Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2021–2022

  • 126 496
  • 282
Tulihan niitä oikeasti tälle tasolle kovia sopimusuutisia Porvoostakin!
Siinähän tuli kentällinen pelimiehiä kerralla, hyvältä alkaa näyttämään Huntersin tilanne. Suurin jännityksen aihe on pysyykö Porvoon jäähalli pystyssä tulevan kauden. Vaan mikäpä sen kaataisi, kun on yli kolmekymmentä vuotta pysynyt pystyssä, tosin välillä hieman horjahdellen.
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekossa parin edelliskauden aikana muutamissa Suomi-sarjaotteluissa vaihtoaition luukkua aukonut maalivahti Elmeri Marjomäki siirtyy 2. divisioonassa pelaavaan Kurikan Ryhtiin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Raahe-Kiekkoa viime kaudella edustanut Antti Hellsten laittaa hokkarit naulaan perheenlisäyksen vuoksi. Lähteenä seuran Facebook-sivut.
 

The Rock

Jäsen
JHT:ssa kahtena edelliskautena kakkosluotsin ja joukkueenjohtajan virkoja hoidellut Jani Jumppanen hyppää jatkossa 2. divisioonassa pelaavan IK Kronanin päävalmentajan saappaisiin.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella JHT:n riveissä hyökännyt Tuomas Ahtonen palaa takaisin kotimaisemiinsa ja edustaa alkavalla kaudella 2. divisioonassa pelaavaa Kuhmon Kivaa.
 

The Rock

Jäsen
Huntersin kanssa kesäkuun puolivälin tietämillä jatkosopimuksen tehnyt hyökkääjä Miki Jurmu suuntaa opintojen perässä Pohjanmaalle ja pukeutuu sen myötä sittenkin jatkossa JHT:n sotisopaan.
 
Joakim Kukkonen jatkaa Huntersissa tulevan kauden. Hyvä pelimies, mutta jäähyilee ihan liikaa.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella Norjan 2. korkeimmalla sarjatasolla Haugesund Seagullsin riveissä pakitellut Niklas Murto vahvistaa jatkossa JHT:n takalinjoja.
 

The Rock

Jäsen
Satakunnan Kansa kertoilee Karhu HT:n päävalmentajan nimen, joka on muun muassa Ässien ja Pelicansin junioreissa valmentanut Mikko Antila.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockeyn kanssa keväällä jatkosopimuksen sorvannut hyökkääjä Tobias Ahlskog siirtyy 3. divisioonassa pelaavaan uusikaarlepyyläisten kakkosjoukkueeseen.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella JHT:ssa pakitellut Santeri Silvennoinen palaa takaisin Mestikseen ja kasvattiseuransa JoKP:n riveihin.
 

The Rock

Jäsen
Keväällä S-Kiekossa kovaa jälkeä pakin tontilla takonut Arttu Venäläinen siirtyy JHT:n sotisopaan.
 
Suosikkijoukkue
Amatöörijoukkueet ja urheilijat
Keväällä S-Kiekossa kovaa jälkeä pakin tontilla takonut Arttu Venäläinen siirtyy JHT:n sotisopaan.

Kovasti JHT saanut S-Kiekkoa tyhjennettyä. Harmi, koska tässäkin tapauksessa olisi ollut erittäin kova nimi S-Kiekon takalinjoille jatkamaan. Toki vain 2 pelaajaa, mutta tärkeitä molemmat. Toki jos toinen maksaa korvauksia ja toinen ei, ei ole ihme, että vaihdetaan seuraa. Myös JHT:n aktiivisuus esim somessa pesee seinäjokea kyllä kovalla kädellä.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella tehokkaasti HC Giantsin takalinjoilla operoinut Lauri Salmi palaa takaisin Poriin ja Karhu HT:n vahvuuteen.
 

The Rock

Jäsen
JHT:n riveissä männäkaudella hyökännyt Tommi Klemetti jatkaa kiekkoilua 2. divisioonassa pelaavassa kasvattiseurassaan Kuhmon Kivassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös