Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2019–2020

  • 207 418
  • 408
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuomas ”Hupi” Huhtanen liittyy Karhu HT:n riveihin loppukaudeksi: uutinen
 

The Rock

Jäsen
Raahe-Kiekko vahvistaa facebook-sivujensa mukaan peräpäätään runkosarjan viimeiselle kierrokselle PJK-konkari Kimmo Rönkkömäellä.

S-Kiekko tekee saman tempun facebook-sivujensa mukaan, mutta vahvistus tulee Hela-Kiekosta sentterin tontille ja tottelee nimeä Petri Viitamäki.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jarno Palola pelaa tänään lainalla Kokkolan Hermeksen kokoonpanossa Imatran Ketterää vastaan. Samalla Palola tekee debyyttinsä Mestiksessä. Näin kertoi Hermes Facebook-sivuillaan.
 

The Rock

Jäsen
Pyry kertoilee facebook-sivuillaan saavansa viime kauden päätteeksi tuomariuralle hypänneen luottosoturinsa Miika Viinamäen takaisin pelihommien pariin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

The Rock

Jäsen
Muik Hockey on facebook-sivujensa mukaan solminut loppukauden mittaiset sopimukset puolustaja Mika Siekkisen ja hyökkääjä Artjom Gornostajevin kanssa sekä lainannut Sportin B-nuorista riveihinsä hyökkääjä Kasper Holmin.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Kiekko-Espoo tiedottaa some-kanavillaan tämän lauantain kokoonpanoon lainatun kaksi Kiekko-Espoon A-nuorten pelaajaa: Hyökkääjä Leevi Lemberg ja puolustaja Daniel Takkunen.
 

The Rock

Jäsen
JHT on facebook-sivujensa uutisen mukaan hankkinut peräpäänsä vahvistukseksi kuluvalla kaudella Laser HT:n takalinjoilla pakitelleen ja Kalajoella jo entuudestaan tutun Aleksi Pöytäsaaren.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Finhockeyn otteluraportti tietää kertoa, että jonkun vuoden takainen pistepörssin kärkinimi (niin Naantalissa kuin Kaarinassa) Joni Seinelä pelaa parhaillaan HCIK:n paidassa vierasottelua Järvenpäässä ja on ehtinyt jo jäähyaitioonkin siellä. Liekö Savonlinnan kierros hänellä tällä erää ohi, sinne hänen muistan pari kautta sitten lähteneen?
 
Seinelä pelasi yhden kauden SaPKossa, eikä oikein peli lähtenyt koko kaudella kulkemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös