Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2022–2023

  • 111 829
  • 294

The Rock

Jäsen
Titaanit tiedottaa kotisivuillaan tehneensä jatkosopimukset hyökkääjäkolmikko Eetu Laurinantin (2v), Eetu Mäki-Soinin (1v) ja Eetu Salovaaran (1v) kanssa.
 

The Rock

Jäsen
LeKi se vaan jatkaa facebook-sivujensa uutisen mukaan paikallisvihulaisensa Pyryn kuppaamista, sillä viimeisimmät Nokialta kapsäkkinsä Lempäälään muuttaneet pelaajat ovat maalivahti Wille Mattila ja puolustaja Joni Mäkelä.

Olisiko siinä Eetu-ketju ensikaudella?
Ei ollenkaan mahdoton ajatus, sillä Laurinantti ja Salovaara kykenevät kumpikin pelaamaan sekä keskus- että laitahyökkääjinä.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockey on julkaissut facebook-sivuillaan uutisen, josta löytyy tieto hyökkääjä Jesper Portinin lopettamisesta sekä maalivahti Julius Kukkolan, puolustajien Simon Gäddan, Jesse Väkelän ja Felix Nyforsin sekä hyökkääjien Erik Backmanin ja Niclas Rosenbergin yksivuotisista jatkosopimuksista.
 

The Rock

Jäsen
Raahe-Kiekko on facebook-sivujensa mukaan tehnyt yksivuotiset jatkosopimukset oululaiskolmikkonsa Jere Siekkisen (p), Aleksi Alamäen (h) ja Eepi Ihmeen (h) kanssa.
 

The Rock

Jäsen
Hunters julkisti instagram-tilillään ensi kauden joukkueestaan yhteensä 17 sopimuspelaajaa. Mielenkiintoisina hankintoina muun muassa Haukoissa viime kaudella loistanut maalivahti Benjamin Kallio sekä Kiekko-Vantaan U20-miehistöstä Porvooseen saapuvat puolustaja Oka Riissanen ja hyökkääjä Juho Rantanen.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella JHT:n riveissä tehokkaasti hyökännyt Konsta Keteli siirtyy sarjaporrasta ylemmäs Mestikseen ja FPS:n sotisopaan.
 

The Rock

Jäsen
Haukat ja konkarihyökkääjä Jussi-Pekka Jokinen ovat sopineet järvenpääläisseuran instagram-tilin mukaan jatkavansa yhteistä matkaansa jälleen vuoden verran.
 

The Rock

Jäsen
Keväällä JHT:n riveissä tehokkaasti hyökännyt Rudi Maarni ponnistaa sarjaporrasta ylemmäs Mestikseen ja Ketterän sotisopaan.
 

The Rock

Jäsen
Raahe-Kiekko vahvistaa facebook-sivujensa uutisen mukaan hyökkäyskalustoaan RoKin U20-joukkueesta ratsumiesten riveihin saapuvalla Jami Uusinarkauksella.
 

The Rock

Jäsen
Haukat tiedottaa facebook-sivuillaan hyökkääjä Niko Lottasen ja maalivahti Niku Halla-ahon jatkavan yksivuotisten sopimusten turvin järvenpääläisten riveissä.
 

The Rock

Jäsen
Virkiä on facebook-sivujensa mukaan kiinnittänyt puolustaja Roope Pelanderin sekä hyökkääjä Matias Pelanderin riveihinsä yksivuotisilla jatkosopimuksilla.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit tiedottaa kotisivuillaan solmineensa yksivuotiset sopimukset Peliitoista palaavan hyökkääjä Vili Kolsin sekä punanutussa jatkavan hyökkääjä Veeti Kaplaksen kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös