Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 20.03.2017 klo 14.10.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Vaikka kuluva Suomi-sarjakausi onkin vielä muutamien joukkueiden osalta kesken, näen tälle viestiketjulle olevan tarvetta, sillä pelinsä jo päättäneet porukat alkavat pikkuhiljaa julkistella muun muassa valmentajiensa nimiä.

  Muutama toki teki tosin sitä jo runkosarjan aikana myös pelaajiensa jatkosopimusten ohella.

  Hunters
  • Tero Määttä ja Sami Ryhänen jatkavat valmennusvastuussa (uutinen).
  JHT
  • Joni Petrell jatkaa päävalmentajana ja Tomi Gronoff kaukalon puolella (uutinen).
  Ketterä
  • Jarno Lippojoelle kolmevuotinen jatkosopimus (uutinen) ja Jesse Juntheikin optio käytetty (uutinen).
  Titaanit
  • Mika Piispanen jatkaa päävalmentajana (uutinen).

  Viimeisimpänä vauhtiin pääsi puolestaan playoutien kautta paikkansa Suomi-sarjassa säilyttänyt VG-62, joka julkaisi ensi kauden valmennuksensa. Sami Viren paikan pääkäskijänä perii kuluvalla kaudella kakkosena vaikuttanut Juha Pulli ja apuvalmentajaksi pestattiin Petteri Oiva (uutinen).

  Eli toisin sanoen... tähän ketjuun voi ja pitää taas tuttuun tapaan iskeä tietoja Suomi-sarjajoukkueiden sopimuksista, jahka niitä alkaa tulla julki.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  HCIK kertoilee facebook-sivuillaan jatkaneensa Ilkka Saarelan päävalmentajasopimusta kattamaan myös tulevan Suomi-sarjakauden 2017–2018.
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Oho! Hienoa, että Porvoossa ja Kalajoella on jatkuvuutta hyvässä valmennuksessa. Ounastelin kummankin valmentajasankarin lähtevän jo muille maille, mutta hyvä näin. Imatralla kovia jatkosopimuksia. Siellä tosin vielä sarjatasokin vielä auki. Titaanit sai nuorille pelaajilleen arvokasta kokemusta astetta kovemmista peleistä ja ensi kaudella joukkueen iskukyky sen kun kasvaa vaan. Näinköhän yhteistyö Peliittojen kanssa saa jatkoa.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Suomi-sarjan hopeaa viime viikonloppuna saavuttanut JHT on facebook-sivujensa uutisen mukaan solminut jatkosopimukset hyökkääjäduo Tommi Rintasalon ja Teemu Siirosen kanssa.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Liikunnan Riemu tiedottaa kotisivuillaan pestanneensa ensi kauden päävalmentajakseen JYPin A-nuorten kakkosluotsina sekä Viron U18-maajoukkueen vastuuvalmentajana toimineen Simo Luukkaisen (Riemun kotisivujen uutinen).
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT pelaa facebook-sivujensa uutisen mukaan jatkossa päävalmentaja Vjačeslavs Fanduļsin ja kakkosvalmentaja Rauli Raitasen alaisuudessa.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Valmentajauutisia pukkaa jatkuvalla syötöllä, sillä nyt vuorostaan KOOVEE julkisti jatkavansa Jyrki Rantalan komennossa myös Suomi-sarjakaudella 2017–2018 (Kooveen kotisivujen uutinen).
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 9. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Ja näin Pyrykin julkaisi ensimmäisen sopimuksensa ensi kauteen, kun tuore MM-pronssimitalisti Noora Räty jatkaa Nokialla:

  Noora Räty jatkaa Pyryssä | pyryhockey

  Rädyn kommentit:
  "Viihdyin hyvin Nokialla, joten jatkosopimukseen oli helppo tarttua. Joukkueella on tavoitteita menestyä, sekä taustat ja olosuhteet kunnossa, joten pelaajan on helppo kehittyä ja keskittyä pelaamiseen."
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Valmennuksensa reilu viikko takaperin minttiin laittanut Karhu HT on facebook-sivujensa uutisen mukaan sorvannut jatkot maalivahti Niklas Lehden ja puolustajien Atte Vallin sekä Robin Leppäsen kanssa.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Porvoon Hunters on niin ikään tehnyt pari todella tärkeää jatkosopimusta, sillä seura tiedottaa facebook-sivuillaan maalivahti Ari Ahokkaan ja hyökkääjä Tomi Roukalan jatkavan joukkueen riveissä myös Suomi-sarjakaudella 2017–2018.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Myös KOOVEE jatkaa viime kaudelta tutulla valmennuksella, kun kakkosluotsi Mikko Manninen pisti nimensä jatkosopimukseen (Kooveen facebook-sivujen uutinen).
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterää luotsaa jatkossa Vierumäki United/HeKin päävalmentajan postilta Imatralle siirtyvä Maso Lehtonen, jonka johtamaan valmennusryhmään tulevat kuulumaan jatkosopimuksen allekirjoittaneet Pauli Levokari ja Sakari Pusenius (Ketterän kotisivujen uutinen).
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit vahvistaa rivejään Vierumäki United HeKin Nuorten Mestis-miehistöstä saapuvalla maalivahti Santeri Leväsellä ja hyökkääjä Mikko Hyyryläisellä (Titaanien kotisivujen uutinen).
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterä menettää kevätkautensa selkeästi parhaan pelaajan, Tomi Iso-Mustajärven, Kajaanin Hokkiin (Hokin kotisivujen uutinen).
   
 16. HockeyIsKING Jäsen

  Lainaus:
  Tässä kulminoituu yksi Ketterän mahdollisista ongelmista. On vaikeaa pitää parhaat nuoret pelaajat Suomi-sarjan joukkueessa, olkoonkin että se on sarjan kirkkain tähti. Kaksi epäonnistunutta nousuyritystä voi viedä kärsivällisyyden jäädä kokeilemaan kolmatta.

  Hokilta erittäin hyvä haku ja toivottavasti ura tästä urkenee Iso-Mustajärvelle.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Laitahyökkääjät Antti Rantsi, Otto Cichoracki, Ville Rantanen ja Reno Goodwin jatkavat Huntersin riveissä myös kaudella 2017–2018, kun taas tärkeät sentterit Toni Jeskanen sekä Otto Leppänen siirtyvät muualle (Uusimaa-lehden uutinen).
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Voisin lyödä vaikka pienen vedon, että ainakin Jeskanen siirtyy Haukkoihin, kuten tod. näk. myös Leppänen. En yllättyisi jos Joni Häppölä siirtyisi myös Jäkeen.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tätähän se arki Suomi-sarjassa ikävä kyllä on ja vaikka Ketterä pystyisikin tarjoamaan rahallisesti jopa paremman lapun kuin jotkut Mestis-joukkueet, vie pelin kovempi taso pelaajien arvoasteikossa voiton, sillä Suomi-sarjan saati Mestiksen liksoilla ei edelleenkään herroiksi elellä, jollet sitten ole Juntheikki tai vaikkapa Keinänen.

  Lainaus:
  Sama tuli itsellenikin ensimmäisenä mieleen Jeskasen kohdalla, mutta ilmaiseksi hän tuskin siirtyy Haukkoihin pelaamaan, vaikka isäukko seuran taustoilla ilmeisesti edelleen vaikuttaa. Se on sitten eri juttu kykeneekö Haukat Jeskaselle muuta tarjoamaan kuin rajatonta vastuuta, jota olisi Huntersissakin ollut varmasti tarjolla.
   
 20. Jawested Jäsen

  Lainaus:
  Älä ainakaan isoja summia laita Jeskasen osalta.. Veikkaanpa, että kantaa ensi kaudella sinivalkoista paitaa ;)
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Viime kaudella Kiekkokoplan sisäisen pistepörssin voittanut ja sen myötä kiinnostusta pelaajamarkkinoilla vähän siellä sun täällä herättänyt Eetu Rissanen palaa takaisin Mestikseen sekä Jokipoikien paitaan (Jokipoikien kotisivujen uutinen).
   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterä julkaisi kertaheitolla yhteensä 14 sopimuspelaajan nimet, joista SaiPasta palaavan Markus Ovaskan lisäksi loput olivat jatkajia päättyneellä kaudella Suomi-sarjan mestaruutta juhlineesta joukkueesta (Ketterän kotisivujen uutinen).
   
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Etelä-Karjalasta kantautuneet huhut pitivät kutinsa, sillä Titaanit ilmoittaa kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen pelaajasopimuksen viime kaudella Joensuun Kiekkokoplassa pelanneen Petja Summasen kanssa.
   
 24. Jawested Jäsen

  Viime kaudella Porvoon Huntersissa kiekkoilleet Toni Jeskanen ja Roope Sipiläinen siirtyvät rautaliigassa nahistelevan KJT Miesten riveihin. Molemmilla toki optio kesän aikana siirtyä paremman tarjouksen perässä isompiin ympyröihin. Lähteenä KJT Miesten facebook.

  Edit: Myös KJT Edustuksen maalivahti Sami Nousiainen siirtyy Keravalle.
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  JHT menettää facebook-sivujensa uutisen mukaan kaksi viime kauden luottohyökkääjäänsä, kun Kallemarkus Manninen ja Jim Pesiö siirtyvät sarjaporrasta alempana pelaavaan Jeppikseen.