Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

St. Louis Blues 2019–2020 – gloria

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Deko, 23.06.2019 klo 23.39.

 1. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Kausi päättyi vasta reilu viikko sitten ja Cup-juhlat jatkuvat vielä pitkään, mutta draft on jo takanapäin ja siksi uuden kausiketjun avaaminen lienee paikallaan.

  Nuottien sopimustilanne näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

  Vladimir Tarasenko - $7,500,000 - 2023 (UFA)
  Ryan O'Reilly - $7,500,000 - 2023 (UFA)
  Alexander Steen - $5,750,000 - 2021 (UFA)
  Jaden Schwartz - $5,350,000 - 2021 (UFA)
  Brayden Schenn - $5,125,000 - 2020 (UFA)
  Tyler Bozak - $5,000,000 - 2021 (UFA)
  David Perron - $4,000,000 - 2022 (UFA)
  Robert Thomas - $894,166 - 2021 (RFA)
  Mackenzie MacEachern - $750,000 - 2020 (RFA)

  Alex Pietrangelo - $6,500,000 - 2020 (UFA)
  Colton Parayko - $5,500,000 - 2022 (UFA)
  Jay Bouwmeester - $3,250,000 - 2020 (UFA)
  Robert Bortuzzo - $1,375,000 - 2022 (UFA)
  Vince Dunn - $722,500 - 2020 (RFA)
  Jordan Schmaltz - $700,000 - 2020 (RFA)

  Jake Allen - $4,350,000 - 2021 (UFA)

  UFA

  Maroon
  Thorburn

  Gunnarsson
  Del Zotto

  RFA

  Sundqvist
  Barbashev
  Sanford
  Fabbri
  Blais

  Edmundson

  Binnington
  Husso

  Tunnustan etten vielä runkosarjassa seurannut Bluesin edesottamuksia kovin tarkasti. Loppukaudesta katsoin muutaman iltapäiväottelun, joten nämä arviot pohjautuvat pitkälti playoffeihin, joissa näin Bluesin peleistä puolet. Ranksu tai joku muu runkosarjassa enemmän nuotteja seurannut voi täydentää arvioitani ja kenties myös raapustella pidemmin viime kaudesta, jos siltä tuntuu.

  Kesästä on odotettavissa melko hiljainen, sillä Cupin jälkeen pakkaa ei tietenkään kannata sekoittaa liiemmin. Vaikka palkkakatto asettui lopulta aika paljonkin ennakoitua alemmas, ei capin pitäisi vielä ensi kaudella olla Bluesille iso ongelma.

  Vuoden kuluttua tilanne on jo tukalampi, kun Dunnin, Pietrangelon ja Schennin sopimukset ovat katkolla. Viimeksi mainittujen kanssa yritetään luultavasti saada sopimus aikaiseksi jo tänä kesänä. Pietrangelon en usko olevan lähdössä minnekään. Kapteenista tulisi uuden sopimuksen myötä joka tapauksessa Bluesin kovapalkkaisin pelaaja, mutta toivotaan, että cap hit pysyisi lähempänä Subbania kuin Doughtya. Schennin kanssa en tekisi yli viiden vuoden sopimusta, mutta viimeistään Hayesin sopimuksen myötä tämä saattaa olla turha toive. Jos Schenn haluaa rahastaa seuraavalla sopimuksellaan se hänelle suotakoon, mutta siinä tapauksessa minusta on parempi vaihtoehto päästää hänet vapaaksi agentiksi. Kyse ei kuitenkaan ole missään nimessä Pietrangelon kaltaisesta korvaamattomasta palasesta, varsinkin jos Thomas on valmis sentteriksi. Joku voi huudella, että kaksi ykköskierroksen varausta on kova hinta Lehterän sopimuksen dumppaamisesta ja kolmesta vuodesta Schenniä, mutta minusta Cup tekee tuosta kaupasta helposti sen arvoisen.

  Maalivahdit

  En ole vieläkään aivan täysin vakuuttunut onko Binningtonista pitkäaikaiseksi ykkösmaalivahdiksi, mutta mies on kiistatta ansainnut mahdollisuuteensa todistaa loputkin epäilyt vääriksi. Binnington on vielä ensi kesänä RFA, joten vuoden jatkosopimus lienee todennäköisin vaihtoehto. Armstrong on luultavasti oppinut Allenille aikanaan antamastaan sopimuksesta ja Binningtonin leirissäkin varmaan tiedostetaan, etteivät näytöt vielä ihan riitä mihinkään megadiiliin.

  Allenille maisemanvaihto tekisi taatusti hyvää, mutta nykyisellä sopimuksella ottajan löytäminen voi olla hankalaa. Bluesin näkökulmasta yli neljän miljoonan cap hit ei tulevalla kaudella ole vielä ongelma, mutta viimeisen sopimuskauden osalta kyllä.

  Hussolla lienee edelleen paikkansa Bluesin suunnitelmissa, mutta sanomattakin selvää on, että lähtökohdat tulevaan kauteen ovat huomattavasti haastavammat kuin vuosi sitten.

  Puolustus

  Leftin puolen top-4 -puolustajalle voisi olla tarvetta, kun Bouwmeester alkaa olla jo toinen jalka eläkeellä. Harmillisesti kuitenkin laajennusdraftissa kannattaa suojata vain kolme puolustajaa ja nämä ovat kaiken järjen mukaan Parayko, Pietrangelo ja Dunn, vaikka kahdella viimeksi mainitulla ei ole vielä sopimusta edes kaudeksi 2020-21. Edmontonin liepeillä varttuneen Paraykon kohdalla on huhuttu Oilers-faniudesta, mikä on tietenkin saanut jotkut laskemaan 1+1 ja kotiinpaluun koittavan kesällä 2022 nykyisen sopimuksen umpeutuessa. Joka tapauksessa en näe Bluesin ainakaan vielä tänä kesänä yrittävän hankkia Bouwmeesterin korvaajaa.

  Gunnarsonin ja Del Zotton arvelisin jatkavan uriaan muualla. Gunnarsson voi saada jostain vielä kolmenkin vuoden diilin 2-3 miljoonan cap hitillä, mihin Bluesin ei oikein kannata vastata. Del Zotto vaikutti alusta alkaen pelkältä hätävarahankinnalta ja jotain ehkä kertoo, ettei mies playoffeissa päässyt pelaamaan, vaikka leftin puolen pakeista Dunn oli kuusi peliä sivussa, Gunnarsson pelasi ilmeisesti loukkaantuneena ja Edmundson oli muuten vaan huono.

  Edmundsonista varmasti kuunnellaan tarjouksia, mutta uskoisin hänen silti jatkavan Bluesissa, sillä heikko kausi ja vuoden päässä siintävä UFA-status ei ole järin houkutteleva yhdistelmä.

  Olisi jotenkin kovin armstrongmainen ratkaisu hankkia kokenut veteraani seiskapakiksi, mutta ennemmin toivoisin pakkiprospektien saavan alkukaudesta mahdollisuutensa syrjäyttää Bortuzzo pelaavasta kuusikosta. Reinke iski ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan komeat tehot 12+33 ja valittiin AHL:ssä tulokkaiden tähdistökentälliseen, mutta paha sanoa kuinka NHL-valmiista pelaajasta on kyse. Mikkola esiintyi edukseen MM-kisoissa ja pienen tauon jälkeen Bluesin kokoonpanossa nähtäneen jälleen suomalaisväriä tulevalla kaudella. Schmaltzilla olisi yksisuuntainen sopimus ensi kaudeksi, mutta hänestä ei ikävä kyllä taida NHL-pelaajaa tulla.

  Hyökkäys

  Maroonin mahdollisen sopimuksen pitäisi olla hyvä indikaattori, onko Armstrong oppinut mitään GM:iltä, jotka ovat Cup-voiton jälkeen antaneet avokätisiä palkintosopimuksia rivipelaajille. Mieluiten melkeinpä jättäisin Maroonin kokonaan signaamatta, sillä tykkään enemmän siitä mitä Sanford, Blais ja Fabbri tuovat pöytään ja tuosta kolmikosta jokaisella pitäisi olla vielä potentiaalia nähtyä parempaankin. Lisäksi Kyrou saattaa olla jo syksyllä valmis middle six -rooliin.

  Fabbria on osa nuottifaneista kovasti treidaamassa ja on kieltämättä ihan totta, että jossain toisessa joukkueessa hänelle olisi tarjolla varmempi rosteripaikka. Minusta hänestä luopuminen juuri nyt olisi silti typerää. Puolentoista vuoden poissaolon jälkeen paluusta kaukaloihin oli odotettavissa vaikea, mutta olennaista on, että Fabbrin poikkeuksellinen luistelunopeus näyttäisi olevan tallella kahden vaikean jalkavamman jälkeen. Ehjä treenikesä alle ja uskon, että Fabbri voi palata tulokaskautensa tasolle. Olisi sääli, jos se tapahtuisi jossain muualla kuin Bluesissa.

  Steenistä eroon pääseminen lienee helpompaa ensi kesänä, jolloin miehen sopimus on houkuttelevampi palkkalattian yli tähtäävien joukkueiden näkökulmasta (cap hit 5,75M, palkkaa maksettavana 3,5M) ja NTC:n umpeutuminen häämöttää lähempänä.

  Valmennus


  Berubella on edessään ansaittu palkkapäivä ja mielenkiintoista onkin nähdä mihin tulevan sopimuksen arvo lopulta asettuu. Runkosarjan täyskäännös oli jo huima saavutus, mutta ihan viimeistään Berube vakuutti minut käsisyöttöepisodin jälkihoidossa. Joku toinen valmentaja olisi tyytynyt valittamaan tuomareista, syyttämään Sharksia huijareiksi tai mitä ikinä ja vienyt kenties siinä sivussa samalla joukkueen fokuksen epäolennaisuuksiin. Berube valitsi olla purnaamatta ja lopulta Blues ei sarjan kolmessa viimeisessä pelissä jättänyt ihan hirveästi selittelyille sijaa. Hail to the Chief!

  Tämän lisäksi on pakko myös hehkuttaa Beruben ketjumuutoksia ja kokoonpanovalintoja, jotka olivat koko pudotuspelien ajan harvinaisen onnistuneita. Vuorotellen Fabbri, Blais ja Sanford toivat kaivattua piristystä Bluesin pelaamiseen. Viimeksi mainittu joutui katsomoon kesken Jets-sarjan, palasi kokoonpanoon kuusi viikkoa myöhemmin kolmanteen finaaliin ja iski kauden viidessä viimeisessä pelissä tehot 1+3.

  Parannettavaa jäi kuitenkin vielä etenkin erikoistilanteiden osalta. Ylivoima oli playoffeissa pääosin surkeaa, mikä meinasi maksaa Cupin. Toivottavasti tämän murheenkryynin korjaamiseen panostetaan kesällä palkkaamalla uusi kaveri erikoistilanteista vastaamaan. Penkin takana olisi muutenkin vielä tilaa yhdelle apuvalmentajalle, kun Beruben ylennystä ei missään vaiheessa paikattu.
   
  Ranksu tykkää tästä.
 2. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Berube jatkaa seuraavat kolme vuotta Bluesissa

  Hieno uutinen ja sopivan pituinen diili. Bluesin ikkuna lienee nykyisellä rungolla suunnilleen tuon kolme vuotta auki, minkä jälkeen voi olla retoolingin ja uusien tuulien aika.

  Menestyksen varjopuolia, että kiivain treidikausi koittaa niin pian kauden päättymisen jälkeen. de Haan olisi luultavasti kiinnostanut nuottejakin varsinkin tuohon hintaan, mutta ymmärrettävästi Armstrongilla oli kädet täynnä Beruben kanssa. Millerkin olisi voinut olla mielenkiintoinen vaihtoehto, jos jatkosopimusneuvottelut Schennin kanssa, jotka eivät todellisuudessa ole varmaan kunnolla alkaneetkaan, olisivat tyssänneet.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 3. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  St. Louis Blues on Twitter

  Gunnar on solmiut 2-vuoden sopimuksen 1.75mill.$ AAV. Kaveri joka pystyy pelaamaan 1-pakkiparissa Pietron kanssa kuin 3-pakkiparissa offside. Uskoisin, että Boom Boom Gunnar olisi saanut UFA markkinoilta yli tuplaten paremman diilin, mutta Gunnar selvästi rakastaa St. Louisia.

  Gunnarilta tuli ehkä yksi parhain muisto tältä kaudelta mihin aina haluaa palata. Otteluvoitto maali peli #2 OT:lla, kaveri pistää ylämummoon BetoniRaskin selän taakse pommin joka räjäyttää joukkueen. Frachisen ensimmäinen voitto Stanley Cup finaaleissa ja Gunnarille uran ensimmäinen maali poffeissa. Wow. Vieläkin menee kylmät väreet kun katsoo tätä maalia.
  GOTTA SEE IT: Carl Gunnarsson’s Point Shot Beats Tuukka Rask For OT Winner in Game 2
  St. Louis Blues on Twitter

  Isokiitos @Deko loistavasta ketjun avauksesta.
   
  Deko tykkää tästä.
 4. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Blues piti pressin, jossa virallisesti kerrottiin Beruben päävalmtajaksi siirtymisestä. Muutamia noteja mitä jäi mieleen pressistä oli ajatus, että vaikka voitettiin Stanley Cup niin kun camp alkaa valmennusporukalla on jo mieli asetettu tulevaan kauteen eikä liitelyyn ole varaa. Terveellisiä ajatuksia Berubelta ja täytyy arvostaa kuinka suorasukaisesti Berube puhuu asioista. Ehkä jokseenkin Beruben ulostuonti ja "mahdollisesti" helposti lähestyttävä persoona auttaa valmentajien, pelaajien yhteistyön ja pelin omaksumisen.

  Army antoi ymmärtää, että Berube mahdollisesti tuo yhden apuvalmentajan mukaan joukkoon tänä kesänä. Tai umpisurkean ylivoiman korjaamiseksi on pakko tehtävä ratkaisuja. Mike Van Ryan on tällä hetkellä osallisena ylivoiman vetämiseen.
  Blues oli runkosarjassa #10 sijalla ylivoimalla 21.1% kun taas poffeissa oltiin #12 sijalla 16 joukkueesta 16.3%.

  Tästä en ole 100% varma, mutta jostain luin, että nuottien Stanley Cup finaalien ylivoimalla joka oli 5.5% ei olla voitettu koskaan Cuppia vrt. Bostonilla ylivoima oli 29.4%. Alivoima joka oli nuoteilla finaaleissa 70.8% ja Bostonilla 94.4% kertoo, että erikoisjoukkueet oli nuottien suurin heikkous kun taas 5on5 Blues on NHL:n parhain.


  Alla vielä nuottien pressi

  June 26: Blues Press Conference
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019 klo 23.22
 5. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Beruben ja Gunnarssonin jatkosopimusten lisäksi paljon muutakin on ehtinyt tapahtua Bluesin ympärillä viime viikkoina.

  Draftissa Bluesilla ei tällä kertaa ollut ykköskierroksen varausvuoroa, joka meni O'Reilly-treidin mukana Buffaloon. Armstrong esikuntineen pääsi siis ensimmäistä kertaa lavalle vasta kakkoskierroksen lopussa, johon mennessä varaaminen on jo ehtinyt muuttua enemmän ja vähemmän hakuammunnaksi. Blues on kuitenkin tavannut onnistua ihan hyvin myös vähän korkeammissa varauksissa. Bluesin ensimmäinen varausvuoro oli järjestyksessään 62. ja nykyjoukkueesta tuota korkeammalla vuorolla on nuottien toimesta valittu MacEachern (#67/2012), Parayko (#86/2012), Binnington (#88/2011) ja Blais (#176/2014).

  Kaiken kaikkiaan Blues varasi tänä kesänä yhteensä viisi pelaajaa:

  #62 - Nikita Alexandrov (C) - C - Charlottetown Islanders (QMJHL)
  #93 - Colten Ellis (G) - Rimouski Océanic (QMJHL)
  #155 - Keean Washkurak (C) - Mississauga Steelheads (OHL)
  #208 - Vadim Zherenko (G) - MHK Dynamo Moskova (MHL)
  #217 - Jérémy Michel (RW) - Val-d'Or Foreurs (QMJHL)

  Linkit vievät Hockeywritersin draft-profiileihin.

  Kommenteista päätellen Alexandrov ja Ellis olivat vähemmän yllättäen eniten skouttausosaston mieleen. Washkurakin OHL:n valmentajat olivat äänestäneet sarjan työteliäimmäksi pelaajaksi ja Twitterissä pari puolueetonta asiantuntijaa piti häntä erinomaisena valintana. Kaikilla matka NHL:ään on joka tapauksessa pitkä.

  Zherenkoa lukuunottamatta kaikki kesän varaukset olivat mukana viime viikon prospect campilla.

  Tarasenko (polven tähystys) ja Thomas (ranne) ovat käyneet leikkauksessa. Thomasin vamma tuli Sharks-sarjan kutospelissä, Tarasenkon osalta ei ole tarkempaa tietoa. Tiistaina 20-vuotissynttäreitään juhlinut Thomas on muuten ehtinyt voittaa Cupin lisäksi jo OHL:n mestaruuden kahdesti, Memorial Cupin ja nuorten maailmanmestaruuden.

  LeBrunin mukaan Blues ei ole treidaamassa Allenia tänä kesänä. Ei sinänsä yllättävää, koska cap-syistä pakottavaa tarvetta ei vielä ole ja Allen on ilmeisesti sopeutunut kakkosvahdin rooliin erittäin hyvin.

  Kaikki RFAt KHL:ään palannutta Soshnikovia ja Conner Bleackleyta lukuunottamatta saivat odotetusti qualifying offerin. Blaisin kanssa ehdittiinkin jo tehdä vuoden mittainen ja yksisuuntainen jatkosopimus, jonka cap hit on 850 000.

  Vapailta markkinoilta Armstrong haali kaksisuuntaisilla sopimuksilla Evan Polein, Nick Lappinin, Nathan Walkerin, Mike Vecchionen, Derrick Pouliotin ja Jake Dotchinin, jotka kaiken järjen mukaan tulevat pelaamaan pääosin AHL:ssä. Farmivahvistuksille on tarvetta, sillä San Antonio jäi viime kaudella divisioonansa jumboksi eikä prospektiosastolta ole odotettavissa hirveästi lisäapuja ainakaan vielä ensi kaudeksi.

  Joukkueen toinen ja vähemmän tunnettu St. Louisin oma poika, ikuinen kasipakki Chris Butler ilmoitti päättävänsä uransa. Ihan pelkästään tämän haastattelun perusteella fiksu kaveri kyseessä, joten kenties organisaatiosta löytyy hommia jatkossakin.
   
 6. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  AHL lisäyksistä hieman avaava artikkeli. NHL Free Agency: Blues Add (Winning) Depth

  Tuo Butlerin haastattelu on kyllä loistava. Tuo tapahtui juuri Sanford - Bortuzzo tappelun jälkeen. Tässä vielä verestetään muistia. Cristiano Simonetta on Twitter
   
  Deko tykkää tästä.
 7. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 8. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Sanfordille kaksivuotinen jatkosopimus 1,5 miljoonan AAV:llä. Hyvä diili, joka tarjoaa Bluesille arvokasta cost controlia kaudelle 2020-21, jolloin Armstrong joutuu luultavasti ensimmäistä kertaa painimaan toden teolla palkkakatto-ongelmien kanssa. Vaikka Sanford löisi kunnolla läpi tulevalla kaudella, ehtii Allenin, Steenin ja Bozakin sopimukset poistua kirjoista ennen kuin jatkoa pitää sorvata.
   
 9. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 10. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Robby Fabbrille 900k x 1-vuoden 1-suunnan soppari. Itse uskon, että Fabbri pystyy kääntämään vielä kurssin rookie vuoden tilastoihin sillä potenttiaali on siellä vielä ja ikää 23-vuotta. Tämä on se vuosi jolloin Fabbrin on noustava jos haluaa jatkaa St. Lousissa.

  San Antonioon on hankittu Dakota Joshua. Tässä on pientä infoa kaverista. Siox Fallsin valmentaja Cary Eades : Lainaus:

  #stlblues announce they've signed Robby Fabbri to a one-year contract for $900,000.
  https://twitter.com/lkorac10/status...iframe/2/twitter.min.html#1149766886785212417
   
 11. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Binnington vältti välimieskäsittelyn, 2-vuotta 4.4mill.$ soppari. Mikä tekee tästä sopparista huonon on se, että Binny on UFA sopimuksen jälkeen.

  Twitter
   
 12. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Hudelle 1-vuoden 2-suunnan jatkosopimus nuoteissa. Cap hittiä en ole vielä löytänyt.

  Twitter
   
 13. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  700k ylhäällä kertoo Capfriendly. Farmiliksasta ei tietoa, mutta eiköhän se vähintään 70k mitä tullut edellisinä kausina.
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Luulisi, että farmiliksa olisi huomattavasti enemmän kun tuon farmiliksan lisäksi sai aiemmin päälle 90k allekirjoitusbonusta, joten palkka oli käytännössä vähintään 160k vuodessa. Puhdas arvaus, mutta päälle 100k veikkaan farmipalkaksi.
   
 15. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Huikea sopimust Sundqvistille. 2.750mill.$ x 4-vuotta. Itse arvioin Sunnyn saavan 3.25mill.$ x 2- vuoden sopparin, mutta nykyisellä ostettiin jopa 2 UFA vuottakin pois. +30 pisteen ja sentterin joka pystyy pysäyttämään Scheifelen, Bennin, Couturen ja Bergeronin ketjut pelaamalla vain kovimpia minuutteja ja alivoimaa on naurettavan hyvä sopimus.
  Mielenkiinnolla odotan minkälaisen sopimuksen Barbashev saa. Itse arvioin ennen Sunny diiliä Barbyn saavan 2mill.$ x 2 vuotta tai 2mill.$ x 6-vuotta kuten Järnkrok sai aikanaan.
   
  Vislami tykkää tästä.
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Jos AFP:n ennuste osaa kohdilleen, kuten aika hyvin on osunut, niin 2v ja alle 1,5 milliä tulee Barbasheville. Sundqvistin osalta AFP osui lähes nappiin, kun arvio oli 3v ja 2,8 milliä. Tuli siinä yksi vuosi lisää ja arvio meni 50 000 dollarilla pieleen.

  Tuota en ymmärrä miksi Barbashev tekisi 6 vuoden lapun samalla caphitillä kun 2 vuoden sopparin.
   
 17. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  @Mr. Smith nyt on pakko tunnustaa ettn tiedä, mutta mikä AFP?
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Ranksu tykkää tästä.
 19. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Husson farmiliksa varmistui 150 000 dollariin. Vähän siis kokonaistulot tippuvat farmissa, mutta ehkä saa muutamia päiviä ylhäällä.
   
 20. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  4.350mill.$ vielä tilaa katossa ja Edmundson, Barbashev RFA pitäisi vielä signata. Maroon näillä näkymin kävelee.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tuohon 4,35 miljoonaan on laskettu mukaan kaksi ylimääräistä puolustajaa, jotka eivät mahdu kauden alkaessa mukaan. Eli todennäköisesti Derick Pouliot ja Jordan Schmaltz. Heidän cap hit on yhteensä 1,4 miljoonaa eli tilaa on näin ollen 5,77 miljoonaa Joel Edmundsonille ja Ivan Barbasheville.

  Ja jos MacKenzie MacEachern lähtee farmiin myös, olisi tilaa 6,52 miljoonaa kolmikolle Edmundson, Barbashev ja Patrick Maroon. Minkä luulisi riittävän.
   
 22. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Ei riitä. Edmundson saa jtn ~3mill.$, Barbashev ~2mill.$. En näe, että Maroon tyytyy ~1.5mill.$ AAV.
   
 23. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Blues on lisännyt tarvittavan apuvalmentajan Beruben porukkaan joka toivottavasti korjaa nuottien ylivoiman kuntoon. Marc Savard joka on varmasti porukalle tuttu pelaajana, mutta historiaa valmentaja ei ole.

  https://twitter.com/StLouisBlues/status/1154073900902494210?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1154073900902494210&ref_url=https://s9e.github.io/iframe/2/twitter.min.html#1154073900902494210

  Lainaus:
  Lainaus:
   
  Deko ja Flyingbird tykkäävät tästä.
 24. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Lainaus:
  Jossain vaiheessa Savard ainakin valmensi junnuja, mikä ei toki ole sama kuin valmentaminen NHL:ssä, mutta jotain kokemusta siltäkin saralta kuitenkin löytyy.
  Mutta mielenkiintoinen signaus eittämättä, etenkin ylivoiman kannalta, johonka Savardilla luulisi olevan paljonkin annettavaa.
   
  Ranksu tykkää tästä.
 25. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Joo OHL joukkuetta Peterborough Petes.