Tähdistöketju vuosimallia 2019–2020

  • 105 387
  • 1 560

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
**Lehtinen
*Pattu
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
M. Petman 2p
Lehtinen 1p

Oikeastaan koko joukkueella voisi antaa vähintään sen pinnan, mutta nollapeli on pakko nostaa framille. Ruotsille peukku.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2 p. Lassi Lehtinen: on Lukolla hyvä maalivahtikaksikko tällä kaudella
1 p. Mikko Petman: voittomaali muutenkin hyvän pelin kruunuksi

Olisihan noihin voinut melkeinpä kenet hyvänsä Lukon pelaajan nimen kirjoittaa.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
** Pathrik Westerholm
* Lassi Lehtinen

Kerrankin niin pirun tasainen suoritus kentällä että joutui vähän miettimään miten nämä tähdet laittaa. Siitä johdosta muutama erikoismaininta jotka olisivat myös tuolle yhden tähden ansainneet, mutta eivät tiukassa pelissä nollapelin pelannutta maalivahtia yksinkertaisesti voi ohittaa: Lukas Klok, Ville Petman, Kristian Pospisil, Tarmo Reunanen ja Heikki Liedes.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
1. Pa. Westerholm
2. Nemecek

Lassi voisi olla kanssa, mutta tänään ei tarvittu gamesavereita.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Reunanen **
Heikkinen *

Pakisto oli tänään rautaa. Lehtiseltä rutiinikoppeja ja Westerholmeilta hyvää sähinää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mukavasti hajontaa äänissä.
2p Neme
1p Lassi
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mitä mieltä muu väki on siitä, jos lopulliselle tähtipelaajalle runkosarjan osalta tilataan pokaaliksi vaikka tälläinen pysti, asianmukaisilla kaiverruksilla, josta sitten tulee jatkuva vuosittainen perinne? Saatesanat sekä henkilökohtainen luovutus varmaan pystytään järjestämään tätä kautta helposti (@1936) ja jotain voin koittaa runoilla paperille tekstin muotoon pokaalin kera. Mitään rahallistahan arvoa ei tolla missään nimessä ole, että sen voin ihan itse kustantaa omista vähäisistä pennosistani, mutta varmaan on pelaajalle yksi kiva muisto tulevaisuuteen, kun kannattajat sekä yhteisö valinnut vuoden tähtipelaajaksi.

Kiertopalkintoa ei varmaan kannata miettiä, että kyseessä olisi sitten vain joka vuosi uuden pienen maljan osto. Pudotuspelien tähtipelaajallekin voidaan moinen muisto hankkia, mutta siinä pitäisin henkilökohtaisesti rajana mitalipeleihin pääsemistä, ettei parista säälipelistä taikka yhdestä sarjasta jaeta pokaalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös