St. Louis Blues (3.) – Dallas Stars (WC1), Central 2. kierros

M10

Jäsen
Torstain ja perjantain välisenä yönä alkaa läntisen konferenssin toisen kierroksen ottelusarja Bluesin ja Starsin välillä. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat 3 vuotta sitten, kun Blues pudotti Starsin game seiskassa Kari Lehtosen totaalisen sulamisen myötä.

Blues on ollut varmaan koko liigan paras joukkue vuoden vaihteesta lähtien. Sitä ennen oli liigan huonoin. Jatkuuko Bluesin vire vielä toisella kierroksellakin, vai alkaako hyytyminen? Bluesilla on todella tasainen hyökkäyskalusto, rutinoituneet pakit sekä ilmiömäinen maalivahti Binnington. Nämä tekijät ymmärtääkseni on olleet menestyksen takuuna. Blues-fanit kertokoot tarkemmin, mitkä on joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia. Ja miltä esimerkiksi jengin erikoistilannepelaaminen näyttää. Hyökkääjä Schwartz oli liekeissä Jets-sarjassa. Ketä muita kuumia pelaajia Bluesilta löytyy?

Stars on ollut myös viime aikoina liekeissä. Runkosarjan loppu oli yhtä lentoa ja Nashville kaatui melko helposti. Joukkueeseen tulleet Andrew Cogliano, Mats Zuccarello ja Ben Lovejoy on kaikki olleet erinomaisia vahvistuksia. Coglianon myötä Stars on saanut kasattua erinomaisen jarruketjun hänen, Radek Faksan ja Blake Comeaun ympärille. Tämä kolmikko hiljensi Ryan Johansenin ja Filip Forsbergin pleijareiden ekalla kierroksella. Ben Lovejoy on ollut kolmosparissa ja erityisesti alivoimalla loistava. Peruspakkien peruspakki, mutta suorittaa hyvällä tasolla illasta toiseen parinaan Jamie Oleksiak (tai Taylor Fedun).

Mats Zuccarello on tuonut juuri sen toisen ulottuvuuden Dallasin hyökkäykseen, mitä odotettiin ja on kaivattu viimeisen pari vuotta. Norski hyökkää Roope Hintzin ja Jason Dickinsonin kanssa. Dallasin päävalmentaja Jim Montgomery (ex-Stars, ex-Blues) tykkää tosin sekoittaa hyökkäysketjuja kesken pelin, joten ei pidä yllättyä jos Zuccarello hyökkää välillä vaikka Radulovin ja Seguinin kanssa.

Dallasin pakisto ei nimien puolesta pärjää Bluesin vastaavalle, mutta ei näitä pelejä nimillä voiteta. Se nähtiin ottelusarjassa Nashvillea vastaan, jolla on kuulemma "liigan paras puolustus". No ei pärjännyt Predsin pakisto lainkaan Starsin vastaavalle. Starsin pakistossa isoimmat minuutit kerää kolmikko Klingberg, Heiskanen, Lindell. He olivat rautaa Nashvillea vastaan, Etenkin Lindell oli täyttä rautaa läpi koko sarjan.

Maalivahtipeli Starsilla on ehdoton valttikortti, koska tolppien välissä huikeassa vireessä oleva Ben Bishop, joka on muuten St. Louisista kotoisin.

Tulee mielenkiintoinen ja todella tasainen sarja. Varmasti mennään kuuteen, jopa seitsemään otteluun.
 
Viimeksi muokattu:

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
Todella tiukka sarja tulossa. Stars ollut Bluesilla tällä kaudella myrkkyä ja mieluummin olisinkin kohdannut Predatorsin. Dallasilla on hyvin liikkuva joukkue ja uudelleen tasonsa löytänyt Bishop maalissa. Mielenkiintoista nähdä kumpi maalivahdeista vetää taistossa pidemmän korren.

Bluesin ase on kurinalainen puolustus ja Dallasin hyökkäyksen syvyyden puute. Jos Blues pystyy pysäyttämään Seguinin, Bennin ja Radulovin, niin se todennäköisesti voittaa sarjan. Stars puolestaan on vahvoilla, jos sen pakit pystyvät avaamaan peliä nopeasti ja laittamaan keskivertoa hieman hitaammaan Bluesin juoksemaan.
 

M10

Jäsen
Mattias Janmark palaa kokoonpanoon Blues-sarjan avausotteluun. Janmark loukkaantui Nashville-sarjan ekassa ottelussa. Mielenkiinoinen lisä Starsin miehistöön. Todennäköisesti hyvin pelannut Justin Dowling tai Tyler Pitlick jää healthy scratchiksi. Janmark on yksi niistä muutamista Dallasin pelaajista (Benn, Seguin, Klingberg, Spezza, Faksa), jotka oli mukana kolme vuotta sitten Blues-sarjassa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Itse eniten haluan nähdä miten paljon NBC lietsoo the new legion of doomia. Vähäsen alkoi hymyilyttämään Nashville sarjan aikana Benn-Seguin-Radulovin vertaileminen Leclair-Lindros-Renberg ketjuun. Toivottovasti sama hyvä peli-ilme näkyy Dallasin isoilta pojilta jatkossakin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
Kuten toisaalle kirjoitin, mielestäni tässä on lännen moraalinen finaali. Sääli, että ovat vastatusten jo nyt. Molemmat kovassa nousukiidossa jo hyvän aikaa (kuten toki Coloradokin, vaikka ounastelen että siellä materiaalin kapeus näkyy kohdakkoin).

Blues tosiaan puolustaa tiiviisti ja uhrautuvasti. Binnington on esittänyt loistavia otteita pitkin kevättä, ja viisikot on saatu toimiviksi. Ketjuralli on pidetty minimissä. Puolustuksen avainhahmo on luonnollisesti kapteeni Pietrangelo, joka johtaa esimerkillään ja pelaa kovia minuutteja ollen vieläpä tehokas hyökkäyssuuntaan. Nuori Dunn, kokenut Bouwmeester, jykevä Parayko... Takalinjat kunnossa.

Hyökkäysosastolla Sinisillä on leveyttä. Ryan O'Reilly on viimein se uskottava ykkössentteri jonka ympärille on helppo rakentaa. Ei syyttä Selkeen ehdolla. Tarasenko paukutti Jetsin rysään vain kaksi maalia, odotan parempaa tällä kierroksella. Schwartz on juuri nyt tulikuuma. Alemmista ketjuista löytyy rouhijoita jotka kykenevät ratkaisuihin. Maroon, Steen, Bozak ja kaverit takaavat että tapahtumia riittää.

Stars vaikuttaa juuri nyt perin keljulta vastustajalta. En yhtään ihmettelisi jos seiskapeli tarvittaisiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Todennäköisesti hyvin pelannut Justin Dowling tai Tyler Pitlick jää healthy scratchiksi.
Luultavasti Pitlick jää sivuun, kun ei pelaa yli- eikä alivoimaa. Dowling on ollut positiivinen yllätys ja pelannut hyvin niin ylivoimassa kuin tasaviisikoinkin. Mieluummin raaputtaisin Spezzankin kuin Dowlingin.
 

Tornados

Jäsen
Mielenkiintoinen ja melko tasainen ottelupari. Uskon kuitenkin, että mitä pidemmälle mennään niin sitä varmemmin tämä kääntyy St.Louisille.

Maalivahdit: Kaksi ehdotonta huippuveskaa vastakkain. Tilastollisesti Bishop oli ensimmäisellä kierroksella parempi, mutta oma luotto on kovempi Binningtonille. Binnington on vielä vähän arvaamaton jokerikortti, jonka romahdusta monet ovat odottaneet jo pitkään. Ei päästänyt juurikaan helppoja maaleja Winnipegiä vastaan, mutta Winnipegin pelaajat loivat taidolla melko vastustamattomia kuteja. Tilastojen mukaan Nashville taisi olla jopa painostava osapuoli Dallasia vastaan, mutta omat katselut eivät tue tuota näkökulmaa. Bishop pääsi puolustuksen tukemana helpommalla kuin Rinne toisessa päässä. Maalinedustapeli kuuluu erityisesti Dallasin ykkösjoukkueen vahvuuksiin ja nyt pudotuspeleissä ketju tehnee jatkossakin enemmän maaleja kuin statistiikat voisivat antaa aihetta odottaa.

Itse olen vakuuttunut Binningtonin varmuudesta ja voitontahdosta ja annan tämän johdosta pienen edun St. Louisille.

Kenttäpelaajat: Tilanne on sekä puolustajien että hyökkääjien osalta tasainen. Dallasilla on paremmat kärkihyökkääjät. Itse asiassa tämän hetken tehokkaimmat St.Louisin hyökkääjät löytyvät kakkosketjusta, sillä parivaljakko Schwartz ja Schenn on erityisen vaarallinen. Dallasilla on hyökkäyksessä hurja ykkösketju kun Seguin ja Benn ovat palanneet omalle huipputasolleen ja Radulov on myös todella kova. Zuccarello on lisäksi oiva lisä hyökkäyksen jokerikortiksi. Benn on osoittanut olevansa hyvä pudotuspelipelaaja, mutta vähän jopa paheksun heikkoa runkosarjaa, jossa luistin liikkui usein laiskanoloisesti.

St. Louis pystyy pyörittämään neljän ketjun peliä ongelmitta ja tässä voi olla ottelusarjan ratkaisu. Dallasin jarruketju onnistui Nashvillea vastaan, mutta tähän minulla ei ole vahvaa luottoa jatkossa. Ketju ei pystynyt luomaan riittävästi painetta hyökkäyspäähän ja pitkässä juoksussa tämä on ongelmallista. Lisäksi Nashville oli hyökkäyksissä vaisu ja tämä oli mielestäni osittain myös Nashvillen omaa syytä eikä perustunut pelkästään hyvään vastustajan puolustukseen. Mattias Janmark on hyvä vahvistus Dallasille ja itse kyllä pudottaisin mieluiten Justin Dowlingin, joka ei mielestäni riitä näissä otteluissa.

Puolustuksessa molemmilla on muutama todella kovan luokan puolustaja ja tilanne on tältä osin tasainen. St. Louisilla on kuitenkin puolustajien osaltakin laajempi taso. Vince Dunn oli ekassa ottelusarjassa pieni pettymys, mutta häneltä voitaisiin erityisesti odottaa tason korotusta näihin peleihin. Puolustajista eniten fanitan Lindelliä, joka ei kerää suuria otsikoita, mutta peli puolustussuuntaan on aivan huippuluokkaa. Otsikot kerännee kuitenkin mieluummin Klingberg tai Heiskanen. St.Louisin Pietrangelo ja Parayko ovat kuitenkin saman luokan puolustajia St. Louisille.

St. Louisille plussaa on, että joukkue on tällä hetkellä loukkaantumisten suhteen paremmassa tilanteessa kuin aiempina vuosina, St.Louisin kenttäpelaajien kokemus voi antaa pienen plussan, mutta toisaalta maalivahdeissa kokemusetu on Dallasilla.

Kokonaisuus: Pelit alkavat tasaisina tai ehkä jopa Dallasin hallinnassa, mutta St. Louis kääntää tilanteen edukseen kuudessa tai seitsemässä ottelussa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Oleksiak ilmeisestikään ei pelaa alavartalovamman takia. Kehiin palaa siis Fedun, joka ei ole pelannut sitten Nashville-sarjan 2. ottelun.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Hemmetin hyvä sarja tulossa, odotan innolla näitä matseja. Luvassa fyysistä vääntöä ja todennäköisesti kyllä tarkkaakin peliä, toivottavasti vähän ryöpsähtää kuitenkin :)

Parempi voittakoon! Veikkaisin näin ennen sarjaa sen kyllä olevan Blues, mutta totean samaan syssyyn Starsilla olevan ihan kaikki eväät kaataa Blues.
 
Oleksiak ilmeisestikään ei pelaa alavartalovamman takia. Kehiin palaa siis Fedun, joka ei ole pelannut sitten Nashville-sarjan 2. ottelun.
Ei ole ollut helppoa tällä kaudella Dallasilla pakkien kanssa. Ehkä ihan hyvä, että oli niitä ongelmia siellä kauden alussa niin reilusti, niin näihin on totuttu. Methotin ja Johnsin tipahtaminen pois vasta tässä kohdin olisi voinut sattua. Oleksiak ja Lovejoy eivät ehkä olisi edes joukkueessa, ainakaan molemmat. Heiskaselle teki varmasti hyvää silloin hypätä valtaviin minuutteihin, kun Klingberg oli poissa.

Tälle yölle on pakko virittää taas kello herättämään, että peli katsotaan. Blues on varmaan itselle siellä 5 vähimmän seuratun joukkueen joukossa. Mukavaa seurata sitäkin nyt. Tiukkaa ja tarkkaa peliä varmaan luvassa. Mielenkiintoista nähdä, että miten O'Reilly saa kumppaneineen tuota Starsin ykköstä vastaan pidettyä pelin kurissa. Oletan, että se on peluutus. Ja jakaako sitten Stars tuota kahteen kenttään. Mutta kyllähän tässä enite odottaa Heiskasen luistelua ja pelinlukua. Sitä voisi katsella vaikka koko yön.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Bishop on kyllä terveenä semmoinen ihmemies, että ratkoo vielä sarjan Starsille. Toivottavasti pysyy vaan ehjänä.
 

OTT13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Niille, jotka eivät viime syksynä Dallasin pelejä niin katselleet niin kuvailenpa Julius Honkaa parilla sanalla. Honka teki usein pelin aikana pari hyvää nousua, mutta antoi pelissä myös ne muutamat 17 harhasyöttöä, jotka johtivat pelin aikana kolmeen vastustajan läpiajoon. Näin ollen on Dallasin kevään menestyksen kannalta ollut ratkaisevaa, että Dallasissa pelaa nyt kolmosparissa Hongan sijaan kannun voittanut Lovejoy, joka on itse rauhallisuus omassa päädyssä, osaa antaa helpon ensimmäisen syötön ja pystyy syömään jonkin verran Heiskasen, Klingbergin ja Lindellin hirmuminuutteja.

Oleksiakin loukkaantumiseen ei Dallasin peli kaadu, sillä Dallas on peluuttanut pleijareissa kunnolla vain viittä pakkia ja vaihdellut, kumpi pelaa jämäminuutit: Oleksiak vai Fedun. Ei Oleksiak ole mielestäni mikään kovinkaan kummoinen pelaaja. Se hommattiin siksi, että Honkaa ei tarvitse enää laittaa tässä vaiheessa kentälle.

Kaikki WC-sijoille jääneistä jengeistä pääsivät ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Selitykseksi olen kuullut sen, että viimeisistä pleijaripaikoista taistelleet jengit pelasivat viimeiset pelit jo käytännössä playoff-modessa, kun taas Nashvillet ja Tampa Bayt ottivat jalan kaasupolkimilta loppukaudesta ja alkoivat odottamaan oikeita pelejä. Tietysti yksinkertaistus, mutta eiköhän totuuttakin ole väitteessä. Dallas ja St. Louis ovat kuitenkin molemmat joukkueita, joiden kausi on ollut nousujohteinen tarina. Molemmat pelasivat ensin pitkään huonosti, mutta oppivat voittamaan. Huikea sarja tulossa! Lännen moraalinen finaali ehkä vähän liioittelua, kun on sen verran tasainen tämä sarja.

Mielenkiintoista nähdä, onnistuuko Dallas maalinteossa yhtä hyvin nyt kuin Nashvillea vastaan. Luulen, että jossain vaiheessa sarjaa Benn laitetaan taas kakkoseen ja Dickinson tai Hintz nostetaan puolestaan jälleen ykköseen. Uskon ja toivon, että Bish vetää veskoista pidemmän korren. Ainakin ikää ja kokemusta pitäisi olla voittamiseen riittävästi.
 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Niille, jotka eivät viime syksynä Dallasin pelejä niin katselleet niin kuvailenpa Julius Honkaa parilla sanalla. Honka teki usein pelin aikana pari hyvää nousua, mutta antoi pelissä myös ne muutamat 17 harhasyöttöä, jotka johtivat pelin aikana kolmeen vastustajan läpiajoon. Näin ollen on Dallasin kevään menestyksen kannalta ollut ratkaisevaa, että Dallasissa pelaa nyt kolmosparissa Hongan sijaan kannun voittanut Lovejoy, joka on itse rauhallisuus omassa päädyssä, osaa antaa helpon ensimmäisen syötön ja pystyy syömään jonkin verran Heiskasen, Klingbergin ja Lindellin hirmuminuutteja.

Oleksiakin loukkaantumiseen ei Dallasin peli kaadu, sillä Dallas on peluuttanut pleijareissa kunnolla vain viittä pakkia ja vaihdellut, kumpi pelaa jämäminuutit: Oleksiak vai Fedun. Ei Oleksiak ole mielestäni mikään kovinkaan kummoinen pelaaja. Se hommattiin siksi, että Honkaa ei tarvitse enää laittaa tässä vaiheessa kentälle.

Kaikki WC-sijoille jääneistä jengeistä pääsivät ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Selitykseksi olen kuullut sen, että viimeisistä pleijaripaikoista taistelleet jengit pelasivat viimeiset pelit jo käytännössä playoff-modessa, kun taas Nashvillet ja Tampa Bayt ottivat jalan kaasupolkimilta loppukaudesta ja alkoivat odottamaan oikeita pelejä. Tietysti yksinkertaistus, mutta eiköhän totuuttakin ole väitteessä. Dallas ja St. Louis ovat kuitenkin molemmat joukkueita, joiden kausi on ollut nousujohteinen tarina. Molemmat pelasivat ensin pitkään huonosti, mutta oppivat voittamaan. Huikea sarja tulossa! Lännen moraalinen finaali ehkä vähän liioittelua, kun on sen verran tasainen tämä sarja.

Mielenkiintoista nähdä, onnistuuko Dallas maalinteossa yhtä hyvin nyt kuin Nashvillea vastaan. Luulen, että jossain vaiheessa sarjaa Benn laitetaan taas kakkoseen ja Dickinson tai Hintz nostetaan puolestaan jälleen ykköseen. Uskon ja toivon, että Bish vetää veskoista pidemmän korren. Ainakin ikää ja kokemusta pitäisi olla voittamiseen riittävästi.
Hongan otteet jo viime kaudella eivät olleet mitään lupaavia muutamaa pientä valon pilkahdusta lukuunottamatta. Olisi pitänyt kaupata viime kesänä. Tulevana kesänä ei todennäkösesti tee jatkoa, jolloin matka jatkunee Eurooppaan isomman vastuun perässä.
 

M10

Jäsen
Juu ei kyllä todellakaan ole mikään lännen moraalinen finaali. Itse ainakin pidän Sharksia veskahuolista huolimatta kovempana jenginä kun Dal tai Stl.

Kova ja pitkä sarja alkaa viiden tunnin päästä. Jos Stars ottaisi yhden voiton kahdesta ekasta pelistä, olisin tyytyväinen. Kaikkea hyvää kaikille ja paras voittakoon.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42
No niin, eka matsi takana ja tiukaksi ja jännäksi meni. Benn sai onnistumisen ja oli lähellä toista. Kapteeni ollut vaisu mutta jos nyt aukeis hanat.

Maalivahtien taistossa Binnington oli parempi kuin Bishop. Uusi naama Binnington oli hyvä eikä maaleille paljoa mahtanut.
Yks virhe(sairaalakiekko) oli lähteä vastaan pelaamaan kohti tulevaa kiekkoa veke vaikka kummankin joukkueen höyryjyrät puuskutti 100 kohti.
No ei hirveän pahasti tullut iskua, Dallasiin laariin sopivasti napsahti Comeaun osuma.

Bishopille jäätä pitkin pari, toinen olis ollut torjuttavissa mutta toinen niin ja näin.. Kolmas oli Heiskaselle vähän painajainen mutta ei kuitenkaan sen piikkiin täysin mene. Tarasenko saa kiekon, vähän himmailee mutta sitten kunnon spurtti ja Miron ohi aika heittämällä. Yllätti Heiskasen aika täysin ja vain kunnon koukku/kamppi olis estänyt Vladia painaan kiekkoa yläpeltiin. Olis pelannut miestä eikä kiekkoa.

Pakko sanoa suoraan vaikka Starsin miehiä olenkin niin ilman Bluesien maalivahtien kyykkäystä sarja menee niille.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Blues puolustaa ihailtavan hyvin omaa maaliaan. Keskustassa ei ole tilaa nimeksikään ja valtavan työn saa Stars tehdä maaliensa eteen. Sitten kun Bishopille livahti pari helppoa längistä ja Heiskanen pelasi huonosti Tarasenkon toisen osuman, oli tulos tuo mikä se oli. Ei silti aihetta vaipua synkkyyteen, Bishop on yleensä korjannut heikon pelinsä upealla pelillä perään, eikä siis yleisesti ottaen nytkään huonosti pelannut, nuo kaksi ekaa Blues-osumaa olisi vaan olleet torjuttavissa. Myöskään Miron ei tarvitse tuota yhtä tilannetta miettiä tuon pidempää. Ottaa varmasti opikseen, eikä Tarasenko toista kertaa kävele noin helposti ohi.

ilman Bluesien maalivahtien kyykkäystä sarja menee niille.
Tähän täytyy luottaa. St. Louis on Philadelphian ohella yksi pahimpia maalivahtien hautapaikkoja. Jostain vaan Jake Allenin haamu kummittelemaan Binningtonin vintille.

Kapteeni ollut vaisu mutta jos nyt aukeis hanat.
Tästä hieman eri mieltä, ellet nyt tarkoita ihan vaan tehopisteitä. Benn pelasi loppupuolen Nashville-sarjaa todella kovalla tasolla, vaikkei tilastoissa niin isosti näkynytkään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10
Dallasin silmin katsottuna tästä pelistä verrattuna Nashville-sarjaan tuli yksi asia mieleen. Predatorsia vastaan paikkoja tuli, kun käytti vastustajan virheitä hyväksi. Vastustaja yritti olla sen verran aktiivinen, että niitä tuli koko ajan. Bluesia vastaan tämän pelin perusteella ne paikat pitää itse tehdä. Melko tasainen peli omaan silmään. Ei kauheasti paikkoja. Bishop imaisi ekan ja tokakin meni aika helposti. Binnington oli tänään parempi. Vaihtamalla maalivahtien suoritukset päittäin, olisi tulos ollut eri. Heiskaselta kolmanteen maaliin huono pelinluku, kun pelasi siniviivalla ollutta pelaajaa ja sitten Tarasenkon vauhtiin vastaaminen oli mahdotonta. Eiköhän Bishop taas nosta tasoaan huonomman pelin jälkeen, kuten edellisessäkin sarjassa, mutta maaleilla tässä sarjassa ei tulla juhlimaan. Tai edes paikoilla.
 

M10

Jäsen
Blues puolustaa täysin eri tasolla kuin Predators. Toisaalta ei Dallasilla ollut muuten mitään hätää viime yönä. Ykkösketju oli pirteä, mutta maalipaikkojen eteen täytyy tehdä hitokseen töitä.

Ottelu ratkesi maalivahteihin viime yönä. Taistelu jatkuu lauantai-iltana. Jos Blues voittaa senkin ottelun, Dallasille koittaa kyllä hankalat ajat ja matka konferenssin finaaleihin näyttää sen jälkeen todella kivikkoiselta. Niin kova jengi on St. Louis.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Heiskanen maksoi vähän oppirahoja Bluesin 3. maalissa. Luki kai tilanteen väärin, kun jäi täysin kyydistä.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Heiskanen maksoi vähän oppirahoja Bluesin 3. maalissa. Luki kai tilanteen väärin, kun jäi täysin kyydistä.
Katsoin tästä matsista vain ekan erän loppua, toista erää puoliväliin sekä highlightit, mutta kommentaattorin puheiden mukaan se oli kolmas kerta matsin aikana kun Tarasenko teki saman kiihdytyksen maalia kohti. Ainakin yhdessä aikaisemmassa tilanteessa vastassa taisi olla Polak, jos oikein muistan, mutta silloin Bishop sai torjuttua tilanteen tms. No, kuten todettua, niin Heiskanen ottaa tästä varmasti opikseen.
 
Heiskanen maksoi vähän oppirahoja Bluesin 3. maalissa. Luki kai tilanteen väärin, kun jäi täysin kyydistä.
Tuo tilanne on vähän erikoisen näköinen. Ihan kuin Heiskanen puolustaisi aluksi Perronia, joka tekee liikkeen sivuttaissuunnassa siniviivan päällä ja siten ei ole tarpeeksi vauhtia omaa maalia kohti puolustaakseen Tarasenkoa. Huonosti luettu tilanne. Yllätyin uusinnasta, että miten paljon sai vielä häirittyä siihen nähden, miten paikallaan oli siinä sinisen kohdalla, missä virhe oli jo tapahtunut.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
Ystävällinen muistutus kaikille NHL-faneille (toki erityisesti tämän sarjan joukkueiden kannattajille), että huominen Game 2 näkyy studioineen päivineen Jimiltä ilmaiseksi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
Muutama tunti niin taas mennään.

Bluesilla en näe mitään tarvetta muuttaa mitään, enkä usko että muuttuukaan. Uskon, että samoilla mennään ainakin kokoonpanon osalta. Homma toimi ensimmäisessä matsissa hyvin. Etenkin seikka, johon kiinnitin huomiota, oli jälleen kärsivällisyys. Tämä on toistunut pitkin kevättä riippumatta siitä, onko oltu johdossa vai takaa ajamassa. Blues osaa odottaa, jäädyttää, olla valmiina silloin kun tilaisuus tulee.

Mites Stars? Tuleeko muutoksia, mitä luulette?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Sean Shapiron Twitterin mukaan Dallas menee samoilla ketjuilla:

Benn-Seguin-Radulov
Dickinson-Hintz-Zuccarello
Cogliano-Faksa-Comeau
Janmark-Dowling-Spezza

Lindell-Klingberg
Heiskanen-Polak
Fedun-Lovejoy
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös