on ollut heijastusvaikutuksia koko organisaation toimintaan ml. urheilutoiminta. Päätöksenteko on klikkiytynyttä ja organisaatio on ajautunut mikromanageeraamisen tilaan todellisten uudistusten ja päätösten sijaan. Kulukuri on tukahduttanut tuotteen kehitysmahdollisuudet ja kilpailukyvyn.

Viime viikolla kuulin mykistävän huhun, joka vahvistaa osaltaan huhutun nihilismin olemassaoloa TPS-organisaatiossa. Huoltajat olivat tekemässä pienvälinehankintaa joukkueelle kauhtuneiden ja kuluneiden tarvikkeiden tilalle. Tähän ei kuitenkaan rahaa myönnetty, ja päätöksentekijänä on esitetty olleen hallitus ja nimenomaisesti sen erään jäsenen. Lopputulemana huoltajat olivat itse (!) rahoittaneet hankinnan, koska hankinta on nähty niin tarpeelliseksi.

Esimerkki on sirpaleinen, mutta kertoo olennaisen - tällaisessa työpaikassa ei ole kaikki hyvin. Lieventävänä seikkana voidaan kertoa, että ilmeisesti rahaa on tarjottu huoltajille sittemmin takaisin, mutta ainakaan aluksi huoltajat eivät sitä kostoksi huolineet.

Vaatia voidaan mitä halutaan, mutta hallituksen jäsenenhän voi erottaa normaalitapauksessa vain yhtiökokous (yhtiöjärjestyksessä voi olla pykälä muustakin jäsenen asettamisesta koskien alle puolta jäsenmäärästä). Ylimääräistä yhtiökokousta sitten pystyyn vaan joku/jotkut joilla on vähintään 10% osakkeista...ja sit mä katsoin hallituksen kokoonpanoa ja heräsin. Huomatkaa siis vahva olettamani siitä, että kukaan jäsenistä ei tule itse eroamaan.
 
“Success is neither magical nor mysterious. Success is the natural consequence of consistently applying basic fundamentals.”
- J. Rohn -​

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summanen, Tamminen ja RajatOn
Juttuja kuunnellessa tuntuu kyllä että siellä on lähes kaikki organisaatiossa hallituksen sätkynukkeja. Ei siinä mitään jos hallitus tekee oikeita päätöksiä, mutta kun ei tee.
Tähän haluaisin vielä kuulla ketä ovat nämä kaikki muut hallituksen ulkopuolella jollei joukkuetta ja valmennusjohtoa oteta mukaan? Okei, Ari Vuori ja TJ Nikke Ö. Muita?
 
Tiikeri, näytä muna!

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipe, Original Six, Artemi Panarin
Vaatia voidaan mitä halutaan, mutta hallituksen jäsenenhän voi erottaa normaalitapauksessa vain yhtiökokous (yhtiöjärjestyksessä voi olla pykälä muustakin jäsenen asettamisesta koskien alle puolta jäsenmäärästä). Ylimääräistä yhtiökokousta sitten pystyyn vaan joku/jotkut joilla on vähintään 10% osakkeista...ja sit mä katsoin hallituksen kokoonpanoa ja heräsin.
Juuri näin joten turhaa meuhkaamista tämä homma, mutta annetaan nyt virtuaalinen JAA-ääni täältäkin. Erotkaa, saatanan tunarit!
 
Pojat pelas hyvin.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy