Suomen Big Brother 2020

  • 312 092
  • 1 821

Temptation

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kattelin elokuvaa, jonka päätteeksi päätin huvin vuoksi laittaa vielä 24/7 pyörimään hetkeksi - napakymppi, suoraan keskelle Paulan snägäri-uhoja. Mikä onnenkantamoinen.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Nyt tapahtuu kyllä joka puolella! Vili vs. Timo menossa nyt myös.
Kohta tapellaan kyllä ympäri taloa. Huhhuh. Haluaisin kolmannen kameran missä kuuntelen vaan Jopen ja Kristiinan keskusteluja. Toisaalta en, onhan tää nyt jännittävää.
 

Barney

Jäsen
Vili lähtee sunnuntaina kotiin, mutta tällä menolla hän ehtii kuitenkin ennen sitä viemään Timon lähes varmalta näyttäneen voiton.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mitä vittua? :D Rupee Vili olee aika heikoilla hangilla. Uskomaton janari.
Tsekkasin tän ketjun vikat viestit äsken ja ehkä 15 minuuttia ehdin katsoo tätä ja mitä ihmettä tuolla tapahtuu?

Paula on supernaamat ja ei osaa sen takia käyttäytyä. Vili on ehkä naamat tai oikeesti todella paha kusipää kännissä. Vaikee sanoo.

Timo, Kristiina, Marko ja Joel ovat varmaankin neljän kärki - joku voi olla eri mieltä?
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Tsekkasin tän ketjun vikat viestit äsken ja ehkä 15 minuuttia ehdin katsoo tätä ja mitä ihmettä tuolla tapahtuu?

Paula on supernaamat ja ei osaa sen takia käyttäytyä ja Vili on ehkä naamat tai kusipää. Vaikee sanoo.
Paula jatkoi ja jatkoi pakotusta, että Marko ja Julia ovat avopari. Julia uskalsi laittaa Paulalle vastaan eli heitti vaan bensaa liekkeihin. Huuto vaan koveni ja koveni. Nyt Paula vähän rauhottunut jo.

Vili haastaa riitaa kaikkien kanssa ja ravaa pk-huoneessa. Rupes eka kertoo Timolle mistä hän saa puhua ym. ja Markoa rupes haukkumaan tossuksi tai jotain. Nyt Vili taitaa olla taas pk-huoneessa. Saa nähdä näkeekö enää huomisaamua BB-talossa.
 

Barney

Jäsen
Vili on selvästi ymmärtänyt sen, että Timo voittaa koko paskan noin 99% todennäköisyydellä, mikäli kukaan ei haasta häntä.
 

Barney

Jäsen
Katsojan näkökulmasta huvittavaa, kun janari on ollut aivan hiljaa viis päivää ja nyt kun saadaan juomista niin ollaan haastamassa :D
Toisaalta tärkeintä on, että joku kuitenkin uskaltaa vähän haastaa tuota Timoa eikä anna hänelle ilmaista voittoa. Aika hyvin alkoi Timo tuossa jo lämpenemään ja hänestä alkoi näkymään uusi puoli.

Toinen huvittava hahmo on tuo Arttu. Kova uhoaminen aina muiden selän takana, mutta päin naamaa hän ei uskalla sanoa kenellekään mitään.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaihdoin 1 kameraan, miksi Vili ja Paula ovat kahdestaan vessassa?
Veikkaisin että Vili haluaa päästellä höyryjä Timosta ja Paula haluaa pikku varvit.

"Minkä nuorena juo sen on vanhana juonu" -Joel. Siinä on mies kenen kanssa haluaisin viettämään iltaa. Toivottavasti vie koko roskan. Finaaliviikolle lisäksi Timo, Krisse ja OP. Viidettä ei tarvita.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Muut tappelee ulkona, Kristiina syö Jopen sipsejä makuuhuoneessa ja lauleskelee samaan aikaan "Haista vittu joppe, mä tiedän sun sipsipiilot". Vittu mä tykkään ton muijan asenteesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös