Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Tämä nähtiin 2013 kun Teija voitti, onneksi ei mikään muu vuosi sentään. Mukavat tyypit pärjäävät.

Surkea lopetus finaaliin ja surkeat viikkotehtävät, liian vähän viinaa. Siinä päällimmäiset tunnot.
Tuolloin en sarjaa onneksi seurannut, 2009 kausi taisi olla edellinen ennen viime kautta, jota olin kunnolla seurannut.

Yksi viikkotehtävä epäonnistui koko kaudella ja silloinkin saivat ruokaa ja herkkuja aivan normaalisti. Muissa oli kiva tsemppi päällä, joten läpi menivät. Tosin mitään väliä ei olisi ollut, vaikka olisivatkin epäonnistuneet. Jokaisessa tehtävässä joku helvetin yhteistyökumppani ja kaikki tehtävät jotain typerää mittaamista. Ilmeisesti viime vuoden Cramo-temppurata oli liian raskas, sillä tänä vuonna mitään tuollaista 24/7 jatkunutta tehtävää ei ollut. Tehtävät kestivät suurelta osin noin pari tuntia päivässä ja olivat vielä jotain puuduttavan tylsiä. En ymmärrä, mikseivät tehtävät voi jatkua oikeasti maanantai-aamusta torstai-iltapäivään ja panoksena se, että epäonnistuessa seuraavasta viikosta tulisi oikeasti raskas, mikäli budjetti olisi 0. Kikkakirjan yleisin veto tuotannolta oli: "Laittakaa hassut hatut päähänne ja luokaa hassu tanssiliike" tai jotain vastaavaa. Tämä toistui about joka viikko.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kiitos kaikille jatkiksen seuraajille. Täällä oli asiallista keskustelua, toisin kuin monella muulla palstalla.

Kausi oli kyllä kokonaisuudessaan hyvin puuduttava. Viikkotehtävät suurimmaksi osaksi pelkkää makoilua, isoveli aivan liian lepsu, ja missä kaikki rangaistukset? Tosi monta hyvää ideaa mutta toteutus jäi täysin piippuun. Tämä kausi tullaan muistamaan lähinnä selän takana puhumisesta ja makoilemisesta/odottelusta. Onneksi finaalikaksikko oli sentään paras mahdollinen, ja voitto meni kyllä oikeeseen osoitteeseen. Kristiinalta hieno matka ja huikea kasvutarina, mutta Joel oli piirun verran viihdyttävämpi tähän formaattiin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, saa nähdä jatkuuko tämä ensi vuonna. Nyt voi taas palata oman elämän ääreen.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Näihin kuviin ja tunnelmiin, saa nähdä jatkuuko tämä ensi vuonna. Nyt voi taas palata oman elämän ääreen.
Virtanen tuossa oliko tiistaina, puheli vähän siihen malliin että jatkoa tulisi. Eli ilmeisesti nämä puuhastelijat saavat jatkossakin tötöillä tuolla.

Hyvä Joel, oikealle meni!
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #11

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Brent Burns
Näköjään herra Hajuton Mauton Väritön voitti. Eipä jää tästä kaudesta mitään kerrottavaa jälkipolville. Puolen vuoden päästä kukaan ei muista, että kuka BB-Joel.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Puolen vuoden päästä kukaan ei muista, että kuka BB-Joel.
Joel tuntuu olevan ihmistyyppiä jota moinen tuskin hirveästi kiinnostaa, ja todennäköisesti se on vain helpotus.

Täysin oikea voittaja, vilpittömästi hyvä tyyppi joka ei mulkkuillut muita kohtaan tai koittanut juonitella missään vaiheessa. Oletettavasti skiditkin tätä jonkin verran katsovat, joten hyvää esimerkkiä heillekin.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Suomalainen jurous ja jonkin sortin junttius näköjään vetosi tänä vuonna. En sano tätä pahalla. Mielellään näin kuin että voittaja olisi ollut tyypillinen parikymppinen väritön persoona (Kristiina) tai muka hauska suomiblondi (Sari vai mikä se oli vuosia sitten).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy