Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Su 17.3.2019 JYP - Lukko

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana eriatarka, 17.03.2019 klo 13.33.

 1. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Säälipleijarit, toinen peli ja Lukolla mahdollisuus katkaista sarja. Manuel Ganahl sai jalkapyyhkäisystä pelikiellon ja hänen tilalleen on nostettu Antti Saarela. Eilen komean yv-maalin tykittänyt Tarmo Reunanen jostain syystä poissa kokoonpanosta. DeFazio ja Nyman vaihtaneet paikkoja kakkos- ja kolmosketjuissa ja pakkiparit menneet uusiksi. JYP:in kokoonpano näyttäisi menneen ykkösketjua lukuunottamatta uusiksi.

  Koska mahtanut viimeksi Jyväskylässä Lukon voittokerroin olla pienempi...?
   
 2. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Tuomareina ovat nyt Antti Boman ja Joonas Kova. Liekö sitten linjakkaammat eilisiin verrattuina..
   
 3. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Voi paska :/ Levosen koulukunnan kasvatti Boman on yksi huonoimmista vaihtoehdoista JYPin kannalta.

  No, tänään jos selviydytään taianomaisesti jatkoajalle niin Louhivaara tai Kuukka iskee voittomaalin. Jatkoaika tosin vaatii JYPille vähintään kahden maalin kaulaa ennen kolmatta erää.

  RD sentään nostanut Tomasekin ja Nättisen kokoonpanoon, mutta samalla vesittänyt potentiaalisen hyödyn sijoittamalla neloskentän laiturin eli Kolehmaisen keskelle.

  Avausmaalin merkitys todella suuri. Se joka tekee ensin 2. maalia, voittaa.
   
 4. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Äkkiseltään kyllä Levosen koulukunnan tuomarilinjan kuvittelisi suosivan tänään nimenomaan kotijoukkuetta, mutta aikahan tuon näyttää.

  Lukolla on nyt hyvä sauma paketoida sarja, mutta onnistumista tuo tänäänkin vaatii. Reunasen poissaolo tullee näkymään hyökkäyspäässä viivalaukausten puutteessa.
   
 5. Valajas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Bolts
  Mitäpä tässä nyt sanoisi. Jos ei edes KooKoon tasoista jengiä vastaan pystytä pelaamaan ehjää peliä niin aikamoiset keinot saa olla käytössä valmennusjohdolla että joukkue saadaan uskomaan itseensä selkä seinää vasten tilanteessa todella kovaa jengiä vastaan. Ketään ei kiinnosta, kukaan ei johda esimerkillä, kaikki pelkää Ristoa ja kaikilla on paha olla. En usko että JYP voittaa vaikka johdettaisiin 5-0 ensimmäisen erän jälkeen. Aikamoista masokismia.
   
 6. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Osaisiko joku tilastonikkari kertoa, onko JYP voittanut yhtään ottelua Kolehmaisen pelatessa sentterinä? Ei sikäli että muukaan joukkue pelasi hyvin, mutta ei tuokaan veto ole koskaan tuntunut olevan millään tasolla järkevä.

  Eiköhän Lukko tän vie. Voipahan ainakin katkaista Telian sopparin.
   
 7. AC/DC MAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  Tänään on Jypillä kohtalon peli. Eilen Lukko vei Jypiä aikalailla kolmannessa erässä..
  Jypillä oli eilen kuitenkin 36 laukausta, mutta viimeistely ontui. Tänään pitää Keski- Suomalaisilla näkyä epätoivo alussa. Joka paikast pitpö laukoa ja ajaa maalille. Jos Lukko menee johtoon, niin varmaan Hurrikaaneilla alkaa mailan puristus.
  Veikkaan, erte JYP tulee tasoittamaan ja ratkaiau siirtyy tiistaille.
  Jypin kokeneet pelaajat täytyy nostaa tasoa
  Muuten on kesäloma tosi lähellä
   
 8. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Toinen erä on ratkaisevassa roolissa, jos Lukko pystyy samanlaiseen kiekonhallintaan kun eilen ja viimeksi Hippoksella, näin väsyttää pitkillä hyökkäyksillä Jypin raskasjalkaiset pakit hapolle tuollaisilla 2-3 min vaihdoilla kun eivät pääse vaihtoon, on 3 erä helppo.

  Pelien alut on olleet Lukolle vaikeita eikä tänään ole varaa antaa 2 maalia eteen vaikka kuinka kiekkoa hallittaisi.
   
 9. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP valitettavasti
  Eiköhän tänäänkin jakseta just se 20min. Joku 3-0 johto ekan erän jälkeen niin voidaan yltää jatkoille

  Kolehmainen kakkosen sentterinä on kyllä huono vitsi. Risto vois hieman aukaista, että mitä tällä haetaan?

  Perrin voisi näyttää sitä johtajuutta ja kerata paremmat statsit kuin eilisen -3.
   
 10. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Minulle on jäänyt täydeksi mysteeriksi Tomasekin väkisin pitäminen laidalla. Ja muutenkin senttereiden peluutus.

  Vaikuttaa oikeasti siltä, että JYPissä tällä kaudella on jollain sopparilla sementoitu Immosen ja Hytösen sentteripaikan osalta ja sitten kaikki muut ovat saaneet pyöriä ympärillä koko kauden ajan. Esimerkiksi minun omassa kokoonpanossani ei ikävä kyllä olisi Hytönen montaa peliä olisi tässä keväällä vedellyt.

  Jännä nyt sitten katsoa löytyykö vielä jotain taikajuomaa RD:n valikoimista, muuten kausi jää kyllä muistini mukaan murheellisimmaksi koko JYPin historiassa. Hallilla olen pyörinyt 80-luvun alusta.

  Jupa
   
 11. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Veikkaan että jotain samanlaista yllätysmomenttia kuin aikoinaan Lukossa välierissä siirtämällä Juhani Jasu laitahyökkääjäksi.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mitäs Newtonin Jake on RD:lle tehnyt kun viltissä. Luulisi että Jaken lämmille ois käyttöä.
   
 13. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Yhden virheen.
   
  HOOLIGAN_ ja mustaoranssi tykkäävät tästä.
 14. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt voi sanoo että JYPistä kokeneet pelaajat ratkoi pelin, JYPin maalintekijöiden keski-ikä tänään oli 36,5v.

  Ei auta kuin toivoa että kokemus kääntyy tiistaina JYPin eduksi, että Lukon nuorella joukkueella vähän maila tärisee ja JYPin papat ei turhia jännitä vaan pelaa vakuuttavan pelin. Lukolle tulee 4 peli 6 päivään, eli välttämättä sielläkään ei enää luistin ihan parhaalla tavalla liiku.
   
 15. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  Aika näytti ja surkeaahan se tuomarointi oli kotijoukkueen kannalta.

  Onneksi JYP ja Laurikainen etunenässä pelasi hyvin.

  Harmillista tuo nollan rikkoutuminen lopussa.

  Aloitusprosentit JYPin senttereillä 75% luokkaa, ihan jees.
   
 16. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  @spaceman

  Surkeaa oli tänään Lukon esityksen lisäksi jyväskyläläinen itkukuoro tuomaritoiminnasta. Liekö koko porukka vieläkään tajunnut, että JYP voitti tänään.
   
 17. sampson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Leijonat
  Hyvää peliä jypiltä.
  Tuntuu, että näillä tuomareilla on joku piiloagenda tässä sarjassa, kun Lukko ei saa jäähyn jäähyä, vaikka tarjoaa tuomareille viheltämiseen lukuisia tilaisuuksia, tänään etenkin kolmannessa erässä, jossa saatiin kuitenkin vielä 6-3 ylivoima Lukolle.
  Onneksi tänään tuo ei ratkaissut kuitenkaan peliä Lukolle. Tuomarivirheethän tunnetusti menevät tasan pidemmissä sarjoissa. Ainakin niiden pitäisi mennä. Maksavana asiakkaana toivoisi, että liigan tuomarit pystyisivät parempaan kuin on tässä sarjassa tähän asti nähty.
   
 18. Möksy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punainen. Musta. Valkoinen.
  Lainaus:
  Olet ihan oikeassa. Tuomaritoiminta on ollut näissä molemmissa käydyissä otteluissa luokatonta, josta Hurrikaani on kärsinyt suunnattomasti ja vastaavasti Lukko on nauttinut sen tuomista eduista suunnattomasti. On varsin ihmeellistä kuinka pilli soi toiseen suuntaan varsin herkästi, vastaavasti toiseen suuntaan pilli tuntuu olevan umpijäässä.

  Tänään Hurrikaani pyyhkäisi Lukon nurin vakuuttavalla tavalla. Ei auttanut, vaikka tuomarit sallivat Lukon jatkuvan roikkumisen ja loppua kohden lisääntyneet likaiset otteet.
   
 19. Jarzki Jäsen

  Lainaus:
  Ottelun aikana sitä aina läikkyy, kun pelataan tärkeitä pelejä. Mutta kuten myös RD sanoi, onhan se erikoista, että ison osan pelistä pelin päällä ollut joukkue ei saa kuin yhden ylivoiman pelissä ja vastustajakin saa enemmän. Varsinkin ensimmäisessä erässä siellä JYPin fanipäädyn edessä Lukko roikkui usein kaksin käsin JYPin miehissä eikä mistään tullut boksia. Se tässä vähän ihmetytti. Ainakin pelasivat todella sääntöjen rajamailla, yleensä niistä vaan tulee boksejakin. Ja sitten Lahti saa samanlaisesta tai kevyemmästä heti toisen erän alkuun 2 minuuttisen. Eri asia olisi, jos ei oikeasti olisi edes ollut mitään roikkumista tms., mutta nyt ei ihan näinkään ollut.

  Jo se oli erikoista, että JYP tällä kaudella oli ihan oikeasti vastustajaa parempi, siihenkään ei ole totuttu. Mutta kyllä tuollaisesta pelistä yleensä rangaistaan myös vastustajaa, kun pelataan todella paljon sääntöjen rajamailla.

  Jos linja pysyy koko ajan samana niin sekin on täysin ok. Ainahan playoffeissa pistetään pillit taskuun ja jompikumpi siitä yleensä enemmän hyötyy. Eilen se saattoi olla JYP(ainakin roikkumisen yms. osalta, muutenhan siellä oli myös paljon kyseenalaisia tilanteita, joista JYP kärsi), tänään selvästi Lukko.

  Noin muuten oli todella positiivinen esitys JYPiltä pitkän synkkyyden keskelle. Siltikään ei voi yhtään tietää minkälainen porukka on taas seuraavassa ottelussa kehissä. Toivottavasti tänään ei kuitenkaan vielä ollut kauden viimeinen voitto.

  Ei se Lukon luistelukaan muuten enää tänään niin lennokkaalta näyttänyt. 3 peliä 4 päivässä ja tiistaina 4:s peli kuuteen päivään, toivottavasti painaa jaloissa vielä lisää. Jos vähänkin jalkanopeus Lukolla hyytyy, on JYP pirun vahvoilla.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2019 klo 23.01
 20. AC/DC MAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  JYP pelas tänää tosi hyvän pelin.. Siellä näkyi se raivo siinä pelaamisessa. Ja kokeneet pelaajat nousi esiin ja ratkoi tän pelin..
  Keski- Suomalaiset halusi tänää voittoa enemmän.
  Jyp otti hyvin aloitusvoittoja paremmin.
  37 aloitusvoittoa Lukon 15 vastaan.
  Sarja alkaa tiistaina ihan alusta. Nyt pelataan paras yhdestä, joten varmasti tiukka peli tulee. Lukolla on ylihuomenna kotietu. Se on tässä sarjassa ollut avain asemassa. Katotaan miten tiistaina käy.
   
 21. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lainaus:
  Ihan oikeesti oot tuota mieltä?
   
 22. Valou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jäihän sieltä aika paljon viheltämättä. Yksi mikä eniten ärsyttää niin on tuo kärkikarvaajan systemaattinen estäminen. Heitetään kiekko pakin toiselta puolelta päätyyn, vaihdetaan luistelulinjaa, puolustaja vaihtaa samalla estääkseen hyökkääjää ehtimästä ensimmäisenä kiekkoon ja toinen puolustaja käy hakemasss kiekon. Tästä nyt kumpaakaan joukkuetta syyllistämättä vaan näin yleisesti. Kyllä tuo tappaa aika tehokkaalla tavalla pelin viihdyttävyyttä. Playoffeissa linja muuttuu aina sallivampaan suuntaan runkosarjasta, joka on kohtuullisen perseestä. Tuomarilinjan tulisi koko kauden ajan pysyä samana, mutta aika usein playoffien alkaessa pilli pistetään taskuun ja "annetaan poikien pelata".
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 23. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Kyllä. Alta voi lukea perustelut. En nyt viitsinyt lähteä noita neljää muuta ketjua edes kaivelemaan, mutta suunta on niissä ihan sama.

  Mainittakoot nyt kuitenkin vielä, että onhan täällä sentään muutama kirjoittaja keskittynyt peliin ja jättänyt tuomareista valittamisen sillä äänekkäämmälle enemmistölle.

  Huomenna taas mennään. Toivon mukaan nähdään hyvää vääntöä kaikilla rintamilla. Peace.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 24. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Väittäisin, että omaa kommenttiani lukuunottamatta täällä on aika laadukasta ja pohdiskelevaa kommentointia kahden pelin tuomaritoiminnasta? Ei siis pelkkiä provosoivia one-linereita.

  Tällä kaudella JYP-fanina harvemmin on tarvinnut tuomareista valittaa (koska oma joukkue on tehnyt sen valituksen aiheen itse), joten näiden kahden pelin räikeähköt epäkohdat korostuvat.

  Mutta tämä on vielä pientä; jos kolmaskin peli menee lukkotuomareiden pillin mukaan niin jatkiksen serverit menee tukkoon ulinasta :D
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2019 klo 10.25
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos joskus tuomareista valittaminen on helpommin ymmärrettävää, niin silloin kun valittamassa ovat voittaneen joukkueen kannattajat. Ei minullekaan kovin herkästi voitetun ottelun jälkeen tule mieleen tuomareista valittaa, mutta eilisen matsin jälkeen kyllä valittamisen aihetta riittää.