Suomi-sarjan harjoitusottelut 2022

  • 4 348
  • 14

The Rock

Jäsen
Kesäkuu alkaa taas olla kohta jo puolessa, joten aletaanpa tähän viestiketjuun poimia Suomi-sarjajoukkueiden harjoitusotteluita sekä käydä niistä keskustelua aiempien kausien malliin.

Nopealla eri suomisarjaseurojen kotisivujen ja somekanavien läpiselaamisella en löytänyt kuin Titaanien ja Huntersin ilmoittamat harjoituspelit, jotka ovat varsin identtisiä. Oletettavaa on siis, että myös Haukoilla on aikalailla samanlainen harjoitusotteluohjelmansa. :)

Suomen Cupin myötä elo-syyskuun vaihteessa ei taaskaan normaaleita harjoitusotteluita pelata, joten siitä syystä kyseinen ajanjakso huutaa jälleen tyhjyyttään.

Lisäilen tähän alle ennen Suomi-sarjan runkosarjan avausta (16.–18.9.) pelattavat treenipelit, jottei niitä tarvitse turhaan hiki hatussa haeskella joukkueiden omista tiedotuskanavista.

Laitelkaa arvon palstaveljet omien suosikkijoukkueidenne harjoitusotteluohjelmia taas tänne, kunhan niitä vain julki tulee, jotta voin sitten päivitellä ohjelman ajantasalle.

SUOMI-SARJAN HARJOITUSOTTELUT 2022

Pe 22.7.

Monsterimonni All Stars – HCIK 8-1

To 4.8.


Haukat – Hunters 6-0

Pe 5.8.


Hunters – Haukat 4-5 vl

To 11.8.


LeKi – HCIK 7-1

Pe 12.8.


Haukat – Titaanit 3-1
Hunters – Kiekko-Vantaa 1-5
Urho – D-Kiekko 4-5

La 13.8.


HCIK – VG-62
Örnsköldsvik HF – Muik Hockey 6-3

Ti 16.8.


HCIK – LeKi

Ke 17.8.

Titaanit – Hunters
Warkis – Riemu

To 18.8.

Raahe-Kiekko – RoKi U20

Pe 19.8.

Hunters – Titaanit
JHT – S-Kiekko
Pyry – LeKi

La 20.8.

HCIK – TUTO Hockey

Pe 9.9.

Titaanit – Haukat
S-Kiekko – JHT
Urho – Riemu
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 10

The Rock

Jäsen
Pyry tiedottaa kotisivuillaan aloittavansa harjoitusottelut lauantaina 20. elokuuta D-Kiekkoa vastaan Nokialla miteltävällä kohtaamisella.

Muita harjoitusotteluita nokialaiset eivät ilmeisesti ole sopineet, joten vahva luotto levännee siinä, että Pyry hoitelee itsensä Suomen Cupin 2. kierrokselta jatkoon ja saanee näin riittävästi valmistavia pelejä ennen Suomi-sarjan runkosarjan aloitusta (16.–18.9.).
 

The Rock

Jäsen
Mitenköhän tuo Monsterimonnin ideoima ja järjestelemä häppeninki tuloksellisesti oikein päättyi? Yleisöä taisi olla täysi tupa ja hyvä niin. Erikseen vielä toki kiinnostelee varsin isosti HCIK:n kokoonpano, kun siitä ei ole hirveämmin tihkunut paljastuksia sosiaaliseen mediaan.

EDIT: Korvanappiin napsahtikin juuri tieto, jonka mukaan Monsterimonnin poppoo oli Inkkareita maalinteossa parempi 8-1-lukemin.
 

The Rock

Jäsen
Tänään siis startattiin ihan virallisten treenipelien merkeissä suomisarjalaisten osalta, kun Haukat ja Hunters vääntävät par'aikaa paremmuudesta Järvenpään K-Rauta Areenalla.

Kumpikin joukkue julkaisi ennen pelin alkua kokoonpanonsa, joista löytyy sopimusjulkaisemattomia pelaajia (pelaajan nimen perässä sulkeissa viime kauden joukkue):

HaukatArtjom Anufrijev (Haukat), Waltteri Virtanen (Wolf, 2. divisioona), Kristofer Jõgi (Haukat), Veeti Leipijärvi (Haukat), Valtteri Peltonen (KJT Haukat, U20 Mestis), Arttu Virtanen (Vierumäki United, U20 Mestis) & Anton Tarvainen (Castleton Univ., NCAA III)

HuntersElmo Aarnimetsä (Hunters Team, 4. divisioona) & Niko Rinne (Hunters Team, 4. divisioona)
 

The Rock

Jäsen
Haukat vei ja Hunters vikisi joukkueiden torstai-iltaisessa harjoituspelikoitoksessa, sillä se päättyi isäntien nimiin ”tennislukemin” 6-0.
 
Haukat vei ja Hunters vikisi joukkueiden torstai-iltaisessa harjoituspelikoitoksessa, sillä se päättyi isäntien nimiin ”tennislukemin” 6-0.
Toivottavasti tämä peli ei ollut enne tulevan kauden tasosta. Tosin Huntersista on lähtenyt käytännössä viime kauden tehoilijat kokonaisuudessaan.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Raahe-Kiekolla on torstaina 18.8. ottelu RoKin U20-joukkuetta vastaan.
 

The Rock

Jäsen
Toivottavasti tämä peli ei ollut enne tulevan kauden tasosta. Tosin Huntersista on lähtenyt käytännössä viime kauden tehoilijat kokonaisuudessaan.
Tänäänhän saadaan jo jotain osviittaa, kun joukkueet iskevät back-to-back –hengessä uudemman kerran yhteen Porvoossa.

Huntersilta lähti käytännössä koko viime kauden kokenut tuloksenteko-osasto pois joukkueesta, joten onhan sen nyt jossain näyttävä, varsinkin kun tilalle ei ole tullut läheskään saman kaliiberitason kavereita.
 
Tänään oli Hunters - Haukat tasainen vääntö. Lopputulos 4-5 erittäin pitkän VL-kisan jälkeen.

Hunters oli ehkä pelillisesti tällä kertaa hieman edellä, mutta maalit ratkaisee ja pari helppoa lurahti Huntersin maaliin. Esim. alivoimalla Haukkojen purkukiekko lähti oman siniviivan takaa kaaressa ja pari metriä ennen Huntersin maalia putoaa jäähän ja pomppaa ohi hölmistyneen maalivahdin. Mutta vauhtia oli pelissä ja paikoitellen toiveita herättävää joukkuepeliä.
 

The Rock

Jäsen
LeKi näkyy pöllyttäneen Lempäälässä torstai-iltana harjoitusottelun merkeissä vieraillutta HCIK:ta maalein 7-1.
 

The Rock

Jäsen
Perjantai-iltaisissa kamppailuissa Haukat löi Järvenpäässä vierailleen Titaanit 3-1-lukemin, kun taas Kiekko-Vantaa näytti Porvoossa kaapin paikan peli isännöinneelle Huntersille maalein 1-5.
 

The Rock

Jäsen
D-Kiekko paketoi tämänastisen suomisarjataipaleensa Suolahdessa perjantaina pelatussa harjoitusottelussa, voittamalla 2. divisioonassa pelaavan Urhon maalein 5-4.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockeyn länsinaapurimaamme ”valloitus” ei mennyt tuloksellisesti lapaan, sillä HockeyEttan-pumppu Örnsköldsvik HF oli kotikaukalossaan kiekkoillussa harjoitusottelussa parempi maalein 6-3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös