Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Tuleva mestari, 15.09.2016 klo 19.19.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Suomi-sarja-kausi alkoi muuten vartti sitten Jyväskylässä. Odotus on ohi
   
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  D-Kiekko voitti Riemun kauden ensimmäisessä ottelussa 3-2. D johti pitkään 3-0 mutta yllättävän monipäinen yleisö (449) sai todeta vielä Riemun loppurutistuksen.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Jyväskylässä on näemmä mitelty tilastojen valossa varsin värikäs ottelu, jossa on nähty niin maaleja kuin rangaistuksiakin. Onpa siellä päästy kirjaamaan tilastoihin myös kuluvan kauden ensimmäinen ulosajo, kun Riemun kapteeni Mikko Hyvönen jalkapyyhkäisi itselleen avauserässä ottelurangaistuksen sekä sitä myöden pelikieltoa tuleviin koitoksiin.

  Yleisö ottelu veti odotuksien mukaisesti todella runsaasti, mikä on todella hieno asia, sillä kyseessä on kuitenkin paikkakunta, jossa pelataan kilpakiekkoa Suomi-sarjan lisäksi niin Liigassa kuin Mestiksessäkin.

  Tänään peli avataan myös neljällä muulla paikkakunnalla, kun kiekko putoaa jäähän Imatralla, Porissa, Kaarinassa ja Naantalissa. Lauantaina onkin sitten edessä jo täysi kierros, sillä kaikki 16 joukkuetta ovat kutakuinkin samanaikaisesti tulessa.
   
 4. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  Yleisöähän oli yllättävän vähän huomioiden se, että samoja ja suurempia lukemia nähtiin jo joukkueiden pelatessa kakkosessa
   
 5. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Kai aina hienompaa pelata noususta ja kun on vielä aika kesäistäkin. On tuo 449 sillä lailla komea lukema, ettei monellakaan liigapaikkakunnalla tai sellaisen lähistöllä Suomi-sarjaan noin moni tietään löydä. Mutta paikalliskamppailu tuo lisäväriä.
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No totta kai ratkaisupeleissä väkeä on "kuin Kooveen maalilla". Mutta itsekin kävin viime kaudella pariin otteeseen D-Kiekko-Pyry pelissä ja väkeä oli noin sata (vaikka tilastoissa toisin lukisikin). Mutta derbypeli tuo aina lisää väkeä niinkuin esimerkiksi Kooveen peleissä on normaalisti 200-300 katsojaa niin Koovee-Pyry-peleissä 400-500. Nokialta saapuu ottelua katsomaan iso määrä ja muutenkin moni harvakseltaan käyvä tulee varmasti näihin peleihin.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Hetkinen... Katselin tuossa D-kiekko-Riemu ottelun maalikoosteen ja Riemullahan on riemukkaasti (heh heh...) kovaääninen huutolaumakin katsomossa! Katsomo vaikutti muutenkin äänekkäältä ja tästä iso plussa!

  Tietääköhän joku kulkeeko fanit Riemun mukana vieraspeleihin (Jyväskylää kauemmaksi)? Jos kulkevat niin teretulemast Nokialle haastamaan ;)

  Linkki D-kiekon maalikoosteeseen:
  Dkiekko Riemu maalikooste 15 9 2016 - YouTube
   
 8. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Väliraporttia Imatralta: onnea ketterälle noususta Mestikseen!
   
 9. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Ketterältä varsin tyly tervetulo toivotus Kotkalle takaisin Suomi-sarjaan, ekan erän jälkeen tilanne Imatralla 5-0. Koskinen 2+0, Juntheikki 0+3, Maslovskis 0+2. Kaarinassa Inkkarit pöllyttää KJT:tä, 20 minuuttia 4-2. Miro Kivinen tehot 2+2.

  Pyryllä yllättäen vaikeaa Porissa, eka erä 0-0. Ja vaikeaa siksi, että luulisi Karhun treenipelittömyys näkyvän.
   
 10. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Noh, noh. Titaaneilla varmasti vie oman aikansa päästä Ss-tasolle ja tässä vaiheessa kautta ei kotkalaisryhmä missään nimessä ole mittari Imatralle. Odotellaan niitä PYRY- ja JHT-matseja Ketterälle ja katsotaan sitten tarkemmin tilannetta.
   
 11. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry kurittanut vaikeudet
  Karhu Ht-Pyry 0-2 37min.

  Edit: 0-3 39min.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Ja sieltähän se viime kauden PYRY asteli esiin heti avausottelussa, 0-3 on sitten 3-3 ja meni (taas) isot rahat samoin tein.
   
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:

  Iskikö liigajyrille asennevamma?
   
 14. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Jaha Karhut on vienyt jatkoajalla 4-3.

  Deja Vu...

  En ollut pelissä, joten en tiedä mitä tapahtui mutta hävettää ja v****taa
   
 15. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Ja sieltä Karhu tuli ja nappasi jatkoilla 4-3 voiton. Uskomatonta miten voi sama jengi aloittaa kauden samalla tavalla kuin mikä oli viime kauden perisynti. Onko toi koutsista kiinni vai mikä tossa jengissä oikein mättää. Ei voi kuin ihmetellä.
   
 16. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  En tiedä missä on mutta nyt kyllä täytyy vaan ihmetellä. Kentällä viilettää kokeneita konkareita ja lahjakkaita nuoria mutta jotenkin heti kun on Pyry-paita päällä niin tulee tuo luultavasti tapahtunut selän suorennus

  No huomenna sitten kotona mutta ei perkele

  Jos yhtään Karppisen tiedän niin taitaa olla niin sanottu ooppera käynnissä nyt Pyryn kopissa. No riittäpähän täälläkin keskusteltavaa :)
   
 17. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Ketterä johti peliä ekan erän jälkeen 5-0 mutta ei tyytynyt siihen vaan jatkoi maalien mättäämistä. Siinä on se ero miksi Ketterä pelasi viime kaudella Mestis-karsinnoissa ja Pyry ei.

  No jos tämä olisi se herätyshuuto joukkueelle ja heti huomenna taisteluilmettä päälle!
   
 18. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  Liikunnan Riemu ja sen fanithan ovat jo käsite futsalin puolella, jossa #derbyjkl on iso juttu. Jos joku ei ole tutustunut Riemuun vielä, niin tässä hyvä "dokumentti" viime vuoden futsal Derbystä
  https://www.youtube.com/watch?v=kKEj1xoBlxs
   
 19. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Riemu otti tänään Suomi-sarjan avauspisteet jatkoaikavoitolla Kiekkokoplasta. Kiinnitin huomiota myös näihin rangaistuksiin:

  62.18 2 min Kiekkokopla 27 Petja Summanen Keihästäminen
  62.18 2 min Riemu 7 Hermanni Salomaa Sukeltaminen

  Keihästämisestähän pitäisi aina tuomita iso rangaistus, jopa pelkkä yritys on 2+2+10 arvoinen. Joko syykoodi on mennyt tilastoihin väärin tai joku on mokannut muuten.
   
 20. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  JHT - S-Kiekko 4-3

  Mukava ja vahva kauden avaus. S-Kiekko yllätti minut positiivisesti hyvällä karvaus pelillä, sekä fyysisyydellään. Numero 60 oli S-Kiekon paras, hyvä kätinen ja fyysinen pelaaja. No sitte itse asiaan, kotijoukkue oli vahvempi ensimmäisen ja kolmannen erän. Kokonaisuudessaan JHT oli kuitenkin selkeästi edellä S-Kiekkoa, mutta esityksissä heijastui vielä hitusen verran epävarmuutta. Pikku hiomisella tulee varmasti hyvä ja eihän sitä pelin tarvikkaan heti valmista olla. Muutama kaunis maali nähtiin, varsinkin Gronofin tarkka kuti p-pisteen kaarelta, joka toi HT:n tasoihin 3-3. Fysiikka oli päivän sana ja komeita puhtaita taklauksia nähtiin puolintoisin. 1 S-Kiekon pelaaja kävi myös komeasti JHT:n aitiossa ja ihan kokonaan. Urkkaruutu hommia ehdottomasti.

  Tästä on hyvä jatkaa-->
   
 21. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry-Koovee 2-3 Ja.

  Aika kirvelevä viikonloppu...

  Jäähyjä tuli niin perkeleesti mutta ratkaisevan jäähyn jätti viheltämättä ja Kooveelta aika kiva tasoitus ajassa 59:59 ja koko jatkoajan ainoasta tilanteesta ratkaisi pelin. Kyllä nyt vetää miehen hiljaiseks mutta ei muuta kuin kohti Titaanien kaatoa.
   
 22. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hunters-Ketterä 0-1 ja.
  Futislukemat, mutta torjunnoista päätellen Porvoossa on kiittäminen maalivahtia yhdestä pisteestä? Paikallaolleet raporttia??

  Titaaneille myös hieno kasvojenpesu, onnea Kotkaan!
   
 23. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Pyry - koovee 2-3

  Koovee eka erän jäähyllä koko ajan. Pyry 2-0 jäähyjen ansiosta.2 seuraavaa erää kooveen hallintaa ja koovee ikoni taponen pyry maalissa piti pyryn pelissä mukana
  Lopussa taponen taipui ja riekon 2-3 menikin helposti sisään. Pyryn nimimiehet oli harmaata massaa hildeniä lukuunottamatta. Koovee oli yllättävän hyvä. Pelissä oli jopa jotain juonta ja ajatusta. Ei ole ollutkaan sitten kun viimeksi rantala kooveeta valmensi.palanto ja aalto olivat hyviä. Lekin muehet tällä tasolla pärjäävät hyvin. Omasta mielestäni parempi olisi kun lekin miehiä olisi vähemmän.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 20.31
 24. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Komppaan. Koovee oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Tasoitus olisi ehkä voinut vähän aikaisemmin tulla...

  Lekin miehiä voisi tosiaan olla vähän vähemmän mutta eivät he nyt peliä täysin ratkaisseet. Pyryllä oli mukava johto mutta tyydyttäytyi taas siihen ja asettui ottavaksi osapuoleksi, joka ei kannattanut.

  Nimimiehistä varsinkin Pesonen oli hukkunut johonkin. No eiköhän Pessikin vireensä vielä löydä.
   
 25. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Limingassa A.I.K vs D-KIEKKO päättyi lukemin 7-2. Huomenna S-KIEKKO vs A.I.K Seinäjoella.