Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2020–2021

  • 440 798
  • 1 484

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Onhan tuo Aho - Barkov kaksikko vaan aika mahtavaa katseltavaa, antoivat sentään kahden muunkin tehdä maalin mieheen kuuden maalin pelissä viime yönä...
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Barkov ja Aho kyllä yrittivät, mutta ei nyt ihan päästy 20 pisteeseen vieläkään. Ei vaikka Kapanen, Hintz ja Heiskanen kaikki pelasivatkin, vaikkei niiden pitänyt, ja Luukkonen ei, vaikka sen piti. Tietolähteeni ovat selkeästi täyttä paskaa.

Ruotsalainen teki taas maalin, ja nousi Buffalon sisäisessä maalipörssissä semmosten veijojen kuin Eichel, Hall ja Okposo edelle. Mitä olisikaan tapahtunut, jos Buffalon isot pojat olisivat tajunneet päästää Ruotsalaisen irti aiemmin? Varmana olisivat nyt pleijareissa, ei ois tullut häpeällistä tappioputkiseurantaa, ja eiköhän noi lussuposki-Eichelit ja Hallitkin olisi saaneet dominaattori-Ruotsalaisesta sen verran virtaa että olisivat vähän saaneet rotia tekemiseensä. Mutku eihän ne saatanan paviaanit mitään siellä Buffalossa tajua. Nut ensi peliin kun vielä Luukkonen päästetään irti ottamaan nollapeliä toisensa perään, niin saavat herrat hukuttautua siellä Niagaran putouksiin ja antaa ohjakset ensi kaudeksi minulle niin saavat Stanly Cupin ihan tosta vaan. Ensimmäiseksi hommaan Laineen ja sanon sille että teet ihan mitä helvettiä vaan haluat siellä kentällä sitten, älä kuuntele valmentajaa yhtään. Sitten hommaan kaikki muutkin suomalaiset ja varmistan että se 20 pistettä menee rikki joka kiekalla kun Buffalo ottaa 15-0 voittoja kierroksesta toiseen. Oon vastaavaa tehnyt jo NHL-peleissä niin varmasti se onnistuu siis tosimaailmassakin.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ja Luukkoselle myös uran ensimmäinen voitto uransa ensimmäisessä ottelussa. Sen verran taitaa pitkä nimi tuottaa vaikeuksia ameriikan selostajille että monesti lausuivat pelkästään UPL.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Ruotsalainen käyttänyt hyvin tilaisuuden ylhäällä. 9 peliä ja 4 maalia. Noilla otteilla ei pelkoa AHL komennuksesta ja Luukkonenkin hoiti hommanasa maalilla hyvin, eka matsi ja heti voitto.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
UPL oli 13. suomiveska askissa. Kanada 31, Usa 20, Russia 11, Svedut 8, Tsekit 5, Germany 2, Tanska, Latvia ja Slovakia 1.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arttu Ruotsalaisella kohtalaisen vahva alkukausi Liigassa ja on aika kiva sisääntulo nähty nyt Buffalossakin.

Loppukausi tätä tahtia niin nousee vaisun joukkueen sisäisessä maalipörssissä vielä ihan kärkisijoille.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Buffalon suomalaiset ovat varmasti helppoja lausuttavia jenkeille, Jokiharju varmaan se helpoin. Teräväisen voisi treidata vielä tuonne Ristolaisen, Ruotsalaisen ja Luukkosen seuraksi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ettu Lustorainen vielä joukon jatkoksi.
Taannoin oli hauskaa pohdiskelua Luostarisen nimen ääntämisestä nimenomaan I-kirjaimen osalta. Toinen selostaja painokkaasti totesi tietävänsä se ääntyvän "ai" koska "TeravAInen". En nyt muista, oliko Teukka tuossa esimerkkinä juuri, mutta pointti sama. Vaikeeta on.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Ristolainen halusi tehdä Luukkosen iltapuhteen mahdollisimman jännäksi ottelun loppupuolella. Liekö sitten halunnut junnulle näyttää, että ei näitä voittoja näin helposti oteta.

Ohjasi omakätisesti neljännen omiin ja kolmannessakin kiekko taisi ottaa Ristolaisen mailasta hankalan kimmokkeen.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit

agent082

Jäsen
Ristolainen halusi tehdä Luukkosen iltapuhteen mahdollisimman jännäksi ottelun loppupuolella. Liekö sitten halunnut junnulle näyttää, että ei näitä voittoja näin helposti oteta.

Ohjasi omakätisesti neljännen omiin ja kolmannessakin kiekko taisi ottaa Ristolaisen mailasta hankalan kimmokkeen.

No tuo neljäs oli joku lahja tai hävitty betti entiselle seurakaverille. En usko, että kuka maalilla on vaikutti siihen.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Jos tämäkin on ihan aikuisten oikeasti tilastoitu NHL:n puolelta, niin alkaa tämä jenkkien tilastointiriippuvuus saamaan kyllä jo ihan uusia sfäärejä :D
Taitaa olla ihan vaan kieli poskessa heitetty juttu, mutta ”it’s funny because it’s true”...
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Onko yhdessäkään suomalaismediassa ollut tällä kaudella juttua Juho Lammikosta tai Eetu Luostarisesta?
En hirveemmin ole tainnut olla. Kaksikko pelannut Panthersissa lähes kaikki pelit, Varmoja työmyyriä jotka pelaa huilivuoroja ykkös/kakkosketjulle. Eipä Nutivaarasta myöskään ole iltasontien sivuilla revitelty vaikka hyvin vääntää sekin.

No sillä ei väliä kirjoitetaanko täällä, joukkueessa arvostetaan varmasti. Myös NHL seuraajat tietää keistä puhutaan, ainakin osa.

Paikallisesta mediasta siellä päässä en puhu mitään..
 

rpeez

Jäsen
Eipä Nutivaarasta myöskään ole iltasontien sivuilla revitelty vaikka hyvin vääntää sekin.
Nutivaaraa ja Hakanpäätä katsellessa viime yön pelissä tuli mieleen, että kyllä on Suomen majulla puolustuskin ihan hyvässä tikissä.

Ristolainen ja Hakanpää on hits per game tilastossa NHL:n 4. ja 5. kaikista kenttäpelaajista, isoja ja vahvoja molemmat. Hakanpääkin pystyy koolla ja voimalla pitämään äijää pois maaliedustalta, ei tule juuri jäähyjä kun ei tarvitse vippaskonsteihin ryhtyä. Siihen päälle ulottuva mailapeli, niin on kova luu RR55:n lisäksi.

Nutivaara, Välimäki, Heiskanen, Lindell, Lehtonen, Vatanen, Mikkola .... niin kyllä näillä pärjää.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Luostarisesta oli alkukaudella enemmän juttuja kun pisteitäkin tuli. Nytten on viime ajat ollut hiljasempaa. Lammikosta ei ole tainnut kummempia kuulua. Ja Nutivaaraatastakin vasta eilen näin uutisen kun on tehnyt pisteitä normaaliaan enemmän. Eli aikalailla pistestatuksella pääsee myös uutisiin. Tai taklauksilla kutem Hakanpää.

Tärkeintä itselle kuitenkin on se, että nyt on jo tällä kaudella pelannut ennätysmäärä suomalaisia tarunhohtoisessa. Ensi kaudella voi tulla taas uusi ennätys etenkin jos täysi kausi pelataan. Ja mikä tärkeintä. Näitä uusia nousijoita on jokaiselle pelipaikalle. Ihan kärkeen, 2-3 kenttiin sekä myös sinne neloseen. Pakistossa myös sekä uusia nousukkaita maalivahdeissakin ala Lankinen ja Kähkönen
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös