Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Suomi-sarjakausi 2021–2022 on vielä täysi mysteeri. Pelataanko normaalisti vai viivästyykö, tuleeko taukoja? Tuleeko kabinettinousuja Mestikseen, tuleeko kabinettiputoamisia kakkosdivariin? Tuleeko konkursseja?

No, antaapa kauden näyttää.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

Onnenpyörä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi-sarjajoukkueet
Aika hiljaista on tällä hetkellä tulevan Suomi-sarjan tiimoilta. Onko jo tehty päätöksiä sarjasysteemistä pelikaudelle 2021–2022? Millaisen loven koronakipuilu on jättänyt seurojen talouteen? Mikä on päävalmentajakuvio eri joukkueilla? Yksi valonpilkahdus on keväänmittaan tapahtunut – Järvenpään kaukalo-olosuhteissa on muutosta parempaan. Sille peukut!
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Aika hiljaista on tällä hetkellä tulevan Suomi-sarjan tiimoilta. Onko jo tehty päätöksiä sarjasysteemistä pelikaudelle 2021–2022? Millaisen loven koronakipuilu on jättänyt seurojen talouteen?
Et ole tainnut Suomi-sarjaa kovin pitkään seurata, mikäli tämä hiljaisuus on päässyt yllättämään? Perinteiseen tapaan Suomi-sarjaseuroilta on Jääkiekkoliiton taholta pyydetty hakemuksen erinäisine selvityksineen Suomi-sarjan lisenssihakuun, joka päättyi 30. huhtikuuta.

Nyt sitten odotellaan muutama päivä, jonka jälkeen varmasti selviää saivatko kaikki 14 seuraa (oletan kaikkien hakeneen lisenssiä) lisenssin ja sen jälkeen sitten seurojen tulee ilmoittautua sarjaan ja maksaa sarjamaksu, jonka takaraja on 15. toukokuuta.

Kun tämä show on suoritettu, pitävät seurat totuttuun tapaan sarjajärjestäjä Antilan johdolla sarjapalaverin, jossa keskustellaan ja sovitaan tulevan kauden sarjasysteemistä sekä käydään lävitse muun muassa seurojen taloudellisia tilanteita yms.

Sarjan pelaamistavan Jääkiekkoliitto sitten julkaisee yleens palaverin jälkeisellä viikolla ja otteluohjelman juhannukseen mennessä.

Mikä on päävalmentajakuvio eri joukkueilla?
Suomi-sarjassa vailla julkistettua päävalmentajaa ovat tällä hetkellä: HC Giants, HCIK, Karhu HT, Riemu ja S-Kiekko. Kaikki muut seurat ovat päävalmentajansa jo kaikelle kansalle kertoneet sekä osalla on julkaistu myös muuta valmennusryhmää.

Eliteprospectsin suomisarjasivua kannattaa kesän aikana silmäillä, sillä sieltä löytynee kutakuinkin ajantasaisin tieto niin pelaajasopimuksista kuin muistakin seurojen toimijoista, jollei sitten tahdo luottaa tämän palstan jorinoihin.
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –

Onnenpyörä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi-sarjajoukkueet
Kiitokset @The Rock asioita selventävistä vastauksista. Totta on, ettei OP ole pyörinyt näillä palstoilla kovin kauan. Sen sijaan "jääkiekkorokotus" on pistetty pakaraan useita ja vielä kerran useita vuosikymmeniä sitten.

Sarjapäätösten aikataulujen ja toteutustavan unohtuminen sallittakoon?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy