Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Skumpat kylmään, koska tänään pelataan. Vastassa konfrenssin kakkonen ja yksi päävastustajista. Todellinen testi. Todellinen taistelu. Todellinen näytönpaikka ja todellinen jännitysnäytelmä, joka puhuttelee ihmisiä Nigerian savimajoissa saakka.

Hurjia menetyksiä kokenut moskovalaisten juna on ollut edelleen suht vakuuttava. Kaprizov, Sorokin, Nesterov, Grigorenko. Tuonlaisia nimiä kun lähtee, pakko sen on jossain näkyä.

TsSKA:n parhaat pistemiehet on:

Maxim Mamin ja Anton Slepyshev. Nikolai Goldobin tuli isoin elkein joukkueeseen täksi kaudeksi, mutta kahdeksan peliä on tuottanut vaatimattomat 2 syöttöä. Whatssapp-Leipsic on tehnyt neljässä pelissä 1+1.

Mario Kempe ja Lars Johansson eivät ole vielä pelanneet loukkaantumisien takia. Ykkösvahdin viittaa on toistaiseksi kantanut Neftestä hankittu Alexander Sharychenkov.

Jos Jokereilla on paras kokoonpano jalkeilla, ennakkoasetelmat on hyvin tasaiset. Ehkä piirun verran Jokereille jopa.

Kaikki tämä jälleen vain Viasatilla klo 15.30 alkaen studion kera!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Jokereiden kokoonpano:

13 Julius Junttila – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 20 Eeli Tolvanen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (39 Anders Lindbäck)

O'Neill pitkästä aikaa sentterinä, Ikonen omalla paikallaan laiturina nelosessa. Junttilalla myös aikamoinen näytönpaikka ykkösessä. Mäenalanen, Haapala, Friman ja Grant sivussa mutta Jokereiden mukaan terveenä.

Kohta mennään!
 
Pöö
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Hyvältä näyttää, olkoonkin että Mäenalasen ja Reginin poissaollessa O'Neill joutuu sentteriksi. Kaikesta huolimatta toiveikkaana odotan juuri tuon ketjun peliä.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Ruutu8

Jäsen
Mäenalasella pakko olla jotain kremppaa, en keksi yhtäkään syytä miksi Marjis muuten pitäisi miestä poppareilla. Junttila ja Ikonen eivät voi mennä pelipaikoissa edelle kaikkien ollessa terveitä.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Edelliseen matsiin verrattuna ykkönen ja nelonen heikentyneet, kakkonen parani roimasti ja kolmonen pysyy ennallaan. Kolmospakliparista en viitsi sanoa sen enempää kuin että toivottavasti edes Kivistö pelaa tasollaan, joka kaiketi pitäisi olla parempi kuin viime pelin taso. Lööviltä voi tulla mitä vaan. Kalninsille peukku.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Onko ton Goldobinin pää pilannut uran? Piti olla aikanaan ihan venäjän kärkiukkoja änärissä vuosiksi, mutta johonkin piippuun on jäänyt eväät?
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei vittu, Jänis maalissa. Ei mitään häntä vastaan, mutta olisihan se ollut kiva nähdä Lindi tämmöisessä oikeasti kovassa pelissä. Eikä toi kokoonpano muutenkaan mikään optimi ole meidän rosterilla. Vähän jopa omat fiilikset laski. Miksi liittokansleri ja mr.helsinki piti erottaa? Ykkösestä hävisi nyt juonikkuutta. No, täytyy luottaa siihen, että Marjamäki osaa tämän homman paremmin kuin minä.

Hyvää pelipäivää kaikille!
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas. Ensimmäinen tason mittaus edessä. Erityisesti maalinedustat ja PAPP fokuksessa. Jos noissa ollaan parempia ja Jänis ei vuoda ollaan vahvoilla.

Haapalan kohtaloa hiukan ihmettelen jos ei ole vammaa. Henkka oli parhaita Jokereita pleijareissa ja nyt Julius "pellaan vaan Oulusa hyvin" Junttila menee edelle peluutuksessa. Tiedän rotaatio jne mutta luulisi parhaiden pelaavan tällaisessa kotipelissä. Tämän jinxin myötä saa Juntti yllättää tänään.
 
Tää jengi on tässä!

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Junttila ykkösessä, anna mun nauraa. Millä otteilla ja millä perusteella, mies ei osaa laukoa, ei tee kiekolla mitään järkevää ja on kokoajan turvallaan. Pitäisi olla poppareilla, ilmeisesti Mäenalainen ja Tolvanen on rikki tai sairaana kun eivät ole kokoonpanossa. Ja Regin ilmeisesti edelleen karanteenissa. Olisin myös halunnat nähdä Lindbäckin TsSKAa vastaan torjumassa vaikka Kalnins hyvä veskari onkin. Olihan siellä Tolvanen mukana, tosin vasta hallin kuulutuksesta huomasin. ;)

Kaikesta huolimatta tänään jälleen uskotaan voittoon ja kiva olla hallila.
 
Viimeksi muokattu:
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään seurannassa Junttila.
Saa yllättää!

ps. hienoa että pelataan, näinä aikoina tilanteet muuttuvat nopeasti ja mikään ei ole varmaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Hienosti puolustettu, 0-1. Jänis ei torjunut vielä kertaakaan ja heti eka sisään kun annetaan kunniakuja läpiajoon.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy