Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Tuleva mestari, 15.09.2016 klo 19.19.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Niinhän siinä sitten kävi, että runkosarjan perusteella täysin oikeat joukkueet eli Ketterä ja JHT jatkavat Mestiksen karsintasarjaan. Kerrassaan hienoa ja isot onnittelut sekä Imatralle että Kalajoelle, vaikkei kummassakaan pitäjässä ole varmasti omasta mielestä vielä voitettu yhtikäs mitään.
   
 2. eetu1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT
  JHT!!! jälleen mestiskarsinnoissa, mahtavaa!!!
   
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Suomi-Sarja-kauden ylivoimaisesti hienoin ottelu. Mielestäni 4 erää oltiin parempia mutta JHT oli sitten lopullisesti parempi ja voitti. Pyry saa syyttää vain itseään, kun ei pistänyt paikoista sisään.

  Hieno ottelu, hieno kausi ja hieno joukkue. Niin paljon tunteita laidasta laitaan. Kiitos siitä joukkueelle! Keskenhän tämä nytkin jäi mutta tsempit JHT:lle karsintaan!
   
 4. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Aivan mahtavaa , Joki-Erkkilä ratkaisi ottelun viidennessä erässä.
  (Huutaa JiiiHooTeee ja ottaa ison kulauksen 12-vuotista)
   
 5. Tahkon Korva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jht ja Vaasan Sport
  Tämä JHT, jota jotkut virheellisesti junkkareiksi kutsuvat, osaa yllättää. Tarkoitus oli sunnuntaina 12.3 mennä jäähallille hihkumaan, kuten kässäriin oli kirjoitettu. Ei sitten olekaan peliä. Rantapallokin oli hommattu
   
 6. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Loppuiko se Pyryllä kunto tänään...? Huippu juttu JHT ja onnittelut voitosta. Ensi kaudella tosin pitää kaikkien olla varpaillaan koska Pyry on vuoden kokeneempi joukkue kuin parina edellisenä keväänä jolloin puheiden mukaan piti olla jo varma mestis-karsija. Kyllä se on ihan sama ja se onko joukkueella monta tuhatta liigaottelua takana, kun ne ovat tosiaankin TAKANA ja nykytaidot kaukana siitä tasosta saati edes mestistasosta kuten tänään JHT näytti lyöden nuo pyryn hiipuvat tähdet kesälomalle.

  Iisalmessa lähdetään todella luottavaisin mielin karsintaan, Ketterän 32voitto putkeen tulee olemaan kyllä ison työntakana kun joutuvat heti kärkeen Iisalmeen vierailulle. Toivottovasti Imatralta on tulossa porukkaa Iisalmeen niin saadaan Kankaanmonttuun tunnelmaan heti karsintojen alkuun.
   
 7. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Voihan perkele ku hakkas palkeet ku tulospalvelua päivittelin. HUHHU, ihan varmasti Nokialla nähtiin tänään trilleri vailla vertaa, oli jäähyjä pahoihin saumoihin. 2-0 johto suli. Rankkaria jatko erään yms... Vahva oli luotto kuitenkin omiin ja hyvinhän siinä kävi. Kyllä nyt lauantai ilta maistuu voin kertoa. Jälleen karsintoihin ja kyllähän siellä ne 2 joukkuetta on, jotka ansaitsivatkin olla. Sellanen kutina, että karsinnoissa nähdään jotain maagista ja siitä olen varma että Pyhätössä rakenteet natisee ku pelit starttaa. TSEMIT!
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:

  Ainakaan järjestettyä matkaa ei ole tiedossa. Perjantai ja päälle 300km per siivu ei ole toimiva yhtälö, valitettavasti.
   
 9. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Lainaus:
  Suora lainaus JHT Kalajoen wikipedia sivuilta
  "JHT on kalajokinen jääkiekkoseura. Se on perustettu vuonna 1992. JHT on lyhenne sanoista Junkkarit Hockey Team ja se onkin peruja vuonna 1930 perustetusta Kalajoen Junkkareista."

  Joten en tiedä onko Junkkarit väärin sanottu kun nimi Junkkarit HT . No olkoon mikä on! Onnet ja tsempit karsintoihin sekä Kalajoelle että Imatralle.
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No kai se nyt vähän kuntokin loppui, kun viidettä erää vedetään... Hieno sarja pelattiin ja tiukat matsit kääntyi JHT:lle. En tiedä mitä puhetta olette siellä Iisalmessa pitäneet, mutta ei tässä varmasta Mestis-karsijasta ole puhuttu. Yhtenä ennakkosuosikeista siihen kyllä, mutta ei varmana.

  Hieno nippu on Pyryllä ollut joka kaudella kasassa, jolla mahdollisuudet olisi vaikka Mestikseen. Näitä hienoja nippuja on kuitenkin muillakin, jotka ovat sitten ratkaisupeleissä olleet parempia. Ei se kuitenkaan nuoremmalla porukalla olisi sen paremmin mennyt. Helvetin ylpeä olen tästä joukkueesta eli Nokian Pyrystä, joka on joka ikinen kevät jättänyt kaikkensa jäälle! Lunta on tullut tupaan riittämiin. Ensin Hermes, sitten IPK ja nyt JHT. Pahaltahan nyt tuntuu mutta taistellen kaaduttiin.

  Vaihdunta tulee luultavasti joukkueessa olemaan suuri ensi kauteen lähdettäessä. Muutamat hokkarit varmaankin tullaan ripustamaan naulaan. Mielenkiinnolla odotan ketkä punaisen paidan syksyllä pukevat päällensä. Mutta niinkuin sanoit, perkuleen kova joukkue on taas koossa ensi kaudella ja silloin mennään toivottavasti päätyyn asti.

  Menestystäkin on tullut vaikkei niissä mitoissa mitä on odotettu. Suomi-Sarjan välierät kahtena vuotena peräkkäin on ihan hyvä suoritus. Tai playoffit kolmena vuotena peräkkäin. Mikään muu joukkue nykyisestä Suomi-Sarjasta ei ole esiintynyt playoffeissa joka keväänä viimeiset kolme vuotta.¨
  Mutta yhden tärkeän jutun muilla Suomi-Sarja-paikkakunnilla halveksutut Liiga-konkarit ovat tuoneet, Pyryn kiinnostavuus ja koko Suomi-Sarjan kiinnostavuus on noussut roimasti. Yleisömäärät kasvaneet, eniten tietysti Nokialla, heidän takiaan. Ja lähtemättömän jäljen ovat jättäneet nokialaiseen jääkiekkoiluun ja urheiluun. Vielä vuosien päästä muistetaan kuinka Hilden, Niemi, Pesonen, Bruun, Pyymäki ja kumppanit pyörittivät vastustajan kuin vastustajan sekaisin.

  Tappion hetki on katkera, mutta sekin on koettava. Eli kiitos vaan äijille kaudesta ja toivottavasti suurin osa nähdään punainen pelipaita päällä taas syksyllä.
   
 11. Tahkon Korva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jht ja Vaasan Sport
  Lainaus:
  Oikaistaan nyt Wikipedian tietoja sen verran, että JHT Kalajoen entinen nimi ei ole Junkkarit Hockey Team ry, vaan JHT Juniorit ry. JHT Juniorit perustettiin itsenäiseksi jääkiekkoseuraksi kun Junkkarit Hockey Team pelasi 1. divisioonassa 1992-1996, ja jääkiekkojunnujen vanhemmat halusivat varmistaa junioritoiminnan jatkuvuuden ja kehittymisen Kalajoella.

  Pelkästään edustusjoukkuetta pyörittävän Junkkarit Hockey Team ry:n toiminta loppui 2000-luvulle tultaessa kokonaan, sillä puuhamiehet ja muut resurssit hupenivat. Vastuun edustusjoukkueesta otti JHT Juniorit ry, joka muutti nimensä JHT Kalajoki ry:ksi. Sen säännöissä ei sanallakaan mainittu Junkkareita. Junkkarit Hockey Teamia ei löydy enää yhdistysrekisteristä, eikä siitä ole muistojen lisäksi jäljellä kuin vanha logo jäähallin itäisellä ulkoseinällä ja maalilaulu "Tee Junkkarit maali", jota ei hallissakaan enää soiteta. Eteläisellä ulkoseinallä on JHT Kalajoen logo.

  Yliaikaiset muistot ja henkiset perinnöt pitävät yllä Junkkari-nimeä. Se esiintyy jopa T-paidoissa, joita on näkynyt mm. edustusjoukkueen pelaajilla haastatteluissa. Eikä siinä mitään väärin ole, kyllähän perinteitä pitää kunnioittaa, mutta eikö sitten olis parempi muuttaa koko seuran nimi vaikka Kiekkojunkkareiksi tms, kun sitä kuitenkin hallissakin huudetaan ja junkkareista puhutaan? Vanhat kaunat yleisseura Kalajoen Junkkareiden kanssa, josta joukkuelajit toinen toisensa jälkeen lähtivät, lienevät useimmilta unohtuneet. Ne olivat 1990-luvulla melkein elämää suurempia.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Hunters on ainakin ollut kolmessa edellisessä playoffseissa mukana, toissa vuonna pudottiin Jokipojille, viime vuonna IPK:lle ja tänä vuonna Pyrylle. Pieni, mutta mitätön tarkennus.,
   
 13. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No niinpäs olikin. Sori, pääsi unohtumaan.
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Itse ehdottaisin vaihtoehtoa Junkkarit HT koska Junkkarit Hockey Team on jo käytetty ja pelkkä JHT ilman "selityksiä" on hieman kuiva. Kiekkojunkkarit olisi hieman klisheinen, niin ennemmin vaikka Mailajunkkarit (vrt. puukkojunkkarit) tai Lätkäjunkkarit...
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 16. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  ONNITTELUT KALAJOELLE MYÖS TÄÄLTÄ SAVOSTA!!!

  En ehkä olisi uskonut, mutta varsinkin jälkimmäisen kotiottelun tunnelman kuuli Fanseat:n kauttakin! Ville-Veikko Väkeväinen, Juho Joki-Erkkilä ja tietenkin Mustonen pelasivat kyllä upeaa kiekkoa! Tiivis ja tasainen joukkue..!!!

  Pieni kotikaukalo varmasti monelle haaste! Hyvä yleisön tuki ja nauttikaa keväästä..!!!

  Tsemppiä karsintoihin molemmille: Ketterä & JHT...!!!

  Niinhän sitä joku viisas sanonut: "Runkosarja harvoin valehtelee"!