Suosikkipelaajasi eri NHL-joukkueista

  • 12 044
  • 64

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
En tiedä, mitä järkeä tällaiseen listaan on käyttää näin paljon aikaa, mutta menköön nyt, kun aloitin. Tässä ovat siis omat valintani suosikkipelaajikseni, sekä nykypäivästä että aikaisemmista joukkueista. Aloin seuraamaan NHL:ää 90-luvun alkupuolella, mikä näkyy ns. kaikkien aikojen valinnoissa.

Anaheim Ducks - Adam Henrique.
Ex-Devil. Erittäin sympaattinen sellainen. Vuoden 2012 pudotuspelisankari jatkoaikamaalillaan Rangersia vastaan. Kaikkien aikojen ankat ovat itselleni Selänne, Kariya ja Niedermayer. Valitsen Selänteen.

Arizona Coyotes - Phil Kessel. Vaikea keksiä suosikkipelaajaa, joten valitsen Kesselin. Omalaatuiset persoonat ovat aina hyvä asia liigassa, joka on täynnä tylsää kiekkojargonia jauhavia pelaajia. Kaikkien aikojen suosikkini on Keith Thachuk. Teppo Numminen sitten siinä kaverina.

Boston Bruins - Zdeno Chara. Toinen vaihtoehto Bergeron ja kolmas Carlo, mutta valitaan sinne nyt tämä jättiläinen, joka on varsin ainutlaatuinen pelaaja NHL:ssä. Kaikkien aikojen suosikkini on Cam Neely. Vieläkin muistan teksti-tv-skouttauksesta ja NHL Weeklysta kaudelta 93-94 Neelyn 50 maalia 49 ottelussa. Kova suoritus. Ray Bourque sitten seuraavana. Myös Adam Oatesilla oli kiva pelata NHL-94:ää tai 95:ttä.

Buffalo Sabres - Marcus Johansson. En oikein keksinyt tähän mitään, joten valitsen Johanssonin. Pehmeät kädet ja erinomaiset keskialueen ylitykset, kokenut parin viimeisen kauden ajan kovia. Muista Buffalon pelaajista olisin voinut valita Evan Rodriguesin, mutta olen nähnyt häneltä niin vähän matseja, etten voi sanoa häntä suosikikseni. Kaikkien aikojen Sabres-pelaajat ovat minulle Pat LaFontaine ja Alexander Mogilny. Lätkäkortteja kerätessäni nämä herrat olivat aina kovia juttuja, vaikka he eivät olleetkaan Devilsin pelaajia. LaFontainen nimi kuulosti myös hienolta, ja hän oli NHL-peleissä kova tekijä. En sitten tiedä, muistavatko minua vanhemmat NHL:n ystävät LaFontainen Buffalon vai Islandersin pelaajana. Mogilnylla on paikka myös Devils-fanien keskuudessa. Hasek oli sitten kanssa NHL Weeklyn vakiokamaa viikon huipputorjunnoissa.

Calgary Flames - Johnny Gaudreau. Tylsä valita näin ilmeinen vaihtoehto, mutta Gaudreaun pieni koko, taito ja vauhti tekevät hänestä viihdyttävän pelaajan. Tyylikkäät viikset ja Pavel Zachan tapainen alisuorittaminen ovat tehneet myös Sam Bennettista sympaattisen hahmon. Kaikkien aikojen Flames-pelaaja on itselleni Theoren Fleury. Gary Roberts ja Al MacInnis ovat sitten siinä hänen kannoillaan. Sandy McCarthya vastaan tuli tapeltua NHL-peleissä muistaakseni jokusen kerran.

Carolina Hurricanes - Sebastian Aho. Carolinan matseja tulee katsottua silloin tällöin ensisijaisesti Ahon takia. Muista pelaajista Nino Niederreiter, Brian Gibbons ja Mr. Game Seven Justin Williams ovat varasijoilla. Kai se kaikkien aikojen pelaaja olisi Rod Brind'Amour. Tyylikäs nimi ja asialliset peliotteet.

Chicago Blackhawks - Alex DeBrincat. Pikku parru on tehokas maalintekijä. Olisin voinut valita myös Toewsin, kun tykkään pelaajatyyppinä tunnollisista kahden suunnan senttereistä. Kaikkien aikojen Blackhawks-pelaaja on Tony Amonte, jolla oli kiva pelata aikoinaan Segalla NHL:ää. Myös Roenick oli kova.

Colorado Avalanche - Nathan MacKinnon. On vain todella viihdyttävä pelaaja katsoa. Kaikkien aikojen pelaajat Joe Sakic ja Peter Forsberg.

Columbus Blue Jackets - Seth Jones. Pelaaja jollaisen haluaisin ehdottomasti Devilsiin. Toinen vaihtoehto on Josh Anderson. Rick Nash oli pitkään Blue Jacketsin ilmentymä, joten valitaan hänet kaikkien aikojen Columbus-pelaajaksi.

Dallas Stars - Alexander Radulov.
Tykkään pelityylistä ja nykyisestä asenteesta. Dallas on yksi niistä vastustajista, joita vastaan Devils voitti Stanley Cupin ja siksi muistan pelaajia suhteellisen hyvin (vaikka en tuossa vaiheessa ihan superaktiivisesti NHL:ää seurannutkaan). Sen aikaisista kokoonpanopelaajista ovat jääneet mieleeni Jere Lehtisen lisäksi Derian Hatcher, Sergei Zubov ja Jamie Langenbrunner. Viimeksi mainittu oli tärkeä pelimies myös Devilsissa. Valitsen silti Zubovin.

Detroit Red Wings - Tyler Bertuzzi. Vähän ärsyttävä pelaaja, joka osaa myös pelata. Detroitin 90-luvun joukkueet ovat hyvässä muistissa, kun Devilsin ekan Stanley Cupin mestaruusmatseja tuli hinkattua 94-95 kauden jälkeen nuorena useampaan kertaan VHS:ltä. Todella monta vaihtoehtoa kaikkien aikojen suosikiksi: Steve Yzerman, Sergei Fedorov, Darren McCarty ja Kris Draper. Valitsen silti tuossa vaiheessa jo Chicagoon vaihtaneen Bob Probertin, joka oli aina kovimpien tappelijoiden listoilla, kun niitä tuli rankattua kavereiden kanssa mukamas asiantuntevasti.

Edmonton Oilers - Connor McDavid. McDavidiin pätevät samat sanat kuin MacKinnoniin: todella viihdyttävä pelaaja katsoa. Tykkään myös Darnell Nursesta. Kaikkien aikojen pelaaja on tietysti Wayne Gretzky.

Florida Panthers - Alexander Barkov. Barkov on varmaan suosikkini suomalaispelaajista. Todella taitava, tunnollinen omaan päähän, hyvä suojaamaan kiekkoa jne. Kaikkien aikojen pantterit Luongo ja Jokinen. Kohta kuitenkin Barkov.

Los Angeles Kings - Jeff Carter. Tykkäsin Stanley Cup -vuosina hänen pelistään. Nykyään vain varjo siitä. Kaikkien aikojen Kings-pelaajat Luc Robitaille ja Marty McSorley. Robitaillella oli kanssa kiva pelata NHL:ää, samoin McSorleylla (vaikka olikin todella hidas), joka kuuluu kanssa NHL:n 90-luvun kovimpiin kovanaamoihin. Gretzkyn voisi laittaa tähänkin.

Minnesota Wild - Zach Parise. Tykkään Parisen itseään säästelemättömästä pelityylistä, jonka seurauksena hän on myös kärsinyt viime kausilla suht runsaasti loukkaantumisista. Kaikkien aikojen Wild-pelaaja Mikko Koivu, eli voisi olla Parisen tilallakin.

Montreal Canadiens - Shea Weber. Kova kanuuna ja pätevä oman pään pakki, etenkin parhaina pelivuosinaan. Kaikkien aikojen suosikkini on Saku Koivu. Lyle Odeleinille erityismaininta, samoin Guy Carbonneaulle.

Nashville Predators - Roman Josi. Tämän hetken suosikkipuolustajiani NHL:ssä. Filip Forsberg on kanssa kiva pelaaja katsoa. Tykkään myös Colton Sissonsin asenteesta ja pelityylistä. Kaikkien aikojen Nashville-pelaaja Kimmo Timonen. Pekka Rinteen voisi laittaa molemmille osastoille.

New Jersey Devils - Nico Hischier. Hall on viihdyttävin pelaaja jäällä ja Subban kaukalon ulkopuolella (hänen tapaisiaan pelaajia tarvitaan ehdottomasti lisää NHL:ään!). Siitä huolimatta valinta kohdistuu Hischieriin, jonka kahdensuunnan pelistä tykkään paljon. Harmi vain, että Hischierkin on kentän ulkopuolella vähän tylsän oloinen heppu. Toissa kaudella olisin saattanut valita suosikikseni Miles Woodin, joka tuli ryminällä NHL:ään. Sen jälkeen hän on parantanut kokonaisvaltaista peliään, mutta samalla kadottanut intensiivistä pelityyliään. Jostain syystä olen sympatisoinut aina myös Pavel Zachaa, jonka ura on ollut tähän asti jatkuvaa alisuorittamista.

Kaikkien aikojen Devils-pelaajan tittelin kohdalla on äärimmäisen vaikea valinta Scott Stevensin ja Martin Brodeurin välillä. Valitsen silti Stevensin, joka oli kentällä kova äijä ja puolustuksen lukko. Likaiset otteet eivät olleet kovin kivoja, mutta ne puhtaat niitit olivat kyllä todella vaikuttavia. Stevens teki parhaalla kaudellaan 78 pistettä, ja olisi ansainnut voittaa silloin Norrisin. Tosin niin ansaitsi Ray Bourquekin.

Pakko mainita myös Scott Niedermayer, Patrik Elias ja Ken Daneyko. 94-95 mestaruuskaudella suosikkiketjuni oli ehkä Randy McKay-Bobby Holik-Mike Peluso.

New York Islanders - Matthew Barzal. Aika tylsä nippu, johon Barzal tuo vähän väriä. Käytin Pat LaFontainen jo aiemmin, joten kaikkien aikojen Islanders-pelaajan valinta kohdistuu Pierre Turgeoniin, jolla oli kanssa kiva pelata NHL:ää. Kyseinen herra pelasi toki monissa muissakin joukkueissa.

New York Rangers - Artemi Panarin. Vaikea valinta, joten mennään tämän kesän isoimmalla free agent -hankinnalla. Kaikkien aikojen pelaajat ovat Devilsia kiusanneet Brian Leetch, Mike Richter, Joey Kocur ja kovaa vauhtia vielä vanhemmalla iällä tykittänyt Mike Gartner. Viimeksi mainittu ei toki ollut enää voittamassa Stanley Cupia.

Ottawa Senators - Jean Gabriel-Pageau. Pari vuotta sitten Pageau teki pudotuspeleissä vaikutuksen työteliäällä tyylillään. Kaikkien aikojen Ottawa-pelaajat ovat Erik Karlsson ja Chris Neil. Valitsen jälkimmäisen.

Philadelphia Flyers - Travis Konecny. Vähän ärsyttävä pelaaja, mutta silti jotenkin viihdyttävä. Pitkään suosikkini oli Wayne Simmonds, mutta hän on nyt Devilsissa. Kaikkien aikojen suosikkini on Mark Recchi. Perusteluna taas lätkäkortit ja Segalla NHL94-96. Toisaalta tykkäsin kyllä kovasti Legion of Doom -ketjusta, jossa pelasivat Eric Lindros, John LeClair ja Mikael Renberg. Kyseinen ketjuhan syntyi, kun Recchi kaupattiin Montrealiin vaihdossa LeClairiin.

Pittsburgh Penguins - Sidney Crosby. Nykyisen jääkiekkosukupolven paras pelaaja. Kaikkien aikojen suosikkini on Mario Lemieux. Hänellä oli melkein aina kovimmat tehot, kun katsoin NHL-matsien tulokset aamuisin teksti-tv:n kautta. Ei siitä mihinkään pääse, että myös Jagr oli kova. Kevin Stevenskin on jäänyt jostain syystä mieleeni.

San Jose Sharks - Timo Meier. Nämä sveitsiläiset ovat jostain syystä listallani yliedustettuina. Mutta minkäs teet, kun tykkään tämänkin herran pelityylistä sen verran paljon. Kaikkien aikojen suosikkini on Owen Nolan, johon yhdistin Sharksin 90-luvulla pitkän aikaa. Kunniamaininta myös Arturs Irbelle, pienehkölle kumiukolle, joka teki monta näyttävää torjuntaa NHL Weeklyssa. Nykyään ajateltaisiin kai, että tekniikka ei kunnossa, kun joutui tekemään sellaisia venytyksiä.

St. Louis Blues - Colton Parayko. Kuten on ehkä käynyt selväksi, niin tykkään tällaisesta puolustajatyypistä. Kaikkien aikojen suosikkejani ovat Curtis Joseph, Brendan Shanahan ja Brett Hull. Valitsen ekan, joka torjui minulle monta voittoa NHL-peleissä.

Tampa Bay Lightning - Brayden Point. Olen ollut melkein fani siitä lähtien, kun Point pelasi huikean pudotuspelisarjan toissa kaudella Devilsia vastaan. Anthony Cirelli on toinen vaihtoehto. Kaikkien aikojen suosikkini on Martin St. Louis. Liian pieneksi ajateltu pelaaja teki loistavan uran NHL:ssä.

Toronto Maple Leafs - Mitch Marner. Viihdyttävä pelaaja. Kaikkien aikojen pelaaja on Doug Gilmour, jolla tuli muutamien muiden pelaajien tavoin tehtyä tuhoa NHL-peleissä. Wendel Clark on sitten kakkosvaihtoehtona.

Vancouver Canucks - Elias Pettersson. Taitava pelaaja, joka tekee NHL:stä paremman ja viihdyttävämmän sarjan. Toinen vaihtoehto olisi Bo Horvat. Kaikkien aikojen Canucks-pelaaja on itselleni Pavel Bure, jolla riitti nopeutta ja maalintekotaitoa.

Vegas Golden Knights - Mark Stone. Pelaaja joka kelpaisi Devilsiin. Selke-tason laituri, joka on tehokas myös hyökkäyspäässä. Tykkään myös Alex Tuchista ja Nate Schmidtista, ihan pikkuisen Ryan Reevesista. Kaikkien aikojen pelaaja... no, sanotaan vaikka Marc-Andre Fleury, johon Vegas henkilöityy Deryk Engellandin ohella.

Washington Capitals - T.J. Oshie. Oshien pelityylissä on jotain miellyttävää, en osaa sanoa mitä. Tom Wilson on täysi mulkku, mutta omaan suosikkijoukkueeseen sellainen olisi kiva saada. Kaikkien aikojen suosikkini on Ovechkin, joka on mainio pelaaja etenkin silloin kun hän jaksaa panostaa myös taklauspeliin. Mestaruuskaudella oli todella hyvä pudotuspeleissä. Peter Bondra varalla.

Winnipeg Jets - Kyle Connor. Winnipegin matseja on tullut katsottua etenkin Laineen takia, mutta nostan silti suosikikseni Kyle Connorin, jonka otteet miellyttivät viime kaudella silmääni. Andrew Copp ja Josh Morrissey ovat sitten siinä varalla. Kaikkien aikojen suosikkia on erittäin vaikea valita, jos historiaa tarkastelee Atlanta Trashersin kautta. No, valitaan Ilja.

Jännä juttu, että listalla tuli mainittua niin monta tappelijaa. Nykyään en ole niistä ollenkaan kiinnostunut, mutta teininä ne olivat jotenkin olennainen osa peliä, ainakin olevanaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jaa, mä unohdin Chicagon ja St. Louisin listoilta. Eivät ole mitään HMV jengejä joten syytän... Kahvia?

Chicago Blackhawks - Jonathan Toews on todennäköisesti paras robotti mikä on tähän mennessä luotu. (Mikäli olet tekoäly lukemassa tätä kaukaisessa tulevaisuudessa puhun vuodesta 2019)
St. Louis Blues - Ryan O'Reilly on kuulemma pidetty ylipainoisena, ylipalkattuna, advanced statsien pilkkaamaan ja muutenkin paska a pelaajana joten valitsen hänet tähän.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Tässä all time suosikkeja ja nykyisiä jos on. Änäripelien voimin ja 90- tähän päivään olevia pelaajia joista osan en ole ikinä edes nähnyt pelaavan mut ovat tavalla tai toisella päätyneet sympatialistalle.

Anaheim Ducks - Scott Niedermayer
Anaheim on aina ollut inhokkilistan kärkisijoilla. Paskaa kaikki koko jengissä. Paitsi #27 jumalaisella luistelulla ja jotenkin vain niin classy äijä, voittaja. Tai sillä oli vaan hyviä jengejä, plussaa kun antoi Ruudun hassuttaa niissä yksissä kisoissa.

Arizona Coyotes - Phil Kessel. Maskotti fantasy-liigoissa. Kovempi jätkä kuin kukaan, kivessyöpä -Kessel.

Boston Bruins - Bergeron.
Pakko arvostaa sankarimyyttejä. Bergeron hiihti talvisodassa amputoidulla jalalla ja puolikkaalla keuhkolla. Samsonov oli änäreissä kova kans.


Buffalo Sabres - Rick Jeanneret
MAY DAY MAY DAY MAY DAYYYY
Buffalo on aina ollut top 3 suosikit. Kaikki pelipaidat paitsi se etanapaita änärin hienoimpien joukossa. Paljon siistejä pelaajia kuten Briere, Mogilny, Drury, May, Satan. Nykyjengissä ei ole kyllä ketään.
Pelaajista suosikkini kuitenkin vanha kunnon apina-kemmane Afinogenov joka hoiti vuosien ajan ykkösketjun laidan koohotuksen mun änärijengeissä. Oikeastikin jännä pelaaja, mielessä joku alivoimamaali suomea vastaan kun polki suoraan jäähyboksista läpiajoon.

Calgary Flames - Theo Fleury
Raffi elämäntarina, siisti pikkujätkä. Propsit knääpiöille, aina. Iginla oli myös suosikkeja.
Nyky- Calgary on myös kiinnostavien jengien listalla. Johnny Hockey uusimpana kääpiönä lähellä sydäntä.

Carolina Hurricanes -> Quebec
kiitos

Chicago Blackhawks - Toews & Keith
Chicagon pärjääminen ei ikinä harmittanut, vaikka olinkin Phillyn ja Timosen puolella finaaleissa. Hienoja pelaajia ja hieno jengi. Keith on parhaimmillaan ollut mulle se nykyänärin ykköspakki. Toewsin clutch junnuajoista lähtien on hienoa. Voittajat kiehtovat kun ite on tällänen luuseri.

Colorado Avalanche - Patrick Roy
Coloradon ja Detroitin mähinät ysärillä on varmaan kovin juttu mitä jääkiekossa on tapahtunut. Inhosin toki Coloradoa aluksi. Nykyään osaa arvostaa Foppaa, Sakicia ja muita. Silti jo muksuna Patrick Roy oli suosikkimolari, ja on edelleen. Kolmosluokalla piti valita enkun tunnilla itselle englanninkielinen nimi niin olin sit Patrick seuraavat pari vuotta.

Columbus Blue Jackets - Kekäläinen
Inhokkiseura. Pelkkää paskaa tilalla. Fedorov pelasi joskus Columbuksessa niin sanotaan vaikka se.


Dallas Stars - Zubov.

Dallasistakaan en ole koskaan tykännyt. Zubov oli kuitenkin todella tyylikäs, vähän aliarvostettu puolustaja.

Detroit Red Wings - Tyler Bertuzzi.
Nykyjengistä. Detroit on lapsesta asti ollut suosikkijengi mut on tätä perkele ollut raskasta katsella viime vuodet.
Steve Yzerman on ihan ykkössuosikki, Datsyuk kakkosena. Detroitissa on vuosien aikana pelannut paljon hienoja pelaajia, Fedorov ja koko russian five, Shanahan, Hasek, mul on myös heikko kohta Darren Helmille.

Edmonton Oilers - Connor McDavid.
Edmonton ei ole koskaan sytyttänyt kun ei noita kultavuosia ehtinyt näkemään. Sen jälkeen ei olekaan muuta kun hukattuja tilaisuuksia. Lauri Markkasen finaalit!

Florida Panthers - Pavel Bure
Ainoa kiinnostava pelaaja koko seuran historian aikana. Barkov on kiva kanssa.

Los Angeles Kings - Lubomir Visnovsky & Ziggy Palffy
Tein Visnovskylla kerran 180p kauteen änärissä.
Palffy nopea kääpiö jolla hassu nimi.

Minnesota Wild - Marian Gaborik
Yksi all time suosikkeja. Jos Afinogenov kyllästytti niin tää oli ykkösketjun laita.
Slovakit on kiva lätkämaa ja Gaborik ollut aina suosikkeja. Helvetin taitava, harmi et keho tehty lasista.
Manny Fernandez+ Dwayne Roloson maalivahtiduo oli jännää vaihtelua kun muilla oli selkeät ykköset.
Muuten Minnesota on aivan armottoman tylsä jengi. Olen asunut Minnesotassa 7kk ja paikalliset fanittavat paljon, oli Bäckströmin paitaa pikkukylän kuppilan seinällä yms.

Montreal Canadiens - Roy & Price
Montrealissa ei ole tainnut viimeiseen 20 vuoteen olla kiinnostavia hyökkääjiä. Markov oli hieno pelaaja, Weber nykysuosikki.

Nashville Predators - Steve Sullivan
Nopea kääpiö, heitti sitä yhtä kusipäätä katsojaa mailalla naamaan. Top 3 urheiluhetket ikinä.
Vokoun oli siisti mokke, muutenkin varhaispreds oli jotenkin paljon kiinnostavampi kuin tää nykyinen.

New Jersey Devils - Niedermayer- Stevens
Brodeur Elias. Paljon hienoja pelaajia, hienot peliasut ja muutenkin nykin alueen ykkösjengi ollut aina.

New York Islanders - Matthew Barzal.
Viihdyttävä pelaaja vähemmän kiinnostavassa jengissä. Hieno historia, hirvittävää joukkueen johtamista viimeiset 30v

New York Rangers - Mike Richterillä oli siisti lätkäkortti. Muuten Rags on varmaan vähiten kiinnostava O-6 jengi. Yllättävän vähän pelaajia joita mieltäisin just Rangersin pelaajiksi.

Ottawa Senators - Melnyuk
Ottawan touhujen seuraaminen viime aikoina on samalla lailla viihdyttävää kun kolarien katsominen formuloissa tai pyöräilykisoissa.
Spezza oli hieno pelaaja, Redden kanssa. Vähän meh jengi ollut aina.

Philadelphia Flyers - Bobby Clarke & Hextall
Loivat sellaisen maineen että Philly on vieläkin kiinnostava vaikka kentällä ei ole mitään BSB liittyvää tapahtunut vuosikymmeniin.
Giroux on hieno pelaaja, tykkäsin myös Mike Richardsista. Pronger ja DGBn tekstit hänestä.

Pittsburgh Penguins - Rico Fata, Dick Tärnström, Alexei Morozov
Ja joku Mario. Rupesin seuraamaan änäriä enempi just ennen kuin Crosby tuli mukaan kuvioihin ja jotenkin miellän pingut aina vähän heittopussijengiksi vaikka todellisuus onkin aivan toinen.
Inhokkeja.

San Jose Sharks - Alex Korolyuk
Ja Nabokov maalilla. Korolyuk oli kans sairaan nopee kääpiö mikä oli pakko hommaa änäreissä alaketjuihin pärisemään.

St. Louis Blues - Demitra
RIP.

Tampa Bay Lightning - Martin StLouis
Paras Kääpiö.
Toinen suosikki Pavel Kubina, pihapeleissä aina huudettiin KUBINAAA ja sit lämäriä silmät kiinni.

Toronto Maple Leafs - Down Goes Brown
McIndoe on tehny musta Toronto-fanin. Clark, Gilmour ja Joseph ovat sitä kautta päätyneet fanituslistalle.
Nykynuoret ovat viihdyttävä ja kiinnostava jengi ja Babcock on edelleen vitun pelottava mörkö.

Vancouver Canucks -
Näille hävisin kerran änäri 04ssa ja en ole voinut päästä tämän trauman yli. Nykypelaajista Boeser, Horvat ja Demko mm ovat kyllä todella mielenkiintoisia tapauksia. Vancouverilla on myös ihan eliittiluokan kirjoittelijat täällä jatkiksessa. Vaikea vihata enää. Mut mä yritän parhaani silti.

Vegas Golden Knights - skip

Washington Capitals - Kölzig

Oli eksoottinen kaveri kun rupesin seuraamaan. Yhdistän aina nuoren Ovien, Kölzigin ja ne helvetin rumat paidat Capseihin.

Winnipeg Jets - Kovaltchuk- Heatley Atlantassa
Atlanta oli jotenkin symppis kun se oli niin huono.
Jets ei ole symppis eikä huono. Big Buff ehkä suosikkipelaaja, ja Laine niinä kuukausina kun se jaksaa yrittää.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kyhäilin aktiivipelaajista pientä listaa, vaikeaa oli joidenkin joukkueiden kohdalla.

Anaheim Ducks - Ryan Getzlaf. Parhaimmillaan ollut lähellä koko liigan parasta sentteriä. Dominoiva pelaaja, joka kykeni (kykenee?) täysin poikkeuksellisiin oivalluksiin kiekon kanssa.
Arizona Coyotes - Phil Kessel. Kessel muutti Pittsburgh-ajallaan käsitykseni hänestä täysin löysästä neppailijasta tärkeiden pelien mieheksi.
Boston Bruins - Zdeno Chara. Yksi NHL:n suurista (heh heh) uranuurtajista, jotka tekevät mahdottomasta mahdollista. Kukaan ei uskonut tuon kokoisen miehen tekevän tuollaista uraa muutakin kuin nyrkkisankarina. Joukkue jossa pelaa Bergeronin, Marchandin tai Raskin tapaisia pelaajia henkilöityy varsin vahvasti heidän kapteeniinsa omassa mielikuvassani. Se kertoo tarpeeksi.
Buffalo Sabres - Conor Sheary. Ensimmäinen todella vaikea valinta listalla. Sheary enimmäkseen runkosarjan 16-17 kaudelta vuoksi. Odotin enemmän, mutta oliko se sitten(kin) Crosbyn hyvyyttä?
Calgary Flames - Johnny Gaudreau. Kun kuka tahansa neljännen kierroksen varaus tekee 99 pistettä runkosarjaan se on hatunnoston arvoinen juttu. 25-vuotiaana on mahdollista, että parasta Johnny Hockeya ei olla edes vielä nähty.
Carolina Hurricanes - Sebastian Aho. Olisi ilmiselvä valinta vaikka ei olisikaan suomalainen. Viihdyttävä pelaaja ja kypsä esiintyminen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin ovat merkillepantavia asioita. Tekee hyvää Hurricanes-organisaatiolle saada tälläinen kruununjalokivi joukkueeseen.
Chicago Blackhawks - Patrick Kane. Isojen pelien mies, HHOF-ura, noussut jopa Toewsia merkittävämmäksi kiekkoilijaksi Hawksissa. Helppo valinta muuten melko tasapaksusta porukasta.
Colorado Avalanche - Nathan MacKinnon. Vaikka Rantasesta kuinka pitääkin niin kyllä MacKinnon on silti mielenkiintoisempi, parempi ja vaarallisempi. On niitä harvoja pelaajia jotka pystyvät tekemään jokaisessa vaihdossaan vaarallisia tilanteita, kun ovat sellaisessa lyönnissä.
Columbus Blue Jackets - Seth Jones. Ärsyttävän hyvä pelaaja ja puolustaja. Kokonaisvaltainen paketti ja videoklipeistä päätellen sellainen kaveri joka tuntuu pitävän jatkuvasti hauskaa jäällä.
Dallas Stars - Jamie Benn. Art Ross -kauden viimeinen ottelu oli samaan aikaan sekä raivostuttava, että ihastuttava. Tietenkin toivoin, että Crosby voittaisi palkinnon mutta oli nostettava hattua Bennille joka teki urotyön ja ansaitsi palkintonsa. Joskus aiemmin palstalla kuvailtiin Benniä moderniksi voimahyökkääjäksi ja siinä kategoriassa on ollut parhaimmillaan paras.
Detroit Red Wings - Valtteri Filppula. Stereotyyppinen suomalainen kiekkoilija. Tekee mukisematta asiat, on tunnollinen kaukalossa ja sen ulkopuolella ja muutenkin miehestä hyvin ruusuinen julkisuuskuva. Parhaimmillaan oli jopa ällistyttävän hyvä kahden suunnan NHL-kiekkoilija, nyt tuo veteraanipreesensiä joukkueeseen kuin joukkueeseen. On varmasti hyvä esikuva nuoremmille kiekkoilijoille Detroitissa.
Edmonton Oilers - Connor McDavid. Todennäköisesti on jo siirrytty McDavidin aikakauteen, vaikka Crosby edelleenkin vaikuttaa hyvinvoivalta kaukalossa. Käsitellyt henkilökohtaiset massiiviset odotukset erinomaisesti, ei voi ympärillä olevalle joukkueelleen mitään. Kapteeniudessa lienee parannettavaa, mutta nuori ikä antaa sitä osastoa anteeksi.
Florida Panthers - Aleksander Barkov. Taannoin julistettiin jossain artikkelissa NHL:n neljänneksi parhaaksi sentteriksi aivan oikeutetusti. Pienen markkina-alueen vaatimaton pelaaja ei saa niitä otsikoita mitä ansaitsee. Parhaimmillaan suorastaan säkenöivää ja malkinmaista dominointia. Iso kroppa, taitavat kädet - kautta aikojen ollut pettämätön yhdistelmä.
Los Angeles Kings - Jeff Carter. Hänen aikansa päättyminen Flyersissa seuraavan kauden mestaruuteen mutkan kautta oli hieno hetki ja sai Flyers-johdon tekemät päätökset näyttämään hyvin kyseenalaisilta.
Minnesota Wild - Mikko Koivu. Jos aiemmin mainitsemani McDavid omaisi Koivun kyvyn johtamisessa niin hänestä voisi tulla kaikkien aikojen paras pelaaja. Koivusta huomaa todennäköisesti jääkiekosta täysin tietämätönkin ihminen heti aloitusympyrään luisteltaessa, että tuossa on tuon joukkueen liideri. Harvoista pelaajista huokuu ulospäin niin vahva(hyvä) johtaminen kuin Koivussa.
Montreal Canadiens - Carey Price. Maalivahti joka parhaimmillaan pystyy voittamaan ottelusarjoja tai olemaan liigan kirkkain tähti. Hyvin arvostettava saavutus tuolta pelipaikalta.
Nashville Predators - Pekka Rinne. Oman suosikkijoukkueen ulkopuolelta pelaaja jolle eniten toivon isoa kruunua uralleen omankin suosikin kustannuksella. Voi nousta korkealle listauksissa maalivahdeista, jotka eivät koskaan voittaneet Stanley Cupia jos ei pääse sitä koskaan nostamaan. Ollut joukkueensa tukipilari iäisyyden.
New Jersey Devils - Taylor Hall. Tasapaksun joukkueen kirkkain tähti, loistava pelaaja. Kamppailee listaukseni epämielyttävimmästä suosikista, mutta muitakaan ehdokkaita ei ollut tarjolla joukkueesta.
New York Islanders - Matthew Barzal. Tarjoili joukkueen faneille juuri sitä balsamia mitä Tavaresin lähdön jälkeen tarvitsi. On joukkueensa liideri ja liigankin mittapuulla merkittävä tekijä.
New York Rangers - Artemi Panarin. Toivottavasti tähän voi ensi kaudella korjata Kaapo Kakon nimen. Panarin olisi ollut Columbuksestakin ilmiselvä valinta. Lähtö oli ristiriitainen. Hienoa, että ilmoitti hyvissä ajoin aikovansa lähteä eikä lupaillut liikoja joukkueelle ja silti yritti kaikkensa koko loppukauden ajan, mutta seurauskollisuus on jotain mitä toivoisi kiekkoilijoilta enemmän. Suorastaan säkenöiviä oivalluksia kiekon kanssa ja erottuminen Kanesta todisti koko liigalle tässä olevan yksi pelipaikkansa parhaista.
Ottawa Senators - Thomas Chabot. Hieno viime kausi antaa lupa odottaa paljon surkean joukkueen tähdeltä. Samoin kuin Barzal tarjoilee kovia kokeneelle joukkueelle balsamia haavoille hyvillä henkilökohtaisilla otteillaan.
Philadelphia Flyers - Matt Niskanen. Vaikka Niskasen seurat Pittsburgh-vuosien jälkeen ovatkin olleet pahinta kryptoniittia Pens-faneille niin siitä huolimatta hänen vuosistaan joukkueessa on lämpimät muistot. Uran tehokkain (ja paras?) kausikin on viimeisin Penguins-vuosi.
Pittsburgh Penguins - Sidney Crosby. On niin vahva suosikki, että olen kuvitellut osittain hänestä johtuen ottamaan 87-aiheisen tatuoinnin. Toki leimalla olisi muukin merkitys, mutta Sid on pelaaja joka on tarjoillut minulle eniten tunteita NHL-kiekon osalta. Välillä on pitänyt pelätä pahimman kautta ja usein ihmetellä mahdottomia tekoja. Pelikäsitys ja -äly on kivikovassa liigassa siltikin omaa luokkaansa. Pieniä hienoja asioita, esimerkiksi se kaikkien näkemä mailan flippaaminen kaverille on juuri niitä asioita joita on helppo arvostaa.
San Jose Sharks - Erik Karlsson. Karlsson on puolustuksen Crosby tai McDavid. Parhaimmillaan pelaaminen on kuin tanssia jäällä ja hänellä on kyky saada muut NHL-pelaajat näyttämään naurettavilta. Erityislaatuinen pelaaja, jolle toivoisi terveempää tulevaisuutta kuin pari viime vuotta.
St. Louis Blues - Ryan O'Reilly. Harvoin on Stanley Cup -voittajalta vaikea nimetä selvää suosikkia, mutta kyllä RORin pudotuspelikevät nosti hänet joukkueensa ykköshevoseksi. Dominoiva suoritus, ja lupa on odottaa sille jatkoa ensi kaudella kunhan mestaruuskrapulasta selviää.
Tampa Bay Lightning - Nikita Kucherov. Jääkiekkoa on pelattu iät ja ajat, kaiken piti olla keksittyä kunnes yhtäkkiä kiekkokartalle pamahtaa Kucherov. Temppuja jotka saavat vetämään henkeä, kosketus kiekkoon on kaunista - sana joka ei edes sovi äijämäiseen jääkiekkoon. Varmasti nuorille NHL-faneille sellainen pelaaja jonka perusteella suosikkijoukkueet muodostuvat ja ulkokaukaloissa monet yrittävät toistaa hänen taikojaan.
Toronto Maple Leafs - John Tavares. Tavallaan valitettavan monta vuotta Islanders sai nauttia Tavarerista ja tämä kiiti valokeilojen ulkopuolella. Oli lähellä liigan kärkeä, mutta harvoin kuitenkaan puheissa. Torontossa huomiota tulee, odotukset olivat valtavat ja siitä huolimatta Tavares vastasi huutoon pelaamalla oman parhaan kautensa. Ollut tasaisen erinomainen monen monta kautta.
Vancouver Canucks - Elias Pettersson. Todella väkevä aloitus NHL-uralle. Osoitti jo tulokaskaudellaan poikkeuksellista peliälyä ja tuo valoa vancouverilaisille pitkäksi aikaa.
Vegas Golden Knights - Mark Stone. Pyyteetöntä työtä, paljon tulosta. Oli kaiken tavoittelun arvoinen ja tulee olemaan Vegasille kultaakin kalliimpi pelaaja.
Washington Capitals - Alexander Ovechkin. Jos 2019-luvulla voidaan perustellusti puhua kenties kaikkien aikojen maalintekijästä silloin puhutaan niin poikkeuksellisesta yksilöstä, että sitä ei voi kuin ihailla - vaikka pelaakin kenties pahimman vastustajan riveissä. Varsinkin viimeisinä vuosina Ovechkinista on kuoriutunut jopa sympaattinen herrasmies. Pricelle annetut aplodit yksi osoitus.
Winnipeg Jets - Patrik Laine. Toivon sydämeni kyllyydestä, että viime kausi oli vain notkahdus Laineen uralla. Nyt on tietysti trendikästä olla niitä, jotka sanovat Laineen kannattajia karjalalippiksiksi ja kehuvat olleensa oikeassa kun onetrickpony ei pärjääkään, mutta en näe siinä mitään järkeä. Laine on pelaaja joka kiinnostaa muitakin kuin vain suomalaisia ja ihan syystä. Tekee maaleja poikkeuksellisilta etäisyyksiltä ranteella, vaikka maalivahdit paranevat vuosi vuodelta. Jotkut NHL-supertähdet voivat saada muut pelaajat näyttämään naurettavilta harhautuksilla, Laineella on kyky saada maalivahdit näyttämään paljon huonommilta kuin ovatkaan ihan hirveän laukauksensa ansiosta.

Kylläpäs meni aikaa ja kahvia saada listaus kirjoitettua. Vaikea tehtävä, jos joku aikoo ryhtyä hommaan niin kannattaa varata ihan reilusti aikaa.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Anaheim: Ryan Kesler - Harmi että näin hyvä ja arvostettava pelaaja pelaa Anaheimissa.
Arizona: Jason Demers - Entinen Sharks-peluri.
Boston: Tuukka Rask - Venäjän kaataja ja helkkarin kova maalivahti. Kun pelit käy koviksi niin Rask parantaa otteitaan.
Buffalo: Jack Eichel - Taitava kiekonkäsittelijä.
Calgary: Juuso Välimäki - Suomalainen.
Carolina: Teuvo Teräväinen - Teuvon kotipaita löytyy kotoa. Harmittaa vieläkin ettei häntä valittu 2014 nuorten MM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi, sillä sitä hän todellakin oli.
Chicago: Olli Määttä - Mua aina harmittaa kun joku saa liikaa paskaa niskaan. Sympaattinen suomalainen, joka on liikaa kärsinyt loukkaantumisista.
Colorado: Mikko Rantanen - Suomalainen supertähti. En olisi uskonut, että Rantasesta tulee näin hyvä pelaaja. Kiva olla välillä väärässä.
Columbus: Zach Werenski - En tiedä miksi, mutta jostain syystä sympaattinen pelaaja.
Dallas: Esa Lindell - Loistava ja aika erilainen pelaaja Suomen NHL-historiassa. Montaa Lindellin kaltaista pelaajaa ei ole NHL:ssä ollut suomalaisista.
Detroit: Valtteri Filppula - Fiksu ja mahtava pelaaja. Yksi isoimmista suosikeista.
Edmonton: Mikko Koskinen - Ei ollut ihan helppo valinta, mutta koska pelasi hyvät kisat 2016 niin valitaan hänet.
Florida: Alexander Barkov - Ihana jääkiekkoilija. Saisi nyt ihan maailman top-20 pelaajan tulla pelaamaan Leijoniin, kun ei ole Suomen paidassa vielä ollut supertähti. Pakko arvostaa, että vaikka on nöyrä ihminen, niin silti nussii seksikkäitä malleja.
Los Angeles: Anze Kopitar - Pakko arvostaa jääkiekkoilijaa, joka murtautuu NHL:ään ykkössentteriksi jostain vitun Sloveniasta.
Minnesota: Mikko Koivu - Kapteeni isolla K-kirjaimella. Hänet näkisi mielellään vielä muualla kuin laskevassa Minnesotassa.
Montreal: Jesperi Kotkaniemi - Saku Koivun jalanjäljillä. Toivottavasti on joskus Montrealin ykkössentteri.
Nashville: Pekka Rinne - Legenda. Harmi ettei sitä palkintoa ole vielä tullut NHL:ssä tai MM-kisoissa.
New Jersey: Sami Vatanen - Näen Vatasen Suomen "uuden tulemisen" ensimmäisenä pelaajana. Saanut melko paljon kritiikkiä Jatkoajassa, josta kaikki ei ole ollut aiheellista.
NY Rangers: Kaapo Kakko - Siinä ja siinä onko Kakko vielä Rangers-pelaaja kun ei ole vielä peliäkään pelannut, mutta suomalaiset supertähdet aina sydämessäni paikan.
NY Islanders: Thomas Hickey - Hankala valinta, mutta Hickeyn nimi on hassu, joten siksi hän.
Ottawa: Thomas Chabot - Nuorten MM-kisoissa 2017 ihastutti minut otteillaan.
Philadelphia: Justin Braun - Entinen Sharks-peluri. Nöyrä ja hyvä puolustaja.
Pittsburgh: Matt Murray - Hankala valinta, sillä Murraykaan ei ole suosikki, mutta annetaan arvostusta 2016 pudotuspelien ansiosta.
San Jose: Tomas Hertl, Marc-Edouard Vlasic, Brent Burns, Erik Karlsson, Logan Couture (Joe Thornton & Patrick Marleau) - Omasta suosikkijoukkueesta hankala sanoa vain yhtä. Marleau ja Thornton eivät tällä hetkellä virallisesti ole Sharks-pelaajia, joten he ovat suluissa.
St. Louis: Vladimir Tarasenko - Venäläisistä en tykkää, mutta Tarasenkosta olen jostain syystä aina tykännyt.
Tampa Bay: Andrei Vasilevskiy - En tiedä miksi, mutta jostain syystä hän on ihan sympaattinen venäläinen.
Toronto: Kasperi Kapanen - Vuoden 2016 nuorten finaalin ratkaisija. Se maali oli minun elämäni tärkein maali tähän mennessä.
Vancouver: Brock Boeser - Vaikka Canucks onkin kakkossuosikkijoukkue NHL:ssä niin pelaajistossa ei suosikkeja ole. Boeser hyvä pelaaja, joten otetaan hänet.
Vegas: Marc-Andre Fleury - Iso kunnioitus häntä kohtaan Sharks - Vegas -sarjoista johtuen.
Washington: Dmitry Orlov - Todella viihdyttävä pelaaja, niin hyvässä että pahassa Capitalsin kannalta.
Winnipeg: Patrik Laine - Suomalainen maalitykki tekee minusta nyt jääkiekosta tietämättömän juntin kun valitsin hänet. Nuorten kisat 2016 vieläkin hyvissä muistissa, kun tuhosi maaliverkkoa pyssylläänsä.

Ylläripylläri, että suomalaisia oli eniten.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Lomapäivän kunniaksi voi näin aamukahvin ääressä näitä nyt kirjoitella. Hankalaa tulee joidenkin kanssa, mutta en rupea joka joukkueesta useampaa valitsemaan.

Anaheim - Ryan Kesler
Vancouverista asti pitänyt kaverista, laadukas kahdensuunnan sentteri ja myös taitava monessa muussa asiassa.
Arizona - Phil Kessel Symppishodarisetä, arkeologi vai museontyöntekijä, ei nyt muista.
Boston - Tuukka Rask Nuff said, kakkossijaa jakamaan Bergeron ja Chara.
Buffalo - Jack Eichel Taitava kaveri ja jos pikkuhiljaa onnistuis nostamaan Buffalon tuosta suosta.
Calgary - Johnny Gaudreau Taitava pikku kaveri, myös pari kautta omassa FHL-tiimissä ollut pistenikkarina.
Carolina - Sebi Aho Ei tarvitse esittelyjä.
Chicago - Duncan Keith Enää ei samalla tasolla operoi, mutta oli parhaita puolustajia liigassa. Tykkään tyylistä.
Colorado - Mikko Rantanen Ei kaipaa esittelyjä, härkä. Hyvänä kakkosena keväällä yllättänyt Cale Makar, tulevaisuuden tähti.
Columbus - Zach Werenski Tulevaisuuden puolustuksen tähtipelaajan esimerkki
Dallas - Joe Pavelski Pettymyksestä ylipäästyä voi jakaa rakkautta. Alkaa ikä tulemaan vastaan.
Detroit - Anthony Mantha Pitkään seurannut tätä nousua, tulee olemaan tykki.
Edmonton - Connor McDavid Ei muuta sanaa
Florida - Sasha Barkov Jakaa Suomen parhaan hyökkääjän titteliä Ranen kanssa.
Los Angeles - Anze Kopitar Vähän taso päässyt tipahtamaan muun Kingsin mukana, silti yksi hienoimpia kahden suunnan senttereitä.
Minnesota - Ryan Suter Parhaat kaverit vaihdettiin Minnesotasta pois ja Mikko Koivu jää sitten Suterin jälkeen.
Montreal - Max Domi En vaan tiiä, jotenkin iskee kaverin tyyli. Hyvä kakkonen Carey Price.
Nashville - Pekka Rinne Toivotaan nyt nassuille parasta tähän kauteen.
New Jersey - Wayne Simmonds Ärsyttävän hyvä maalinedusta ja myllyttäjä ollu vuosia. Nyt alkaa ikä painamaan.
NY Islanders - Mathew Barzal Oikeasti ainoa mielenkiintoinen pelaaja joukkueessa.
NY Rangers - Henrik Lundqvist Kungen
Ottawa - Thomas Chabot Viime kaudella nousu isoon rooliin, katselen mielenkiinnolla mitä seuraavaksi.
Philadelphia - Claude Giroux Todella paha valinta tästä HMV joukkueesta, samalla viivalla Ghost ja Couturier.
Pittsburgh - Yevgeni Malkin - Inhoan ja tykkään yhtäaikaa, tuo hyvin FHL tehoja. Sid samalla viivalla.
San Jose - Brent Burns, (Jumbo Joe, Marleau), Evander Kane, Logan Couture Tuossa lempparit järjestyksessä. Kuten ylhäällä, Jumbon ja Pattyn sopimukset vielä tulematta niin suluissa.
St. Louis - Jordan Binnington - Varmaan laitan myös inhokkilistalle. Johdatti mut FHL mestaruuteen, samalla kun Bluesinkin.. Huikea aloitus uralle ja toivotaan, että jatkuu. O'Reilly tasoissa, aivan mahtava pelaaja.
Tampa Bay - Nikita Kucherov Asetti rimaa ihan uusiksi tässä parin vuoden aikana. Voiko tahti loppua?
Toronto - John Tavares Arvostusta jo vuosikymmenen ajan Isluista. Toivon niin pahasti Sharkseihin että vieläkin ärsyttää.
Vancouver - Elias Petterson Saisinko valita Luongon kun sopimus rasittaa vielä heidän kattoa?
Vegas - Jonathan Marchessault Toivottavasti kirjoitus oikein, sanahirviö savolaiselle. Jo Florida aikoihin tykkäsin. Aliarvostetuimpia pelaajia liigassa. Mark Stone ja MAF samoilla viivoilla.
Washington - Alexander Ovechkin Toivottavasti jaksaa pelata ja nousee liigan parhaaksi maalintekijäksi kautta aikain.
Winnipeg - Dustin Byfuglien - Iso ja pelottava, myös ehkä parhaimpia FHL pakkeja kautta aikain, jokaisen oman mestaruuskauden kokoonpanossa. Wheeler ja Pate lähellä.

Paljon nuo omat Fantasy sarjat antaa mielipidettä, mutta rakentuupahan johonkin.

Kanukit vahvoilla, jenkkejä muutamat. Suomalaisia ne parhaat ja olihan tuonne sekaan ruotsalaiset ja venäläisetkin eksyneet.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eipä taida kaikista joukkueista löytyä suosikkia vaikka kuin miettisi, mutta joistain löytyy useampikin.

Anaheim -
Arizona - Raanta
ja syy vuosi 2013! Myös Kessel aina rulettanut
Boston - Chara tämä äijä on aina sytyttänyt, vaikka joskus ärsyttääkin
Buffalo - Ristolainen kovia minuutteja per peli
Calgary -
Carolina - Aho hieno älykäs pelaaja
Chicago - Kane on se vaan niin kova, vieläkin
Colorado - MacKinnon/Rantanen aina saa pelätä kun ovat jäällä
Columbus -
Dallas - Pavelski/Lindell uusi ja vanha suosikki tästä porukasta
Detroit -
Edmonton -
Florida - Barkov hieno mies kaikin puolin. Toivottavasti tuleva kausi on hyvä.
Los Angeles - Kopitar loistotyyppi
Minnesota -
Montreal - Price aina tykännyt jostain syystä
Nashville - ei erityistä vaikka joukkueesta diggaan jonkin verran
New Jersey - Simmonds huippuvuosinaan tykkäsin todella paljon
NY Islanders -
NY Rangers - Zibanejad ehkä johtuu taustasta, mutta digannut tätä
Ottawa - Tierney harmitti vietävästi kun joutui lähtemään
Philadelphia - Voracek tästä "kakkosjoukkueesta" löytyy useampikin vaihtoehto.
Pittsburgh - ei enää ketään
San Jose - JUMBO vaikka ei ole vielä sopparia niin silti. Kuitenkin tämän äijän vuoksi alkanut joukkuetta kannattamaan. Burns ja Hertl seuraavilla sijoilla.
St. Louis - O'Reilly tanan kova tyyppi. Buffalossa toinen suosikistani
Tampa Bay -
Toronto - Matthews ja Kapanen nuoret jyrää. Vanhempikin Kapanen oli suosikkejani
Vancouver -
Vegas - Stone ja muut toisella listalla
Washington -
Winnipeg - Buffy tämä äijä kuuluu molemmille listoille, kova ja ärsyttävä samaan aikaan.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
No tehdääs. Ilman perusteluita.

Avalanche - Sam Girard
Blackhawks - Alex DeBrincat
Blue Jackets - Cam Atkinson
Blues - Ryan O'Reilly
Bruins - Patrice Bergeron
Canadiens - Max Domi
Canucks - Elias Petterson
Capitals - Alex Ovechkin
Coyotes - Clayton Keller
Devils - Taylor Hall
Ducks - Rickard Rakell
Flames - Matthew Tkachuk
Flyers - Sean Couturier
Golden Knights - Mark Stone
Hurricanes - Sebastian Aho
Islanders - Anders Lee
Jets - Blake Wheeler
Kings - Anze Kopitar
Lightning - Brayden Point
Maple Leafs - Mitchell Marner
Oilers - Connor McDavid
Panthers - Aleksander Barkov
Penguins - Evgeni Malkin
Predators - Filip Forsberg
Rangers - Mika Zibanejad
Red Wings - Anthony Mantha
Sabres - Sam Reinhart
Senators - Brady Tkachuk
Sharks - Joe Thornton
Wild-Ryan Donato
 

Voittaja

Jäsen
Töissä sen verran tylsää ja sopivan hiljainen hetki että sama vääntää itsekin joku lista. Oli monta jengiä joiden kohdalla oli todella hankalaa löytää edes mielenkiintoisia pelaajia, saatika suosikkeja, mutta pienellä kaivamisella sain kaikkiin jonkun taiottua.

Avalanche - Tyson Jost, tuskin tulee koskaan ykköskategorian pelaajaa, mutta muuten varsin hajuttomassa ja mauttomassa Coloradon nipussa pelaaja jota tulee vähän seurailtua.
Blackhawks - Patrick Kane, joillakin on kädet ja joillakin ei, Kanella on.
Blue Jackets - Pierre-Luc Dubois, näyttää hitaalta ja kankealta, mutta tekee jatkuvasti oikeita asioita mitä täytyy arvostaa.
Blues - Colton Parayko, iso pakki joka ei kuitenkaan ole täysin puujalka tai -käsi, ja jolla on asiallinen kuti, ei voi olla tykkäämättä.
Bruins - Patrice Bergeron, malliesimerkki pelaajasta joka tekee käytännössä vain oikeita asioita kentällä, tyylikäs pelaaja.
Canadiens - Tomas Tatar, joku oli keksittävä niin valinta kohdistui pieneen sähikäiseen.
Canucks - Brock Boeser, keskinkertaisen Vancouverin valopilkkuja, jolla vielä käyttämätöntä upsidea.
Capitals - Alex Ovechkin, kaikkien aikojen paras maalintekijä joka sen lisäksi tykkää myös taklata.
Coyotes - Vinnie Hinostroza, listalla vain ja ainoastaan nimensä takia.
Devils - P.K. Subban, värikkäitä persoonoita ei ole koskaan liikaa ja kun osaa myös pelata varsin kelvollisesti niin kärsiikin olla vähän persoonallisuutta muuten niin värittömässä laumassa.
Ducks - Cam Fowler, vähiten ärsyttävä/"turha" pelaaja Anaheimissa.
Flames - Matthew Tkachuk, suu käy ja kädetkin kohtuudella, sattuu ja tapahtuu.
Flyers - Ivan Provorov, aikalailla suosikkipakkini koko sarjasta ja jo nyt hemmetin hyvä ja tulee vain kehittymään(oletettavasti).
Golden Knights - Reilly Smith, jo Bostonin aikoina haaveilin että tulisi Detroitiin, ei mikään silmiä hivelevä luistelutyyli mutta pelityyli maistuu meikäläiselle.
Hurricanes - Sebastian Aho, aika tylsä nippu on Carolinallakin, onneksi Ahoa ei kuitenkaan tarvinnut sen takia valita vaan älykkyys kentällä riitti.
Islanders - Josh Bailey, en osaa oikein eritellä, mutta kokonaisuutena mielenkiintoinen pelaaja.
Jets - Patrik Laine, ei voi olla tykkäämättä kun kaverilla on tuollainen kuti eikä ole myöskään samanlainen PR-koulun käynyt kuin iso osa muista pelaajista vaan on myös persoonallisuutta.
Kings - Jeff Carter, tykkäsin jo Phillyn aikoina eikä tuo ole mihinkään muuttunut vaikka vauhti on entisestäänkin hidastunut.
Lightning - Brayden Point, nopea, taitava, monipuolinen ja nuori joka vain parantaa.
Maple Leafs - John Tavares, tykkäsin jo Islesin aikoina, eikä se mihinkään ole muuttunut.
Oilers - Connor McDavid, luistelu niin helvetin helppoa, kilpailu tälle listalle ei kieltämättä ollut kovinkaan kovaa.
Panthers - Aleksander Barkov, tyylikäs pelaaja joka ei tee itsestään isoa numeroa ja jolla ei varsinaisia heikkouksia ole ollenkaan.
Penguins - Brandon Tanev, raataa ja raastaa varin hyvällä tasolla.
Predators - Mikael Granlund, Miken uraa tullut seurattua niin kauan että oli ehkä selkein valinta koko listalla.
Rangers - Artemi Panarin, harmittaa että meni Rangersiin eikä johonkin mielenkiintoiseen joukkueeseen, mutta hieno pelaaja kuitenkin.
Red Wings - Tyler Bertuzzi, yksi katujätkä mahtuu jokaiseen jengiin, ja Detroitissa se on Bertuzzi. Luistelu meni viime kaudella eteenpäin, mutta siellä on paljon vielä tekemistä.
Sabres - Colin Miller, NHL:n Kemistä kun joku piti valita, niin hajuton ja mauton peruspakki tuli kohteeksi.
Senators - Brady Tkachuk, isänsä poika ihan selvästi.
Sharks - Brent Burns, taas yks jengi joka täynnä turhuuksia, mutta Burns onneksi osaa sekä pelata että on myös persoonallinen ja mielenkiintoinen heppu.
Stars - Esa Lindell, Dallasin paras pakki ja muutenkin tykkään tuollaisesta todella simppelistä pelistä mitä pelaa.
Wild - Ryan Hartman, joo ei varsinaisesti mikään suosikki todellakaan, mutta en muitakaan tuolta löytänyt jotka kiinnostas.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Anaheim - Daniel Sprong. Pakko sympata hollantilaista jääkiekkoilijaa.
Arizona - Michael Grabner. Mr. alivoimamaali. Erikoinen pelaaja, jolla uran tehopisteet NHL:ssä 167+98=265
Boston - Tuukka Rask. Muistan vieläkin ne junnupelit Torontossa ja sen miten hyvä Tuukka oli. Sitten ne kauppas Tuukan Bostoniin.
Buffalo -
Calgary -
Carolina - Teuvo Teräväinen.
Säbä-Teuvon hymy jokaisen tekemänsä maalin jälkeen on parasta.
Chicago -
Colorado - Mikko Rantanen.
Mies on täyttä rautaa. Toiseksi nostetaan Cale Makar, joka vaikuttaa kovalta pelimieheltä ja tulevaisuuden tähdeltä.
Columbus - Alexandre Texier. Ranskanpojan otteet kiinnostavat. Hyvä varaus Keklulta.
Dallas - Alexander Radulov. Jostain syystä diggaan tosi paljon tästä kaverista nykyisin. Heiskanen ja Hintz kovia haastajia.
Detroit - Frans Nielsen. Ensimmäinen tanskalainen, joka ylittänee 500:n tehopisteen rajan NHL:ssä. Hatunnosto sille.
Edmonton - Leon Draisaitl. Jos tämä kaveri vie maalipörssin voiton Laineen nenän edestä, niin ärsyttää vähemmän kuin monen muun kohdalla.
Florida - Aleksander Barkov. Upea pelaaja. Kova seppä on myös Huberdeau ja suosikkilistalla kakkosena.
Los Angeles -
Minnesota - Mathew Dumba.
Parempi kuin Subban.
Montreal - Jesperi Kotkaniemi. Sympaattinen kaveri, joka ei ole vielä jäänyt lanan alle. Toivottavasti ei jääkään.
Nashville - Pekka Rinne. Paita kattoon.
New Jersey - Nikita Gusev. En tiedä onko varsinaisesti suosikkini, mutta kaverille toivon hyvää kautta.
NY Islanders -
NY Rangers - Kaapo Kakko.
Ei kahta sanaa. Tämän kaverin takia tulee katsottua varmasti useampi Rangers-peli. Lemieux:lle toivon myös kaikkea hyvää.
Ottawa - Erik Brännström. Lähti Vegasista Duchene-kaupassa ja toivon, että breikkaa Senatorsissa.
Philadelphia - Carter Hart. Kiinnostavaa nähdä tuleeko kovin hehkutetusta nuoresta vielä tähti.
Pittsburgh - Brandon Tanev. Huikea taistelija. Kultakimpale vielä pingviineille.
San Jose - Tomas Hertl. Tekee hienoja temppuja jäällä.
St. Louis -
Tampa Bay -
Toronto - Kasperi Kapanen.
Ainoa kenelle toivon aidosti onnistumisia joukkueessa.
Vancouver - Elias Pettersson. Seurasin jo Elitserienissä. Myös vanhempi Hughes vaikuttaa tulevaisuuden tähtipakilta.
Vegas -
Washington - Alex Ovechkin.
Ekoina pelivuosinaan suurin suosikkini koko liigassa.
Winnipeg - Patrik Laine. Olisi suosikki sama missä joukkueessa, jos siirtyisi muualle. Jotain hienoa siinä on, kun suomalainen laukoo maaleja tuohon tahtiin. Muuten tietty joukkueessa paljon suosikkeja, josta harmikseni puuttuu Tanev.

Tästä tuli monien joukkueiden kohdalla selkeästi valittua suosikkipelaajan sijaan pelaaja, jota symppaa jostain syystä tai on kiinnostava tulevalla kaudella. Taas tuli todettua, että liian vähän tulee seurattua muiden joukkueiden pelejä kuin oman suosikin plus esim. Hurricanesin, Starsin, Avalanchen ja Panthersien pelejä. Jokaisesta näistä löytyy myös muita kuin suomalaisia suosikkeja, vaikka heidän takia tulee joukkueita seurattua tarkemmin.
 
Viimeksi muokattu:

RightinPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Avs, kaikki suomalaiset ja tulokkaat.
Anaheim - Daniel Sprong. Harmi kun Penguinsin toimistolla hölmöiltiin tulokassopimuksen kanssa.
Arizona - Phil Kessel
Boston - Brad Marchant. Ärsyttävän hyvä ja taitava pelaaja.
Buffalo - Rasmus Ristolainen.
Calgary - Johnny Hockey
Carolina - Sebastian Aho. Pelaajatyyppinä sitä mistä tykkään, hauska katsoa. Äärettömän taitava luistelija ja hockey IQ luokkaa 100.
Chicago - Patrick Kane. Hyvin paljon samaa kuin Ahossa mutta kieltämättä parempi pelaaja, vielä...
Colorado - Nathan MacKinnon. Pelipaita löytyy seinältä, ihan top5 suosikkeja koko kiekkomaailmasta. Ja Trailer Park Boys jutut.
Columbus - Pierre-Luc Dubois
Dallas - Miro Heiskanen. Eka vaihto NhL:ssä jo kertoo kaiken.
Detroit - Nykyisistä vaikee sanoa ketään, ehkä Tyler Bertuzzi. Vanhoista Steve Yzerman.
Edmonton - Leon Draisatl
Florida - Aleksander Barkov
Los Angeles - jaaa a.... Luc Robitaille tai Rob Blake
Minnesota - nykyisistä ei sytytä kukaan joten Mikke Granlund
Montreal - Brendan Gallagher
Nashville - Mikke Granlund
New Jersey - Nikita Gusev
NY Islanders - Mathew Barzal ja Tom Kuhnhackl
NY Rangers - Jakob Trouba
Ottawa - Brady Tkachuk
Philadelphia - Jacub Voracek
Pittsburgh - jostain 1999 vuodesta joukkuetta seuranneena on kyllä jäänyt moni mieleen. Jostain syystä Tom Kuhnhackl menee ykköseksi ja toisena Jake Guentzel.
San Jose - Brent Burns
St. Louis - Robert Thomas
Tampa Bay - Brayden Point
Toronto - Mitch Marner
Vancouver - Elias Petterson. Kucherov, McDavid, Crosby, MacKinnon.... Varokaa täältä tulee seuraava yli 100 pisteen mies pistepörssin kärkikahinoihin.
Vegas - Marc-Andre Fleury
Washington - Tom Wilson vaikka välillä meneekin hieman yli. Moderni voimahyökkääjä-kukkoilija joka osaa myös pelata. Omaan joukkueeseen ihman milloin vaan.
Winnipeg - Blake Wheeler. Vanhanliiton lättysyöttö kuningas.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Carolina - Sebastian Aho. Suurin suosikki kaikista pelaajista.
Columbus - Markus Nutivaara. Ex-kärppä.
NY Islanders - Nick Leddy. Ex-Chicago.
NY Rangers - Kaapo Kakko. Ei ole vielä hypetetty pilalle.
Pittsburgh - Dominik Kahun. Harmi kun kaupattiin Pensiin.
Philadelphia - Carter Hart. Pidän maalivahdeista, jotka ovat jo nuorena valmiita änäriin.
New Jersey - Taylor Hall. Ollut viime vuosina ainut syy seurata Devilsiä.
Washington - Richard Panik. Ex-Chicago.

Montreal - Jesperi Kotkaniemi. Uuden suomalaisen sukupolven tähtiä.
Toronto - Ei suosikkeja.
Tampa - Brayden Point. Sympaattisempi kuin Tampan muut tähdet.
Florida - Aleksander Barkov. Ahon ohella toinen suuri suosikki.
Buffalo - Henri Jokiharju. Harmi kun kaupattiin Buffaloon.
Boston - Tuukka Rask. Ainoa syy tuntea mitään myönteistä Bostonista.
Detroit - Frans Nielsen. Sympaattinen tanskalainen.
Ottawa - Artem Anisimov. Ex-Chicago.

Chicago - Jonathan Toews. Kapteenien kapteeni.
St. Louis - Ei suosikkeja.
Colorado - Joonas Donskoi. Ex-kärppä.
Minnesota - Mikko Koivu. Kaikki eivät tykkää, mutta pakko arvostaa, kun on vuosia raahannut Wildin kivirekeä perässään.
Winnipeg - Dustin Byfuglien. 2010 nevö forget.
Dallas - Miro Heiskanen. Ihan ok helsinkiläiseksi.
Nashville - Pekka Rinne. Suosikki suomalaisista maalivahdeista.

Anaheim - Jani Hakanpää. Ainoa syy seurata Ducksia ensi kaudella.
Los Angeles - Ei suosikkeja.
San Jose - Ei suosikkeja.
Vancouver - Olli Juolevi. Toivottavasti selättää loukkaantumiset.
Edmonton - Leon Draisatl. Jostain syystä aina tykännyt saksalaisista änärissä.
Vegas - Marc-Andre Fleury. Sopii kuin nenä päähän Vegasiin. Kummasti aloin tykätä kun lähti Pittsburghista.
Calgary - Ei suosikkeja.
Arizona - Vinnie Hinostroza. Harmi kun kaupattiin aavikolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös