Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Notta, avataas tälle "pohjanmaan" lohkollekkin oma ketju.... Onhan mukana toki pari hämäläistä joukkuetta... Eli lohkossa 2 siis pelaavat:

HCM, Tampere
KoMu HT, Mustasaari
Kraft, Närpiö
KuRy, Kurikka
LLuja, Lauttakylä
SHT, Seinäjoki

SHT, menetti jo joulukuun alussa aina yritteliään Tino Sandhun Pietarsaaren Jeppikseen, josta on jo kuulemma jatkanut matkaansa kun Jeppiskään ei päässyt ylempään loppusarjaan... Muista lähteneistä/tulevista pelaajista ei ole tietoa, ainakaan mitään virallista... SHT:n omat nettisivut nukkuvat "ruususen" unta, viimeisin päivitys kuukauden takaa. Joitain junnuja SHT:n treeneissä on pyörinyt, joten varmaankin kevät mennään niillä.... Sarjapaikka "pitäisi" varmistua kyllä.

KoMu HT, sai valmentajakseen A-P Pajuluoman, tavoitteenaan säilyttää Suomi-sarja paikka, tammikuun lopulla "saattavat" saada Sport apuja loppukaudeksi joilla sarjapaikka varmistunee....

KuRy, voitti heittämällä II divari alkusarjansa, siellä "puolet" pelaajista on viimekauden SHT:n pelureita, mm. Juha Kaipio joka voitti pistepörssin selvästi, 16 ottelua tehoin 30+21.

Kraft, selvitti tiensä karsintasarjaan ristiinkarsinnan kautta. Saattaa olla tässä sarjassa lujilla???

HCM ja LLuja eivät sano paljoakaan, siis kuluvalla kaudella kun en ole heidän pelejään seurannut... Välimatkat lohkossa ovat kohtuulliset, varsinkin pohjanmaan alueen joukkueilla, ja 3 tietä menee joutuisasti Tampereelle....

Täältä tähän.
 
It's better to burn out than to fade away! Ei mikään nasaali Neil vaan Kurgan@Highlander

tuppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Eepee, Matti Höylä
Kuohuntaa..

Ensimmäinen pienimuotoinen kuohunta on jo saatu aikaiseksi kun, Kyynhakkelinkin mainitsema, 2-divisioonan pistepörssin voittanut Juha Kaipio (16 ottelua 30+21=51) on vaihtanut Kurikasta Seinäjoelle. Katkerankitkerää uutisointia voi käydä lukemassa Ku-Ryn sivuilta.

Lisäksi uusina naamoina Seinäjoelle saapuvat ainakin Lars Östman IKK:sta, sekä pari B-junioria naapuriseurasta.
 
Niinimaan kommentointi on vähän kuin viroa kuuntelisi. Välillä tulee muutama ymmärrettävä sana putkeen.
Siinä Hirso kökköti käkkäti tippati tappati Kukkonen paitsiossa.
-Moto-

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Jokerit
Syyskaudella vain kaksi peliä voittaneen Lujan kunnonajoitus kevätkaudelle osui kohdalleen ja Lauttakylän miehet uusivat sarjapaikkansa komeasti voittamalla 15 ottelustaan 9. Kaikki karsintalohkot mukaan lukien Lujan maaliero +30 oli kolmanneksi paras ja oman lohkon voittokin oli vain vartin päässä.

Jo syksyn toisessa pelissä GrIFK:n telomaksi joutunut Janne Mäkelä pelasi kauden aikana vain 8 ottelussa. Muuten sisäisen pistepörssin kärjestä löytyivät tutut nimet Kari Kouttinen 49, Lauri Savijoki 45 ja Esa Väisänen 40 tehopisteellä. Tehokkain puolustaja oli Jonne Ylikännö (25 p) ja suurimman osan ajasta maalilla torjui 25 pelissä esiintynyt Jari Vainio.

Viimeisessä kotipelissä 227 katsojan edessä kaatui Kraft murskaavasti 11-0 ja toisessa erässä ainakin yhdellä ketsupiksi survotuista tomaattimiehistä lähti tilastojen mukaan pahasti peltomopo käsistä:

37:34 2min KRANNI Erik LLuja Väkivaltaisuus
37:34 10min KRANNI Erik LLuja Käytösrangaistus
37:34 2min DAHLBO David Kraft Väkivaltaisuus
37:34 10min DAHLBO David Kraft Käytösrangaistus
37:34 5min DAHLBO David Kraft Laitataklaus
37:34 20min DAHLBO David Kraft Automaattinen pelirangaistus käytöksestä
37:34 25min DAHLBO David Kraft Ottelurangaistus - Ottelurangaistus
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy