Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarja 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 27.03.2016 klo 16.05.

 1. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Vaan kyllä on K-67 voimissaan! Pelaa nykyään nelosdivaria, eli periaatteessa entistä kolmosen alempaa! Nyt loppu OT!
   
 2. eetu1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT
  Nyt alkaa lähes varmuudella olla selvillä joukkueet kahdeksan parhaan joukossa, järjestys toki kärki kolmikon jälkeen hyvinkin auki. Tässä omia arvoitoita joukkueista tämän kauden osalta

  Ketterä: Odotetun vahva, nousu mestikseen mahdollinen jo tänä vuonna
  JHT: Pystynyt pelaan ensimmäisen tasapainoisen kauden viimeisen kymmenen vuoden aikana, kaikki mahdollista keväällä
  Pyry: Miten noin nimivahvalla joukkueella voi mennä noin ailahtelevasti??
  FPS: Suuri positivinen yllätys tällä kaudella.
  A.I.K: Kuntopuntari alaspäin, voi olla kuitenkin yllättävän kova pleijareissa tarkan puolustuksen ansiosta .
  KOOVEE: On pystynyt pelaa tasaisia pelejä sarjan kärki joukkueita vastaan, voi yllättää pleijareissa.
  Hunters: Pystyy hyvänä päiväna haastaan kenet tahansa.
  Titaanit: Mahtava suoritus nousija joukkueelta. Enää vain voitettavaa.
  D-Kiekko: On odotetulla paikalla.
  HCIK: Välttänee karsinnat.
  Riemu: Postiivinen esitys, ei tullut heittopussiksi vaikka ennen kautta näin veikkailtiin.
  Kiekkokopla: Parantanut joulun jälkeen, säilyttää sarjapaikan.
  S-Kiekko: Aivan käsittämätön vajoaminen kauden edetessä...
  VG-62: Kentällinen hyviä pelimiehiä ei ihan riitä
  KHT: Suuri pettymys!!!
  KJT: Häpeällistä.
   
 3. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Asetelmien hakua näyttää olevan tämä suomisarjan loppu!
  Kun AIK häviää "sopivasti" niin vastaan asettuu playoff otteluissa JHT. Tuhansien eurojen säästö bussikuluissa ja kotipeleihinkin enemmän katsojia.
  Fopsille tämä sopii mainiosti sillä reissu-pari Tampereelle / Porvooseen ei ole mitään Limingan matkoihin verrattuna.
  Tosin Fopsin kotietu ei ole mitenkään kirkossa kuulutettu jatkuvien tappioiden myötä. Kaksi viimeistä runkosarjan peliä on kotona , vastaan saapuvat todellakin pisteitä kaipaavat S-Kiekko ja VG-62.
  Playoff joukkueet ratkesivat tällä kaudella valitettavan aikaisin. Ehkä pari ylimääräistä imatran reissua ei kiinnostanut montakaan joukkuetta. Esim Kaarina-Imatra kahdesti olisi ollut jälleen se tuhansien tuhlaus ja kun HCIK saa kotipeleihinsä noin 100 katsojaa niin tällä näitä reissuja ei olisi kuitattu.
  Putoamiskarsinta viivalla sensijaan riittää onneksi jännitystä !
   
 4. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Vähän samoja ajatuksia itsellä mitä @Laus kirjoitti. Tuon em. JHT-AIK parin lisäksi myös pari muuta paikallisparia on vielä mahdollista, eli PYRY-KooVee ja Ketterä-Titaanit. Kolmikosta KooVee, Hunters, Titaanit Ketterää tuskin kukaan haluaa vastaansa. Tällä hetkellä ruletin ruosteinen kuula osoittaa Titaanien nimeä.

  Mielenkiintoinen loppu vielä käydään ja D-Kiekko sekoittaa mukavasti pakkaa ja omaa vielä (!) seitinohuen mahdollisuuden kahdeksanteen sijaan. Se tosin edellyttää puhtaita voittoja kaikista jäljellä olevista peleistä sekä Titaanien jäämistä pisteittä lopuissa peleissä ja vastassa D:llä on juurikin Hunters, Titaanit, HCIK ja... Ketterä. Eli voitaneen sanoa mahdollisuuksien menneen.

  Todennäköisempää on se että tämän illan kierroksen jälkeen playoffjoukkueet ovat selvillä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2017 klo 12.17
 5. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Kun runkosarjasta on jäljellä yksi / kaksi ottelua per joukkue, on tilanne vielä aika avoin sijojen 4.-7. välillä. Ennen viimeisiä otteluitaan FPS on sijalla 4., pisteitä 63 ja maaliero +10. Sijalla 5. majailee AIK, jolla pisteitä 61, maaliero +39. Näin ollen jos FPS häviää ja AIK voittaa viimeisen ottelunsa, AIK menee sijalle 4. ja saa kotiedun pudotuspeleihin. Sijalla 6. on Hunters, jolla pisteitä 59 ja maaliero +30. Jos AIK häviää viimeisen ottelunsa ja Hunters voittaa, niin porvoolaiset nousevat AIK:n ohi. Sijalla 7. olevalla KOOVEEllä on vielä kaksi ottelua jäljellä ja pisteitä 56, maaliero +19. Sillä on siis mahdollisuus ohittaa Hunters ja nousta yhtä sijaa ylemmäksi. Sijoituksillahan on lähinnä merkitystä sen suhteen, kuka tulee vastaan pudotuspeleihin.

  Edellä mainittujen joukkueiden viimeiset ottelut runkosarjassa : FPS - VG-62, AIK - S-Kiekko, Kiekkokopla - Hunters, S-Kiekko - KOOVEE ja KOOVEE - JHT.

  Sarjan kärjessäkin voi vielä tapahtua muutos sijojen 2. ja 3. välillä. Nyt kakkosena olevalla JHT:llä on kaksi ottelua jäljellä ja pisteitä 81 (maaliero +75), kolmantena olevalla PYRYllä on niinikään kaksi ottelua jäljellä, pisteitä 75 (maaliero +80). Jos JHT häviäisi molemmat ottelunsa ja PYRY voittaisi, niin joukkueet olisivat tasapisteissä ja PYRY sijoittuisi paremman maalieronsa turvin runkosarjassa kakkoseksi ja JHT kolmanneksi. Voittamalla toisen jäljellä olevista otteluistaan JHT varmistaa kakkossijansa.
  JHT:n viimeiset ottelut : KHT - JHT ja KOOVEE - JHT. PYRYn ottelut : Titaanit - PYRY ja PYRY - KHT.
  Panosta siis riittää viimeisille kierroksille lähes kaikilla joukkueilla. Pudotuspelien otteluista vaikuttaa tässä vaiheessa ainoalta "varmalta" parilta Ketterä - Titaanit...ehkä ?
   
 6. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Ekat playoffpelit KESKIVIIKKONA 22.2. Titaaneille tuo Imatra vaikuttaa hieman kohtuullisemmalle reissulle kuin Kalajoki...
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Täysin oikea joukkuehan sen Suomi-sarjan mestaruuden tililleen harjasi, kun Ketterä pystyi edellisillan karmeasta pettymyksestään huolimatta hoitamaan kotonaan pelatun finaaliottelun tyylikkäästi maaliin saakka ja kylvettämään vieraisilla käyneen JHT:n niin ikään ansaitun loman viettoon peräti maalein 9-1.

  Toisaalta Ketterän jääminen vaille Mestis-paikkaa harmittaa, sillä olihan imatralaispoppoo sen verran ylivoimainen päättyneellä kaudella, että se olisi jo ihan sen seurauksena ansainnut sarjanousun. Noh... toivottavasti ne nousut saavutetaan jatkossakin pelaamalla edes näillä alemmilla sarjatasoilla, eikä millään kabinettinostoilla, joten siinä mielessä Ketterä kuuluu edelleen Suomi-sarjaan.

  On jännä nähdä kuka Imatralla ensi kaudella valmentaa, sillä se määrittää varmasti hyvin pitkälti myös joukkueen koostumuksen. Siihen en millään jaksa uskoa, että Ketterä yhtä kovilla (erityisesti pelaajapuolelle suunnatuilla) panostuksilla ensi kaudelle lähtee, mutta on sitä tullut ennenkin oltua väärässä yhdessä jos toisessa asiassa.

  Joka tapauksessa onnea Ketterä sekä palstan muutamat aktiiviset keiteräkannattajat!
   
 8. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Joo Ketterälle ja heidän kannattajilleen onnittelut ansaitusta sarjan mestaruudesta! JHT:lle myös onnittelut hopeasta! Nousua ei Imatralla nytkään nähty, joten saas nähdä tosiaan minkälaisia panostuksia Imatralla tehdään ensi kauden nousujahtiin.

  Muutenkin mielenkiintoista nähdä ensikauden voimasuhteet. Pysyykö Ketterä dominanssissaan? JHT ja Pyry, vahvempia vai heikompia? Sitten voisi kuvitella esim. FPS:n ja Titaanien olevan entistä vahvempia. Nähdäänkö uusia joukkueita kärkikahinoissa? Esim. yhdistyisikö JYP Akatemia ja D-Kiekko, joka olisi varmaankin aika kilpailukykyinen joukkue. Minkälaisen joukkueen kasaa sarjanousija Haukat ja kuka ties toinenkin sarjanousija Muik, jos hommat menee ennustetusti.

  Näihin kaikkiin saadaan vastauksia pitkän kesän aikana. Varmaankin Suomi-Sarja 2017-2018-ketju olisi piakkoin paikallaan.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Vahva veikkaus on, että Haukat tulee saamaan todella kovan setin kasaan tulevalle kaudelle. Tuppaa tuolla seutukunnalla niitä pelimiehiä riittävän jonoksi...
  Ketterän panostukseen uskotaan edelleen, ei ole yhtään olemassaolevaa syytä miksi panostusta laskettaisiin. Organisaatio ja taustat on saatu kuntoon, samoin urheilullinen puoli...joten. (jotenkin takaraivossa on sellainen pauke, että kabinetista saattaa tulla postia Ketterälle loppukevään/kesän aikana)

  JHT vuorenvarmasti taas kerran timanttia kaudella 2017-2018 ja Titaanit valmiina menemään pitkälle kevääseen. Pyryn kohdalla kysymysmerkkeinä noiden pistelinkojen jatko, mutta vähän sama juttu kuin Haukoillakin - tuolla seudulla piisaa tasokkaita pelaajia reilusti!
   
 10. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Toivoisin että saataisiin Uudellemaalle pikkuhiljaa toinenkin perinteikäs mestisseura Vantaan kaveriksi. Viimeksi oli HCK ja ne pelit oli kyllä muuten sysipaskojen kausien valopilkkuja. Espoon Yhdistyneet nyt ei hirveästi sytytä, mutta Haukkoja symppaan.
   
 11. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo itsekin uskon JHT:n pysyvän kärjessä jo pelkästään Petrellin jatkon takia. Arvostan miehen valmennustaitoja suuresti. Haukkojenkin uskon ja toivon olevan vahvoja, koska kyseessä on kuitenkin perinteinen seura ja toisi uutta verta kärkikamppailuihin entistä enemmän.

  Pyryn miehistö kysymysmerkki. Kuinka moni tehomiehistä jatkaa uraansa? Onneksi niitä nuoriakin tehomiehiä on niin heille varsinkin nopeasti sopparit. Lopettajille löydetään kyllä korvaajat ja esim. Liiga-joukkueiden A-junnuista on jäämässä yli-ikäisiksi hyviä pelimiehiä. Ja tosiaan Tampere on Suomen kiekkopääkaupunki, niin kyllä täältä pelaajia löytyy. Uskon Pyryn olevan entistä vahvempi, kun joukkuetta nuorennetaan ja valmis nousemaan kolmatta sijaa ylemmäksi. Toki esim. Hilden on melkeinpä mahdoton korvata, joten olisihan se kiva nähdä parin konkarinkin jatkavan. Valmennus on tehnyt hyvää työtä, joten heille sopparit ovat toiveissa.

  Pyry aloittaa tällä viikolla taas harjoitukset ja valmistautumisen kuun lopussa olevaan Tallinnan matkaan, jossa kohdataan Viron maajoukkue kahdesti, heidän valmistautuessa kisoihin. Soppareita alkaa siis varmasti pian tippumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 11.13
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Haukkojen etu on sijainti, halli ja yleisömäärät. Toki Keravan halli on vielä parempi pelaajille (joustokaukalo) mutta veikkaan että Haukkoihin on imua ensi kaudelle ja nippu on yllättävän kova. Sponsseja on helpompi saada koska markkinointi ja näkyvyys on toista kuin Tuusulan kyhäelmässä. Mutta jäädään odottelemaan haukkaorganisaation juhlien loppumista ja kuulostellaan mitä tapahtuu...Ensikeväänä tullee useammin käytyä Jäken hallilla kun tuleva uusi asunto valmistuu lähes halli viereen...