Star Trek

  • 62 985
  • 412
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Loistava listaus TOS parhaista... The City on the Edge of Forever on iso klassikko, sillä tota ideaa on kopioitu scifin puolella kyllä ahkeraan...

Ihmetyttää kauhea itku Picardin suhteen. Mainio sarja erinomaisella fanservicellä. Toooki päähenkilön kohtalo oli selviö. Tässähän käsiteltiin tuota maailmankaikkeuden "ollakko hiljaa vai huudellaanko että täällä ollaan" dillemaa vähän Cixin Liu "Muistoja planeetta Maasta" trilogian idealla... että hys hys

Tarkoitaa, että toinen kausi on ilmeisesti uusi tarina kokonaan.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Enemmänkin shit serviceä. Itseäni taas ihmetyttää miten joku Trek fani voi pitää tästä. Ei kaikesta mihin lätkäistään nimi Star Trek / Wars tarvitse pakolla tykätä vaikka tuttuja viittauksia näkyykin. Varmaan jos itsekin saisi oikeudet noihin ja kirjottaisi ihan täyttä tuubaa kuten nämä Picardin pöllimät Mass Effect 3 juonet niin joku ylistäisi.

Tyyliin :
Gorn on kidnapannut Vulcanin prinsessan, Spockin lapsenlapsen linnaansa. Fucking asshole. Apuun lähetään Kirk ja Spock, jotka ovat paistamassa vaahtokarkkeja kuten Star Trek 5ssa. Mukaan tulee myös random naishahmo joka vilahti Spocks Brain jaksossa. Hän sanoo Kirkiä JTKsi ja tylyttää tätä minkä ehtii. Kirk ei juuri itse tee mitään koko sarjan aikana ja on pihalla kuin lumiukko. Bones on jostain syystä sekaisin niin kuin oli hetken TCOTEOF- jaksossa koska syyt. Bonesilta porataan toisessa jaksossa silmät päästä. Fucking shit. Scotty on alkoholisoitunut ja eronnut Uhurasta. Sulu ja Chekov ovat tulleet kaapista ja metsästävät Tähtiliitosta potkut saatuaan avaruusliskoja keskellä Ceti Alpha V:ta. O'Reilly joka oli muutamassa jaksossa ensimmäisellä kaudella tapetaan ja syötetään klingonkoirille kuten ST 3sta. Jossain vaiheessa ulottuvuuksien välinen portti avautuu ja on maailman lopun meininkiä. Lopulta paljastuu, että kaiken takana on Khaaaannn, josta on tullut kuolemansa jälkeen Metal Gear Khan.

Olisi viittauksia vanhaan ja fan serviceä roppakaupalla. Eli Classic Trek.
 
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Täytyykin jollain konstilla laittaa tuo ääniklippi puhelimeen viestin saapumisen merkiksi.
Ollos hyvä (.aac-tiedosto em. tuubivideosta, zipissä kerta foorumisofta ei muuten salli), osannet klipata sopivasti ja siirtää luuriin.
 

Liitteet

  • khan.zip
    49,4 KB · kertaa luettu: 67

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Seuraava Star Trek teemainen asia jota odotan on Plinkettin arvio Picard sarjasta. Ilmeisesti jo kuvattu koko video, mutta editointi kesken.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
"Classic Star Trek show" <- syökö ne siinä Classic-jäätelöä vai mihin tuo viittaa? Klassisuus oli aika saatanan kaukana Discoverystä ja Picardista. Voisinpa olla enemmän innoissani, mutta en vaan ole. Se mistä olen oikeasti innoissani, on The Orvillen kolmoskausi.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
"Classic Star Trek show" <- syökö ne siinä Classic-jäätelöä vai mihin tuo viittaa? Klassisuus oli aika saatanan kaukana Discoverystä ja Picardista. Voisinpa olla enemmän innoissani, mutta en vaan ole. Se mistä olen oikeasti innoissani, on The Orvillen kolmoskausi.

Joka tulee varmaan joskus ensi vuonna kiitos tämän ruton. :/
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Kelle lie tämäkin on?

Ei varmaan kellekään, kun trailerista on poistettu käytöstä kommentit JA tykkäykset; ei vaikuta CBS:lläkään olevan luotto korkealla. Eipä sillä, täydeltä ripulilta tuo kyllä vaikuttaakin, miten lie saanut vihreää valoa. Saadakseen Discoveryn Ja Picardin näyttämään hyvältä 'by comparison'?
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Meni iteltä ohi toissapäivänä, mutta discovery season 3 traileri on tullu ulos (+ muuta ST uutista)

Nyt ilmeisesti sentään ollaan "kaukana tulevaisuudessa" kuten alunperin olisi pitänyt ollakin, ilman Karate Spockin partoja ja muita cannon juoniaukkoja. Eipä tuo draama-Trekin masentava tyyli siltikään iske meikäläiseen. En erottaisi tuota Trekiksi tuhannesta muusta tämän päivän dystopia-scifistä jos en tietäisi sarjan nimeä. Samaa epätoivoa, kiroilua ja silmien repimistä edessä varmaan tämä kolmas kausikin. Taattua Kurtzman laatua.

Ja laittaisivat valot päälle aluksella ensinnäkin.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
tuo muutama päivä sitten ollut Star Trek celebrationday oli floppi, kun YouTube vidoilla ei ole kuin muutamia tuhansia katsojia.. ei edes Patric Stewart vetäny katsojia tai Next Generation casti.. tota pilkkaavat ja parodioivat youtubevideot saa kymmenkertaisia katsojamääriä enemmän kun varsinaiset yleisömagneetiksi tarkoitetut StarTrek videot. Jopa nää Short storyt laitetiin ilmaiseen jakoon, ja ne sai vaan muutamatuhat katsojaa.


Surkeassa tilassa on ST, kun vanhat fanit kaikkoaa, eikä uusia tunnu syntyvän…

Itse toki pidin Picardista.. toki lähinnä fanservicen takia. Discovery paransi toiselle kaudelleen, mutta edelleen se ei kuulunut mitenkään kaanonin henkeen lainkaan.. Spockin sisko my ass… ja ei tuo 3. nyt kauheasti lupaile, kun ollaan tosiaan dystopia maailmana menossa. Joo, 3188 vuonna, mutta StarTrek ei pitäs olla dystooppinen, vaan utooppinen.


Parempia scifi dystopioita kun on täysin riittävästi


paljon on Strange New Worlds sarjan harteilla nyt...
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Discoveryn 3. kauden ensimmäinen jakso ilmestyi tänään Netflixiin. Burnhamin itkuskelu hieman häiritsee, mutta noin muuten paremman oloista menoa kuin mitä aiemmista muistan.
 
Suosikkijoukkue
KK
Tullut nyt katsottua DSC:n uusinta kautta nuo neljä jaksoa ja mielestäni sarja taitaa vasta alkaa. Ensimmäiset kaudet oli vain ns esiosia nykyiseen kauteen. Ihan mielenkiintoinen juonihan tässä on nyt mitä aluksi tuntui.

Odotan kovasti myös uutta sarjaa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ollaan palattu juurille sekä opittu jotain SWn puolelta. Tehdään yksittäisiä scifi jaksoja joissa nykyvaatimusten mukasesti on kuitenkin isoa tarinankaarra eteenpäin vieviä osia. Tehdään fanserviceä oijealla tavalla tuomalla Trillit mukaan mutta uutena jaksoelementtinä. Eli ei mitään spckeja tai tuttuja hahmoja (ei onneksi pystykkään sen verran tultiin tulevaisuuteen), vaan planeetta/rotu jonka historia tunnetaan aikasemmista DS9:tä (tai olihan viittaus jo TNGssä).

Näin homma pysyy kasassa paemmin. Sarjat on pääsemässä pikkuhiljaa eroon GoT aiheuttamasta eeppisyysvaateesta, jolloin Trek toimii huomattavasti paremmin. Toivotaan, että SNW on samalla, voisko sanoa orginaalilla, formaatilla tehty.

Koko feanchisehän on tässä vaakalaudalla jos nää ei onnistu...
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En oikein ymmärrä miksi nämä uudet sarjat suurimmalta osalta pitää tapahtua menneisyydessä? Star Trek Enterprise toimi mielestäni suht hyvin kun ei tarvinnut kaiken olla niin tiukasti kaanoniin sidottua. Discoveryn kaksi kautta kirjoitettiin kaanoniin, mutta sitten ne ei ollutkaan historiallisia kun juonen käänteet ns. nollasivat tilanteen. Sitten oli näitä karseuksia kirjoitettu juoneen kuten itiöajo jms. Tapahtumat saavat juonellisesti kökköjä käänteitä kun ne pitää kirjoittaa kaanoniin sopiviksi. Jos olisin tuottaja sarjalle, niin itse lähtisin tulevaisuudesta uudella aluksella matkaan. Siihen saa kirjoitettua sopivaa tarinaa, eikä juoni olisi sidottu niin tarkasti kaanoniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös