Suomi Torinossa 2006

  • 311 884
  • 2 344
Tila
Viestiketju on suljettu.

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Armoured Andy kirjoitti:
Väänänen loukkaantui äsken ja kuulemma pahannäköisesti. Ilmeisesti kyseessä on nilkkavamma. Lisää muutoksia on siis luvassa. Janne? Hehheh!

Ikävää tietysti niin pelaajien itsensä, kuin Suomenkin kannalta, että näitä loukkaantumisia tulee jatkuvasti. Merkit oli kuitenkin ilmassa. Nyt tuleekin varmaan mielenkiintoinen keskustelu uudesta puolustajasta. Jannehan on myös ollut jo jonkin aikaa sivussa..

Ei saatana! Kohta siellä on tosiaan Niinimaa, Kiprusoff ja Nummelin, kun Pitkänenkin vielä kertoo ettei ole kisoihin tulossa
 

Armoured Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pens
spertti kirjoitti:
Ei saatana! Kohta siellä on tosiaan Niinimaa, Kiprusoff ja Nummelin, kun Pitkänenkin vielä kertoo ettei ole kisoihin tulossa

Tuskin Marko sentään kisoihin pääsee, mutta muutoksia kyllä tulee. Tänä yönä Pitkäsen otteista oli aistittavissa tiettyä arkuutta. Pyrki pysymään vääntöjen ulkopuolella ja pelasi välillä omassa päässä hyvin passiivisesti. Myös todella paha kiekonmenetys hyökkäyssinisellä, tuloksena läpiajo Sabresille ja jäähy Meyerille. Kolmannessa erässä alkoi jo selkäkin suoristua. Tuskin tämä kaikki menee huonon päivän piikkiin, vaan on merkki siitä, ettei mies ole vielä lähellekään kunnossa. Aika lähellä todellakin voi olla vetäytyminen Torinosta. Tällä hetkellä näkemäni perusteella veikkaisin, ettei lähde kisoihin. Hyökkäysinto sentään oli tallella ja pari hienoa nousua taas nähtiinkin.
 

Aishoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Turku
Väänäsen loukkaantuminen

Hfboardsilta luin että olis peräti nilkka murtunut.. ei 100% tietoa, mutta eiköhän se selviä.. jokatapauksessa, ei hyvä!
 

Viljuri

Jäsen
Alkaisin taipua sille kannalle, että näistä kisoista tulee kaikkien aikojen pannukakku.

Loukkaantumisillehan ei voi mitään, mutta kun siihen lisätään "ei-niin luokkaantuneet" ja valmennusjohdon penailut, niin ei näytä hyvältä.

Kyllä se Niinimaakin on näköjään sinne otettava. Ja Nummelin. Ja taitaapa kutsu käydä myös A-J Niemelle. Onpa siinä pakistoa kerrakseen...

Toisaalta jos kaiken toivon heitämme, niin takaa olisi pienet mahdollisuudet yllättää.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Voinee heittää ne pienetkin mitalitoiveet kyllä menemään. Suomen vahvuudet piti olla maalivahtipeli ja puolustus, ja nyt molemmista jää huippuja pois niin valtaisa määrä, että mikään joukkue ei sitä kestäisi.

Vituttaa kyllä kun tässä on reilun vuoden odottanu kisoja kuin kuuta nousevaa, ja nyt kun kisat on ovella, alkaa mielenkiinto olla pakkasen puolella.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Eli ketä sinne peräpäähän nyt onkaan tulossa?

Maalivahdit (varmat): Niittymäki
Maalivahdit (epävarmat): Toivonen, Norrena
Maalivahdit (mahdolliset korvaajat): Bäckström, Markkanen, Noronen, joku muu?

Puolustajat (varmat): Numminen, Lydman, Salo, Timonen
Puolustajat (epävarmat): Pitkänen, Berg
Puolustajat (mahdolliset korvaajat): Niinimaa, Nummelin, Pettinen, Niemi, Lehtonen, Kukkonen, joku muu?

En nyt sanois, että Suomi ihan kusessa on alakerran suhteen kuitenkaan. Menestystä on tullut melko paljon huonommillakin vahdeilla kuin Niittymäki. Yhden NHL:n kovimman joukkueen 1-torjuja!

Suomi saa helposti kasaan 2 hyökkäävää, mutta tasapainoista pakkiparia, mutta mutta... Sitten alkaa vaivata pehmeys. Siksi Mikko Lehtonen tuntuisi hyvältä vaihtoehdolta, kun Karalahti ei ole käytettävissä. Ennemmin Lelu joukkueeseen kuin Niemi tai Nummelin.
 
Viimeksi muokattu:

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Vaikka kärppälasien takaa tilannetta katselenkin, itse laittaisin kisoihin Kukkosen Lassen. Mies on ehdottomasti SM-liigan paras puolustava puolustaja (+19), ja saa usein ärsyttävyydellään vastustajan raivon partaalle. Lassella on kokemusta kansainvälisistä peleistä sekä NHL:stä ja AHL:stä. Ja mikä tärkeintä - Lasse ei tee niinimaalaisia hasardeja kiekon kanssa.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Kun taas viime kaudella Niinimaa ajoi mielestäni pelillisesti joka osa-alueella Kukkosen ohi. Se hazardiherkkyys toki pelottaa ja nykyisen linjan ollessa jäähyherkkyys.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Eiköhän Niinimaakin käytä Olympialaiset paikkojen parannuslomana, vaikka Erkka Jannea kutsuisikin ja varmasti joutuu kutsumaankin. Mutta tosiaan tuskin lähtee Olympialaisiin.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Eiköhän ainakin Väänäsen korvaaja ole Erkan ja koko maajoukkueen johdon vanha saunakaveri Petteri Nummelin. Hauskahan se on sitten katsoa kun Nummelin siirtää Rick Nashiä pois maalin edestä. Oma mielipiteeni on se, ettei Nummelinia pitäisi valita ainakaan kolmospariin. Hänestä ei ole mitään hyötyä kolmosparissa, koska puolustaminen ei todellakaan ole se vahvuus. Jos (kun) Pitkänen jää pois niin luultavasti Nummelin kannattaa valita hänen tilalle. Kakkosparissa voisi olla jotain hyötyä, kun päässee pelaaman ylivoimaa. Toisaalta sitten nähdään M. Kiprusoffin tyylisiä rannari heittoja maalille.

Jotenkin aika huolestuttavaa, että kaikki tulevaisuuden kirkkaimmat tähtemme ovat jäämässä pois kisoista (Ruutu, Pitkänen, Lehtonen). Muutenkin aika vitsi tuntuu olevan nämä olympialaiset, jossa ovat mukana ''kaikki parhaat''. Niinkuin joku tuossa jo totesi niin muutetaan vain olympialaiset takaisin amatööri-turnaukseksi. Kun ei näytä änäri-pelaajia kiinnostavan.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Voisiko joku tehdä ystävällisesti listan niistä suomalaisista, jotka oli jo valittu olympiajoukkueeseen, mutta eivät pysty pelaamaan Torinossa. Kiitän.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vähiin alkavat käydä todelliset vaihtoehdot, jos valituista pakeista vielä Berg ja Pitkänenkin jättävät kisat väliin. Oletetaan, että Worst Case Scenario toteutuisi:
- Pitkäsen kiekollisen pakin tehtävää hoitamaan näen ensisijaisena varamiehenä olevan tyrkyllä Nummelinin.
- Bergin 0-0-tehtävää pystynee stunttaamaan parhaiten Niemi, Pettinen tai Kukkonen.
- Väänäsen allround-pakin rooliin jouduttaneen sittenkin ottamaan Niinimaa, ellei sitten Sonja pyörrä puheitaan... (tähän laittaisin pari hymiötä, jos harrastaisin sellaista).
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
spegulaattori kirjoitti:
...Hauskahan se on sitten katsoa kun Nummelin siirtää Rick Nashiä pois maalin edestä. Oma mielipiteeni on se, ettei Nummelinia pitäisi valita ainakaan kolmospariin. Hänestä ei ole mitään hyötyä kolmosparissa, koska puolustaminen ei todellakaan ole se vahvuus...

Mertaranta selostaa:
"-Ja Nummelin menee kulmaan hakemaan kiekkoa..."
"-Bertuzzi tulee kyllä nyt kovalla höyryllä... ja OIJOI, kun vedetään rumasti..."
"-Nummelinen kypärä lentää kaaressa katsomoon. Kyllä tämä Kanadan peli on hirvittävää katseltavaa..."
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Raymond Pearl kirjoitti:
- Väänäsen allround-pakin rooliin jouduttaneen sittenkin ottamaan Niinimaa,

Uskokaa jo, että Niinimaa on myös sen verran rikki, että tuskin lähtee riskeeraamaan Olympialaisiin ja tuskin Dallas haluaa päästää miestä, joka on ollut myös Dallasin peleistä sivussa.
 

Toripolliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
vetoo kirjoitti:
Voisiko joku tehdä ystävällisesti listan niistä suomalaisista, jotka oli jo valittu olympiajoukkueeseen, mutta eivät pysty pelaamaan Torinossa. Kiitän.
- Kiprusoff
- Lehtonen
- T. Ruutu
- S. Kapanen
- Väänänen
- Berg(?)
- Pitkänen(?)
- Norrena(?)
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eddie kirjoitti:
Uskokaa jo, että Niinimaa on myös sen verran rikki, että tuskin lähtee riskeeraamaan Olympialaisiin ja tuskin Dallas haluaa päästää miestä, joka on ollut myös Dallasin peleistä sivussa.

My bad. Jäi huomaamatta tosiaankin tämä fakta (luulin kyseessä olevan pikkuvaivojen) eli tuskin on järkeä lähteä valitsemaan potilasta toisen potilaan paikalle.
 

Kerberos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Teppo Numminen
Ossi on kyllä helvetin kova menetys, vaikkei olekaan Coloradossa saanut hirvittävästi vastuuta. Harvoja suomalaisia pakkeja, jotka oikeasti pystyy jämäkkään maalinedusta pelaamiseen. Enkä mä ainakaan ole unohtanut Ossin unelmapassia World Cupin välierässä. :)

AJ Niemi on varmasti järkevä vaihtoehto varsinkin jos AkiPenttikin jää pois. Kuka se toinen sitten on, onkin vähän kinkkisempi juttu.. Nummelin tulee varmasti jos Pitkänen ei pysty pelaamaan, mutta toivottavasti HasardiJannea ei tarvitse enää maajoukkueessa katella. Itsekin olisin valmis hyväksymään esim. Kukkosen seitsemänneksi pakiksi. Parit voisivat olla siten esim. seuraavat:

Timonen-Salo
Numminen-Pitkänen
Lydman-Niemi
Kukkonen-
 

Tuoppi

Jäsen
Jeffrey kirjoitti:
Nonniin. Nyt on sitten paras oman pään pakkikin injurissa.

Perkele kun vituttaa! Kyllä nyt meiltä niitetään pelaajia olympiajoukkueesta kovalla kädellä. Nyt jos vielä Pitkänen jää pois niin ei hyvää päivää vaan.

Ossi olis ollu suomen puolustuksen kurko omassa päässä. Ameriikan-Ossi on meikäläisen suosikki mutta yleisesti turhan aliarvostettu pakki...
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei voi kyllä enää muuta sanoa kun että kyllä on jännittäviä nämä herätykset aamulla, kun joka kerta saa miettiä, että kukakohan tänään! Eihän tässä saatana kohta uskalla mennä enää nukkumaankaan, kun sitä vaan odottaa loukkaantumisuutisia NHL:stä.

Mikä pahinta, tällä tahdilla on ihan mahdollista, että Suomi floppaa kisoissa. Se vaan, että nyt on taas hyvät selitykset jo valmiiksi sille, miksi menestystä ei tullut. Erkka & saunakaverit jatkanee siis vielä näidenkin kisojen jälkeen.

Noh, uskotaan ja luotetaan Suomen mahdollisuuksiin kaikesta huolimatta loppuun saakka!
 

Rocco

Jäsen
...nämä ovat raskaita aikoja...

Suomen pitänee ottaa käyttöön totaalikiekko. Viisi miestä aina kiekon alla, oma siniviiva umpeen, ellei saada ylivoimahyökkäystä tai läpiajoa niin heitetään kiekko vastustajan päätyyn, odotellaan ylivoimaa ja tehdään maali. Jos voitetaan niin voitetaan 1-0.
 

JPL

Jäsen
Pitkänen kommentoi viime yön pelin jälkeen, että paikat tuntuu paremmilta ja on todennäköisesti kuitenkin pääsemässä (ei kun lähtemässä) kisoihin.

Väänäsen tilalle valittaneen hyvin suurella todennäköisyydellä Niinimaa. Suomella on Pitkäsen myötä aivan riittävästi kiekollisia pakkeja. Jos Pitkänen ei pääse, hänen tilalleen valittaneen Nummelin. Ainakin kaiken järjen mukaan...

Henkilökohtaisesti minua ottaa päähän nämä kitisijät. Jos pelaaja ei pysty pelaamaan peräkkäisinä päivinä NHL:ssä, niin mitä järkeä on lähteä pelaamaan 6 peliä kahdeksassa päivässä? (esim. Kipru). Kapasen vammoista ei ole tarkkaa tietoa. Muistakaa nyt sekin, että on myös joukkueen etu, että kisoissa ei ole puolikuntoisia pelaajia.

On noita poisjääntejä kaikilla muillakin joukkueilla. Muista joukkueista on jäänyt pois esimerkiksi Näslund sekä Fedorov, joilla molemmilla on Pitkäsen tapaan nivusvamma, mutta pelaavat seurajoukkueissaan... Kaikissa joukkueissa on myös pelaajia, jotka pelaavat, vammoista huolimatta. On sitten aivan toinen asia, onko se järkevää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös