Sympatiat/antipatiat NHL-joukkueille

  • 234 968
  • 773

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Jengit, joille toivon menestystä ja joiden pelejä kiinnostaa katella:

No mää peesaan ja laitan jotain omaa tähän:

Dallas Stars
. Ne uskomattomat vuodet milleniumin aikaan, mestaruus kaiken kruunu. Tuli jokainen peli katottua mikä vaan täällä näki. Viimeisen matsin(?) jatkis ja Golden Bretin maali, luistin alueella oli joo. Silloin oli tuo älytön sääntö että kaikki sen alueen sisäpuolella olevat pelaajien luikkeet vihellettiin veke.
Molareiden alue oli isompi muistaakseni ja sitä en nyt muista miksi se sääntö...no ehkäpä ettei rynnötty aiempien kausien tapaan veska kiekon kanssa sisään. aikki väsyneinä, juhlat oli niin pystyssä ettei sitä vihelletty pois...olis voinut olla tottapuhuen aiheellista..

Sitten mestaruuspaita kaikkien nimmareilla suoraan texasista kotiin 6 päivässä.

Silloin mestaruusvuonna ja kait muutama vuosi jälkeenkin sai molari vielä hakea kiekkoa mistä lystäs, kunhan oli punasen omalla puolella.
Turco teki siitä taidetta, kun rööki-Zubov ja muut kovanaamat oli veke niin Marty availi välillä paremmin kuin pakit. Yksi parhaista mailapelaajista kautta-aikojen. No oli Hextall myös kova mutta mailaa lyötiin vähän muualle..

Panters kiinnostaa koska Sasha, no Vanbiesbrouckin aikana vähän salaa tykkäsin. Kävivät Tapparaa vastaan ja Koistinen loisti.
Jets kiinnostaa koska Pate ja ennen Numppa, (selänne...) Tie Domi ja matsi Tapparaa vastaan muistaakseni -94?

-Preds aivan jees molareiden takia

-Detroit, tää onkin pahempi. Kun se yks mulkero hallitsi puolustustilaa niin pyttyja tuli ovista ja ikkunoista. Hyvinä muistoina ne taistelut Avsien kanssa...siinä pojat veri tirisi.. Muuten porukka nykyään valmentajaa myöten sukka. Ennen oli toisin kun mörtsinaaman johdolla voitti ja voitti, 30v edestä hope.

-Toronto Maple Leafs Original sixin mielenkiintoisin porukka. Niin kauan syvissä vesissä, niiin paljon upotettu rahaa suoraa sanottuna paskaan. Sitten tuli järkeä sen sekasorron keskelle, vanhaa svituunn toimistolta ja kovaa naamaa sisään.. Kone alkoi yskähdellen kolista mutta paremmin ja kun mestaruusmyrtsi Babcockin siirtyi porukkaan, en ihmettele jos pytyn joskus vielä saavat, toki jos aiemmat haamut kutsuu niin perseelleen menee ja kohta kaikki nuoret myyty ja ryypätty.
ERIKOISMAININTA: Kadri ykkösmulkku, vtuttaa sen lärvä heti kun ruudussa.

-Tampa Bay Lightning sammutti Flamesin ja parin suomalaisen..Olihan St.Louis, Lecavalier (parhaimmillaan), Richards kovia. Muistan kun finaaleissa joku Tamperelainen niittas Lecavalierin pää edellä laitaan ja en muista varmaksi tuliko siitä maali? Tyyyhmä teko.


-Montreal Canadiens Legendaarinen Habs, en ikinä pysy mukana kun vaihtavat paidan kuosia joka toinen vuosituhannes...jos silloinkaan. Sakun aikana harmaata massaa, piristyi heti kun Saku lähti mutta nyt taas aika harmaata. Hyvä veska! Sakun paluuottelu yksi hienoimmista urheiluhetkistä!!

-LA Kings Tuolla on tullut käytyä, en tykkää hallista, en joukkueesta. Kun Wayne siirtyi niin olihan silloin tarkkaa kyttäystä mutta ei enää.

-Minnesota Wild, aika tasapaksua

-Boston Bruins, On pahasti taantunut, no ei ihme kun on ekassa ketjussa klesanen taistelija, vittumainen rotta ja maaleja tekevä vihannes. Chara fituunn niin uusi aikakausi alkakoon.

-Edmonton Oilers Kasarin ykkönen, olin liian nuori Islesin putkeen. Wayne tietty mestari ja Jari, Raimo, Reksi ym muu komppania.
Hienoja persoonia silloin. Semenko..myöhemmin McSorley.

Pakko mainita McHesus, siis aivan älytön jäbä. Nyt loppuu superlatiivit..no jos vähän: Taitava, nopea, älykäs, vaatimaton, Tatsi kiekkoon uskomaton, ohittaa luistelemalla lähes kenet vain..kiekko lavassa, vaatimaton,YLIVOIMAINEN. Onnekas on NHL, kun tämmöinen helmi pelaa kansallista sarjaa.

-Chicago Blackhawks Ei maistu vaikka historiaa piisaa mutta ei mulle kun en oo seurannut. Mun vika. Kane huikee pelimies, Toews huikea hymypoika.

-Ottawan kerran livenä nähnyt, huikein tapahtuma matsissa kun Ruutu istui Crosbyn päällä eikä päästänyt nuorta poikaa vaihtoon, heh

San Jose Sharks, Ville Peltosen pelikaudet, tuli seurattua. Nyt mielenkiintoisia persoonia, tietty partaukot..

Colorado Avalanche Huikea porukka ja huikeita rivaltyja Wingseja vastaan. Kävi Niemisen äiteen pojalla aika hyvin tähdet kohdilleen kun pääsi pelaavaan kokoonpanon. Kun katsoo ketä siinä joukkueessa pelasi niin ylivoimaisita ylivoimaisin, parempaa kuin jopa Wingsin pellet

Carolina Hurricanes Nuorten takia seuraan. Aho professori ja joku yli-ihminen älykkyydessään jääkiekkoon, superlatiivit vain paisuu. Ne jotka ei tiedä voi tsekata miksi punainen kone II(III?) sentteriä Larionovia sanottiin samalla nimellä...siis Slavan mukaan. Larionov nyt yksi parhaista koskaan, huippu pelimies ja se kirja "ykkösketju kapinoi" avas silmät lopullisesti
Ahon pelikäsitys on hyvää laatua, ei tähti mutta parempaa puoliskoa.


Pittsburgh Penguins Mario, Jagr ja Stevens. Jäi kuva silloin että yksi kolmikosta sai aikamoista hyötyä kahdesta muusta?? Marion paluuottelu syövästä selviytymisen jälkeen, huikeaa. Kuten myös Sakulla.


New York Rangers aaah, yksi parhaista, Brian Leetch, Beukeboom, Erittäin nästyä pelannut Messier(ei arvostus ainakaan noussut, yritti tahallaan vahingoittaa, milloin mllläkin törkeydellä) MIke Richter. Yksi kovimmista ellei kovin monen monta vuotta rahan tuhlaamisessa mitä pöyristyttäviin palkkoihin ym. jopa Torontoa edellä.


Philadelphia Flyers Tykkään, Broad Street Bullies

Anaheim Ducks Selänteen ja Kariyan kuva kun rakkaat taas kohtaavat...

Calgary Flames Hienoin pelipaita sarjassa, Fleury; vastoin kaikkia lakeja pikkumies laittoin äijää nippuun ja lötää pesään. Tapparan top 3 paras vahvistus.

Buffalo Sabres Harmi että rämpii, tykkään porukasta kun Teppo siellä väänsi.
Aiemmin taasen inhokki no.1 aiemmin kun varsinkin kyrpäPeca ja Hasek yritti kampittaa..ja melkein onnistui Starsin finaaleissa

New York Islanders Molarin sadan vuoden sopimus, yksi saavutus sekin. En huomio voittokulkua kun en tosiaan ite ollut peli"kunnossa"

New Jersey Devils Persoonia niin hyvässä kuin pahassa, Brodeur, Gilmour, Shanahan+olkasuojat, Stevens..(yksi kiistanalaisin pelaaja edelleen) Täysin välinpitämätön vastustajista(tosin taklasi paljon vähemmän mitä ihmiset kohkaa), niittas varsinkin ratkaisupelaajia lasarettiin ja varmaan nauroi perään kun kohdetta vietiin isoista ovista. No posina sanotaan että pelasi sallittua peliä mitä NHL:ssä silloin oli, tosin rajoilla mentiin. Ei tainnu kuitenkaan kai kenenkään uraa yhdessäkään päähänajossa lopettaa?
Niitähän on kasa jotka on kerrasta lopettanut kohteen uran mutta ne pääosin idiootteja. Stevens ei.

St. Louis Blues
no
Columbus Blue Jackets Keklu mestaroi, tuo Tapparasta koulun saanut.

Washington Capitals yäk. Venäläinen ja ruottalainen dominoi, mitä siitä muuta kuin sontaa. Kaksi miestä ja cuppi
 
Viimeksi muokattu:

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Jengit, joille toivon menestystä ja joiden pelejä kiinnostaa katella:

Detroit Red Wings
Toronto Maple Leafs
Tampa Bay Lightning
Nashville Predators

Näiden matseja en juuri kattele, mutta symppaan ja toivon menestystä:
Montreal Canadiens
LA Kings
Minnesota Wild
Boston Bruins
Edmonton Oilers
Chicago Blackhawks

Eivät kiinnosta ollenkaan:
Dallas Stars
Ottawa Senators
San Jose Sharks
Colorado Avalanche
Carolina Hurricanes
Pittsburgh Penguins
New York Rangers
Philadelphia Flyers
Anaheim Ducks
Calgary Flames
Buffalo Sabres
Winnipeg Jets
New York Islanders
New Jersey Devils
St. Louis Blues
Columbus Blue Jackets
Florida Panthers
Washington Capitals
Vancouver Canucks
Arizona Coyotes
Hieman täytyy kyllä nyt listaa päivitellä syystä jos toisesta.
Eli Dallas Stars nous kyllä nyt kiinnostavuudessaan ihan kärkipaikoille koska Heiskanen ja ylipäätään runsas suomalaiskattaus. Samoin Carolina nousee viimeisestä korista toiseen koriin ihan vaan Ahon takia. Mahtava pelaaja ja toivottavasti Carolinakin saisi jonkin sortin menestystä nyt aikaan. Kauden aloitus on ainakin ollut hieno!
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Laitetaan tähän nyt omat sympatiat ja antipatiat myös. Ensiksi hieman näiatä joukkueista joita seuraan.

Stars: Oiskohan vuosi ollut 2006 kun ensimmäisen kerran kokeilin änäriä ja Starsia, siitä se sitten lähti ja onneksi kerkesin näkemään Zubovin viimeiset huippuvuodet. Siinä on omasta mielestä "Goat". Koskaan ei ole usko horjunut vaikka on tullut nähtyä Stars myös jämäsijoilla eikä varmasti koskaan tule horjumaan.

Blue Jackets: Pelaaja nimeltään Rick Nash sai minut tykkäämään tästä joukkueesta, nyt viimein alkaa tämäkin joukkue näyttämään hyvältä kunnon prospektien ansiosta. Werenski aivan huippujätkä.

Sympatiat:

Red Wings:
Veljeni kanssa oli aina tappelut kumpi on parempi, Stars vai Red Wings. Silloin en pitänyt joukkueesta mutta nykyään arvostan kuinka he saivat pidettyä itsensä vuosia playoff joukkueena.

Avalanche: Aina ollut omasta mielestä top 5 joukkue ja Fopan aikana tuli seurattua myös Avsia.

Antipatiat:

Bruins:
Joukkue on faneista lähtien täyttä paskaa. Ensimmäisenä Brad Marchand, en ymmärrä miksi tämä rotta ei ole saanut vielä isoa pelikieltoa. Aihioita on ollut. Ainoastaan Bergeron saa puhtaat paperit.

Jets: Jokin tässä joukkueessa mättää. Ei ollut antipatioiden kärkipäässä ennen mutta Paten tulon jälkeen on noussut sinne. En vihaa Lainetta mutta en vaan ymmärrä miksi jotain pelaajaa ihaillaan niin paljon että Joukkue haukutaan valmentajasta bussikuskiin. Kai se on nämä fanit + Byfucklien jotka tekevät tästä joukkueesta etovan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kummallista kyllä, mutta on tässä nyt muutaman vuoden alkanut takki kääntymään yhden joukkueen kohdalla. Ja se joukkue on Vancouver Canucks.

Samanlaisia takinkääntöjä inhokkien ja sympatiajengien suhteen käynyt muilla viimeaikoina?

Todella outoa kyllä, sama on tapahtunut minulle. Canucks oli meikäläiselle Ducksin ja Kingsin ohella sarjan inhottavimpia joukkueita. Eikä toki ihme, pelasihan siellä muuan Kevin Bieksa. Eikä toki Kesler tai kaksosetkaan mitään sympatiankerääjiä olleet.

Nyt kuitenkin tilanne on alkanut kääntymään. Seurasin Horvatin junnu-uraa jostain syystä melko tarkasti ja elin mukana tuon playoff-kevään, jossa kaveri hakkasi lähes maali per peli -tahtia. Ja hyvin on mies sopeutunut liigaan. Harmittaa, kun ei omaan suosikkijoukkueeseen päätynyt. Myös Goldobin ja Kulta-Miken broidi ovat symppiksiä.

Joukkueessa ei enää ole inhottavuuksia. Lisäksi 'nucksin loukkaantumistilanne on ollut pari vuotta niin synkkä, ettei tuollaista epäonnea kohtaan voi oikein tuntea antipatiaa. Objektiiviset kirjoittajat tällä palstalla lienevät myös antipatioita laskeva seikka.

Katsotaan parin vuoden päästä kun Pettersson nöyryyttää dilloneita ja vlasiceja Shark Tankissa että kääntyykö fiilikset taas antipatian puolelle...
 

jimmyrecard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Predators
Kirjoittelin hiljattain toiseen ketjuun josta muistu mieleen että kun aloin seuramaan NHL:lää niin ensimmäisiä suosikkiseurojani oli Quebec Nordiques. Joukkueessa kun pelasi silloin kaksi suosikkipelajaa eli Ron Hexatll ja Janne Laukkanen. Joten päätin tehdä nyt uuden rankkauksen jossa on kaikki ne jengit jotka on pelannut sinä aikana kun NHL:lää olen seurannut.

15 Hartford Whalers

Mutta jostain kumman syystä edellä mainituista asioista ehkä tota Ducksin vanhaa logoa kaipaan eniten.

Ei taida osua omalle aikakaudelle kun näen nimen ensi kertaa. Millanen jengi kyseessä? Mistä kaupungista?

Ducksin pelipaita tuli itselläki mieleen, vääryys.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Ei taida osua omalle aikakaudelle kun näen nimen ensi kertaa. Millanen jengi kyseessä? Mistä kaupungista?

Hartfordita nimensä mukaisesti, Connecticutin osavaltiosta. Perustettiin 1979 ja kauden 1997 päätteeksi organisaatio muutti Carolinaan ja nimeksi vaihtui Hurricanes. Kuluneella kaudella Canes pelasi muutamankin ottelun vihheissä Whalers paidoissa.

Menestystä ei tullut ja vain kertaalleen voittivat play-off sarjan tuona aikana.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kirjoittelin hiljattain toiseen ketjuun josta muistu mieleen että kun aloin seuramaan NHL:lää niin ensimmäisiä suosikkiseurojani oli Quebec Nordiques. Joukkueessa kun pelasi silloin kaksi suosikkipelajaa eli Ron Hexatll ja Janne Laukkanen. Joten päätin tehdä nyt uuden rankkauksen jossa on kaikki ne jengit jotka on pelannut sinä aikana kun NHL:lää olen seurannut.

1. Quebec Nordiques
2 New Jersey Devils
3 Winnipeg Jets (vanha+uusi)
4 Edmonton Oilers *
5 Chicago Blackhawks
6 Ottawa Senators
7 Buffalo Sabres
8 Montreal Canadiens
9 Detroit Red Wings
10 Pittsburgh Penguins
11 New York Rangers
12 Boston Bruins
13 San Jose Sharks
14 St. Louis Blues
15 Hartford Whalers
16. New York Islanders
17 Calgary Flames
18 Columbus Blue Jackets
19 Minnesota Wild
20 Minnesota North Stars
21 Colorado Avalanche
22 Toronto Maple Leafs
23 Vancouver Canucks *
24 Arizona Coyotes
25 Los Angeles Kings *
26 Tampa Bay Lightning
27 Florida Panthers
28 Dallas Stars
29 Anaheim Ducks *
30 Philadelphia Flyers
31 Carolina Hurricanes
32 Nashville Predators
33 Washington Capitals
34 Vegas Golden Knights
35 Atlanta Thrashers

* Pienestä on sijoitukset kiinni. Oilers olisi mahdollisesti sijalla kolme jos heivaisivat sen oranssin paidan ja palaisivat siihen perinteiseen siniseen. Canuks taas olisi sijalla 11 jos palaisivat mustaan paitaan ja siihen hokkarilogoon. Kuten myös Kings jos palaisi siihen paitaan/logoon jolla pelasivat kun Kurri ja Gretzky oli joukkueessa. Anaheim taas nousi sijalla 14 jos palaisi siihen vanhaan Mighty Ducks logoon ja peliasuunsa. Myös Jetsin vanhaa peliasua kaipaan, mutta se ei nyt sijoitukseen toisi muutosta. Kaikista edellämainituista muutostoiveista ehkä tota Ducksin vanhaa logoa kaipaan eniten.

Mielenkiintosta nähdä mihin sitten Seattle sijoituu. Hyvällä nimi- ja logo valinnalla voi jopa top 20 paikka olla heti kättelyssä.

Ei taida osua omalle aikakaudelle kun näen nimen ensi kertaa. Millanen jengi kyseessä? Mistä kaupungista?

Ducksin pelipaita tuli itselläki mieleen, vääryys.
Olitpas nopea. Ehdit lainaa tota mun vanhaa viestiä, jonka kerkesin poistamaan kun siinä oli virheitä. :D
Mutta jengi pelasi Hartfordin kaupungissa jossa siis pelaa nykyinen Rangersin farmijengi. Kyseessä oli se jengi joka muutti Carolinaan, ja sen takia Carolina löytyy omalta listalta aika häntäpäästä. Joukkueella oli aivan mahtava maalibiisi. Linkki Youtubeen.
 

lolaimbot

Jäsen
En suoranaisesti fanita mitään tiettyä jengiä, vain pelaajia, joiden kautta sitten tulee toivottua menestystä eri seuroille. Suurimmat sympatiat tällä hetkellä:

Washington Capitals
- Ovechkin on yksi suosikki urheilijoistani, oli mahtavaa nähdä hänen ja Backstromin nostavan kannua

Tampa Bay Lightning
-Tätä jengiä tullut seurattua eniten viimeisen viiden vuoden aikana, tripletit olivat se kipinä mikä sai innostumaan joukkueesta.

Dallas Stars
-Benn, Seguin & Radulov, ai että kun on mukavaa katseltavaa. Heiskanen ja Hintz nostivat ihan suosikkien joukkoon!

LA Kings
-Se vuosikymmenen alkupuoliskon mestaruuspoppoo on jäänyt omissa muistoissa mieleen kuluneen kymmenen vuoden kovimpana playoff nippuna, ja 2014 sarja Hawkseja vastaan parhaana jääkiekkona mitä olen nähnyt. Kaksi aikansa titaania ottamassa mittaa toisistaan seitsemän ottelun sarjassa.

Rangers
-Nousi Kakon ja Panarinin seurauksena sympatialistan (tai ainakin mielenkiinto) kärkikahinoihin.

Lisäksi suomalaisten takia Colorado, Florida ja Carolina kiinnostavat, ja niiden kommelluksia tulee seurailtua.



Antipatioissa oikeastaan kaksi seuraa:

Penguins
- Jotain todella vastenmielistä, meneeköhän taas konkkaan kun "faneja" ei enää kiinnostakkaan Crosbyn ja Malkinin lopetettua? Lemieux historiallisesti yksi suosikki pelaajistani, joten siitä plussaa!

Bruins
-Bergeron tuo oksennuksen suuhun, "mr.selke" lempinimi itsessään kuulostaa tylsän (toki tehokkaan) jääkiekon tiivistymältä. Rotan perseilyt vielä päälle niin kyllä. Bostonille plussaa rotan seiskapelin maukkaista kyyneleistä.

Toronto oli ennen listalla, mutta tajusin sen johtuvan vain sietämättömästä hfboards fanikannasta, ja nykyään pidän joukkueesta.
 

Ralph

Jäsen
Juuri nyt sympaattisimmat joukkueet ovat hassua kyllä Avalanchen divisioonavastustajia. Blues on ollut kärjessä on pari vuotta ja Predatorsin nimeäsin nyt kakkossijalle.

1. Blues
2. Predators
3. Maple Leafs
4. Capitals
5. Kings

Ja pohjilla on sitten Wild, Flames, Jets, Hurricanes ja Bruins, jossain järjestyksessä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tykkään erityisesti Kalifornian joukkueista mutta pyrin seuraamaan suht tasaisesti kaikkia jengejä. Inhokit vaihtuneet Peter Lavioletten mukaan mutta siedätyshoidolla tästäkin "fobiasta" päästy yli. Mitään inhokkia ei siis ole.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Jahas.

Inhokkilistaa ei missään järjestyksessä.

-Canucks.
Muinoin tuli sympattuakin joukkuetta. Niihin aikoihin tosin pelasi nimiä kuten Bure, Mogilny, Lumme, Linden, Gelinas jnejne. Sit jossain vaiheessa luopuivat vanhasta logostaan, eikä Sedin-kaksikko mitenkään iskenyt.

-Montreal
nevöfoket-huumassa tuli Koivun takia sympattua, ja pelashan siellä yks suosikkipelaajiani Mark Recchi. Ei nyt ehkä nykyään mikään inhokki, mutta on siinä aina jotain ekstraa jos Bruins sattuu Habsit voittamaan.

-Rangers
Tämä menee ajalle ennen palkkakattoa, jolloin joukkue paiskoi mottipäisiä tarjouksia pistepörssiskouttauksella. Vähän tulee mieleen yksi ex-liigajoukkue...

Symppikset.

-Carolina
Ron Francis, Brindamour, Kapanen, Ozolinsh ja kumppanit. Ei mikään perinteikäs seura, mutta aina ollut soft spot.

-Oilers
Tämä sympatia on rapistunut viime vuosina kovaa vauhtia, mutta kasarin menestykset suomalaisineen pitää vähän hengissä.

-Sharks
Joe Thornton

-Blackhawks
Tämä vaikea selittää, mutta silti Hawksin otteita tulee seurattua tarkemmalla silmällä.


Best of both

-Maple Leafs
Seiskapelit Bruinsia vastaan, isommalla mittakaavalla takavuosina lähes Ilvesmäiset sekoilut, pitkä pitkä aika ilman mestaruutta.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Sympatiat: Toronto, Detroit, Dallas

Inhokit: Winnipeg, Boston, Columbus

Loput ei herätä muuten vaa mitään tunteita.


edit. unohtu Dallas tuosta sympatialistasta, joten se on nyt lisätty.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Juuri nyt sympaattisimmat joukkueet ovat hassua kyllä Avalanchen divisioonavastustajia. Blues on ollut kärjessä on pari vuotta ja Predatorsin nimeäsin nyt kakkossijalle.

1. Blues
2. Predators
3. Maple Leafs

Heh, itsellä on myös nämä kyllä sympatialistalla, järjestystä en osaa sanoa. Preds on saanut loistavan buumin Nashvilleen aikaan, Bluesilla on ollut aina vahva ja hyvä fanipohja St.Lousissa vaikka menestys kiersikin pitkään organisaatiota, joukkue on ollut myös aina mukavan taisteleva. Toronton pelaaminen on yleensä näinä päivinä hienoa katsottavaa, suurseura on päässyt takaisin jaloilleen nuorten tähtipelaajiensa ansiosta sekä Tavaresin (ja Babcockin). Lisäisin sympatialistaan Arizonan jonne toivoisin playoff-paikkaa ja parempaa tulevaisuutta, siellä se joukkue yhä vain sinnittelee aavikolla vaikka aina uhkapilvet tuntuvat yllä leijuvan, logosta plussaa. Boston kanssa sympatialistaan, jokin tuossa vain viehättää vaikka toisinaan myös ärsyttää. Maininnan ansaitsevat myös Colorado ja Dallas sekä San Jose.

Antipatialistaan menee Oilers ja Sabres jotka tuntuvat kyntävän aina vain vaikka kuinka talenttia raahataan sisään ovista ja ikkunoista. Kings on aina ollut jotenkin niin HMV oloinen joukkue (vaikka suuresti pidän Kopitarista ja Doughtysta), jopa silloin kun onnistuivat pari cuppia voittamaan, ne finaalisarjat olivat ehdottomasti 2010-luvun tylsimmät ja todellista antijääkiekkoa. Devils on aina ollut jotenkin myös HMV ja ärsyttävän hyvä Pensiä vastaan runkosarjassa (playoffeissa noista ei ole tarvinnut huolehtia aikoihin).

Erityismaininta menee kaksikolle Flyers ja Capitals, ai että kun mä en voi oikein sietää noita joukkueita, mutta samalla olen niin kovin tyytyväinen näiden kahden olemassaoloon! NHL olisi kovin paljon tylsempi ilman näitä kahta ja Ovie vs. Sid on ollut parasta viihdettä NHL:lle.

E: Rangers on ollut myös aina niin HMV vaikka onkin ollut divisioona-vihollinen Pensille ja 2010-luvun molemmin puolin kasassa oli ihan kohtalaisesti pärjäävä joukkue. Nyt Panarinin ja Kakon myötä joukkue on kuitenkin oikeasti paljon, paljon mielenkiintoisempi kuin mitä se on ollut koskaan aiemmin.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
2016 vuoden alussa

[1 St. Louis Blues
2 Winnipeg Jets
2 Florida Panthers
4 Toronto Maple Leafs
4 Calgary Flames
4 Buffalo Sabres
4 Columbus Blue Jackets
8 Edmonton Oilers
8 Ottawa Senators
8 Anaheim Ducks
8 Arizona Coyotes
12 Washington Capitals
13 Dallas Stars
13 Montreal Canadiens
13 Vancouver Canucks
13 Boston Bruins
13 Pittsburgh Penguins
13 New York Rangers
13 Detroit Red Wings
13 LA Kings
13 Philadelphia Flyers
13 San Jose Sharks
13 Minnesota Wild
13 New York Islanders
13 Colorado Avalanche
13 Tampa Bay Lightning
13 Carolina Hurricanes
13 Nashville Predators
29 New Jersey Devils
30 Chicago Blackhawks/SPOILER]

* * *
5kk myöhemmin ja shokki itselleni. (08.07.2016) En tajua miten Chicago, Bostonin pussit ja paskapenssit oli noin korkealla mun listassa. Tuo testi on rikki.

Rank Team
1 St. Louis Blues
2 Carolina Hurricanes
2 Florida Panthers
4 Toronto Maple Leafs
4 Winnipeg Jets
4 Washington Capitals
7 Dallas Stars
7 Boston Bruins
7 Pittsburgh Penguins
7 Chicago Blackhawks
7 LA Kings
7 Calgary Flames
7 San Jose Sharks
7 Tampa Bay Lightning
7 Arizona Coyotes
7 Columbus Blue Jackets
7 Nashville Predators
18 Edmonton Oilers
18 Ottawa Senators
18 Philadelphia Flyers
18 Anaheim Ducks
18 Minnesota Wild
23 Montreal Canadiens
23 Vancouver Canucks
23 New York Rangers
23 Detroit Red Wings
23 Buffalo Sabres
23 New York Islanders
23 Colorado Avalanche
23 New Jersey Devils
ja nyt 3-vuotta myöhemmin.

Rank Team
1 St. Louis Blues
2 Winnipeg Jets
2 Carolina Hurricanes
2 Florida Panthers
5 Vancouver Canucks
6 Ottawa Senators
6 Pittsburgh Penguins
8 Edmonton Oilers
8 Montreal Canadiens
8 New York Rangers
8 Philadelphia Flyers
8 Buffalo Sabres
8 New Jersey Devils
8 Columbus Blue Jackets
8 Washington Capitals
16 Detroit Red Wings
16 LA Kings
16 Anaheim Ducks
16 Calgary Flames
20 Dallas Stars
20 Boston Bruins
20 Chicago Blackhawks
20 Colorado Avalanche
20 Tampa Bay Lightning
20 Arizona Coyotes
26 Toronto Maple Leafs
27 San Jose Sharks
27 Minnesota Wild
27 New York Islanders
27 Nashville Predators
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Täytyy päivittää pitkästä aikaa omaakin listaa tänne.

Sympatiat
- Arizona Coyotes
- Vegas Golden Knights
- Florida Panthers
- Carolina Hurricanes

Melkein sympaattiset:
- Edmonton Oilers
- Buffalo Sabres
- Winnipeg Jets
- Columbus Blue Jackets

HMV joukkueet
- Ottawa Senators
- Boston Bruins
- St.Louis Blues

Antipatiat
- Pittsburgh Penguins.
- Montreal Canadiens
 

Apheu

Jäsen
Alla lista sympaattisimmista eniten antipatioita herättäviin jengeihin. Huomaa hyvin, että osan jengien kohdalla on selkeästi paljon rosterisidonnaista se, miten paljon kulloinkin sympatisoi. Toisaalta taas toisten joukkueiden kohdalla se ei välttämättä kuitenkaan riipu siitä rosterista kovinkaan paljon.

1. Florida Panthers
Pieni, piskuinen, sympaattinen, menestys karttanut, suomalaishistoriaa ja nyt Barkov johtotähtenä. Kyllä Panttereita on tullut ja tulee aina sympattua. Joukkue on aina ollut sellainen altavastaaja, joiden tietysti haluaa yllättävän.

2. Arizona Coyotes
Myös Coyotesia tullut sympattua, seura on yksinkertaisesti sympaattinen pienen lätkämarkkinan organisaatio. Lisäksi Coyotes ei ole ollut niin huono, kuin yleisesti ehkä monet aina ajattelevat, onhan kojootit olleet 2010-luvulla konfferenssifinaaleissakin.

3. Los Angeles Kings
Losi oli nuori, nälkäinen tulevaisuuden seura silloin 2010-luvun alussa. Sitähän sitten toivoi, että altavastaaja tiputtaa Canucksin, Blackhawksin, Sharksit... Vuosikymmenen alun jälkeen seura ei ole ollut enää altavastaaja, mutta sympaattisuus seuraa kohtaan on jäänyt, ja olen lähes aina Kingsin puolella lännen playoffseissa.

4. Columbus Blue Jackets
Heikko menestys ja Kekäläisen johtama joukkue. Aina puuttuneet ykköstähdet, tai ovat siirtyneet nopeasti muualle. Seura, jolle toivoo menestystä.

5. Philadelphia Flyers
Maalivahtiongelmat, finaalitappio Chicagolle.. Mielenkiintoinen seura kaikkine historineen ja värikkäine joukkueineen. Tulee usein toivottua, että jengi menisi pitkälle keväällä.

6. Dallas Stars
Jostain syystä aina ollut yksi suosikeista. Tähtipelaajia, erittäin hyvin kotisohville välittyvä kotihallin tunnelma, suomalaishistoriaa ja nykyisiäkin pelaajia. Dallas ehdottomasti Kingsin kanssa niitä lännen ykköshevosiani yleensä.

7. Vegas Golden Knights
Uusi jengi, tykkään mm. Marchessaultista ja Stonesta, hyvä fiilis hallissa. Sympaattinen seura.

8. Ottawa Senators
Parjattu seura, aina vähän vähätelty.. Nostanut siis omissa fiiliksissä sympaattisuuspisteitä. Nykyisessä rosterissaan vielä niin heikko, että olisihan se mukava, että yllättäisivät.

9. Winnipeg Jets
Ristiriitaiset fiilikset. Alkuun sympaattinen pienen kanukkikaupungin uusiojoukkue, sittemmin vielä tuli Laine sisään jne. Vähän meni fiiliksiä mm. Laineen peluutuksen takia organisaatioon. Olisi ilman tätä varmasti viisi-kuusi sijaa korkeammalla, mutta särö tuli, minkäs sille mahtaa.

10. Montreal Canadiens
Ei ole oikein pärjännyt. Perinteinen seura, jossa huikea meininki hallissa. Toivoisi useimmissa playoff-pareissa, että jatkaisi eteenpäin. Suomalaisväriäkin tällä hetkellä paljon.

11. Colorado Avalanche
Ollut aina "hieman sympaattinen", mutta nostanut kiinnostavuus-osakkeitaan Rantasen ja nuorten huippupelaajien vuoksi. Saisi mennä pitkälle, ei mitään pahaa Coloradosta.

12. Minnesota Wild
Aina sympannut, mutta muutama viime vuotena mennyt hieman alaspäin tällaisessa listassa. Jotenkin se tasapaksuus ja samoilla sijoilla pyöriminen alkanut enemmän tympimään, kuin nostamaan lisää sympaattisuutta. Olen kyllästynyt Wildiin vähän, rosteri kaipaisi väriä eli mielenkiintoisia yksilöitä.

13. Carolina Hurricanes
Sympaattinen organisaatio ollut aina, mutta ei SC-voittajanakaan yllä ihan tuonne Florida/Arizona -akseliin, vaikka vähän samantapaista pienen lätkämarkkinan touhua onkin. Suomalaiset kiinnostavat, tosin Aho-Teräväinen on Kärpät/Jokerit -kaksikko, joka tietysti ei ole itselleni niin kiinnostava ja sympattava, kuin Barkov tai Laine.

14. New York Islanders
Se "heikompi" New Yorkin seura omalla seuraamisajallani, joten kerännyt hieman sympatiaa. Ollut myös yleisesti aika heikkoa tekemistä, joten toivonut menestystä Islesillekin.

15. Nashville Predators
Tippunut tässä listassa vuosi vuodelta. Ollut siis sympaattinen ja olen toivonut menevän pitkälle, mutta oli pari vuotta ennakkosuosikkeja ja nyt vieläpä Predsissa on pelaajistoa, joita en kummemmin fanita (esim. Johansen, Forsberg, Duchene). Jengi on ihan mielenkiintoinen, mutta ei enää yhtä sympaattinen, kuin aiemmin.

16. New York Rangers
Uudelleen rakennuksen vuoksi noussut listassa, jengi on mielenkiintoinen ja lupaava, toivottavasti menestyvät jo pian. Yleisesti ei mikään sympaattisin organisaatio, mutta tämän hetken tilanteen ja rosterin vuoksi sopii hyvin juuri tähän puolen välin tienoille.

17. Edmonton Oilers
Vähän välinpitämätön fiilis ollut Oilersia kohtaan. Olisi kiva nähdä Draisailt ja McDavid tosipeleissä, joten sinänsä toivon menestystä. Välttämättä organisaatiosta en erityisemmin välitä tai sitä sympatiseeraa.

18. Toronto Maple Leafs
Vaikea sijoitettava, sillä todella ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta toivon Leafsin menevän pitkälle, joukkue on äärimmäisen mielenkiintoinen ja pelaa viihdyttävää kiekkoa. Toisaalta taas en kyllä haluaisi Matthewsien ja kumppaneiden päätyyn menoa, ainakaan vielä. Torontoa noin yleisesti yleensä hieman sympannut.

19. Calgary Flames
Ehkä sellainen tietyllä tavalla hajuttomin tapaus ihan kaikista jengeistä. Ei ole yhtään mitään Flamesia vastaan ikinä ollut, mutta en ole oikein sympannutkaan. Sellainen ihan miten vaan -seura.

20. Detroit Red Wings
Sympaattisuuspisteet hieman noussut sen takia, että on aivan surkea tällä hetkellä. Muutama vuosi takaperin oli ehdottomasti bottom-5:ssä sillä pelaajistolla, mutta saa nähdä, minkälainen pelaajisto tästä nuoresta pelaajapoolista kasvaa.

21. Washington Capitals
Aina ollut Capsia vastaan, kun ovat olleet se ennakkosuosikki. Kuitenkin Stanley Cupin voiton jälkeen ehkä jotenkin hölleni oma mielipide, kun huomasi, miten huikean tärkeä SC oli mm. Ovechkinille ja Backströmille ja millainen kivinen taival sen voiton takana oli. Ei vieläkään mikään sympaattinen seura, mutta sanotaan, että noussut sieltä bottom-5:stä pois.

22. Vancouver Canucks
"Ruotsalaisseura", tiputteli Kingsiä aikanaan playoffseissa, oli pitkään todella vahva. Mielenkiintoinen tuo nykyinen porukka, mutta suomalaisedustusta ei kovinkaan paljon ja vanhat negatiiviset fiilikset eivät sinänsä ole täysin mihinkään kadonneet. Canucksin kirous tuo hieman sympaattisuutta.

23. St. Louis Blues
Aiemmin oli siellä top-10 hujakoilla, mutta tullut alaspäin. Kaksi syytä: voittivat Stanley Cupin ja pelasivat mielestäni puuduttavaa kiekkoa. Ei suomalaisia, ei mukaansatempaavia yksilöitä. Ehkä eniten listalla tipahtanut organisaatio esimerkiksi kahden vuoden takaiseen tilanteeseen verrattaen.

24. San Jose Sharks
Alhaalla sen takia, että mm. Kingsin ja Vegasin arkkivihollinen. Yksilöt ihan sympaattisia ja tietyissä ottelupareissa (mm. Pittsburgh vs San Jose finaalit) täysin Sharksin kelkassa, mutta yleisesti ei heru oikein sympatiaa. Ollut liian hyvä. Toisaalta, kyllähän Thornton ja kumppanit olisi hienoa nähdä nostelemassa kannua.

25. New Jersey Devils
Ei sinänsä edes mitään Devilsiä vastaan, mutta jotenkin harvoin vain huomaan kannustavani heitä ottelupareissa. En tiedä, ei vaan sytytä eikä sympatiaakaan oikein heru.

26. Buffalo Sabres
En ole nykyisen pelaajiston mikään fani, ja Buffalon tekeminen on ollut heikkoa ja siltä kantilta, että se on ollut turhauttavaa seurattavaa. Eli ei ole tämän organisaation kohdalla menestymättömyys nostanut sympatiapisteitä. Vähän kuin Torontonkin kanssa, hieman sellainen ylimielinen pelaajapool mielestäni, ei sytytä, ei kiinnosta hypätä kelkkaan.

27. Pittsburgh Penguins
Sellainen ykköshevonen ollut kaudesta toiseen, ja voittanut paljon, joten helppo on ollut päätyä tänne antipatiat-päätyyn. Ei oikeastaan mitään muuta syytä.

28. Boston Bruins
Iso, ilkeä, kestomenestyjä. Helppo olla sen altavastaajan puolella, joten myös Boston tämän takia täällä antipatiapäädyssä - liian usein ennakkosuosikki.

29. Tampa Bay Lightning
Neljä syytä: Floridan rivarly. Voittanut Stanley Cupin. Ei suomalaisedustusta. Selkeä ennakkosuosikki jo useaa kautta putkeen.

30. Anaheim Ducks
Voi olla paljon rosterisidonnainen, en vain koskaan tykännyt Getzlafista ja Perrystä. Ollut myös aikoinaan vahva kaudesta toiseen ja Kingsinkin arkkivihollisia. Uudella rosterilla saattaapi nousta vähän täältä listan aivan loppupäästä.

31. Chicago Blackhawks
Kestomenestyjä ja Kingsin arkkivihollinen playoffseissa, kun vuorottelivat mestaruuksilla. Voitti myös Phillyn nenän edestä Cupin. En ole koskaan pitänyt, ja veikkaan että rosterista riippumatta Chicago lienee aina olevan aika antipatia -jengi minulle.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Symppiksiä:

Ottawa Senators
Alunperin ihastuin logoon ja mikä pettymys se olikaan, kun NHL 1994 tai NHL 1995 (vai jopa molemmissa) - pelissä, tämä joukkue olikin täysin hassuttelu jengi. Nykyaikana vastaavat voimasuhteet olisivat kutakuinkin jotain Boston Bruins vs Jukurit. Silloin en juurikaan seurannut nhl:ää kuin pelisarjan kautta ja tuolla surkimus joukkueella yritin pysyä muiden perässä.
No moniin vuosiin senatorseilla ei ollut muuta kuin hieno logo, mutta sitten tapahtui Heatley-Spezza-Alfredsson. Samassa ketjussa oli kaksi lempipelaajiani. Spezzan primetimeä pidän pelinrakentajien keskuudessa yhtenä kovimpina, Spezza löysi ketjukaverinsa vaikka ilman silmiä. Heatley taasen oli maalintekijä, joita ei näe joka paikassa. Tykkäsin Heatleystä äärettömän paljon.
Nykyään, vaikka organisaatio on ollut aika liemessä ja Karlssoniakaan ei ole, niin toivon joukkueelle joka kausi menestystä.

Colorado Avalanche
Suurimmat syyt ovat Forsberg ja Sakic. Aikanaan inhosin paljonkin ruotsalaisia jääkiekkoilijoita, mutta Forsbergiä oli vaikea vihata. Uskomaton pelaaja aikanaan. Sakicistä taasen jäi mieleen rannelaukaus, mikä lähti kovemmin ja tarkemmin kuin monella lämärit. Pientä boostia symppaamiselle antoi Paul Kariyan ja Teemu Selänteen pelaaminen samassa joukkueessa.
Nykyään Avalanchessa pelaa Rantanen ja rantasmikko on tällä hetkellä yksi lemppareistani, ellei jopa lempparini. Toivon Rantaselle ja koko joukkueelle kannua lähivuosina.

New York Islanders
Tähän en oikeastaan löydä mitään kunnon syytä. Muistan pienenä isoveljen jääkiekkokorttien joukossa olevan Mike Bossy, mutta muuten sidettä tähän ei ole ollut ennen Tavaresia. Tai olihan siellä Palffy, mutta olin enemmän Demitran ja Bondran miehiä.
Ehkä tämän pohjalla voi myös olla, että inhokkeihini on aina kuulunut Rangers.
Nykyään Barzal pitää huolta, että symppikset tähän osoitteeseen jatkuvat.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Henk.koht ainoa inhokkini ollut aina Detroit. Se ylimielinen mustekalojen jäälle heittäminen... Kovia pelaajiahan siellä oli aina...Mutta kaikki suomalaiset sitä kannatti koska dynastia.
Mutta se kun Teukka uunotti 2007 konferenssi finaaleissa Kronwallia ja Hasekkia...Priceless. Se mulkku Kronwallin kiekon sössiminen Teukan lapaan on aina jäänyt mieleen, sen jälkeenhän koko homma oli paketissa.

Toki Kings ja Sharks rivarlynä ei ole koskaan sympatiaa aiheuttaneet.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Se mulkku Kronwallin kiekon sössiminen Teukan lapaan on aina jäänyt mieleen, sen jälkeenhän koko homma oli paketissa.
Kronwallista en koskaan itsekkään ole pitänyt mutta tuo kiekon Teemulle lahjoittanut puolustaja oli toinen ruotsalainen Andreas Lilja. Vaikka mittavan uran hänkin teki niin ei voi noista kahdesta pakista puhua sama päivänäkään. Kronwall vitutti siksi että osasi pelata kiekollisesti ja kovaa, rumia niittejä hänkin ajoi ja useasti.

Eräs kerta kun Mikko Koivu painoi vastataklauksella kulmassa ja toimitti kiekon Pariselle on jäänyt mieleen. Parise iski siitä voittomaalin ja Kronwall keräsi kulmassa itseään ja kamppeitaan.
 

Kheldaur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Leijonat, (Saipa).
Pitänee päivitellä tätä hieman, kun edellisestä viestistä aikaa jonkin verran. Ja edellinen lista oli vajaavainen ja vähän huonossa mielentilassa kirjoiteltu.

Sympatiaa saavat:
- Nashville. Syynä nimenomaan Rinne, jonka uraa tullut seurattua pitkään ja kyseessä kuitenkin kaikkien aikojen suomalaisvahti. Kunpa olisi saanut Stanley Cupin uransa kruunuksi. Ja toki joukkueen logo ja väritys on mielestäni varsin tyylikäs. Ja yksi syy myös Granlund, vaikka toivoisin, että Mikael pääsisi joukkueeseen joka sopisi hänelle paremmin.

- Buffalo. Ihan vaan sen vuoksi, että aikoinaan 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa tuli pelattua NHL:ää kyseisellä joukkueella ja heidän logonsa oli hieno (se musta-valko-punainen). Ja tuolloin siellä pelasi mm. Satan, jonka nimi on hilpeä ja oli kova pelimies toki. Sekä maalivahtien fanina Dominator oli mahtavaa seurattavaa.

- Colorado. Juurikin 90-luvun ja 2000-luvun alun vuoksi. Joukkueessa useita legendoja ja maailman paras maalivahti. Loistava joukkue kertakaikkiaan ja veljeni juuri tuolloin fanitti kys. joukkuetta.

+ Joukkueet joissa on kiinnostavia suomalaisia, kuten Carolina, Winnipeg, Boston.


Antipatiaa nauttivat:
- Pittsburgh. Jo pelkästään naurettavan lapsellinen logo saa aikaan antipatiaa. Ja toki se, että samassa osavaltiossa pelailevat, kuin tuo oma lempijoukkueeni. Ja vaikka Crosby on erittäin hyvä kiekkoilija, niin se alkukausien vinkuva ämmä-homppeli kuva ei miehestä katoa mielessäni millään.

- Washington. Jostain syystä olen vihannut Ovechkinia aina. Kuvottavan näköinen mongoloidi, venäläinen. Se varmaan riittäisi. Muutoin Washington on aika mitään sanomaton ja tylsä, ja toki se että peliasunsa on mahdollisesti tylsin koko liigassa.

Täysin hmv-joukkueet:
Kaikki muut. Kunniamaininta erityisesti muovisimmalle joukkueelle koko liigassa, eli Vegasin Kultaiselle Suihkulle.
 
Aika jännä, että täällä porukka osaa vihata jotain jengejä.

Mulle Vegas on jäänyt vielä vähän sivuraiteelle, kun en oo ottanu vielä omaksi, mutta yhtäkään jengiä en vihaa. Tykkään katsoa hyviä pelaajia, hyviä pelejä jne. ja olisi kyllä joku päivä hienoa, jos suomalainen sentteri roudaisi jenginsä Stanley Cupiin, ja pokkaisi Conn Smythen. Todennäköisin pelaaja tähän lienee juuri nyt Sebastian Aho.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kronwallista en koskaan itsekkään ole pitänyt mutta tuo kiekon Teemulle lahjoittanut puolustaja oli toinen ruotsalainen Andreas Lilja. Vaikka mittavan uran hänkin teki niin ei voi noista kahdesta pakista puhua sama päivänäkään. Kronwall vitutti siksi että osasi pelata kiekollisesti ja kovaa, rumia niittejä hänkin ajoi ja useasti.

Eräs kerta kun Mikko Koivu painoi vastataklauksella kulmassa ja toimitti kiekon Pariselle on jäänyt mieleen. Parise iski siitä voittomaalin ja Kronwall keräsi kulmassa itseään ja kamppeitaan.
Detroit oli kyllä mielenkiintoinen joukkue. Itselle inhokki Chicagon, Penssien, Paskavillen, Särkien ohella, mutta Detroitista löytyy sentään muutama pelaaja joita ihailin/ihailen vieläkin. Kronwall sekä Konstantinov. Tuo Detroitin 1-2-2 karvaus ja setuppi peli mahdollisti Kronwallin ajelut. Ehkä yks hienoimmista träpeistä mitä olen nähnyt.

[MEDIA=youtube]-ijWslfWljE[/MEDIA]
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Joo väärin meni tuo... Lilja oli se helppo keila siellä. Kronwall on kyllä se yks mulkuimmista naisista ollut tuolla. Perry oli tyhmä mut ei Kronwallin ämmää voittanutta.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Seattlen liittymisen kunniaksi voisi nyt vaihteeksi taas päivitellä listiä. Silloin kun Espoo Blues oli vielä hengissä niin se oli se todellinen suosikkiseura. NHL:lää tuli seurattua suomalaisten pelaajien kautta, joten vuosien varrella on tullut sympattua ja seurattua todella montaa jengiä.

Sympatiat

1. New Jersey Devils - Suosikkijengi. Näin ensimmäisen NHL matsini livenä New Jerseyssä ja päätin silloin tehdä Devilsistä suosikkiseuran NHL:lässä.

2. Winnipeg Jets - On tullu seurattua sekä vanhaa että uutta versiota. Suomalaisena helppo sympata kun on pieni lätkähullu paikkakunta ja aina Finnipegissä on luotettu suomalaisiin.

3. Edmonton Oilers - Kun aloin seuraamaan änäriä niin Kurrin ja Tikkasen takia kaikkien suomalaisten koulupoikien suosikkiseura NHL:lässä oli Oilers. Inhoan tota Oilersin uutta oransista kotipaitaa ja voisivat kyllä palata siihen perinteiseen siniseen.

4. Chicago Blackhawks - Aina sympannut ameerikan natiiveja. Itse en nähnyt logoa mitenkään rasistisena vaan kunnianosoituksena kyseistä vähemmistöä kohtaan. Itselle se legendaarisin orginal six jengi ja kyllä silloin kun Niemi ja Timonen oli kannujahdissa mukana niin henkeen ja vereen niitä kannustettiin.

5. Ottawa Senators - Ottawaa tuli aikoinaan seurattua kun Laukkanen pelasi siellä. Sitten Lelun lähtö, suomalaispelaajien puuttuminen, paidan ja logon vaihtuminen rumepaan versioon on samuttanut hieman mielenkiintoa. Nyt kun joukkueesta on tullut NHL:län naurun aihe niin jotenkin sitä toivoo että sieltä katuojasta nyt seura nousisi.

6. Detroit Red Wings - Joskus tuli jopa inhottua Red Wingsiä kun ne vaan voitti kannuja, oli täynnä ruotsalaisia ja ei ikinä hommanut suomalaisia. Pavel Datsyuk ja Valtteri Filppula sitten oli aluksi sitten ne syyt miksi seura pääsi inhokki listiltä pois ja nyt tämä orginal six jengi on tosiaan noussut kutos sijalle.

7. Pittsburgh Penguins - Pidän vaan tosta pelipaidasta sen verran että Penguinsit on hiljalleen noussut aika korkeallekin tällä listalla. Crosbyn on sellainen viha-rakkaus suhden kun kyllä se on aina vähän pikkasen ärsyttänyt mutta onhan se hyvä.

8. Canadiens de Montréal - Legendaarisin lätkä jengi maailmassa. Jos ne ei ois aikoinaan potkinut Saku Koivua veke ois pari sijaa korkeammalla. Mutta kyllä sieltä muutama muukin stara on vuosien saatossa lähtenyt ei niin hyvissä merkeissä. Omalaatuinen seura joka tekee sen seuraamisesta ihan mielenkiintosta. Mukavasti suomalaisia on viime aikoina joukkueseen virranut.

9. Buffalo Sabres - Buffalo oli yksi suosikkiseuroista kun aloin seuramaan NHL:lää. Oli Dominik Hašek ja Pat LaFontaine. Sitten tuli pelipaita ja logo muutos josta en pitänyt yhtään. Joten kun Sabers sitten oli finaalissa 99 niin kanattin kyllä silloin ihan täysilla Jere Lehtisen Dallasia. Mutta nyt on taas vanha paita käytössä ja jengi sympatia listillä.

10. New York Rangers - Devils faniksi Rangers on varmasti ylättävän korkealla. Ei tossa ole taustalla muu kuin hyvät muistot New Yorkin reissusta jolloin tuli nähtyä myös yksi Rangersin kotimatsi.

11. Boston Bruins - Legendaarinen orginal six jengi. Tuukka Rask on ehkä paras suomalainen veskari ever, ja hänelle kyllä tulee toivottua menestystä.

12. Seattle Kraken - Nousi sitten suoraan sympatialistille. Aika hyvin joukkueelta joka ei ole pelannut vielä matsiakaan. Tätä korkeamalle en vielä uskaltanut jengiä laittaa.

13. Columbus Blue Jackets - Tässä kohtaa pitäisi kyllä varmaan lukea Jarmo Kekäläinen. Olen huomannut että Columbusta tulee kyllä sympattua aika paljonkin Keklun (ja Tortorellan) takia. Ilman Keklua joukkue olisi kyllä tuolla HMV-osastolla ja jossain sijalla 25.

Neutraalit

14. Vancouver Canucks - Vancouverin sijoittaminen tälle listille on vaikeaa. Diggaan siitä musta-kelta-punainen ja hokkarilogo paidasta tosi paljon. Sääli vaan että se ei ole niiden ykköspaita, ja tolla nykyisellä paidalla ja logolla ollaan tällä neutraali osastolla. Pysyvä paluu vanhaan ja ollaan tuolla sympatialistalla sijalla 6.

15. St. Louis Blues - Oli viime kesään asti se jengi joka oli pelannut pisimpään NHL:lässä ilman cuppia, ja sen takia tuli jengiä sympattua. Toki, entisenä Espoo Blues fanina toki joukkue saa sympatiaa pelkästä nimestä.

16. Calgary Flames - Aina tulee vähän toivottua että kandalaiset jengit pärjäis, joten on näiden neutraalijengien kärkipäässä.

17. New York Islanders - Änäriä seurannut 90-luvulta lähtien ja tuntuu että aina Islanders on ollu kehno. On toi Islanders ollut joskus jopa itsellä ollut sympatialistilläkin.

18. San Jose Sharks - Ihan kiva logo. Eipä toi haittaa jos joukkue on sarjataulokossa yläpäässä tai häiritse jos se löytyy sieltä pohjalta.

19. Minnesota Wild - Periaatteessa aluetta pitäisi sympata kun siellä asuu paljon suomalaisia sukujuuria omaavia ihmisiä. Lisäksi Mikko Koivu on kipparoinut jengiä pitkään, ja jengissä on ollu paljon suomalaisia. Mutta tätä korkeamalle ei nyt tällä listillä päästy. Jotenkin tuntuu että nimen valinnassa ja logossa ois voitu tehdä parempaa duunia.

20. Toronto Maple Leafs - On tavallaan pieni ihme että kanadalainen ja orginal six jengi löytyy näin alhaalta tältä listiltä. En tiedä onko alkuperäisenä syynä Mats Sundin ja sitten nykyään Matthews, Marner ja Nylander joka laskee vähän osakkeita. Vai se että seura on niin suuri ja suosittu. Torontoa tulee kyllä seurattua ylättävän paljon kun TSN:än sedät siitä aina niin paljon puhuu.

21. Los Angeles Kings - Koronakaranteeni aikana tuli kateltua joku vanha matsi klippi jossa Kingsin riveissä luisteli Gretzky ja Kurri. Siitä muistu mieleen että Kings oli omalla sympatialistillä sillon 90-luvulla aika korkeallakin. Mutta 99 & 17 vaihto maisemaa ja pelipaidat vaihtu huonompaan suuntaan niin pikkasen on pudotusta tapahtunut.

22. Colorado Avalanche - Olin kova Quebec Nordiques fani silloin kun joukkue muutti Coloradoon. Siitä syystä joukkue oli aluksi inhokkilistillä mutta kun Ville Nieminen ja Ray Bourque nosteli kannua niin seura siirtyi neutraalien joukkoon. Mikko Rantanen on viime aikoina nostanut seuran osakkeita, mutta pitkä on matka vielä siihen että ryhtyisin joukkuetta kunnolla sympaamaan. Ensi kaudella joukkue pelaa kai muutaman pelin Nordiques paidoilla joten katsellaan paljon se sitten kirpaisee.

23. Arizona Coyotes - Vähän sama stoori kuin yllä. Aikoinaan vitutti kun Jets muutti Phoenixiin. Taakse jäi intohimoinen lätkäkaupunki ja sitten tää jengi onkin tapellu yleisön saamisesta halliin. Aluksi en pitänyt siitä jengin logosta yhtään, mutta nyt kun monien vuosien jälkeen näki taas ton tärähtäneen kojootin niin näyttikin oikein sympaatiselta. Sen verran tässä on jo tottunut Coyotesin olemassaoloon että enpä kyllä toivo että seura enään minnekään muuttaisi. Toivon että saavat vielä joku kaunis päivä sen oman kylän pojan Auston Matthewsin riveihinsä.

24. Anaheim Ducks - Teemu ja Paul oli kyllä aikoinaan yhtä kova parivaljakko kuin John ja Paul. Mutta sama stoori kuin parilla muullakin jengillä että logo ja pelipaita piti sitten vaihtaa tylsempään vaihtoehtoon. Toivottavasti tajuavat ottaa sen vanhan ankkanaamri logon pysyvään käyttöön, eikä pelkästään käytä sitä siinä kolmospaidassa.

25. Tampa Bay Lightning - Ei ole koskaan herättänyt minkäänlaisia tunteita. Jos olisin pelaaja niin varmasti kyllä tykkäisin pelailla tuolla kun ihan mukavat säät on hallin ulkopuolella. Vaikka seura nyt pärjää niin tulee kyllä todella vähän seuran asioita seurattua.

Inhokit

26. Philadelphia Flyers - Suosikki inhokki. Vastustajan näkökulmasta ei toi broad street bullies meno ole oikein ikinä mielyttänyt. Toisaalta Ron Hextall taas lukeutuu all-time suosikkipelaajiin. Lisäksi olen huomannut että vähän harmittaa että Flyers ei enää ole samanlainen rymistelijäjengi kuin pahimipina tai parhaimpina päivinä. Flyers on kuin se action leffan pääpahis eli ilman sitä se leffa ois aika tylsä.

27. Dallas Stars - Teksas kun on leimauntunut niin voimakaasti niihin asioihin joita en Jenkkilässä hirveesti arvosta, joten Dallas kaupunkina on se mikä tässä seurassa eniten tökkii. Toisin kun monen muun seuran kohdalla niin Stars on mennyt sentään oikeaan suuntaan pelipaidoissa ja logossa.

28. Nashville Predators - Pekka Rinne ja GM David Poile on molemmat mielestäni ihan sympaattisia kavereita. Lisäksi joukkueella on hyvät ja äänekkäät fanit. Mutta jotenkin vaan joukkue on ollu aina se kaikista tylsin mitä NHL:lästä löytyy. Ruotsin maajoukkueen värit käytössä ja sitten Tenesee on sitä Trumplandiaa niin loppupleissä aika nihkeät fiilarit on tästä seurasta.

29. Florida Panthers - Barkov on kyllä yksi suosikkipelaajista, mutta en ole kyllä koskaan pitänyt Phantersista. En tiedä tökkiikö koiraihmistä se kissalogo vai se että halli näyttää aina tyhjältä. Välillä tuntuu että ehkä tonne Floridan osavaltioon riittäisi yksi jengi, ja kyllä jengin siirtymistä Quebeciin on salaa tullu toivottua.

30. Carolina Hurricanes - Lopen kyllästynyt tähän bunch of jerks meinkiin. Hartford Whalers pelipaitojen näkeminen muistutti taas että tääkin seura on ollu paljon hohdokaampi joskus. Carolinan logo on huonoin mitä sarjasta löytyy. Sitten kun ei hirveesti diggaa seurasta niin pikkasen myös ärsyttää se että jengissä luotetaan suomalaisiin ja sinne sitten nää suomipojat katoavat.

31. Washington Capitals - Capitals ei tosiaan historiansa aikana hirveesti ole suomalaisia arvostanut. En ole koskaan pitänyt Alex Ovechkista ja hän nyt on tän seuran kasvot. Tolla kombinaatiolla on sitten vuosien saatossa sitten päädytty inhokkilistalle.

32. Vegas Golden Knights - Sukset meni ristiin heti kättelyssä kun nimi julkaistiin. Omistajalla nyt oli fiksaatio Kinght nimeen joten muovinen kaupunki sai sitten muovisen jengin. Vuoden 2018 finaaleissa sitten huomasi toivovansa enemmän Capitalsin voittoa joten silloin tuli selväksi kumpi on tän mun listan viimenen jengi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös