Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue 2022–2023

  • 1 651
  • 3

Henrys

Jäsen
Aloitanpa foorumin kun en löytänyt olemassa olevaa ketjua. Katsoin juuri Tšekki vs FIN pelin Sveitsissä, tosin en valitettavasti livenä vaan linkin päästä. On kyllä todettava, että vasta viimeiset 8 minuuttia Suomi pelasi lätkää, hyvää sellaista. Leppä on pelannut hyvän syksyn ja olisin jo aiemmin hyödyntänyt häntä. Ilman muuta ykkösYV lle niin alkaa tapahtua. Samoin ketjut vaihtoon, Alasiurua 3 / 4 kenttään. Ykköskentän laituri oli 06 ikäinen, eikä kuulu tälle tasolle. Vielä. Nyt kaksi erää pelattiin ”kaikilla on mahdollisuus onnistua” höpö höpö kiekkoa. Ylivoiman kaverit ja Kumpulaisen ketju sai yrittää ja yrittää, ilman mitään tulosta. Pakeille tuli mokia mutta niitä sattuu, ei peli siihen kaatunut. Tosin Kiviharju U18 peleissä vs katsomossa U20… niinpä.
Luulisi, että Merikivi haluaisi voittoja.
 

Henrys

Jäsen
Tänään tuli seurattua sekä U17 että U18 pelejä. Saarelaisen vaikea kausi näkyy, joten paljon pitää petrata, että nousisi kevään kisoihin - mutta! kausi on pitkä.
U18 kaatoi Saksan. Ensimmäinen erä oli hyvä ja energinen. Ykkös YV pelasi tosi paljon, joten hyvä kun noista minuuteista tekivät osumat. Saksa väsähti.
Jos nyt pitäisi tehdä joukkue kisoihin niin:
Sentterit: kumpulainen, Helenius (tai oikea laita), leppä ja Alasiurua.
Vasen: hynninen, nurmi, Järventie, kuusla
Oikea: Halttunen, Uronen, Kiiskinen, Helenius (jos ei keskellä), Elisev.
Ylimääräinen/13: pohjalainen (sopii paikkorooliin, tärkeä sekin rooli)
Pakit: tässä onkin miettimistä. Pakkipuolella haasteita.
selvät on toki Kiviharju & Pieniniemi, Väisänen (ei hänkään vakuuttanut tänään). Mutta sitten, olisiko Junkkari, Muhonen (oli tänään epävarma), Pesonen.
7 pakki: Talvitie (oli Jenkki-peleissä epävarma).
 
Viimeksi muokattu:

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, La Celeste
Onko tämä ketju tarkoitettu vain Suomen otteiden seuraamiselle? U18-kisathan pelataan ensi vuonna Sveitsissä 20.4.–30.4., ja lohkojako on seuraavanlainen:

Lohko A
Ruotsi
Tšekki
Kanada
Saksa
Slovakia

Lohko B
Yhdysvallat
Suomi
Sveitsi
Latvia
Norja

Todella suurella mielenkiinnolla odotan tätä turnausta, kun Slovakiakin on vihdoin jälleen mukana parin vuoden tauon jälkeen, ja saa jalkeille iskukykyisen ryhmän. Tšekillä on myös viime aikoina ollut hyvä pöhinä päällä, vaikkei mitalia vielä ole tullutkaan. Norjalla vaikuttaisi myös junnutuotanto piristyneen viime aikaisen menestyksen perusteella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Henrys

Jäsen
Suomella on kisoissa hyvät mahdollisuudet, jos Hlinkassa ollut perusrunko hieman tarkentuu. Nyt käynnissä olleista peleistä ei noussut esiin mielestäni ”uusia” valintoja Suomen joukkueeseen.
Tänään vastassa ollut Sveitsi on tosiaan kisoissa Suomen lohkossa. Suomen kundit oli tänään puhki, ketjuruletin jälkeen ”kaikki pelaa” höpö höpö ketjut ja kundeilla 4 peliä putkeen (edellisen peli loppumisesta aikaa noin 15 tuntia), joten Sveitsi ehkä näytti paremmalta kuin on. Silmiinpistävää oli kuitenkin Sveitsin joukkueen hyvä yhteishenki ml valmennus.
Slovakia - peli oli kovatempoinen ja heillä oli hyvin roolitettuja ketjuja. Samaa mieltä - Erittäin mielenkiintoinen joukkue kisoissa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös