Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Su 17.3.2019 SaiPa - Ilves

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Pika1, 17.03.2019 klo 15.15.

 1. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ensimmäinen kiinnitys meni Ilvekselle, kuinkas tänään jatketaan?

  Edit. Ja menin sitten kirjoittamaan SaiPan väärin. Modet voisitteko korjata erheeni?
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Närästää vieläkin eilinen. En moista pettymyksen tunnetta muista koska viimeeksi tuntenut. 50min näytti niin hyvältä. Toisaalta aivan tuttua SaiPaa tältä kaudelta.

  En ihmettele vaikka ottelu menisi tänään aivan samoja latuja. 60min ei kestä Lehterän SaiPan kantti.
   
 3. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPalta hyvä veto nostaa Vainikainen kokoonpanoon. Eilinen olisi ollut helpohko voitto SaiPalle, jos intensiteetti olisi pitänyt paremmin 60min, ja Vainikainen on siihen hommaan huomattavasti Lehtistä parempi. Eilisen tasoisen esityksen pitäisi riittää tänään.
   
 4. Hikiset kyynärit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Erityisen luottavainen olo pelin alla, tiedä sitten johtuuko eilisestä niskalenkistä ja sen tuomasta henkisestä turvasta. Mutta muutenkin uskon ipan puolustuksen tiiviyteen ja siihen, että eilisen kaltaisiin saipan tekemiin maaleihin johtaneita tilanteita ei tänään nähdä. Yleensä tällä kaudella vieraissa nöyrä puolustaminen ja huolellisuus on toteutunut vieraissa. Paikoista vaan sisään niin uskon pelin päättyvän lopulta 0-3.
   
 5. mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Jos jäi Ilvekselle yksi jäähy viheltämättä ensimmäisessä ottelussa, nyt hyötyi kyllä SaiPa huomattavasti enemmän tuomareista.
   
 6. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Odotan mielenkiinnolla eilisen pelin tuomaroinnista kitisseitä saipalaisia kertomaan mielipiteensä tämän illan tuomaroinnista.
   
 7. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ansaittu voitto Saipalle! Tällä kertaa tuomaritkin oli oikeudenmukaisia ja laittoivat jatkuvasti rötöstelleet tupsukorvat boksiin. Jokainen Ilveksen jäähy oli ansaittu ja hyvä. Tästä on hyvä jatkaa, Lanzaroten liput tosin pitää nyt sitten äkkiä pistää huuto.nettiin. Oiskohan Jokerit vaikka jo kyllästyneet Levillä spedeilyyn?
   
 8. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eihän tänään mitään tuomarilinjaa ollutkaan. Sehän olisikin ollut liikaa, jos kahdessa ottelussa peräkkäin olisivat tuomarit onnistuneet. Eilen tekivät ainoastaan yhden virheen, mutta tänään pistivät bingopallon pyörimään ja arpajaiset pystyyn.
   
 9. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Ikosella eilen 2 paikkaa ratkasta, tänään 3. Vielä ei ole nuorella pelaajalla rutiinia pistää paikoista sisään kovalla prosentilla. Sitten kun on, on tossa tuleva liigan supertähti.

  No.. Paikkoja ratkasta oli, ei tartuttu, vähän kuin eilen SaiPa, et tee, kaveri tekee.

  SaiPalaisten tuomari itkua en kyllä otteluseurannassa ymmärrä.. värilasit saa aina olla, mutta joo... yhtään varsinaisesti väärää tuomioita ei tullu, mitään radikaalimpaa ei jäänyt viheltämättä. Sääntökirja iltalukemisiksi, niin ei tarvi pillittää kuin pikkulapsi .

  Tiistaina sit... Ilveksen pelaaminen on periaatteessa kunmossa. Jos ei jatketa, toi on se taso. Sentteripuute, varsinkin Miehon poissaollessa, maksaa kovasti tässävaiheessa kautta, ei auta. Toisaaalta se MV peli saatiin hankittua kuntoon.
   
 10. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kirjotit tonne vahingossa SaiPalaisten, tarkotit varmaan kuitenkin ilvesläisten.
   
  Laitela, Huppu, Tankian ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Tämä sarja ansaitsee kolmannen ottelun ja parempi jatkoon. Kumpikin ansaitsee mutta valitettavasti toisen on pudottava. Hyvä peli ja kiitokset molemmille kannattajille, hallilla näytti olevan hyvä tunnelma ja seurannassa myös vaikka erimielisyyksiä lopputuloksesta on. Tiistaina jatketaan.
   
 12. vivalavili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kiitos tästä asiallisesta kommentista.

  Tuomarilinjasta voi olla montaa mieltä, mutta kylmä faktahan on se, että Ilves sai jatkoajalla rankkarin eikä pystynyt siitä rankaisemaan. Nyt kävi näin ja tiistaina revitään ja raastetaan lujaa, toivottavasti niin että tuomarilinjasta ei edes pystytä keskustelemaan samoin kuin tänään.
   
 13. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Tuomarit on paskoja Liigassa.
  Ilveksellä oli paikka, ei mennyt, Saipa voitti !
  Eteenpäin ja Tiistaina jatkuu !
   
 14. -ja- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Olen yrittänyt aina kunnioittaa vastustajaa ja yrittänyt ainakin kirjoittaa vastustaja joukkueen nimen isolla! Myös aina myöntänyt, jos Ilves on ollut huonompi, tänään oli. Olisi voinut naulata rankkarista mutta ei niin kaveri teki ja se siitä.

  Lapsilleni olen aina opettanut, että pitää osata voittaa ja hävitä, kunnioittaa ja arvostaa. Toivoisin, että täällä kaikki tekisivät noin, mutta näköjään se ei toteudu alkuunsa. Ei kummankaan joukkueen puolella. Harmi.
   
  LiutunLätty tykkää tästä.
 15. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Minähän kunnioitinkin, kirjoitin ilvesläiset oikein ja ironisesti hassutellen SaiPalaiset väärin kun meille on noi isot kirjaimet tosi tärkeitä, olkoon ne paikassa missä hyvänsä.

  Olen Mensa-kerhon jäsen ja sain kerran ala-asteella äidinkielen oikeinkirjoituskokeesta 10++, joten minä jos joku nämä tiedän.

  Kom igen ilves vai miten ne hifkiläiset silloin konkurssin partaalla keikkuessanne teille toivottelivatkaan, en muista enkä osaa ruotsia yhtä hyvin ku Suomea.
   
  heavylutaa18 tykkää tästä.
 16. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juuri näin. Mutta kun tuossa 70 minuuttia elät tunteella ja jännität peliä, niin että meinaa henki salpautua. Niin ratkaisun hetkellä kyllä ymmärrän pienet tunteenpurkaukset puoli ja toisin. Varsinkin tänäänkin, kun se ratkaisu jätti kuitenkin jossiteltavaa. Ja en nyt tarkoita, oliko kiekko maalissa vai ei. Varmaan oli kun näin tuomittiin. Mutta jos Oksanen olis naulannut kiekon maalin kattoon niin, että verkot pöllyää, niin silloin olisi ainakin ollut vähemmän jossiteltavaa. Suht hyvässä hengessä näitä keskusteluita on kuitenkin pääasiassa käyty. Annetaan kuitenkin tilaa myös pienille verbaalisille purkautumisillekin eikä oteta heti itseemme tai takerruta niihin ainakaan liiaksi. Puolin ja toisin.
   
  Ferris ja Torsti56 tykkäävät tästä.
 17. Hepitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kysehän ei ole kunnioituksen puutteesta vaan kieliopista. Ilves isolla, ilvesläinen pienellä. Niin kuin Suomi ja suomalainen.

  Sitten asiaan. Oli sitten tuomarit, pelaajat, valmentajat ja fanit millaisilla laseilla tahansa varustettuina niin kyllähän se on ihan oikeutettua, että 1-1 -tilanteesta mennään tiistaita kohti. Ja mikäs sen mukavampaa. Toivottavasti tiistaina on tiukka matsi, joka ratkeaa reilusti ja oikeudenmukaisesti.
  -h-
   
 18. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Fani-osasto ei Ilveksellä osannut käyttäytyä. Peli oli tasainen, hyvä, että kolmas tulee.
   
 19. -ja- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Käsi ylös virheen merkiksi, lainasin ehkä hiukan huonosti koska tuo menee kyllä kieliopillisesti oikein. Piti yleisellä tasolla kuten viestiini myös kirjoitin, että koskee molempia puolia. On jotenkin säälittävää, että tunne saa noin kovasti vallan. No toivottavasti tiistain pelin jälkeen osataan käyttäytyä ja kaikki henkilöönmenevä sekä muu kiukuttelu jää mahdollisimman vähälle.
   
 20. Hepitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tästä ollaan samaa mieltä. Kyllä, saa harmittaa. Se on jopa suotavaa tappion jälkeen. Hyvä kuitenkin muistaa, että se mitä kentällä tapahtuu tuomareiden, pelaajien ja/tai toimihenkilöiden toimesta, harvemmin on yksittäisen nimimerkin syy.

  Tietysti, jos oikein suolaa hierotaan haavoihin niin tiukkaahan se tekee pitää kielen kannat kurissa.
  -h-
   
 21. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mitä tää nyt on ku ei harmita ees? Kärpäthän sieltä nyt vastaan tulee, ja niinku tässä on väsymykseen asti päivitelty niin se että välttyy sen sikermän kohtaamiselta ja lestojen ulinalta on ihan jees. SaiPa ollu niin sekasin koko kauden oikeastaan että tää on ihan oikeudenmukainen tulos.

  Ilves ei oo tainnu vähään aikaan oikeissa pleijareissa ollakaan, niin niille kivempi homma varmaan tämmönen että pääsee vaihteeksi taas isojen poikien leikkiin mukaan. Kylmää kyytiä voi olla luvassa, Ruotsalaisen kenttä ja Dostal vastaan rasittavan hyvä Kärppä-lauma kuulostaa aika pahalta. Jospa Vainionpää vai mikä sen kyynärpääveijon nimi olikaan sais ees jotain kiusaa tehtyä, mutta pelkään että 4-0 voitoilla sieltä Ilveskin lomille lompsahtaa.
   
  Surmanajaja ja jalperi tykkäävät tästä.
 22. Heretic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sputnikit
  Lainaus:
  Mitä sie FASlaps parka mokomaa pelkäämää? Iha syyttä suotta, tuommosia. Ota vaa rennosti ja naati. Sil viisii ainakii mie meinaan.
   
 23. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Olikohan se keväällä 2017. Meni silloin seitsemänteen peliin asti Tapparaa vastaan. Rupesin tässä itsekin muistelemaan. Kivi oli silloin jo valmentajana...