Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Suomen Big Brother 2019

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Individual, 10.01.2019 klo 10.33.

 1. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Kun ei vielä tässä vaiheessa tohtinut uutta ketjua perustaa, niin menkööt tämän edellisen perään vielä. Toki jos vaikka @Moderaattorit haluaa nämä uuteen ketjuun siirtää, niin siitä vaan. Eli BIG BROTHER 2019 käynnistyy syksyllä Jimillä ja Ruudussa ja taloon haluavien asukkien haku puolestaan nyt keväällä. Jos tuosta jutusta nyt jotain päättelee, niin mitään julkkis-skabaa ei nähdä.

  Big Brother Suomi tekee paluun! 11. kausi alkaa syksyllä - haku käynnistyy keväällä
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 10.39
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ohhoh, tuli kyllä puun takaa tämä. Aikaisempia kausia, etenkin niitä ihan ensimmäisiä tuli seurattua hyvinkin tarkkaan. Muutamalla kaudella tuli omistettua jopa 24/7 -palvelu, joka oli usein taustalla auki. Tosin sitten taas taso oli tuossa Subin versiossa tasaisessa laskussa oikeastaan kolmannesta tuotantokaudesta lähtien.

  Odotukset tätä paluuta kohtaan ovat kyllä melkolailla matalalla. Veikkaisin tästä tulevan vain yksi uusi versio lisää Temptation Islandista, jossa samat elämänkoululaiset ja muut jonnet vain sekoilevat neljän seinän sisällä, eivätkä saarella. Tämähän oli jo suuntaus viimeisillä kausilla. Alussa sen sijaan mukana oli oikeastikin ihmisiä sekalaisesti.

  Millähän tapaa tämä on tarkoitus tällä kertaa toteuttaa? Onko mukana vielä viikottaiset livelähetykset, näytetäänkö sarjaa ollenkaan livenä? Vai kuvataanko tämä purkkiin joskus kesällä ja näytetään pari kertaa viikossa TV:stä Temptation Islandin tapaan? No, se selviää aikanaan. Mikäli formaatti muistuttaa mahdollisimman paljon alkuperäistä suorine lähetyksineen, kauppoineen ja viikkotehtävineen, mukaan on saatu mielenkiintoinen porukka ja alkoholilla läträämistä on rajoitettu edes sen verran ettei BB muistuta ihan Temptation Islandia niin voisi jokusen jakson jopa katsella.
   
  Individual tykkää tästä.
 3. Realcowboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 4. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Eikö BB:n pitänyt jo loppua? Vai loppuiko se hollantilainen (vai brittiläinen) alkuperäisversio?
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Endemol ne aiemmatkin Big Brotherit tuotti, ainakin jossain vaiheessa? En muista kyllä että mikä firma oli tuottamassa siinä vaiheessa kun alamäki alkoi, suurinpana syynä ehkä ne täysin paskat viikkotehtävät, ja myös se taivas/helvetti vai mikä kartano/kellari olikaan oli ihan paska muutos. Ehkä sitä vain kyllästyi koko formaattiin, mutta olihan ne ekat kaudet paljon parempia kuin myöhemmät. Syytän Mikko Räisästä ja Sami Aaltosta.
   
 6. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Endemolin omien sivujen mukaan 2005-2010 toimivat BB:n parissa
   
 7. Kyllähän tätä innolla taas odottaa, jos sinne saataisiin mielenkiintoista porukkaa mukaan. Alkujaan tämä suomen versio oli helvetin hyvä, mutta sitten jossain 3-4 kauden kohdalla alkoi tuntua että kaikki asukkaat on jotain julkisuuspissistyrkkyjä jotka tuonne hakevat vain julkisuuden toivossa.

  Alkujaan formaatissa tietysti viehätti myös se, että viikkotehtävät oli oikeasti hyviä ja niistä saaduilla rahoilla käytiin kaupassa ja ostettiin joko makaroonia tai helvetisti kaljaa. Myöhemminhän nuo kaikki viikkotehtävät taisi olla luokkaa "asenne ratkaisee", joka oli ihan täyttä paskaa ja söi ainakin minun mielenkiintoa koko ohjelmaa kohtaan.
   
 8. Realcowboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 9. Realcowboy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt ´kuuluu ihmettä (Nelonen.fi): BB-talo sijoitetaan Kalasataman Rediin. Talo tullaan rakentamaan yhteen vielä rakenteilla olevaan tornitaloon. Idea on kansainvälisestikin ainutlaatuinen.
   
 10. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Oman muistini mukaan tuota alkoholia on aina tarjoiltu aika rajoitetusti. Tyyliin joku kahdeksan annosta / naama. Se on sitten toinen tarina, miten porukka on aina ollut ihan sekaisin tuosta määrästä. Luultavasti feikkaavat. Itselle tulisi ainakin vain paha mieli, jos alkaisin kiskomaan kännejä kahdeksalla bissellä.
   
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Tuotannossa toki ymmärretään, että jotain täysin tuoretta ja repäisevää on tehtävä nyt kun ohjelman uutta nousua yritetään. BB on ollut jo viisi vuotta pois televisiosta, ja lopettamistä edeltäneet viimeiset varmaan kolme tuotantokautta olivat käsittääkseni jo sellaisia, ettei sitä kukaan enää katsonut. Itse muistelen, että katsoin vielä mielestäni ainakin aika suuren osan siitä kaudesta kun se irakilainen voitti. Ja se oli näköjään vuonna 2009 kun netistä tarkistin. Sen jälkeen en ole katsonut ohjelmaa käytännössä jaksoakaan..

  Ja sitten taas todella akuutista kävijäkadosta kärsivä Redi nyt tuntuu yrittävän profiloitua vähän kaikilla osa-alueilla, ja lähtee mukaan ihan mihin tahansa
   
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Siis joo, yhtenä iltana tarjoillun juoman määrä ei ollut suuri, mutta jossain vaiheessa tuntui, että noita bileitä on suunnilleen joka ilta, kun ei muuta tunnuttu keksivän.

  Muistaakseni tuota sekoilua suhteellisen vähäisestä alkoholin määrästä selitettiin aikoinaan tuolla suljetulla tilalla yms. Mutta jos tosiaan kahdeksasta kaljasta (koko illan aikana) joku sai aikaseksi örvellyskännit niin hattua nostaisin :D.
   
 13. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Lainaus:
  OT, mutta niin tosiaan yrittää. Kesällä REDI toimii Tuskan kanssa yhteistyössä ja alueelle kulku tulee tapahtumaan kauppakeskuksen alueen kautta (se katu stadin ja skönen välissä). Saa nähdä minkälainen kaaos tuostakin syntyy.

  Ihan mielenkiintoinen idea, että tuo pidetään REDIn alueella, mutta miten tuo häiritsee asukkaita ja asiakkaita? Ylimääräistä porukkaa pyörimään kauppakeskuksen kapeille käytäville joilla ei ole edes tarkoitus ostaa mitään vaan olla näkemässä BB:n toimintaa. Ei tuolla oikein mitään hyvää tilaakaan ole järjestää mitään tapahtumaa isommalle porukalle jos ei parkkihallia lasketa. Sinne vaan K5 ja K6 kerroksiin kun tilaa riittää...
   
 14. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siis jos tuo sijoitetaan rakenteilla olevaan taloon, niin miten se mihinkään vaikuttaisi, kun eihän sinne muutenkaan kenelläkään ole mitään asiaa. Eri asia on sitten se, että miten laillista on sijoittaa tuommoista toimintaa taloon minkä rakennustyöt on kesken, veikkaan ettei kovin paljon laillista.
   
 15. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Siis miksi joitain haittaa se, että niitä asukkaita juotetaan? Minusta tuo on juuri parasta koko formaatissa. En ikinä katsoisi enkä olisi katsonut, jos kaikki ovat siellä selvin päin 3kk. Oma syyni katsoa ohjelmaa on juuri nämä kännibileet. Toki parhaimman (mitä olen nähnyt, en nähnyt ensimmäisiä) kauden paras asukas oli Sebastian Tynkkynen, joka ei juonut yhtään. Mutta hänen keskustelunsa voittajan (oman toimen ohessa strippaja Janica) kanssa olivat loistavia.

  Noita formaatteja on nykyään niin paljon, että toivoisin että uudessa Suomen BB:ssä on avoin baari koko ajan. Minusta oli hienoa että Niko Saarinen lensi sieltä pihalle kun oli idiootti kännissä. Tämmöisiä tunteenpurkauksia tuo ohjelma tarvitsee eikä mitää kaikilla kivaa -paskaa.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 16. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei niissä bileissä itsessään mitään vikaa ole, kuuluvat hyvin olennaisena osana tähän formaattiin ja ensimmäisillä kausilla homma olikin hyvin balanssissa. Oli mielenkiintoisia viikkotehtäviä, siinä onnistuessaan asukkaat saivat budjettia kauppareissulleen, millä yleensä ostettiin kaljaa. Jos tehtävä taas epäonnistui, asukkaat joutuivat elämään viikon jollain riisillä, eikä bileistä ollut tietoakaan, ellei sitten jotain hyvin toteutettuja teemabileitä lauantaina.

  Mitä pidemmälle tuo eteni, sitä mielenkiinnottomammaksi aj ideaköyhemmäksi koko homma meni ja sarjaa alettiin tuottamaan jollain nappibudjetilla missä kaikki vähänkään kalliimpi karsittiin. Viikkotehtävät muuttuivat "Asenne ratkaisee" -paskaksi ja onnistuivat käytännössä joka kerta, kauppa poistui jne. Jos epäonnistui, ei sekään mitään muuttanut, söivät ja joivat ihan kuten ennenkin. Päivät koostuivat makoilusta, illalla saatiin ne kahdeksan kaljaa. Päivät toisensa jälkeen toistivat itseään ja jossain vaiheessa lopetin ainakin itse seuraamisen.

  Eli siinä missä ennen ne bileet olivat porkkana, niin viimeisillä kausilla niistä tuli jokin automaatio, eikä sarja tarjonnut enää minkäänlaista mielenkiintoa. Tosin veikkaan, että tämä uusi tuleminen on jokin Temptation Islandin versio Suomessa, ei tarvitse lennättää porukkaa toiselle puolelle maailmaa. Asukkaiden keski-ikä tulee todennäköisesti olemaan noin 20 vuotta ja jonnet siellä sitten litkivät näitä kahdeksaa kaljaansa sohvalla maaten päivästä toiseen.
   
 17. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool