Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Suomen Big Brother 2019

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Individual, 10.01.2019 klo 10.33.

 1. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Kun ei vielä tässä vaiheessa tohtinut uutta ketjua perustaa, niin menkööt tämän edellisen perään vielä. Toki jos vaikka @Moderaattorit haluaa nämä uuteen ketjuun siirtää, niin siitä vaan. Eli BIG BROTHER 2019 käynnistyy syksyllä Jimillä ja Ruudussa ja taloon haluavien asukkien haku puolestaan nyt keväällä. Jos tuosta jutusta nyt jotain päättelee, niin mitään julkkis-skabaa ei nähdä.

  Big Brother Suomi tekee paluun! 11. kausi alkaa syksyllä - haku käynnistyy keväällä
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 10.39
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ohhoh, tuli kyllä puun takaa tämä. Aikaisempia kausia, etenkin niitä ihan ensimmäisiä tuli seurattua hyvinkin tarkkaan. Muutamalla kaudella tuli omistettua jopa 24/7 -palvelu, joka oli usein taustalla auki. Tosin sitten taas taso oli tuossa Subin versiossa tasaisessa laskussa oikeastaan kolmannesta tuotantokaudesta lähtien.

  Odotukset tätä paluuta kohtaan ovat kyllä melkolailla matalalla. Veikkaisin tästä tulevan vain yksi uusi versio lisää Temptation Islandista, jossa samat elämänkoululaiset ja muut jonnet vain sekoilevat neljän seinän sisällä, eivätkä saarella. Tämähän oli jo suuntaus viimeisillä kausilla. Alussa sen sijaan mukana oli oikeastikin ihmisiä sekalaisesti.

  Millähän tapaa tämä on tarkoitus tällä kertaa toteuttaa? Onko mukana vielä viikottaiset livelähetykset, näytetäänkö sarjaa ollenkaan livenä? Vai kuvataanko tämä purkkiin joskus kesällä ja näytetään pari kertaa viikossa TV:stä Temptation Islandin tapaan? No, se selviää aikanaan. Mikäli formaatti muistuttaa mahdollisimman paljon alkuperäistä suorine lähetyksineen, kauppoineen ja viikkotehtävineen, mukaan on saatu mielenkiintoinen porukka ja alkoholilla läträämistä on rajoitettu edes sen verran ettei BB muistuta ihan Temptation Islandia niin voisi jokusen jakson jopa katsella.
   
  Individual tykkää tästä.
 3. Realcowboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 4. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Eikö BB:n pitänyt jo loppua? Vai loppuiko se hollantilainen (vai brittiläinen) alkuperäisversio?
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Endemol ne aiemmatkin Big Brotherit tuotti, ainakin jossain vaiheessa? En muista kyllä että mikä firma oli tuottamassa siinä vaiheessa kun alamäki alkoi, suurinpana syynä ehkä ne täysin paskat viikkotehtävät, ja myös se taivas/helvetti vai mikä kartano/kellari olikaan oli ihan paska muutos. Ehkä sitä vain kyllästyi koko formaattiin, mutta olihan ne ekat kaudet paljon parempia kuin myöhemmät. Syytän Mikko Räisästä ja Sami Aaltosta.
   
 6. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Endemolin omien sivujen mukaan 2005-2010 toimivat BB:n parissa
   
 7. Kyllähän tätä innolla taas odottaa, jos sinne saataisiin mielenkiintoista porukkaa mukaan. Alkujaan tämä suomen versio oli helvetin hyvä, mutta sitten jossain 3-4 kauden kohdalla alkoi tuntua että kaikki asukkaat on jotain julkisuuspissistyrkkyjä jotka tuonne hakevat vain julkisuuden toivossa.

  Alkujaan formaatissa tietysti viehätti myös se, että viikkotehtävät oli oikeasti hyviä ja niistä saaduilla rahoilla käytiin kaupassa ja ostettiin joko makaroonia tai helvetisti kaljaa. Myöhemminhän nuo kaikki viikkotehtävät taisi olla luokkaa "asenne ratkaisee", joka oli ihan täyttä paskaa ja söi ainakin minun mielenkiintoa koko ohjelmaa kohtaan.