Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarja Fanseatilla

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Laus, 07.12.2016 klo 16.08.

 1. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
 2. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 3. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry ilmoitti Facebook-sivuillaan lähetysten alkamisen myös Nokialla
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Eiköhän Titaanitkin tuohon mukaan lähde, mikäli kaikki pelit ja vempeleet saadaan Ilona Areenalla rokkaamaan. Ainoaksi koetinkiveksi voi muodostua hallin huono internet-yhteys, mutta toivottavasti sekin saadaan Kotkan kaupungin avulla kuntoon.

  Sellaista kuulin tuossa kautta rantain, että JHT aikoisi kokeilla Fanseat-lähetystä jo tulevan sunnuntain (11.12.) VG-62-kotiottelun yhteydessä, joten pidetään peukut pystyssä, että kaikki toimii suunnitelmien mukaan. Jonkinlainen selostajakin on ilmeisesti Kalajoen peleissä mukana.
   
 6. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 7. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:

  Pitää paikkaansa. Täällä odotellaan innolla minkälaista settiä pusketaan Kalajoelta Fanseatille. Ainakin viime kauden karsintapelit Kalajoelta oli hyvin toteutettu!
   
 8. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Miltäs Kalajoen lähetys nyt näytti vai oliko sitä?
   
 9. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Hyvältähän tuo näytti niinkuin maalikoosteistakin huomaa. Parempaa kuvaa kuin esim. KeupaHT tai IPK:lla. Selostaja hieman monotoninen ja vähäpuheinen mutta hoiti hommansa hyvin ja parani loppuunpäin mentäessä. ehkä se siitä kun alkujännitykset lähtee :) Tulokset ja kello kuvan yläkulmaan sekä hidastukset maaleihin ja jäähyihin (kuten mestiksessä) niin erittäin mukava seurata kotisohvallakin.
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ok. Itse koitin kolmannen erän katsoa mutta en löytänyt tv:stä enkä netistä. Elisa viihde ja sitä kautta Fanseat kyllä löytyy telkastani.
   
 11. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Piti kysellä fanseatiltä että mistä lähetys tulee kun sitä ei näkynyt ohjelmistossa. streami löytyi tällä kertaa heidän GO-sivuilta (fanseatin etusivulla ylhäällä oli linkki) joka on jonkunlainen uusi kokeilu yksittäisille stream lähetyksille. Toivottavasti tulee kunnolla näkyviin SS tuonne heidän ohjelmistoon tulevaisuudessa!
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Oletko tehnyt sopimuksen Fanseatille? Elisa viihde näyttää vain osan peleistä ja taitaavat olla Mestistä (en aivan varma, kun itselläni ei ole Elisaviihdettä vaan katson Fanseatia netistä n.8€/kk). Mikäli sinä et ole tehnyt Fanseatin kanssa sopimusta et pysty katsomaan koko sen tarjontaa vaan ainoastaan ne, mitkä tulevat Elisaviihteen kanavilta.
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Näytti rasperi75 vastanneen varmastikin selvemmin ongelmaan. Tuolta GO:n alta löytyy tuo JHT:n peli, jos haluaa katsoa näin jälkikäteen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2016 klo 22.13
 14. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Okei ymmärsin yskän! Kiitos rasperi75 ja Linnankundi! Joo Fanseatin kanssa en ole mitään sopinut, mutta nuo Elisa Viihteen Fanseat-kanavat näkyy. Pitää kyllä hommata tuo netti-Fanseat ehdottomasti. Ei ole kyllä hinnalla pilattu.
   
 15. Tahkon Korva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jht ja Vaasan Sport
  Mitä seura siitä hyötyy kun tuo pulju rahastaa maksuja katsojilta?
   
 16. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Kaiketi seurat saa osuuden, kun heidän pelejään katsellaan?
   
 17. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Palloseuran 85-vuotis juhlaottelu FPS - JHT Fanseatilla sunnuntaina klo 17. Tosin ilman selostusta.
  Ja kyseessä ensimmäinen lähetys mutta yhteyden pitäisi nyt ainakin olla kunnossa tiämmä.
   
 18. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Onks nää lähetykset toiminu hyvin, kun ite tässä koitan kattoo JHT vs FPS -peliä niin ei näy mitään lataa vaan....? P*rkele!!!
   
 19. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Mulla toimii ihan ok, välillä pätkii kyllä aika pahasti. Eikä ruutuun saada tulosta, peli 1-2 mutta nollanollaa näyttää. Kello pitäisi myös saada näkymään.

  Nyt erätauolla saatiin tulos ruutuun.
   
 20. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Vähän tökkii, mutta laatu on OK ja hienoa kattella peliä! Cama Fopsi!!!
   
 21. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Alkuun ei meinannut saada kuvaa näkymään. Kirjautumalla fanseatiin uudelleen alkoi pelittämään. Kaksi ensimmäistä erää kuva toimi moitteettomasti, mutta kolmannessa kuva pysähteli säännöllisesti. Kuvanlaatu oli toimiessaan hyvää. Selostajan lisäksi paikalla oli kommentaattori, niinkuin eilisessä Imatran lähetyksessä. Toivottavasti keskiviikkona saadaan striimiä Kotkasta!
   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Toivossa on aina hyvä elää, mutta tässä tapauksessa se toivo lienee jokseenkin turha. Kotkan kilpajäähallissa ei kuulemma internet-yhteys riitä lähettämään kuvaa ulos hallista, joten tuskinpa kuluvan kauden aikana on Titaanien kotipeleistä Fanseat-lähetyksiä luvassa.
   
 23. rasperi75 Jäsen

  Viikonlopun SS pelit fanseatillä

  Ketterä - Koovee
  -Hyvää tekemistä. Selostus ja kameratyöskentely hyvällä tasolla ja tulosruutu toimi.

  AIK - FPS
  -Ensimmäinen testilähetys ja taisi olla nettiyhteydessä pahasti häikkää sillä muutamia sekunteja näkyi kuva ja sitten aina meni kuva mössöksi sekä kuvaavan videokameran asetukset näkyivät ruudussa. Lähetys kesti kaikkinensa n. 15min ja sen jälkeen loppui. Selostusta tai grafiikkaa ei ollut.

  JHT - FPS
  -Lähetys alkoi pari minuuttia myöhässä teknisten ongelmien takia. Hiukan parantunut muuten lähetys viime kerrasta. Hyvä selostus ja kameratyöskentely.
   
 24. rasperi75 Jäsen

  Porvoosta starttaa ensimmäinen testilähetys tänään 18:55 kun vastakkain asettuvat Hunters - KOOVEE
   
 25. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Porvoon striimiä tässä olen katsellut. Ei ole pätkinyt kertaakaan, tosin en koko matsia ole katsellut. Selostusta ei ole, mutta parempi tämäkin kun ei mitään. Nyt odotellaan myös muiden lähetyksiä, pistäkää yhteydet kuntoon halleilla!