Suomen nuorten Maailmanmestaruus 2014 onnitteluketju

  • 50 059
  • 203

J.Olof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aivan käsittämättömän kova suoritus!! Valtavasti onnea upealle joukkueelle!

Ristolaisesta näki kyllä koko jatkoajan, että oli päättänyt ratkaista ja palkinnon sai ja ansaitsi.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mukava kerrankin olla oikeassa, kirjoitin nimittäin kavereille Ristolaisen ensimmäisen jatkoaikasoolon jälkeen, että Rasse-setä tämän homman ratkaisee. Ja Rassehan ratkaisi.

Onnea Suomen Leijonat, onnea Rasse. Teräväinen tulee voittamaan vielä jonkun kannun Toewsin aseenkantajana.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Todella paljon onnea Maailmanmestareille! Nyt Suomen joukkue oli joukkue isolla J:llä. Saros oli mies paikallaan. Ristolainen oli loistava. Teräväinen aivan kingi. LOISTAVAA JÄTKÄT!! tästä on hyvä jatkaa. Hieno myös,että joukkueessa oli myös Mestiksestä pelaajia. Harmi,että erään Mikko Virtasen rahkeet ei kisoihin riittänyt.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Karri Kivi vois olla kova sana ihan aikuisten maajoukkueenkin koutsina! Upea matsi pikkuleijonilta, kyllä sai jännittää. Saros on ihan kunkku!
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Onneksi olkoon!

Parasta mitä voi saada housut jalassa:
Jääkiekkoilun maailmanmestaruus Ruotsissa ja finaalivastustajana isäntämaa.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtavaa nuoret Leijonat!!! Aivan uskomattoman upea matsi ja taistelu, joka päättyi Suomen voittoon Ruotsalaisten nenän edessä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Taidanpa ottaa vielä yhden terävän! :) Kyllähän tämä maistuu, varsinkin kun on ollut raskas syksy Patafaneilla. Ehkä tästä se kevätkin kirkastuu :)
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Harmi ettei Barkov ja Määttä päässeet mukaan juhlimaan, mutta mahtava suoritus leijonilta! Ja Kivi alkaa varmaan oleen aika haluttua tavaraa valmentajamarkkinoilla. Parhaat pelaajat pelasivat loistavasti silloin kun tarvittiin, ei voi muuta sanoa kuin MAHTAVAA!

Onnea jellonat!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Upeaa Leijonat! Tämä oli jotain sellaista mihin kukaan ei uskonut. Onnittelut!
 

Akai

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuntuu hämärältä. Ihan heti en olisi tätä uskonut, ennen kisoja saatika noiden kolmannen erän rangaistuksien jälkeen. Onnea maailmanmestareille!

PS. Juuse Saros
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Huikea joukkue huikeilla yksilöillä.

Onnea Leijonat.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onnea nuoret Leijonat! Se oli ansaittu työvoitto! Vastassa kuitenkin sekä kelta- että raitapaidat, vaan sitäkin makeammalta maistuu!!

(Ja pahoittelut mun seinänaapureille.. )
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Onnea koko upealle Suomen joukkueelle! Maistuu aivan uskomattomalle, ei olisi uskonut että kotisohvalla voisi herätä tällaisia fiiliksiä kuin tänään peliä katsoessa ja vielä tällä iällä.

Kyllä toki maistuu hyvältä myös nuo ruotsalaisten ilmeet pelin jälkeen. Ja tuomaristo epäonnistui tänään pahasti, onneksi sekään ei vienyt tätä pikkuleijonilta.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nämä nuoret Leijonat konttasivat lattialla ja paskoivat vaippoihinsa, kun Suomi voitti ekan maailmanmestaruuden miesten tasolla. Kaikki eivät ollet kai vielä edes syntyneet keväällä 1995? Nyt uusi nuori sukupolvi näyttää närhen munat ja nousee ruotsalaisia vastaan näiden kotikentällä U20-maailmanmestareiksi.

Ns. suuri yleisö ja glory-huntterit kyllä täyttävät torit miesten MM-kullan jälkeen, mutta toivottavasti Suomessa osataan todella arvostaa tätä pikkuleijonien saavutusta, mikä on vähintään yhtä kova kuin aikuisten MM.

Todella huikea joukkue ja valmennus! Tämä yhdistää myös liigajoukkueiden kannattajia. On hienoa nähdä miten siellä eri seurajoukkueiden nuoret tähdet pelasivat Leijona-logon puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös