Suomalaiset playoffeissa 2014

  • 25 711
  • 48

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Joo kyllä tässä aika isojen asioiden äärellä ollaan. Bruins - Pens & Wild - Ducks parivaljakot olisivat henkilökohtaisesti parhaat konferenssifinaalit ikinä, ja vuorokausirytmi kiittää kun tuskin peliäkään voisi jättää välistä. Sen sijaan Habs - NYR & LAK - CHI, niin aivan maksimissaan päivä- ja katkaisupelit tulisi katsottua. Ja niidenkin aikana tulisi lähinnä toivottua että olen nukahtanut väsymykseeni ja tämä on vain pahaa unta.

Että sellaisista panoksista tässä pelataan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Olisihan se todella hienoa ja tunteikastakin, jos Anaheim kohtaisi Minnesotan seuraavalla kierroksella! Veljesten kohtaaminen jne.

Noh, aika kaukana ollaan vielä tuosta skenaariosta. Hyviä jengejä jäljellä, ei niin väliä kuka voittaa, kun ei sinänsä ole NHL:ssä varsinaista suosikkia (mitä nyt Detroitia seurannut enemmän/vähemmän), vaan ennemminkin suomalaispelaajien wagonissa mennään.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huikeat pleijarit kyllä etenkin JJ:ltä ja Haulalta, vaikka molempien joukkueet nyt putosikin. Toki myös MG taisi olla hyvässä tikissä. Jokisen seitsemän maalia kertonee kaiken oleellisen, isojen pelien mies. Haulakin tekaisi pleijareissa tehot 4+3 suhteellisen pienellä peliajalla, innolla odotan Haulan ensiesiintymistä myös maajoukkuepaidassa.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Ja niinhän tässä on toki sitten käymässä, että näin suomalaisittain "unelmatilanteen" sijasta on tulossa täysi katastrofi. Niin sitä tipahti Penguins, Wild ja nyt Bruins. Jos vielä Ducks tipahtaa, niin Antti Raanta on luukunavaajana ainut suomalainen, joka esiintyy edes konferenssifinaaleissa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllähän tästä tuli pannukakku. Suomalaiset on lähes kaikki pois ja muutkin sympaattiset. Rangers ja Canadiens on yllättävästi konferenssifinaaleissa, mutta molemmat on ehkä epäsympaattisempia jengejä. Kertoo jotain idän tasosta tuollainen finaali, kun Kings ja Haukat on joutunut jo ekalla kiekalla pudottamaan Sharksin ja Bluesin. Mutta ei mitään toivottavasti lännen joukkueet hoitaa ja toivotaan että suomalaiset pääsee pitemmälle ensi vuonna.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Jäljellä olevien suomalaisten harmillisen pieni määrä on oma lukunsa, mutta NHL:n pudotuspeleissä on kyllä muutenkin aika erikoinen tilanne, joka tarjoaa jatkoon herkullisia ottelupareja. Idässä on Original Six -finaali, mutta ei yhtään suomalaista. Koko liigan neljän joukossa on varmuudella yksi kanadalaisjoukkue ja nimenomaan se sama, joka on viimeksi nostellut lajin emämaassa kannua vuonna 1993. Myös Original Six -finaali kannusta toteutuu toisena keväänä putkeen, mikäli Blackhawks raivaa tiensä finaaliin. Nykyjärjestelmällä se tosin edellyttääkin sitä, että Campbell-pokaalin voittaa nimenomaan Windy Cityn poppoo. Siinäkin tapauksessa idästä pitää selvitä finaaleihin joku viidestä perinteisestä joukkueesta. Aika harvinaista herkkua siis, vaikka juuri viime keväänä tuollainen sarja nähtiinkin. Tosin silloin O6-joukkueet oli vielä jaettu konferenssien kesken 4-2.

Lännessä Ducksin ja Kingsin seitsemäs ottelu ratkaisee, onko Blackhawks puolueettomien NHL-fanien todennäköinen bandwagon-kohde ainoan jäljelle jäävän suomalaispelaajansa kanssa vai pahin mörkö Saku Koivun unelmalle ensimmäisen Stanley Cupin voittamisesta? Koska joku avaa raumalaiselle omistetun ketjun? Tässä olisi otsikkokin valmiiksi: Antti Raanta – voittava luukunavaaja. Blackhawks-Kings olisi uusinta viime kevään lännen finaaleista ja sisältäisi siis jonkinlaista rivalry-potentiaalia. Jopa sydämiä särkevä Ducks–Canadiens-finaalisarjakin on vielä mahdollinen, mikä olisi kyllä kohtalon ivaa voittajasta riippumatta: Captain K:n viimeinen sana entistä joukkuettaan vastaan vai Kalifornian aurinkoon lennätetty Canadiens-ikoni kyynelissä kaukalon toisessa päässä, kun kannu nousee Brian Giontan pään päälle päättäen koko vaahteranlehtikansan yli 20 vuotta kestäneen odotuksen?

Uutta mestarijoukkuetta ei tänä keväänä nähdä, kun myös Wild lähti kesälomalle. Alla jäljellä olevien joukkueiden viimeisimmät mestaruuskeväät:

1993 Canadiens
1994 Rangers
2007 Ducks
2012 Kings
2013 Blackhawks
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Lännessä Ducksin ja Kingsin seitsemäs ottelu ratkaisee, onko Blackhawks puolueettomien NHL-fanien todennäköinen bandwagon-kohde ainoan jäljelle jäävän suomalaispelaajansa kanssa vai pahin mörkö Saku Koivun unelmalle ensimmäisen Stanley Cupin voittamisesta?

Epäilen suuresti, saako luukkuvahti suurta kansanliikettä taakseen. Jos Ducks putoaa, niin mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan puolueettomat bandwagonistit suuntaavat. Veikkaisin Montrealin ja Rangersin olevan ne suurimmat suosikit, kun heidän edellisestä mestaruudesta on kulunut eniten aikaa. Ducks-Hawks olisi tietenkin paras vaihtoehto lännen finaaliin. Riittäisi Suomessakin kiinnostusta ja saisi olla tosiaan se pahis-fani, joka toivoo Sakulle ja Teemulle pahaa :D
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Ei liene oikea ketju, mutta ei ainakaan minussa Antti Raanta herätä niin kovia tunteita että hänen takiaan hyppäisin Chicagon vaunuun. Toki ihan positiivinen asia olisi jos saataisiin suomalainen Stanley Cup -voittaja. Jos Ducks putoaa niin olen aivan ehdottomasti Canadiensin kelkassa.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Edes Tuukka Rask ei herätä niin kovia tunteita, että harkitsisin missään vaiheessa Bruinsin kelkkaan hyppäämistä. Päinvastoin, olen todella iloinen siitä, että Habs on jatkossa, vaikka kovasti sitä suomalaisille toivoo kannua joka vuosi! Ducks onkin tällä hetkellä se, jonka puolesta liputan toivottavasti vielä reippaasti kesäkuun puolellekin! Jos Ducks ei jatkoon mene, niin kyllä Hawksia aina kannattaa ennemmin kuin Kingsiä, Raannalla ei tosiaan tähän ole mitään vaikutusta!

Toki vähän vähentää mielenkiintoa, kun Pens ja erityisesti Wild ei ole jatkossa. Onneksi Bruins saatiin ulos, ja Habs on suosikkini idän puolelta. Kanadaan voisi kannu mennä, jos Teukka ja kumppanit onnistuu jotenkin möhlimään oman hommansa.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Edes Tuukka Rask ei herätä niin kovia tunteita, että harkitsisin missään vaiheessa Bruinsin kelkkaan hyppäämistä. Päinvastoin, olen todella iloinen siitä, että Habs on jatkossa, vaikka kovasti sitä suomalaisille toivoo kannua joka vuosi!
My thoughts exatcly.

Vaikka Rangers tai Hawks ei kumpikaa todellakaan mitään suosikkeja ole, niin Ducks-Canadiens finaaleja en haluaisi missään tapauksessa nähdä. Ja ihanvain Saku Koivun takia. Montrealista on aina ollut helppo tykätä ja olisihan se hienoa, että edes joku kanukkiseura voittaisi vihdoin Stanley Cupin, eikä olisi kiva nähdä tämän joukkueen häviävän finaaleja + ne mellakat mitä siitä taas seuraisi. Mutta se vasta perseestä olisi jos Canadiens juhlisi mestaruutta Saku Koivulla vahvistettua Ducksia vastaan.

Muttamutta Ducks toivottavasti homman klaaraa ja finaaleissa kaatuu Rangers. Teukalle ja Sakulle upea uran lopetus. Tarinahan olisi mennyt kuin elokuvissa, jos Lydman olisi vielä kauden jaksanut pelata ja saanut hänkin sen sormuksen, mikä häneltä 2004 ryöstettiin.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Muttamutta Ducks toivottavasti homman klaaraa ja finaaleissa kaatuu Rangers. Teukalle ja Sakulle upea uran lopetus. Tarinahan olisi mennyt kuin elokuvissa, jos Lydman olisi vielä kauden jaksanut pelata ja saanut hänkin sen sormuksen, mikä häneltä 2004 ryöstettiin.

Jollain tavalla olisi kohtalon ivaa jos Ducks kaataisi Habsit finaalissa ja mestaruus ratkeaisi Montrealissa ja Saku nostelisi kannua siellä väärä paita päällä.

Montrealin voittoa kyllä toivon mikäli Ducks tippuu.
 

Habitant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Green Bay Packers
Tuo olisi kyllä niin kauhea mutta samalla mahtava tilanne itselleni kuin vain voisi olla. Saku on kuitenkin se syy miksi aloin NHL:ää ja Montrealia seuraamaan ja voisihan tuota herraa, jopa idolikseni/esikuvakseni kutsua.

Ducksille kyllä toivoo todellakin menestystä mutta mikäli "unelmafinaali" Habs-Ducks toteutuisi niin sitten oltaisiinkiin niin sanotusti hieman nesteessä. Kannustaako omalle esikuvalla ja sille, kuka Cupin todellakin ansaitisisi voittoa vai ottaako "viha"-moodi päälle ja toivoa epäonnea, että oma jengi pärjää. No vielä ei onneksi tarvitse näin vaikeita miettiä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisihan se hienoa nähdä Anaheim ja Montreal vastakkain Stanley Cup -finaaleissa. Saku Koivulle voisi olla erikoinen paikka pelata tuollaista sarjaa.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Olisihan se hienoa nähdä Anaheim ja Montreal vastakkain Stanley Cup -finaaleissa. Saku Koivulle voisi olla erikoinen paikka pelata tuollaista sarjaa.

Sakulla on mahdollisuus ensimmäistä kertaa selvitä konferenssifinaaleihin. Jo seiskapelissä on pelannut pidemmän playoff-kevään kuin koskaan ameriikan urallaan, se on tässä nyt se mahdollisuus ja uutta ei tule.

Todellakin Ducks - Habs -sarja toiveissa ja Saku nostamaan pytty Montrealiin. Rukoillaan jääkiekkojumalia.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
En oikein koskaan ole ymmärtänyt sitä pakkomiellettä suomalaisesta Stanley Cup-voittajasta. Tietysti, jos kyseessä on Saku Koivun tai Selänteen kaltaisia legendoja on tilanne täysin eri, mutta itselleni ei tuota mitään lisäarvoa joku Riku Hahlin ja luukkuvahtina pelaavan Raannan tai Raskin Cup-voitot. Ainoastaan siinä tapauksessa, jos suomalainen pelaaja on merkittävässä roolissa voittamassa Cuppia, ymmärrän asettumisen hänen edustamansa joukkueen taakse. Tai ehkä se suomalaisuus merkitsee enemmän niille, jotka eivät kunnolla intohimoisesti seuraa mitään joukkuetta NHL:ssa, vaan tuuliviirin lailla vaihtaa seurattavaa joukkuetta kaudesta toiseen. Kyllähän se täällä turkulaisena Canadiens-fanina on jatkuvasti viimeisen viiden vuoden aikana joutunut perustelemaan, että miksi kannustan kyseistä joukkuetta, vaikka Saku Koivu ei enää pelaa siellä, tai miksi kannustan, koska siellä ei pelaa ainuttakaan suomalaista. Minulle NHL-seuraajana sillä kansalaisuudella ei ole minkäänlaista merkitystä.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
En oikein koskaan ole ymmärtänyt sitä pakkomiellettä suomalaisesta Stanley Cup-voittajasta. Tietysti, jos kyseessä on Saku Koivun tai Selänteen kaltaisia legendoja on tilanne täysin eri, mutta itselleni ei tuota mitään lisäarvoa joku Riku Hahlin ja luukkuvahtina pelaavan Raannan tai Raskin Cup-voitot. Ainoastaan siinä tapauksessa, jos suomalainen pelaaja on merkittävässä roolissa voittamassa Cuppia, ymmärrän asettumisen hänen edustamansa joukkueen taakse. Tai ehkä se suomalaisuus merkitsee enemmän niille, jotka eivät kunnolla intohimoisesti seuraa mitään joukkuetta NHL:ssa, vaan tuuliviirin lailla vaihtaa seurattavaa joukkuetta kaudesta toiseen. Kyllähän se täällä turkulaisena Canadiens-fanina on jatkuvasti viimeisen viiden vuoden aikana joutunut perustelemaan, että miksi kannustan kyseistä joukkuetta, vaikka Saku Koivu ei enää pelaa siellä, tai miksi kannustan, koska siellä ei pelaa ainuttakaan suomalaista. Minulle NHL-seuraajana sillä kansalaisuudella ei ole minkäänlaista merkitystä.

Kun Oulussa syntyy ja Haukiputaalla kasvaa niin ei pääse syntymään tunnesidettä mihinkään Pohjois-Amerikkalaiseen seuraan.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Pakko kyllä osallistua keskusteluun suomalaisten pelaajien vaikutuksesta joukkueen kannatukseen. Suosikkijoukkueet ovat toki aina suosikkijoukkueet ja menevät kannatuksessa ensimmäiseksi oli sitten joukkueessa suomalaisia tai ei. Omalla kohdallani on nyt esimerkiksi Minnesotan kanssa käynyt niin onnekkaasti, että joukkueessa pelaa myös mielenkiintoisia suomalaisnimiä ratkaisurooleissa. Panthersin kanssa tilanne oli pitkään Jokisen lähdön jälkeen toisenlainen, mutta kyllä vaan pieni henkinen fistbump lähti ilmoille, kun Barkov jengiin varattiin.

Nyt olen monen muun tavoin huomannut kannattavani esimerkiksi Penguinsia ihan vaan elämänsä kevättä pelanneen Jussi Jokisen ja Olli Määtän takia. Muuten Penguins ei missään nimessä kuulu omiin suosikkeihin - tosin ei sitä tee Rangerskaan. Montreal on ihan symppisjengi, mutta aina vähän häiritsee jos ei osaa edes kentällistä pelaajia nimetä joukkueesta. Lisäksi tietyllä tapaa inhoan Tomas Vanekin kaltaisia pelaajia (nyt kun tuli ääneen sanottua, niin todennäköisesti kyseinen herra pelaa Wildissa ensi kaudella). Voittava luukkuvahti Raanta ei tosiaan nosta Chicagoakaan allekirjoittaneen papereissa kärkeen. Joskus tuppaa unohtumaan, että mies edes joukkueessa pelaa. Kai se on sitten toivottava Ducksin menestystä Koivun, Selänteen ja Vatasen takia. Getzlaf ja Perry kun eivät puolestaan toimi lainkaan.
 
Pelottaa.

En nyt mikään Selänne-fani ole ja Saku Koivukin on jäänyt vähän etäiseksi MM95:n ja NHL-uran alun jälkeen, mutta kyllä alkaa ahdistaa jos Anaheim tippuu. Ja kun tämä kausi on Anaheimilta niin hyvin sujunut muutenkin, että nyt soisi heille menestystä vaihteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Pelottaa.

En nyt mikään Selänne-fani ole ja Saku Koivukin on jäänyt vähän etäiseksi MM95:n ja NHL-uran alun jälkeen, mutta kyllä alkaa ahdistaa jos Anaheim tippuu. Ja kun tämä kausi on Anaheimilta niin hyvin sujunut muutenkin, että nyt soisi heille menestystä vaihteeksi.

PAKKOHAN se on yöllä herätä. Kyseessä on kuitenkin pahimmassa tapauksessa kaikkien aikojen suomalaispelaajan viimeinen ottelu. Haikeaksi vetää edes ajatella.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Joo kyllä tässä aika isojen asioiden äärellä ollaan. Bruins - Pens & Wild - Ducks parivaljakot olisivat henkilökohtaisesti parhaat konferenssifinaalit ikinä, ja vuorokausirytmi kiittää kun tuskin peliäkään voisi jättää välistä. Sen sijaan Habs - NYR & LAK - CHI, niin aivan maksimissaan päivä- ja katkaisupelit tulisi katsottua. Ja niidenkin aikana tulisi lähinnä toivottua että olen nukahtanut väsymykseeni ja tämä on vain pahaa unta.

Että sellaisista panoksista tässä pelataan.
Ja näin, vajaassa neljässä vuorokaudessa kaikki totaalisen vituiksi. Mikäköhän on todennäköisyys, että sarjoista jotka ovat tilanteissa 3-1, 3-2, 3-2 ja 2-2 suosikkini ensinmainittuna, jokavitunikisestä lähtee se meikäläisen joukkue ulos? Tähän kun lyödään Liigan puolelta Ilveksen jäätyminen, jonka rinnalla Torontokin näyttää kevään joukkueelta, niin saa taas itseltään kesäkuukaudet kysellä että miksi sitä jääkiekkoa tuleekaan seurattua.

No, sen takia, ettei oikein mistään muusta saa vastaavia fiiliksiä kuin mitä esimerkiksi Rasmus Ristolaisen voittomaali U20-kisoissa tässä nyt viimeisimpänä tuotti. Mutta tuleehan sitä toisinaan mietittyä, että olisi ne joukkueet voinut joskus toisinkin valita, vaikkei se mikään tietoinen prosessi olekaan.

Oman reaalielämän onnistumisiin ja vaikeuksiin sentään voi (useimmiten) itse vaikuttaa, mutta jääkiekko aiheuttaa pahimmillaan aivan käsittämätöntä vitutusta johon oma vaikutusmahdollisuus on nolla. Onneksi se on vain urheilua...
 

Jatzerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Minnesota Wild, Chicago Blackhawks
Ja näin, vajaassa neljässä vuorokaudessa kaikki totaalisen vituiksi. Mikäköhän on todennäköisyys, että sarjoista jotka ovat tilanteissa 3-1, 3-2, 3-2 ja 2-2 suosikkini ensinmainittuna, jokavitunikisestä lähtee se meikäläisen joukkue ulos? Tähän kun lyödään Liigan puolelta Ilveksen jäätyminen, jonka rinnalla Torontokin näyttää kevään joukkueelta, niin saa taas itseltään kesäkuukaudet kysellä että miksi sitä jääkiekkoa tuleekaan seurattua.

No, sen takia, ettei oikein mistään muusta saa vastaavia fiiliksiä kuin mitä esimerkiksi Rasmus Ristolaisen voittomaali U20-kisoissa tässä nyt viimeisimpänä tuotti. Mutta tuleehan sitä toisinaan mietittyä, että olisi ne joukkueet voinut joskus toisinkin valita, vaikkei se mikään tietoinen prosessi olekaan.

Oman reaalielämän onnistumisiin ja vaikeuksiin sentään voi (useimmiten) itse vaikuttaa, mutta jääkiekko aiheuttaa pahimmillaan aivan käsittämätöntä vitutusta johon oma vaikutusmahdollisuus on nolla. Onneksi se on vain urheilua...

Sanos muuta. Meikäläisen kausi on seuraamisen osalta nyt ohi, kun jatkoon menivät "väärät ja tylsät" joukkueet (vertaa Mustat lesket <> Mälsät läskit). Tuli katsottua reilu 20-30 ottelua kauden aikana livenä, mutta nyt riittää jatkossa Teksti-tv:stä tulosten tsekkaaminen aamulla. Jos Hawksit menevät finaaliin, saatan kerätä itseni rankan alkuketutuksen jälkeen ja katsoa game sevenin :)

Viikko sitten näytti tilanne oikeinkin hyvältä, mutta kurssi kääntyi täysin muutamana päivän sisällä. Bostonin putoaminen korpeaa eniten, Pinguista en suomalaisia lukuun ottamatta suuremmin välittänyt, Anaheimin osalta sympat Teemun ja Sakun takia ja Minnesotalle olisin toivonut tuhkimotarinaa jo tänä vuonna.

Kuka siis käy kamppaamassa Crawfordin, jotta nähdään Raantaa neljä ottelua :)
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Stanley Cupin pudotuspelien toinen kierros

Olipahan ankea pudotuspelikierros jos katsotaan jatkajia sillä vain yksi suomalainen pääsee tänä vuonna pelaamaan konferenssifinaaleissa ja se on Chicagon kakkosmaalivahtina pelaava Antti Raanta (jolle ei peliaikaa ole tiedossa). Pudotuspelien toisen kierroksen tulokset:

(#3) Chicago Blackhawks 4 - 2 (#4) Minnesota Wild
(#1) Anaheim Ducks 3 - 4 (#3) Los Angeles Kings

(#1) Boston Bruins 3 - 4 (#3) Montréal Canadiens
(#1) Pittsburgh Penguins 3 - 4 (#2) New York Rangers

Suomalaiset toisella kierroksella:

Koodi:
1. Jussi Jokinen, LW, Pittsburgh Penguins    7. 4+1=5, +3, 8 PIM
2. Erik Haula, C, Minnesota Wild             6. 3+2=5, +3, 0 PIM
3. Teemu Selänne, RW, Anaheim Ducks          7. 2+1=3, -1, 2 PIM
4. Mikael Granlund, C, Minnesota Wild        6. 2+0=0, +0, 2 PIM
5. Olli Määttä, D, Pittsburgh Penguins       7. 0+2=2, +2, 0 PIM
6. Sami Vatanen, D, Anaheim Ducks            5. 0+1=1, -2, 0 PIM
7. Mikko Koivu, C, Minnesota Wild            6. 0+1=1, -3, 2 PIM
8. Saku Koivu, C, Anaheim Ducks              7. 0+0=0, +0, 2 PIM

1. Tuukka Rask, G, Boston Bruins             7GP, GAA 2.58, SVS% .903

Suomalaiset pudotuspeleissä yhteensä:

Koodi:
1. Jussi Jokinen, LW, Pittsburgh Penguins    13. 7+3=10, +5, 10 PIM
2. Mikael Granlund, C, Minnesota Wild        13. 4+3=7,  +3, 2 PIM
3. Erik Haula, C, Minnesota Wild             13. 4+3=7,  +2, 0 PIM
4. Mikko Koivu, C, Minnesota Wild            13. 1+6=7,  -4, 10 PIM
5. Teemu Selänne, RW, Anaheim Ducks          12. 2+4=6,  -2, 4 PIM
6. Olli Määttä, D, Pittsburgh Penguins       13. 0+4=4,  +2, 0 PIM
7. Kimmo Timonen, D, Philadelphia Flyers      7. 0+1=1,  -2, 4 PIM
8. Valtteri Filppula, C, Tampa Bay Lightning  4. 0+1=1,  -4, 0 PIM
9. Sami Vatanen, D, Anaheim Ducks             5. 0+1=1,  -2, 0 PIM
10. Saku Koivu, C, Anaheim Ducks             13. 0+1=1,  -3, 8 PIM
11. Sami Salo, D, Tampa Bay Lightning         2. 0+0=0,  -2, 0 PIM

1. Tuukka Rask, G, Boston Bruins             12GP, GAA 1.99, SVS% .928
2. Kari Lehtonen, G, Dallas Stars            6GP, GAA 3.29, SVS% .885
3. Antti Niemi, G, San Jose Sharks           6GP, GAA 3.74, SVS% .884
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös