AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Huomenna sunnuntaina pelataan Jokereiden runkosarjan viimeinen kotimatsi. Vastassa KHL:n jättiläinen Pietarin SKA.
SKA taistelee vielä Läntisen Konferenssin voitosta, joten SKA tulee laittamaan kaiken likoon. Jokerit ei tule pääsemään helpolla.

SKA löytyy siis Läntisestä Konferenssista sijalta 2. 89 pistellään. 3 pistettä Moskovan Tsskan takana.
Viimeiseisimmän Hartwall Arenan vierailun varmaan SKA muistaa hyvin ja haluaa unohtaa sen. Jokerit murskasi silloin Pietarin Jätin 6-0 lukemin.


SKA:lla on viimeisen 10 ottelun Saldo 10 voittoa. Viimeisimmän pelin joukkue voitti torstaina 20.2 Torpedoa vastaan. Joukkue otti 3-2 jatkoaikavoiton.
Ja sen Murskatappion jälkeen 3.1 SKA on ottanu viimeisestä 16 pelistään 14 voittoa.
Hyvässä vireessä SKA saapuu Jokereiden vieraaksi Helsinkiin.
Magnus Hellberg oli viime pelissä penkillä, joten voisi olettaa että Ruotsalaisveskari aloittaa maalissa Hartwall Arenalla.
Torjuntoja Hedbergillä on yhteensä 488.
Torjuntaprosentti 92,4 ja Päästettyjen maalien keskiarvo on 1,73.

Jokereiden puolella on varmasti vielä arvoitus kumpi aloittaa maalissa. Kalnins ollu vatsataudissa tällä viikolla. Mut Antti Niemi hoitanut roolinsa hyvin..

Jokereiden viime ottelu oli myös voitokas.. Joukkue kävi Ryöstöretkellä Balashikha Areenalla voittamassa Omskin voittomaalikilpailun jälkeen 1-2.

David Sklenicka teki varsinaisella ajalla ja voiton ratkaisi rankkareissa AO 9. Eli Ahti Oksanen!! Hieno suoritus joukkueelta.

Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä huomiseen huippumatsiin. Jokerit - Pietarin SKA Hartwall Arenalla sunnuntaina 23.2.2020 klo 16.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jännä nähdä, ottaako Jokerit suosiolla kuivana kakkoseen vai taistellaanko voitosta. Lopputuloshan on yhdentekevä, mutta tottakai tästä voisi ottaa jotain ennakkoasetelmia mukaan playoffeihin.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen peli tulossa.

Jokereille voitolla tukeva ote (jos sitä ei jo nyt ole) kolmossijaan ja vastaavasti SKA taistelee tiukasti vielä koko Lännen konferenssin kärkipaikasta. Mutta haluaako edes taistella? Jos playoffsit alkaisivat nykyisellä sarjatilanteella, kohtaisi SKA ensimmäisellä kierroksella "farmiseuransa" Podolskista, mikä varmasti sopisi pietarilaisille enemmän kuin hyvin. Tuossa voisi huoletta lepuuttaa pelaajia jo toisen pudotuspelikierroksen sarjaa silmällä pitäen.

Jokereiden maalivahtitilanne on valmennukselle haastava pähkinä. Niemi on torjunut viime aikoina hyvin, kun taas Kalninsilla on takanaan jo muutama vähän normaalia heikompi esitys. Lisäksi Jänis ei ollut mukana Omskia vastaan vatsataudin vuoksi, joten voisi olettaa Niemen aloittavan myös huomenna tolppien välissä. Kalninsia sitten maaliin viimeisessä runkosarjapelissä Torpedoa vastaan.

Nähdäänkö Moses huomenna kentällä vai katsomossa? Laittaako iso-Olli pietarilaishyökkääjät kuriin? Saako Jensen kuivan kautensa poikki? Vihelletäänkö Jokereille kauden 20:s väärä vaihto? Kuinka monta minuuttia Plotnikov istuu huomenna boksissa? Rikkooko Lehtonen tai O'Neill 50 pisteen rajan? Näihin kaikkiin kysymyksiin saadaan vastaus huomenna.

Lipunmyynnissä alakatsomoiden pitkät sivut ovat myyneet hyvin, sinne on tarjolla enää hajapaikkoja. Sen sijaan yläkatsomossa on kuitenkin vielä reilusti tilaa. Eiköhän huomenna yli 9k mene kuitenkin reilusti rikki, jolloin koko kauden yleisökeskiarvo nousisi 9100:een (9134 huomenna riittäisi tuohon).

Tammikuussa vastaavassa pelissä nähtiin kotijoukkueen suvereeni näytös, mutta huomenna on varmasti odotettavissa tasaisempi koitos. Kiekko jäähän klo 16. Viasatilla ottelun selostaa suomalainen kiekkoääni Antti Mäkinen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saas nähdä pelataanko voitosta vai lähdetäänkö neppailemaan ja välttelemään loukkeja.

Vähän harmi että SKA muutaman pisteen liikaa edellä, tämä olisi ollut hienoa nähdä molemmilta ”all in”!
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Niemellä mennään ja Kalnins edelleen sivussa:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
4 Tommi Kivistö – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

31 Antti Niemi (35 Aleksanteri Heiskanen)
 
JE SUIS ILVES

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Taas mennää tänään. Viimeinen kotimatsi ennen ku alkaa pleijarit.
Nyt pitää saada jämäkkä suoritus tänään.. Pitää puolustaa samalla tavalla kuin perjantaina Omskia vastaan..
Andy maalilla Aleksanteri Heiskanen luukulla..
Kalnins edelleen kipeenä.. Stone palaa kokoonpanoon. Muuten samat kentät kuin pari päivää sitten.
Kohta hallille. On vain Jokerit.!!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eniten kiinnostaa ketkä joutuvat Ketovin ja Plotnikovin vahingoittamisyritysten kohteeksi. Silmä silmästä vaan, jos alkaa Lehtoselle tulla sherwoodia ranteille tai ONeillille kyynärpäätä kupoliin. Vapaasti voi vetää niin Yakupovia kuin suomalaisiakin. Toivottavasti Ollilla vapaat kädet jos homma ei pysy siistinä.
 
That's all folks!

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eniten kiinnostaa ketkä joutuvat Ketovin ja Plotnikovin vahingoittamisyritysten kohteeksi. Silmä silmästä vaan, jos alkaa Lehtoselle tulla sherwoodia ranteille tai ONeillille kyynärpäätä kupoliin. Vapaasti voi vetää niin Yakupovia kuin suomalaisiakin. Toivottavasti Ollilla vapaat kädet jos homma ei pysy siistinä.
Nää on kyllä ihan aiheellisia pelkoja.

Harmittavasti vaan kostamalla Jokerit tuskin saa mitään etua mihinkään suuntaan, pelikieltoa napsahtaa varmasti armotta.

Edit: vähemmän yllättäen Gofman tänään toisena erotuomarina...
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Kun tuota pakistoa katsoo, niin ei voi kuin toivoa, että SKAn parit yksilöt eivät perseile. Toivottavasti Lauridsen, Joensuu ja muut kertovat heti kättelyssä, että tänään esimerkiksi Plotnikovin kannattaisi keskittyä peliin. Sinänsä sääli, että ehkä koko pallon kovimpia nettopalkkoja maksavaa jengiä vastaan joutuu pelkäämään tällaisia asioita.

Sinänsä sääli, että Vantaalla on tänään elintärkeä peli Peliittoja vastaan karsintojen välttämiseksi. Mielellään tuossa olisi nähnyt Mosesin tilalla vaikka Halmeen tai Hirvosen, mutta ei auta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Eli Niemellä jatketaan, Jäniksellä nyt viikko aikaa toipua flunssastaan. Toivotaan että Niemi jatkaa hyviä esityksiä.

Jännä nähdä kuka/ketkä on Plotnikovin jahtauksen kohteena, jos arvata pitää niin Nelli ja Bobi. No Olli saa käydä vetäsemässä sen jälkeen SKA:n ykkösjätkän kylmäksi.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vuoden päällikkö pytty oikeaan osoitteeseen. Itsekin äänestin häntä.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Eikö Pave käytä enää nahkahanskoja?
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy