SuperSix 2005

  • 44 763
  • 353

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Unbreakable
IHHF:n sivulta napattu:

Instead, defenseman Josef Boumedienne scored another insurance goal at 8.53 of the last stanza.

Nyt kiinnostaisi tietää, mikä on tuo stanza?
 

JPL

Jäsen
Kysymys kiekkotietäjille.... Kuka on peliaikaan nähden kaikkien aikojen paras pelaaja Euroopan seurajoukkueiden mestaruuskisoissa?

Hih... Toni Sihvonen. Peliaika 0:00 ja teho 0+1

Toni teki historiaa....

MTV:n toiminnasta. Jos saadaan tietää että ottelut tullaankin selostamaan, viikkoa ennen tapahtumaa, niin enempää ei voi vaatia. Pojat teki hyvää työtä selostamalla ottelun pienemmästä monitorista, kuin suurimmalla osalla on kotona.
 
Viimeksi muokattu:

Mwandishi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Unbreakable
By virtue of a 4-1 goal difference, Kärpät can afford to lose to Frankfurt by two goals on Saturday and still make the final.

Eli Kärpät voi hävitä huomenna Frankfurt lionsille kaksi maalia, niin pääsee vielä sunnuntain finaaliin. Voittamaanhan me se peli kyllä mennään!

Meneeköhän se ny kuitenkaan ihan noinkaan? Itse laskin että kärsii hävitä maalilla, sillä jos tulee takkiin kahden maalin verran niin silloinhan molempien joukkueiden maaliero on +1, ja keskinäisen ottelun tuloksella Frankfurt menisi jatkoon? Toisaalta kun nuo rankkaritkin tuohon loppuun ammuttiin niin eihän tästä systeemistä ota pirukaan selvää, toki luulisi virallisten sivujen tietävän..

Hieno voitto Kärpiltä, tasakentällisin peli oli täydellisesti meidän hallussa. Erikoistilannepelaaminen oli totutun huonoa, mutta kummasti sitä yv:n lopuilla kiekko vihdoin saatiin alueelle ja samantien maaliin asti.. Alivoima oli mielestäni liian passiivista ja kaikki Hameen paikat tulivatkin näistä tilanteista, Hamrlik on kyllä melkoisen taitava viivamies.
 

JPL

Jäsen
Minun käsitykseni mukaan mennään että ensin pisteet, sitten maaliero, sitten otetaan lisäksi rankkarien maaliero mukaan, lisättynä normaaliin maalieroon. Tällä siihen saa jonkin järjen.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Loooooooooistava voitto! Kärppäfanitkin olivat kuvissa kiitettävästi. Mahto jätkillä olla kuumat paikat kun piti näyttää "air packeja" kuvissa. Mahtaa olla Pietussa hjuva meininki näin illan suussa. Kaalisoppaa ja geigyä, kyllä nuilla nuha lähtee. Jos ei lähe niin ainakin tulee!

Huomenna täys kaato ja Omsk sunnuntaina, siinäpä haaste ja oletus. Laitamma kaljat kylmenemään huomista varten.

Omasta mielestä ihan hyvää mainosta Suomi-kiekolle, jos lähdetään vertailemaan yhden pelin perusteella.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
JPL: kiitos digiboxtiedoista.
Peliä pääsin seuraamaan vain teksti-TV:stä. Oletin torjuntatilastojen perusteella että tsekit painostaa sikana,
mutta kiva lukea täältä, ettei se ihan näin ollut.
Huomenna kaatuu Saksan lions-klubi!
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse näin pelin tuosta toisen erän alkupuolelta saakka eli juuri siitä hetkestä kun tsekit tulivat ja tasoittivat pelin. Täytyy kyllä sanoa että oli todella kypsää ja kontrolloitua peliä Kärppien osalta. Tasoero ei joukkueilla todellakaan ollut mitenkään suuri, mutta Kärpät piti aloitteen itsellään ja rankaisi silloin kun oli aika sille. Hatun nosto koko joukkueelle ja vaikka sitä en ole ennen tehnytkään niin kyllä kai se Kojollekin on hattua nostettava vaikken hattua omistakaan.

Kiitos Kärpät!

Old TJ
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, Raksilan poika laittoi outoa turpaan ulkomailla, sillä lailla. Peliä en oo nähnyt, koska loppu olisi jäänyt kumminkin näkemättä kun ehdin jo viime viikolla varata ajan parturiin. Olisihan sen voinut peruakin, mutta kun peiliin katsoi niin ei huvittanut.

Itse laskeskelin että Kärppien kestää hävitä maalilla Frankfurtille. Mikäli hävitään kahdella, menee Frankfurt tehtyjen maalien määrässä ohi. Eli jos Kärpät vaikka häviää 2-0, on maaliero 4-3 ja saksalaisilla 5-4. MUTTA, nytpä tulikin mieleen että tässä turnauksessa saatetaan jopa käyttää keskieurooppalaisia, myös lentopallosta tuttuja sääntöjä, eli että tehdyt maalit jaetaan päästetyillä. Näillä säännöillähän Suomelta vietiin jo varmaksi luultu pronssi aikoinaan Innsbruckin olympialaisissa Länsi-Saksan hyväksi ja sääntö tietysti löytyi k-eurooppalaiseen tyyliin vasta pelien jälkeen jostain sääntökirjan sivulle 117 lätkäistyltä liimalapulta. Eli 4/3=1.33 ja 5/4=1.25. No, spekulaatiot ovat turhia, koska luonnollisesti Kärpät yksinkertaisesti ei voi hävitä huomista peliä.

Ja JYPille täytyy kyllä toivottaa onnea seuraavaan matsiin. Verkot tötterölle.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Pula-ajan Tretjak
Eikös nämä lähetykset tule vähän niin kuin plussana plussalla? Muistelen ettei näitä oltu suunniteltu näytettäviksi. Eli ihan kiva, että edes yrittävät vaikka venäläisillä ohjaajilla olisi kyllä paljon opittavaa.. mutta vaikka maa on nykyisin "vapaa" niin ehkei kameran käyttöä osaavia vieläkään päästetä ottamaan länsimaihin vaikutteita :D

Joo, oikeassa olet. Mitäs se sanoi kettu niistä pihlajanmarjoista :) Itse hommasin kortin ihan noiden super six pelien takia, siitä tuo kommentti. Varsinaisen kameratyöskentelyn lisäksi noissa uusintojen leikkauksissa olis aika paljon parannettavaa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti drone
Nyt voitto Frankfurtista ja sitten valmistautumaan
finaaliin! Rekkalasteittain tsemppiä, teette hienoa työtä!
Kun en peliä nähnyt, niin vain tämän voin allekirjoittaa.

Samalla on pakko hieman avautua. Mua vituttaa, ettei turnausta ole suomalaisissa medioissa noteerattu tämän paremmin (seuraan tosin vain netin kautta, mutta esim. IL ja IS ovat olleet kovin hiljaa). Kiekkomaailma Euroopassa ei ilmeisesti vieläkään tunnu olevan valmis Euroopan laajuiseen tason mittaukseen eli jääkiekon Champions Leaguehen! Puhumattakaan EHL:stä.

Vaan ketut siitä, näyttäkää niille Suomen taso, joskus, ehkä sadan tai kahden sadan vuoden kuluttua, on mahdollista, siis ihan oikeasti, että jääkiekossakin arvostetaan Euroopan parasta turnausta ja parasta joukkuetta. Siihen asti jatkan untani.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Tyypillinen eurokuppi-peli, todella hermostunutta ja Kärpät oli selvästi parempi tsekki poikia nimeen omaan puolustuspäässä.
Tsekit (HC Hame, j ruudun tuleva joukkue jos laakko jatkuu ;-) eivät meinanneet päästä maalipaikkoihin edes ylivoimalla. Tässä näkee miten tyly turnaus on kyseessä, tsekit ovat jo varmasti nyt kotona ja turnaus ei ole edes vielä kunnolla alkanut. Jos Kärpät olisi hävinnyt olisi pojilla jäljellä yksi turha peli ja kotimatka.

Tsekkien maaliero on siis -2 ja he ovat siis jo pihalla ja parhaimmillaa lohko kakkosia. Kärpät tai saksalaiset menevät siis finaaliin ja Kärpät saavat hävitä ilmeisesti kahdella maalilla. Tuolloin molemmilla on sama maaliero joten pitäisi tietää mikä silloin ratkaisee, mutta välinen peli se ei ole koska silloin kaikki lohkon kolme olisivat samoissa pisteissä (2), joten kaikki lohkon pelit on laskennassa mukana. Jos homman ratkaisee tehdyt maalit niin silloin Kärpille ei riitä kahden maalin tappio ja jos se on maalisuhde niin silloin riittää.

Noh minä suosittelen Kärpille sellaista viiden maalin voittoa niin huonommallakin matikkapäällä finaalipaikka on selvä ;-)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti hull16
Noh minä suosittelen Kärpille sellaista viiden maalin voittoa niin huonommallakin matikkapäällä finaalipaikka on selvä ;-)
Veli puhuu asiaa. Ja samalla näyttäkää niille mitä Härmä on. Mun Härmä on Suomi.

Kait mä olen enemmänkin kipeä, vaan satasella ollaan Kärppien puolella. Poroja ovat sitten kun stadiin saapuvat ja keskenään taistellaan. Silloin on helppo valita puolensa, niin se on nytkin, go Kärpät!
 

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Täältähän on mukava lukea asiallista kommenttia. Jopa ylipuoluerajojenkin =)

Kärpät on siis menolla finaaliin kovasti, mutta pelataan se peli nyt alta pois ;)

On merkillistä, että näinkin hieno turnaus viedään Venäjälle piiloon. Katsojia ei ole ollut kuin malliksi...Nämäkin Oulusta!

Miksi pelejä ei tuoda ihmisten ilmoille? Oulussakin olisi liput myyty jo heinäkuussa...Ei media kiinnostu, jos ei yleisökään löydä paikalle.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti RolleX
On merkillistä, että näinkin hieno turnaus viedään Venäjälle piiloon. Katsojia ei ole ollut kuin malliksi...Nämäkin Oulusta!

Miksi pelejä ei tuoda ihmisten ilmoille? Oulussakin olisi liput myyty jo heinäkuussa...Ei media kiinnostu, jos ei yleisökään löydä paikalle.
Vaan onko sittenkään. Venäjä ja etenkin Pietari on loistava "valloittamaton" alue kiekolle ja rahalle.

Mä nään edelleen unta, että joskus pelataan EHL nimistä sarjaa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tämä on hieno tapahtuma. Vain yleisö puuttuu. Lähimmän joukkueen fanit ovat tiensä perille löytäneet eli kärppien.. Kyllä tämä on kansainvälisen jääkiekkoliiton ISO moka juosta rahan perässä. Tuntuu vähän siltä, että tuolla pietarissa tuo homma alkaa ja sinne se kuolee. kahdet seuraavat superi skapatkinhan pelataan siellä, jos joukkueita enään tällaisen vastaanoton jälkeen kiinnostaa mennä pelaamaan. Ehkäpä tämä turnaus takoo järkeä faselinkin päähän. Ei yleisöä ei tunnelmaa jne..

Mutta hienoa kärpät!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Turnaus pitäisi pelata Saksassa, sillä siellä saataisiin sekä tunnelmaa että medianäkyvyyttä. Venäjä on edelleen NL.
Taistelua Kärpät!
 

Mwandishi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Dave
Itse laskeskelin että Kärppien kestää hävitä maalilla Frankfurtille. Mikäli hävitään kahdella, menee Frankfurt tehtyjen maalien määrässä ohi. Eli jos Kärpät vaikka häviää 2-0, on maaliero 4-3 ja saksalaisilla 5-4.

Joo, tosiaan maalien määrässäkin jäätäisiin kakkoseksi, joten ei kait tuo raportti voi pitää paikkaansa, mutta niin vaan Jatkoaikakin väittää että kahden maalin tappio veisi finaaliin.

No, mutta lätkitään niitä maaleja tosiaan sen verran ettei jää finalisti epäselväksi. Frankfurt kyllä pelottaa huomattavasti enemmäin kuin Hame. Pelityyli voipi olla Kärpille hankala, ja muutenkin Saksalaiset joukkueet ovat vahvoja.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Viestin lähetti bozik
Kait mä olen enemmänkin kipeä, vaan satasella ollaan Kärppien puolella. Poroja ovat sitten kun stadiin saapuvat ja keskenään taistellaan. Silloin on helppo valita puolensa, niin se on nytkin, go Kärpät!

Et vaan gloryhuntteri :).

No ei, myönnettäkään nyt kun siihen on tilaisuus, että olin aivan täysillä ja hengellä teikäläisten puolella silloin joskus aikoinaan Kölniä tai vastaavaa vastaan. Sitten kun arki koitti, niin helppo oli palata normaaliin päiväjärjestykseen. Joten älä huoli, ei sinusta Kärppäfania tule....
 

raksipoi

Jäsen
Keskinäiset ottelut eivät tässä tapauksessa merkkaa koska kaikki lohkon joukkueet on tasapisteissä.Jos Kärpät häviää kahdella maalilla niin Frakfurtilla on enemmän maaleja tehtynä joten Frankfurt menee jatkoon.Mutta eiköhän lähetä voittaan tuoki peli :]
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Viestin lähetti RolleX
On merkillistä, että näinkin hieno turnaus viedään Venäjälle piiloon. Katsojia ei ole ollut kuin malliksi...Nämäkin Oulusta!

Miksi pelejä ei tuoda ihmisten ilmoille? Oulussakin olisi liput myyty jo heinäkuussa...Ei media kiinnostu, jos ei yleisökään löydä paikalle.

Raha ratkaisee. Venäläinen teleoperaattori sponsoroi turnausta sellaisella rahamäärällä, että IIHF ei voinut muuta kuin myöntää turnaus Pietarille. Pietarissa pelataan muuten myös vuoden päästä tämä sama turnaus.

Enkä näe siinä muutenkaan suurta vääryyttä, että turnaus pelataan Venäjällä, sillä onhan yleisesti tunnustettua, että juuri Venäjällä pelataan tällä hetkellä maailman kovatasoisinta kiekkoa. Lisäksi kaksi edellistä EHL-mestaria silloin vuosituhannen vaihteessa tulivat Venäjältä ja Magnitogorskista.

Yleisökato on tietenkin harmillinen asia. Olisivat saaneet viedä turnauksen sinne Omskiin eikä Pietariin, jonka oma joukkue SKA ei pelaa turnauksessa. Omskissa katsomot olisivat taatusti pursuilleet katsojista, ainakin oman joukkueen Avangardin pelatessa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti The Original Jags
Raha ratkaisee. Venäläinen teleoperaattori sponsoroi turnausta sellaisella rahamäärällä, että IIHF ei voinut muuta kuin myöntää turnaus Pietarille. Pietarissa pelataan muuten myös vuoden päästä tämä sama turnaus.

Enkä näe siinä muutenkaan suurta vääryyttä, että turnaus pelataan Venäjällä, sillä onhan yleisesti tunnustettua, että juuri Venäjällä pelataan tällä hetkellä maailman kovatasoisinta kiekkoa. Lisäksi kaksi edellistä EHL-mestaria silloin vuosituhannen vaihteessa tulivat Venäjältä ja Magnitogorskista.

Yleisökato on tietenkin harmillinen asia. Olisivat saaneet viedä turnauksen sinne Omskiin eikä Pietariin, jonka oma joukkue SKA ei pelaa turnauksessa. Omskissa katsomot olisivat taatusti pursuilleet katsojista, ainakin oman joukkueen Avangardin pelatessa.

Venäjän hallit on aika kehnotasoisia, esim. tässä kuva Omskin "hallista".

http://rushockey.com/teams.php?team=Avangard

Katsojia sinne mahtuu 5200. En usko, että IIHF myöntäisi kisoja tuollaiseen paikkaan. Uudenaikaiset hallit on vain Pietarissa ja Jaroslavlissa. Sen lisäksi vanha kunnon Luzhniki Moskovassa täyttää vaatimukset, tuskin muut hallit.

Minusta katsojien puute on iso ongelma turnaukselle. Toinen ongelma on se, ettei turnaus näy TV:stä ainakaan Ruotsissa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti The Original Jags
Raha ratkaisee. Venäläinen teleoperaattori sponsoroi turnausta sellaisella rahamäärällä, että IIHF ei voinut muuta kuin myöntää turnaus Pietarille.

Yleisökato on tietenkin harmillinen asia. Olisivat saaneet viedä turnauksen sinne Omskiin eikä Pietariin, jonka oma joukkue SKA ei pelaa turnauksessa. Omskissa katsomot olisivat taatusti pursuilleet katsojista, ainakin oman joukkueen Avangardin pelatessa.
Se on Aamen. Kirjoitus jossa on paljon asiaa. Ensinnäkin on helvetin hienoa, että rahaa turnauksen järjestämiseen on löytynyt. Tämän saman voi lukea niinkin, että venäläinen suuryritys näkee tässä mahdollisuuden muun euroopan markkinoille eli oman busineksen edistämiseen. Jos tällaisia yhteistyökumppaneita löydetään lisääkin, kuka enää uhkaa euroopan kiekkoliigaa. Silloin meillä on areenat (jo olemassa), rahaa ja sitä kautta parhaat pelaajat, rahaa tuovat yhteistyökumppanit ja sitä kautta TV-näkyvyyttä jne. (ok, meen kohta takas nukkumaan)

Ja nämä negatiiviset asiat eli Pietari jne. TOJ kirjoitti tuossa hyvän faktan, Venäjä on iso maa ja jos ei Pietarin oma joukkue pelaa, kiinnostus on vähäistä. Voisin kuvitella Kärppien pelaavan ko. turnauksen areenalla, ei siellä minun ja 50 ultimate Kärppä-fanin lisäksi ketään olisi. 71 henkeä areenalla on vähän, jos niistäkin 20 on pelaajien vaimoja ja muuta sälää.

Nämä ovat kasvukipuja, ratkaisu löytyy kunhan itse asiaan uskotaan ja löydetään sopivat yhteistyökumppanit. EHL tulee, ole valmis! Ja samalla lupaan olla jatkamatta pro-EHL missiotani tässä ketjussa. Olkoon tämä ketju omistettu Kärppien toivottavasti loistavalle talvisodalle.

PS. tänk juu pala. Musta ei kloorihuntteria enää taida saada vaikka yrittäisikin. 70-luvulla itketty katsomossa kun Hifk takoo rumat lukemat taululle, nähty se loiston päivä kun voitettiin Heinolan Peliitat Heinolassa jne. Vaan ajatukseni lienee sama kuin sinun, go suomalainen jengi go. Kärppien menestys turnauksessa ei ole minulta mitään pois. Päinvastoin.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt Kärpillä olisi oiva mahdollisuus vahvistaa asemiaan vuoden The Sir Pena Trophy taistelussa. Nyt vaan Frankfurttia vastaan semmoinen klassinen "Ruotsi-tappio" (eli tuhritaan joku 3-2 johto viimehetken panikoinnilla 3-4 tappioksi) ja se on siinä. Tekeekö Kärpät sen itse? Toivottavasti ei.

edit: Olisi muuten mielenkiintoista jos Frankfurt johtaisi maalilla ottelun loppuhetkillä. Nähtäisiin ehkä sekin ihme, että johtava joukkue pelaa ilman maalivahtia.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Tenkratin pelaaminen lopuissa otteluissa on epävarmaa. Tenkratin luistin meni rikki eilisessä pelissä ja varaluistimet ovat jääneet kotiin ouluun. Jos luistinta ei saada korjattua Tenkrat ei pelaa tänään eikä mahdollisesti huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Viestin lähetti Jeff
Tenkratin pelaaminen lopuissa otteluissa on epävarmaa. Tenkratin luistin meni rikki eilisessä pelissä ja varaluistimet ovat jääneet kotiin ouluun. Jos luistinta ei saada korjattua Tenkrat ei pelaa tänään eikä mahdollisesti huomenna.

Voisihan sen yhden luistinparin ostaa jostakin pietarilaisesta myymälästä?

Vai ovatko pelaajat yleensä kuinka tarkkoja luistimiensa suhteen? Onhan se tietenkin selvää, että uudet kaupasta ostetut luistimet eivät ole jalassa yhtä hyvät kuin mittatilaustyönä tehdyt sisäänajetut luistimet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös