Tähtinen Lukkoon!!!

  • 21 590
  • 242

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: Mietteitä tästä siirrosta

Olen useampaankin otteeseen kauden aikana kehunut Tähtistä, joten luonnollisestikin tyytyväinen pitää siirrosta olla. Ensimmäisiä huhuja tästä mahdollisuudesta kuulin Baltika-turnauksen aikoihin, joten minkäänlaisena megapommina tämä ei tullut. Jokseenkin outoa toki Tähtinen oli Lukon paidassa nähdä viilettämässä.

Viestin lähetti korkki
Mites siellä etelässä otetaan Tähtinen loppujen lopulta vastaan. Omat pojat -projektikin on nykyään lähinnä vitsi.

Varmasti otetaan riemulla vastaan. Omat pojat -projektin suhteen olet hakoteillä. Kenties tarkoituksella. Projektin alkuperäinen tarkoituskin oli vahvistaa joukkuetta tasaisesti toisella ja kolmannella kaudella. Kiveen ei koskaan kirjoitettu, että kauden 2001-02 joukkue pelaisi kolme kautta tuossa koostumuksessaan. "Omille pojille" annettiin mahdollisuus kehittyä kelpo pelaajiksi luomaan pohjaa joukkueelle, ja siinä on mielestäni kohtuullisesti onnistuttukin. Torkki, Vehanen ja Harikkala ovat nousseet hyviksi liigapelaajiksi. Myös mm. Niskala, Viinanen, Siivonen, Kesä, Isosalo ja Koivisto ovat osoittaneet olevansa paikan arvoisia myös tulevaisuuden Lukossa. Mielestäni kohtuullisen hyvä saldo.

Viestin lähetti korkki
Ja uskokaa pois, ensi kauden jälkeen Markku ei enää lukossa pelaa jos sitä joku vielä kuvittelee. Ruotsin houkutukset voittavat varmasti. Markku ei vaan olisi loppukaudeksi sinne tullut jos ei olisi saanut ensi kauttakin kattavaa sopimusta.

Onko tämä nyt kuitenkaan niin oleellista? Harva varmasti kuvittelee, että Tähtinen pelaisi vielä ensi kauden jälkeen Lukossa. Oleellista tällä hetkellä on se, että Tähtinen pelaa loppukauden ja ensi kauden Lukossa, ja takuulla hyvin pelaakin. Vähän lisää suoraviivaisuutta ja fyysisyyttä, niin siitä Tähtisen matka jatkuukin suoraan NHL:ään, eikä suinkaan Ruotsiin.

Viestin lähetti korkki
Ja Skoda, jos nuo sinut lukusi pitävät paikkansa niin taitaa se lottopotti kyllä olla fakta eikä mitään herjaa...

Rahakysymykset ovat aina hankalia. Niistä kun kukaan ulkopuolinen ei voi olla selvillä. Muistuu kuitenkin mieleen n. vuoden takainen päätös, jonka myötä RTK-palvelun osinkoja tuloutetaan nykyään suoraan Liiga-Lukon pussiin. RTK:n viimevuotisesta tuloksesta ei ole tietoa, mutta yleensä firma on takonut suhteellisen mukavaa voittoa. Ja nythän on vuodesta käsillä juuri ne ajat, kun potteja jaetaan. Luulisin, että juuri tuo Skodankin mainitsema lisämiljoona (mk) budjettiin saattaisi olla hyvinkin Lukon osuus siivouspenneistä. Ja Tähtinenhän on enemmänkin osa Lukon ensi kauden budjettia.
 

#91#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onhan niitä
Re: Re: Tähtisen kalleus

Viestin lähetti uusiaika
Markun agentin mukaan Ruotsista tullut
tarjous olisi ollut n.900 000mk, Lukon tarjous 25000mk
pienempi, Ässien kanssa olisi sopimus syntynyt
850 000mk:n hintaan, mutta Heikkilän mielestä oli liian
kallis.

Lainauksesta johdettua….

Markku olisi saanut Ruotsista 900 000mk.
Lukosta hän saa 900 000mk – 25 000mk = 875 000 mk.
Ässiltä Markku pyysi 850 000mk.



korjattu lukihäiriö....
(ihmettelin jo itsekkin suuria eroja)
 
Viimeksi muokattu:

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No penteles, täällähän on hassun hauskaa vääntöä. Näitten juttujen perusteella tämän ketjun otsikoks sopis vaihtaa vaikka: "Meijä iskä voittais varmaa teijä iskä."

Eiköhän tuo Tähtinen loppujen lopuks tullu sen takia Lukkoon, että saa antaa pleijareissa näyttöjä mm-kisoja varten. Tietty siinä painaa myös rahat ja opiskelupaikka, mutta näkisin asian niin, että mm-kisat tässä painoi ylöspäin pyrkivän pelurin päätöksissä eniten.

Ja nyt arvoisat Ässä-fanit. Menkääpäs takaisin omaan koloonne murjottamaan ja nuolemaan haavojanne. Tähtinen filmailee nyt kettupaidoille ylivoimia ja sillä siisti. Toivottavasti tekee siinä sivussa myös parit maalit. Palkka-asioista ei meillä kellään ole kunnolla hajuja ja kaikki arvailut lienevät suurinpiirtein yhtä oikeita. Tähtistä en henk koht ole pitänyt juuri minään johtuen juuri niistä ämmämäisistä "olikohan keppi kainalossa, no kaadun varmuuden vuoksi"- muuveista. Kelpo vahvistus kaveri voi silti olla. Toivottavasti Ika ja kumppanit saa vaihdettua sen hameen vaan ihan kunnon pelihousuihin.

Että sellaista ja sitte HPK:n kaatoon
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No, eihän tämä rahaseuran leima Lukon yllä ensimmäistä kertaa ole. Jo 90-luvun puolivälissä valtakunnalliset päivälehdet tituleerasivat Tepsiä ja Lukkoa "Länsirannikon ökyisänniksi" ja mm. oululaisen sanomalehti Kalevan urheilutoimittaja Jouko "Oula" Vuorjoki itkeskeli katkeran kuumia kyyneleitään Kiekkolehden kolumnissaan, joka käsitteli Lukon hankintoja silloisesta divarista (tai mikä veen Fazer-liiga se silloin olikaan), eli Kari Jalosta ja Lubomir Kolnikia.

Eli ei tämä ökyisännän asema mitään uutta Lukolle ole. Muutama vuosi tuossa välissä oltiin rengin asemassa, nyt sitä tullaan isäntämiehinä porstuaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei saa olla totta!!!! #91#, nyt pitää laskea nollat ihan uudestaan!!! sitäpaitsi tähtinen olisi saanut ruotsista 25000 euroa enemmän kuin nykyinen 150 000, jonka hän lukosta saa!!

Ja gays75: minä menen todellakin takaisin Ässien palstalle, en nuolemaan haavoja, vaan nauramaan raumalaisille!
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Olen Piikin kanssa samaa mieltä tästä Tähtisen palkasta. Kukaan meistä ei takuulla tiedä sitä sen tietävät vain Santala, agentti ja Tähtinen itse. Joten turha tässä tästä on ruveta jauhamaa kun emme tiedä voimme vain arvailla kuinka paljon se on, mutta se voi todellisuudessa olla isompi tai pienempi tai samankokoinen kuin Ässien tarjous. Joten voisimme tosiaankin olla hiljaa tästä asiasta. Tiedän sen, että Tähtinen varmasti tienaa hyvin mutten kuitenkaan usko siihen, että tienaisi lähellekkään 1 miljoonaa vanhaa rahaa.

ja jos Tähtinen tienaa 150k€ niin siinä todennäköisesti on jo myös loppukauden palkka mukaan laskettuna.
 
Viimeksi muokattu:
Re: pakko se kai sitten on hyväksyä...

Viestin lähetti ÄssienÄssä
No niin, oli kuulemma ollut hyvä debyytti lukkopaidassa eilen Oulussa, kysynkin mitä mieltä nyt olette filmaajamammanpojasta / Tähtisen pellestä???

Pakkohan siihen on olla tyytyväinen kun kerran Lukossa pelaa ja sai Sirpalekäsi-Saarelankin syttymään.

Ei nuo Kron ja Cisar todellakaan olleet kalliita, koska pelaavat vain loppukauden lukossa(cisar on tosin sanonut harkitsevansa toista kautta). Ja sitten siinä oli nää ihme ulkomaalaispelaajaprosenttiverohässäkät mistä mää en tajuu yhtikäs mitään ja ne myös halvensi noita äijiä.

Taitaa se Pahi olla edelleen Lukon kallein (-ja paras) pelaaja.

Ja miten niin omat pojat projekti menny? Ei kai yks Porilaine sitä kaada? Ekalla kaudellahan pyrittiin päästämään omat pojat haistelemaan liigaympyröitä, tokalla kaudella oli ja on edelleen tarkoitus päästä omien poikien sekä muutaman kokeneemman raakin kanssa(omia paluumuttajia/ulkomaalaisia) pleijareihin. Ja ensi kaudella tavoite onkin jo mitalipeleissä.

Tietääkseni ainoat omat pojat jotka ovat saaneet väistyä, ovat olleet Lätti sekä Lehtonen, jotka saattavat vahvistaa UJK:ta.

Tsemppiä Poriin!
Teillä on vielä tällä kaudellakin mahdollisuudet pleijareihin ja ensi kaudella liigassa nähdään varmasti todella kova ässäryhmä ja todella viihdyttäviä paikallispelejä(tällä kaudellakin ne ovat olleet huikeita!)
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
goys75:lle

A-haa, goys75 alkoi poliisiksi ja käskee ässäfaneja pois tältä osastolta. Mielestäni meillä on täysi oikeus kirjoittaa vaikka Saipa tai JYP otsikon alle niin halutessamme. Tai jopa Kärpät-osastolle (no ei nyt sentään sinne) Minä ainakin kirjoittelen tänne koska Lukko on nykyään kiinnostavampi joukkue kuin Ässät, Ässistä lähtee jopa sen vuoksi maajoukkuetason pelaaja Lukkoon vaikka saa pienempää palkkaa, kysy vaikka Skodalta.

Älä ota itseesi goyssi, lähden nyt todella omille pihoille pyörimään.
 

piikki

Jäsen
Farmiseuralaiset vierailee

Viestin lähetti ÄssienÄssä
A-haa, goys75 alkoi poliisiksi ja käskee ässäfaneja pois tältä osastolta. Mielestäni meillä on täysi oikeus kirjoittaa vaikka Saipa tai JYP otsikon alle niin halutessamme.

On toki. Luulisi kiinnostavan ketä Tähtisen jälkeen kutsutaan Ässistä ylös Lukkoon :D

Ässäfanien vierailu on ollu tässä ketjussa poikkeuksellisen hienoo. On oikeen ollu ilo katsoo tätäki tsättäilyä. Yleensä kun porista ei tule näin hyviä juttuja.

Ässienässä vois nyt vielä kertoo mitä on se huippupalkka jota Lukko maksaa ja Ässät ei pysty maksamaan Tähtiselle?

Mä en ainakaan ole nähny missään mitään lukuja. Musta tuntuu ettei Make tahtonu jäädä Ässiin oikeen kunnon hinnallakaan. Miksikö? Niin no kun aattelee tän ja ens kauden ässiä ja lukkoa voi olla asian ytimessä :D

Varmaan sille maksetaan hyvin lukossa. Taitaa olla yks Suomen parhaiten tienaavista 23 vuotiaista. Mä en vaan viittis mesota yhtä kovaan ääneen huippupalkasta kun ainoot jutut on ollu agentin juoruja.

EDIT: Vähän oiottiin mutkia
 
Viimeksi muokattu:

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taa jauhanta on kylla niin paskaa, etta huh huh!
Meilla on Tahtinen teilla ei.. Enemman kuin lukon taloustilanne ja lukon Tahtiselle maksama palkka teita assafaneja luulisi kiinnostavan miten teidan joukkueenne valmistautuu seuraavaan kauteen.

Tai ei sittenkaan, onhan se ihan jarkevaa miettia, etta miten helvetissa puolet pienempi talousalue onnistuu hankkimaan pelaajia kuten Kron, Cisar, Ulmer ja Tahtinen, mutta teilta lahtee omat ja ulkolaiset pois tammikuussa.. Olisiko vaan niin, etta lukon organisaatio on loistavasti hoidettu ja talous on saatu kuntoon tavalla tai toisella..
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Karu totuus on se, että jos Ässien tarjous Tähtisestä oli 100 000€ niin kuin on sanottu, oli selvää, että Tähtinen vaihtoi maisemaa. Summa on sinällään iso, jos sitä suhteuttaa mihin tahansa, mutta SM-liigassa maksettavat palkkiot ovatkin järjettömiä. Lukko ei taatusti ole kovimpia palkan maksajia liigassa, mutta silti tälläkin kaudella Lukossa on useampi kuin yksi pelaaja, joka tienaa yli tuon summan. Eli Tähtisen ei teoriassa tarvitse olla edes Lukon kallein pelaaja, ja hänelle maksetaan silti enemmän kuin Ässien "huima" tarjous. Onko järkevää maksaa Suomen olosuhteissa tuollaisia summia Tähtiselle tai ylipäätään kenellekään jääkiekkoilijalle, on sitten ihan oma juttunsa.

Lukon maksukyky ensi kautta ajatellen on luultavasti monen eri tekijän summa.
- Lukon tämä kausi on taloudellisesti mennyt ilmeisen hyvin, sillä yleisöäkin on käynyt hieman yli odotusten. Pienissä seuroissa tämä tarkoittaa, että tappio ei ole merkittävä. Tämä taas tarkoittaa sitä, että nyt meneillään oleva kausi ei syö ensi kauden resursseja.
- Lukon kolmen vuoden projekti on rakennettu siten, että viimeisen kauteen on tavallaan säästetty rahoja. Eli ensimmäinen vuosi projektissa oli halpa.
- Lukon ajatusmalliin kuuluu, että ensi kauden jälkeen joukkuetta jälleen halvennetaan, jolloin ensi kauden taloudellisen riskin ottaminen on hallittua; seuraavalla kaudella tullaan jälleen pienemmällä toimeen.
- Projektiin kuuluu myös se, että toiveissa on ”omien poikien” siirtyvän ensi kauden jälkeen eteenpäin – haaveiden mukaan joidenkin jopa NHL:ään. Santalahan on sanonut, että omista pojista halutaan myös päästä tietyn ajan kuluttua hallitusti eroon; tämä toisi tuloja.
- Lukon yhteistyökumppanit ovat myös pitkälti suurteollisuudesta, joilla on mahdollisuus panostaa Lukkoon - niin halutessaan. Siksi onkin oletettavaa, että nyt toteutetulla ajatusmallilla myös sponsorit panostavat avokätisimmin juuri siihen kauteen, jossa menestyspotentiaali lepää.
- viimeisenä syynä muttei vähäisimpänä on sitten paljon puhuttu RTK-palvelu. Tämä yritys antaa sen lopullisen turvan Lukolle. Se ei anna Lukolle mahdollisuutta rällästää, mutta se antaa turvaa toiminnalle, ja omistussuhteiden takia myös ajoittain mahdollisuuden saada joinakin kausina budjettiin ”hieman väljyyttä”.

Eli summa summarum; Lukolla lienee ensi kautena mahdollista panostaa enemmän kuin edeltävinä kausina ja myös enemmän kuin sitä seuraavana kautena. Tämä lienee sitä pitkäjänteistä toimintaa, jolla tähdätään tiettyihin ajoittaisiin huippukausiin. Santalan sanoin; joka vuosi tähdätään pudotuspeleihin, noin joka kymmenes vuosi otetaan mitali…
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Farmiseuralaiset vierailee

Viestin lähetti piikki
On toki. Luulisi kiinnostavan ketä Tähtisen jälkeen kutsutaan Ässistä ylös Lukkoon :D

Ässäfanien vierailu on ollu tässä ketjussa poikkeuksellisen hienoo. On oikeen ollu ilo katsoo tätäki tsättäilyä. Yleensä kun porista ei tule näin hyviä juttuja.

Ässienässä vois nyt vielä kertoo mitä on se huippupalkka jota Lukko maksaa ja Ässät ei pysty maksamaan Tähtiselle?

Mä en ainakaan ole nähny missään mitään lukuja. Musta tuntuu ettei Make tahtonu jäädä Ässiin oikeen kunnon hinnallakaan. Miksikö? Niin no kun aattelee tän ja ens kauden ässiä ja lukkoa voi olla asian ytimessä :D

Varmaan sille maksetaan hyvin lukossa. Taitaa olla yks Suomen parhaiten tienaavista 23 vuotiaista. Mä en vaan viittis mesota yhtä kovaan ääneen huippupalkasta kun ainoot jutut on ollu agentin juoruja.

EDIT: Vähän oiottiin mutkia

Voi hyvä jumala! Miksi se nyt on noin vaikeeta eräiden (piikki ja kumppanit) uskoa faktoja!? Eikä tässä ole todellakaan kyse mistään huhu/kuulopuheista vaan julkisesti radiossa, lehdissä yms. mediassa tarkasti mainituista summista, lähde mm. Antti Heikkilä!

Ässät tarjosi 100 000 euroa
Lukko tarjosi 150 000 euroa
Joku ruotsalainen seura vielä 25 000 euroa enemmän.

Eli syy oli ensisijaisesti RAHA, toiseksi Tähtinen ei halunnut lähteä Ouluun, Helsinkiin tai ruotsiin koska itsellään on Porissa opinnot kesken ja tyttöystävä opiskelee turussa.

Eli Tähtinen sai Lukolta selvästi rahallisesti paremman tarjouksen ja tietenkin plussana oli se että pääsi samalla pelaamaan mahdollisesti(toivottavasti ei) pudotuspelejä ja antamaan lisänäyttöjä MUTTA ei Tähtinen nyt kasvattaseuraansa jätä pelkän mahdollisen yhden playoff-kierroksen takia vaan RAHASTA ja koska Tähtinen on ahne omahyväinen petturi. PISTE
 

piikki

Jäsen
Re: Re: Farmiseuralaiset vierailee

Viestin lähetti tonir
Voi hyvä jumala! Miksi se nyt on noin vaikeeta eräiden (piikki ja kumppanit) uskoa faktoja!?

Ehkä sen takia ettei niitä ole esitetty. Oikeen kaikella kunnioituksella teidän hienoo toimitusjohtajaa (eikös se ole syytteessäkin Jazz raha-asioiden hoidosta) kohtaa nii mä en usko yhtään mitä se sanoo. En kehottaisi teitäkään paljoa uskomaan. Vai pitikö sen Tähtisen jäädä Ässiin?

Sitä paitsi mä en usko että ässien toimistolla tiedetään mitä lukko maksaa omilleen. Ässillä kun on vaikeuksia omienkin asioiden hoidossa. Katotaan taas sitte tätä kun tulee kauden tulos. Mites paljon sitä velkaa olikaan jo ...

Sitte kun tulee Tähtisen itsensä kertomana, verotiedoista tai Lukon edustajan kertomana niin mä alan uskoa. Toinen vaihtoehto on täällä joku luotettava Lukko nimimerkki. Yleensä kun Skoda epäilee jotain nii siinä on tosi kyseessä.

Muutenkin koko juttu taitaa olla porilaisille todella kipee piste. Siihen voisi antaa vähän akupunktiota :D

Ei kai kukaan oikeesti voi väittää et ässät on houkutteleva vaihtoehto joukkueena tällä hetkellä. Mä en ny tosin ole sitä mieltä ollu ikinä :D

Mitä tulee tähän juudas hommaan niin itkekää vaan. Jatkakaa oikeen pitkään ja hartaasti se on melkein kuin musiikkia kuuntelisi. Vahinko ettei SM liigasta voi pudota. Eiköhän ässillekin löytyisi oikea urheilullinen sarjataso. Sitte voitaisiin tukea teitä tai UJKta.
 
Viimeksi muokattu:

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Re: Farmiseuralaiset vierailee

Viestin lähetti piikki
Ehkä sen takia ettei niitä ole esitetty. Oikeen kaikella kunnioituksella teidän hienoo toimitusjohtajaa (eikös se ole syytteessäkin Jazz raha-asioiden hoidosta) kohtaa nii mä en usko yhtään mitä se sanoo. En kehottaisi teitäkään paljoa uskomaan. Vai pitikö sen Tähtisen jäädä Ässiin?

Sitä paitsi mä en usko että ässien toimistolla tiedetään mitä lukko maksaa omilleen. Ässillä kun on vaikeuksia omienkin asioiden hoidossa. Katotaan taas sitte tätä kun tulee kauden tulos. Mites paljon sitä velkaa olikaan jo ...

Sitte kun tulee Tähtisen itsensä kertomana, verotiedoista tai Lukon edustajan kertomana niin mä alan uskoa. Toinen vaihtoehto on täällä joku luotettava Lukko nimimerkki. Yleensä kun Skoda epäilee jotain nii siinä on tosi kyseessä.

Muutenkin koko juttu taitaa olla porilaisille todella kipee piste. Siihen voisi antaa vähän akupunktiota :D

Ei kai kukaan oikeesti voi väittää et ässät on houkutteleva vaihtoehto joukkueena tällä hetkellä. Mä en ny tosin ole sitä mieltä ollu ikinä :D

Mitä tulee tähän juudas hommaan niin itkekää vaan. Jatkakaa oikeen pitkään ja hartaasti se on melkein kuin musiikkia kuuntelisi. Vahinko ettei SM liigasta voi pudota. Eiköhän ässillekin löytyisi oikea urheilullinen sarjataso. Sitte voitaisiin tukea teitä tai UJKta.

Piikki: Tähtinen on itse kertonut että Lukon tarjous oli rahallisesti huomattavasti suurempi ja Ässien tarjous oli 100 000 euroa ja yleisesti on tiedossa että lukon tarjous oli 1,5 kertaa enemmän.

Eli faktat ovat nämä eikä tämä minun vänkäämiseni johdu siitä että minua harmittaisi Tähtisen menetys vaan siitä että Ässäkasvatti oli se sitten ketä tahansa siirtyy lukkoon ja SE ETTÄ ERÄÄT NIMELTÄMAINITSEMATTOMAT OVAT JOKO NIIN TYHMIÄ TAI SITTEN VÄNKÄÄVÄT VAIN PIRUUTTAAN VASTAAN. Miksi faktojen ymmärtäminen on noin vaikeaa???
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Hei kamoon ei Tähtinen voi saada mitään 150 000 €, paljon kovemmat näytöt omaavat Peltonen ja Pärssinen pelaavat suunilleen tuon hintaluokan soppareilla. Kun ruvetaan maksamaan ei niin suurille tähdille tähtien palkkaa ollaan kohta koko sarja konkassa, tästä on hyvänä esimerkkinä eurooppalainen jalkapallo jossa varsinkin italiassa ja englannissa seurat ovat konkassa liian suurtien pelaajapalkkioiden takia. Kyllä se Tähtinen hyvät rahat saa että älkää olko huolissanne, meille ei pelaajat tule ainoastaan nakkipalkalla niinkuin hämeenlinnaan :)
 
Arvelin jo etukäteen, että tässä tulee käymään näin. Tähtisen 150 000 euron palkkaa on hankala uskoa, koska se yksinkertaisesti on niin käsittämätön veto. Lukko on todella tahtonut lähteä nokittelemaan Malmön kanssa.

Eiköhän porilaisten olisi syytä vetäytyä takavasemmalle tästä ketjusta, sillä muutoin vänkääminen aiheesta voi jatkua vaikka kuinka pitkään. Sinänsä kyllä ymmärrän raumalaisten epäuskon - Santalalla todella on rahaa jolla mällätä. Lukko on tällä hetkellä rahaseura, joskin joukkueen rakentaminen on tehty eri tavalla kuin vaikkapa Espoossa. Pisteet siitä.
 

ookke

Jäsen
Onko mahdollista että Tähtinen saisi osan siirtokorvauksesta itselleen ?

Uhkasi lähteä kauden jälkeen Ruotsiin....Ässille ei rahaa.

Suostuu siirtymään toiseen seuraan Suomessa jos saa osan siirtokorvauksesta....Rahaa sekä Ässille, että Tähtiselle.

Siirtyi jo tällä kaudella toiseen seuraan....Lisää rahaa Ässille.

Opiskelu, perhe, kasvattajaseura....niinpä ja miksei rahakin.

Pelkkää spekulaatiota !

Kukas Markun asioita muuten hoitaa ?
 

Penaltyfox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raum Lehvälugo
Viestin lähetti Näkkäri
Ei saa olla totta!!!! #91#, nyt pitää laskea nollat ihan uudestaan!!! sitäpaitsi tähtinen olisi saanut ruotsista 25000 euroa enemmän kuin nykyinen 150 000, jonka hän lukosta saa!!

Ja gays75: minä menen todellakin takaisin Ässien palstalle, en nuolemaan haavoja, vaan nauramaan raumalaisille!



Onkos sulla jotain nauramista? Luulis sun itkevän tällä hetkellä! verenpunaiset puhaltelee rantapalloon ilmaa!!!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mielestäni tuo 100000 eetuakin on liikaa Tähtisestä sillä hän ei todellakaan ole esittänyt urallaan mitään sellaista että olisi ansainnut noin huiman palkan.
Ja puheet että Tähtisellä olisi nyt parempi näytön paikka kotikisoihin on myös täyttä potaskaa sillä niihin kisoihin ei hänellä ole mitään asiaa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mielestäni tuo 100000 eetuakin on liikaa Tähtisestä sillä hän ei todellakaan ole esittänyt urallaan mitään sellaista että olisi ansainnut noin huiman palkan.
Ja puheet että Tähtisellä olisi nyt parempi näytön paikka kotikisoihin on myös täyttä potaskaa sillä niihin kisoihin ei hänellä ole mitään asiaa.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
sorry,chat!

Lukko on ilmoittanut,että sijoittaa miljoona markkaa (vanha valuutta) ensi kauteen enemmän kuin meneillään olevaan kauteen.Sijoitettiin kaikki sitten Tähtiseen?S.Tokekaan ei vaatinut yhtään palkankorotusta?Jos jompikumpi Kron tai Cisar haluaisi jatkaa täällä niin heille sanotaan,että:"sorry,ei oo varaa maksaa kuin puolesta kaudesta,mutta eiköhän päästä yhteisymmärrykseen"?Näinkö tämä menee?Itse en millään pysty uskomaan,että lukko olisi maksanut Tähtisestä 150 000 Ecua!Eipä taida tietää tuota asiaa kovinkaan moni vielä tällä hetkellä,eikä ainakaan lehdistö!
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Onhan tässä tullut Santalaa jo hehkutettua, mutta jos todella on kyse noin valtavista rahasummista niin kyllä se on raha mikä puhuu eikä Santala.. Ehkä Ismo taas ens kaudella scouttaa parit Cipollat.."Kyllä ne viimeistään joulutauon jälkeen pääsevät liigan rytmiin".. Toivon todella että Tähtinen näyttää taitonsa, myydään vaikka Jokereille sitten jos ei homma toimi..

Nyt on syytä nauttia kiekosta kun näkee kovia nimiä Äijänsuolla, ensi kauden jälkeen kiristetään taas kukkaron nyörejä ja alkaa Omap poja-projekti, part 2..
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
No nyt te sen Tähtisen saitte, toivottavasti mies epäonnistuu Lukossa.

Sen verran pitää tähän palkkajuttuun sanoa että onhan Tähtinen liian kallis taitoihin nähden. Jos nyt just ja just 30 pistettä sais kauden aikana koottua ja kaveri sanoo että 100.000 ei ole tarpeeksi. Hah hah.

Odotan innolla kun Lukko saapuu Poriin. Olen pahasti pettynyt jos vihellys ei ylitä 100 db aina kun Tähtisellä on kiekko tai jos sitä ei taklata sairaalakuntoon. Toivottavasti joku yleisöstä heittää Tähtistä täysinäisellä lasipullolla päähän niin saadaan sekin kaveri ymmärtämään että ei Ässiä noin vain jätetä.

Niin ja eihän Tähtinen todellakaan missään MM-kotikisoissa pelaa. Tehoja pitäisi olla runsaasti enemmän jos siellä haluaa pelata.

Toivottavasti maanpetturi Tähtinen ei enää ikinä palaa Ässiin, täällä ei tarvita tuollaisia ylimielisiä ylipalkattuja raukkamaisia filmaajia.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Dan O'Connell


Odotan innolla kun Lukko saapuu Poriin. Olen pahasti pettynyt jos vihellys ei ylitä 100 db aina kun Tähtisellä on kiekko tai jos sitä ei taklata sairaalakuntoon. Toivottavasti joku yleisöstä heittää Tähtistä täysinäisellä lasipullolla päähän niin saadaan sekin kaveri ymmärtämään että ei Ässiä noin vain jätetä.

HUI! Onneksi ei sentään broilerilla heitetä,ymmärrän kyllä tuon vitutuksen mutta pelaajan loukkaantumisen toivominen on jo hieman mautonta,jopa Porilaiselta.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Viestin lähetti Dan O'Connell
Odotan innolla kun Lukko saapuu Poriin. Olen pahasti pettynyt jos vihellys ei ylitä 100 db aina kun Tähtisellä on kiekko tai jos sitä ei taklata sairaalakuntoon. Toivottavasti joku yleisöstä heittää Tähtistä täysinäisellä lasipullolla päähän niin saadaan sekin kaveri ymmärtämään että ei Ässiä noin vain jätetä.

Niin ja eihän Tähtinen todellakaan missään MM-kotikisoissa pelaa. Tehoja pitäisi olla runsaasti enemmän jos siellä haluaa pelata.
Joo, ja sitten joku hullu porilainen pöllii jääkoneen ja ajaa Tähtisen yli, voi hitsi kun sitten ois hauskaa! Laitetaan Tähtinen erätauolla keskiympyrään ja porilaiset saavat sitten heitellä sitä pulloilla, parhaiten osuneelle annetaan 4000 Ässien kausikorttia.. Meitä ei jätetä! Voi gsus!!

Tähtinen on antanut paljon porilaiselle jääkiekolle ja jokainen siellä on varmasti pitänyt Tähtistä lupaavana ja hyvänä kiekkoilijana..sille ei voi mitään jos Ässien rahat ei riitä ja että Tähtinen haluaa edetä urallaan.. Antakaa nyt miehen tehdä urallaan mitä haluaa! Voi äly jä väläys teitä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös