Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Kausi päättyi vasta reilu viikko sitten ja Cup-juhlat jatkuvat vielä pitkään, mutta draft on jo takanapäin ja siksi uuden kausiketjun avaaminen lienee paikallaan.

Nuottien sopimustilanne näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

Vladimir Tarasenko - $7,500,000 - 2023 (UFA)
Ryan O'Reilly - $7,500,000 - 2023 (UFA)
Alexander Steen - $5,750,000 - 2021 (UFA)
Jaden Schwartz - $5,350,000 - 2021 (UFA)
Brayden Schenn - $5,125,000 - 2020 (UFA)
Tyler Bozak - $5,000,000 - 2021 (UFA)
David Perron - $4,000,000 - 2022 (UFA)
Robert Thomas - $894,166 - 2021 (RFA)
Mackenzie MacEachern - $750,000 - 2020 (RFA)

Alex Pietrangelo - $6,500,000 - 2020 (UFA)
Colton Parayko - $5,500,000 - 2022 (UFA)
Jay Bouwmeester - $3,250,000 - 2020 (UFA)
Robert Bortuzzo - $1,375,000 - 2022 (UFA)
Vince Dunn - $722,500 - 2020 (RFA)
Jordan Schmaltz - $700,000 - 2020 (RFA)

Jake Allen - $4,350,000 - 2021 (UFA)

UFA

Maroon
Thorburn

Gunnarsson
Del Zotto

RFA

Sundqvist
Barbashev
Sanford
Fabbri
Blais

Edmundson

Binnington
Husso

Tunnustan etten vielä runkosarjassa seurannut Bluesin edesottamuksia kovin tarkasti. Loppukaudesta katsoin muutaman iltapäiväottelun, joten nämä arviot pohjautuvat pitkälti playoffeihin, joissa näin Bluesin peleistä puolet. Ranksu tai joku muu runkosarjassa enemmän nuotteja seurannut voi täydentää arvioitani ja kenties myös raapustella pidemmin viime kaudesta, jos siltä tuntuu.

Kesästä on odotettavissa melko hiljainen, sillä Cupin jälkeen pakkaa ei tietenkään kannata sekoittaa liiemmin. Vaikka palkkakatto asettui lopulta aika paljonkin ennakoitua alemmas, ei capin pitäisi vielä ensi kaudella olla Bluesille iso ongelma.

Vuoden kuluttua tilanne on jo tukalampi, kun Dunnin, Pietrangelon ja Schennin sopimukset ovat katkolla. Viimeksi mainittujen kanssa yritetään luultavasti saada sopimus aikaiseksi jo tänä kesänä. Pietrangelon en usko olevan lähdössä minnekään. Kapteenista tulisi uuden sopimuksen myötä joka tapauksessa Bluesin kovapalkkaisin pelaaja, mutta toivotaan, että cap hit pysyisi lähempänä Subbania kuin Doughtya. Schennin kanssa en tekisi yli viiden vuoden sopimusta, mutta viimeistään Hayesin sopimuksen myötä tämä saattaa olla turha toive. Jos Schenn haluaa rahastaa seuraavalla sopimuksellaan se hänelle suotakoon, mutta siinä tapauksessa minusta on parempi vaihtoehto päästää hänet vapaaksi agentiksi. Kyse ei kuitenkaan ole missään nimessä Pietrangelon kaltaisesta korvaamattomasta palasesta, varsinkin jos Thomas on valmis sentteriksi. Joku voi huudella, että kaksi ykköskierroksen varausta on kova hinta Lehterän sopimuksen dumppaamisesta ja kolmesta vuodesta Schenniä, mutta minusta Cup tekee tuosta kaupasta helposti sen arvoisen.

Maalivahdit

En ole vieläkään aivan täysin vakuuttunut onko Binningtonista pitkäaikaiseksi ykkösmaalivahdiksi, mutta mies on kiistatta ansainnut mahdollisuuteensa todistaa loputkin epäilyt vääriksi. Binnington on vielä ensi kesänä RFA, joten vuoden jatkosopimus lienee todennäköisin vaihtoehto. Armstrong on luultavasti oppinut Allenille aikanaan antamastaan sopimuksesta ja Binningtonin leirissäkin varmaan tiedostetaan, etteivät näytöt vielä ihan riitä mihinkään megadiiliin.

Allenille maisemanvaihto tekisi taatusti hyvää, mutta nykyisellä sopimuksella ottajan löytäminen voi olla hankalaa. Bluesin näkökulmasta yli neljän miljoonan cap hit ei tulevalla kaudella ole vielä ongelma, mutta viimeisen sopimuskauden osalta kyllä.

Hussolla lienee edelleen paikkansa Bluesin suunnitelmissa, mutta sanomattakin selvää on, että lähtökohdat tulevaan kauteen ovat huomattavasti haastavammat kuin vuosi sitten.

Puolustus

Leftin puolen top-4 -puolustajalle voisi olla tarvetta, kun Bouwmeester alkaa olla jo toinen jalka eläkeellä. Harmillisesti kuitenkin laajennusdraftissa kannattaa suojata vain kolme puolustajaa ja nämä ovat kaiken järjen mukaan Parayko, Pietrangelo ja Dunn, vaikka kahdella viimeksi mainitulla ei ole vielä sopimusta edes kaudeksi 2020-21. Edmontonin liepeillä varttuneen Paraykon kohdalla on huhuttu Oilers-faniudesta, mikä on tietenkin saanut jotkut laskemaan 1+1 ja kotiinpaluun koittavan kesällä 2022 nykyisen sopimuksen umpeutuessa. Joka tapauksessa en näe Bluesin ainakaan vielä tänä kesänä yrittävän hankkia Bouwmeesterin korvaajaa.

Gunnarsonin ja Del Zotton arvelisin jatkavan uriaan muualla. Gunnarsson voi saada jostain vielä kolmenkin vuoden diilin 2-3 miljoonan cap hitillä, mihin Bluesin ei oikein kannata vastata. Del Zotto vaikutti alusta alkaen pelkältä hätävarahankinnalta ja jotain ehkä kertoo, ettei mies playoffeissa päässyt pelaamaan, vaikka leftin puolen pakeista Dunn oli kuusi peliä sivussa, Gunnarsson pelasi ilmeisesti loukkaantuneena ja Edmundson oli muuten vaan huono.

Edmundsonista varmasti kuunnellaan tarjouksia, mutta uskoisin hänen silti jatkavan Bluesissa, sillä heikko kausi ja vuoden päässä siintävä UFA-status ei ole järin houkutteleva yhdistelmä.

Olisi jotenkin kovin armstrongmainen ratkaisu hankkia kokenut veteraani seiskapakiksi, mutta ennemmin toivoisin pakkiprospektien saavan alkukaudesta mahdollisuutensa syrjäyttää Bortuzzo pelaavasta kuusikosta. Reinke iski ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan komeat tehot 12+33 ja valittiin AHL:ssä tulokkaiden tähdistökentälliseen, mutta paha sanoa kuinka NHL-valmiista pelaajasta on kyse. Mikkola esiintyi edukseen MM-kisoissa ja pienen tauon jälkeen Bluesin kokoonpanossa nähtäneen jälleen suomalaisväriä tulevalla kaudella. Schmaltzilla olisi yksisuuntainen sopimus ensi kaudeksi, mutta hänestä ei ikävä kyllä taida NHL-pelaajaa tulla.

Hyökkäys

Maroonin mahdollisen sopimuksen pitäisi olla hyvä indikaattori, onko Armstrong oppinut mitään GM:iltä, jotka ovat Cup-voiton jälkeen antaneet avokätisiä palkintosopimuksia rivipelaajille. Mieluiten melkeinpä jättäisin Maroonin kokonaan signaamatta, sillä tykkään enemmän siitä mitä Sanford, Blais ja Fabbri tuovat pöytään ja tuosta kolmikosta jokaisella pitäisi olla vielä potentiaalia nähtyä parempaankin. Lisäksi Kyrou saattaa olla jo syksyllä valmis middle six -rooliin.

Fabbria on osa nuottifaneista kovasti treidaamassa ja on kieltämättä ihan totta, että jossain toisessa joukkueessa hänelle olisi tarjolla varmempi rosteripaikka. Minusta hänestä luopuminen juuri nyt olisi silti typerää. Puolentoista vuoden poissaolon jälkeen paluusta kaukaloihin oli odotettavissa vaikea, mutta olennaista on, että Fabbrin poikkeuksellinen luistelunopeus näyttäisi olevan tallella kahden vaikean jalkavamman jälkeen. Ehjä treenikesä alle ja uskon, että Fabbri voi palata tulokaskautensa tasolle. Olisi sääli, jos se tapahtuisi jossain muualla kuin Bluesissa.

Steenistä eroon pääseminen lienee helpompaa ensi kesänä, jolloin miehen sopimus on houkuttelevampi palkkalattian yli tähtäävien joukkueiden näkökulmasta (cap hit 5,75M, palkkaa maksettavana 3,5M) ja NTC:n umpeutuminen häämöttää lähempänä.

Valmennus


Berubella on edessään ansaittu palkkapäivä ja mielenkiintoista onkin nähdä mihin tulevan sopimuksen arvo lopulta asettuu. Runkosarjan täyskäännös oli jo huima saavutus, mutta ihan viimeistään Berube vakuutti minut käsisyöttöepisodin jälkihoidossa. Joku toinen valmentaja olisi tyytynyt valittamaan tuomareista, syyttämään Sharksia huijareiksi tai mitä ikinä ja vienyt kenties siinä sivussa samalla joukkueen fokuksen epäolennaisuuksiin. Berube valitsi olla purnaamatta ja lopulta Blues ei sarjan kolmessa viimeisessä pelissä jättänyt ihan hirveästi selittelyille sijaa. Hail to the Chief!

Tämän lisäksi on pakko myös hehkuttaa Beruben ketjumuutoksia ja kokoonpanovalintoja, jotka olivat koko pudotuspelien ajan harvinaisen onnistuneita. Vuorotellen Fabbri, Blais ja Sanford toivat kaivattua piristystä Bluesin pelaamiseen. Viimeksi mainittu joutui katsomoon kesken Jets-sarjan, palasi kokoonpanoon kuusi viikkoa myöhemmin kolmanteen finaaliin ja iski kauden viidessä viimeisessä pelissä tehot 1+3.

Parannettavaa jäi kuitenkin vielä etenkin erikoistilanteiden osalta. Ylivoima oli playoffeissa pääosin surkeaa, mikä meinasi maksaa Cupin. Toivottavasti tämän murheenkryynin korjaamiseen panostetaan kesällä palkkaamalla uusi kaveri erikoistilanteista vastaamaan. Penkin takana olisi muutenkin vielä tilaa yhdelle apuvalmentajalle, kun Beruben ylennystä ei missään vaiheessa paikattu.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Berube jatkaa seuraavat kolme vuotta Bluesissa

Hieno uutinen ja sopivan pituinen diili. Bluesin ikkuna lienee nykyisellä rungolla suunnilleen tuon kolme vuotta auki, minkä jälkeen voi olla retoolingin ja uusien tuulien aika.

Menestyksen varjopuolia, että kiivain treidikausi koittaa niin pian kauden päättymisen jälkeen. de Haan olisi luultavasti kiinnostanut nuottejakin varsinkin tuohon hintaan, mutta ymmärrettävästi Armstrongilla oli kädet täynnä Beruben kanssa. Millerkin olisi voinut olla mielenkiintoinen vaihtoehto, jos jatkosopimusneuvottelut Schennin kanssa, jotka eivät todellisuudessa ole varmaan kunnolla alkaneetkaan, olisivat tyssänneet.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
St. Louis Blues on Twitter

Gunnar on solmiut 2-vuoden sopimuksen 1.75mill.$ AAV. Kaveri joka pystyy pelaamaan 1-pakkiparissa Pietron kanssa kuin 3-pakkiparissa offside. Uskoisin, että Boom Boom Gunnar olisi saanut UFA markkinoilta yli tuplaten paremman diilin, mutta Gunnar selvästi rakastaa St. Louisia.

Gunnarilta tuli ehkä yksi parhain muisto tältä kaudelta mihin aina haluaa palata. Otteluvoitto maali peli #2 OT:lla, kaveri pistää ylämummoon BetoniRaskin selän taakse pommin joka räjäyttää joukkueen. Frachisen ensimmäinen voitto Stanley Cup finaaleissa ja Gunnarille uran ensimmäinen maali poffeissa. Wow. Vieläkin menee kylmät väreet kun katsoo tätä maalia.
GOTTA SEE IT: Carl Gunnarsson’s Point Shot Beats Tuukka Rask For OT Winner in Game 2
St. Louis Blues on Twitter

Isokiitos @Deko loistavasta ketjun avauksesta.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deko

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Blues piti pressin, jossa virallisesti kerrottiin Beruben päävalmtajaksi siirtymisestä. Muutamia noteja mitä jäi mieleen pressistä oli ajatus, että vaikka voitettiin Stanley Cup niin kun camp alkaa valmennusporukalla on jo mieli asetettu tulevaan kauteen eikä liitelyyn ole varaa. Terveellisiä ajatuksia Berubelta ja täytyy arvostaa kuinka suorasukaisesti Berube puhuu asioista. Ehkä jokseenkin Beruben ulostuonti ja "mahdollisesti" helposti lähestyttävä persoona auttaa valmentajien, pelaajien yhteistyön ja pelin omaksumisen.

Army antoi ymmärtää, että Berube mahdollisesti tuo yhden apuvalmentajan mukaan joukkoon tänä kesänä. Tai umpisurkean ylivoiman korjaamiseksi on pakko tehtävä ratkaisuja. Mike Van Ryan on tällä hetkellä osallisena ylivoiman vetämiseen.
Blues oli runkosarjassa #10 sijalla ylivoimalla 21.1% kun taas poffeissa oltiin #12 sijalla 16 joukkueesta 16.3%.

Tästä en ole 100% varma, mutta jostain luin, että nuottien Stanley Cup finaalien ylivoimalla joka oli 5.5% ei olla voitettu koskaan Cuppia vrt. Bostonilla ylivoima oli 29.4%. Alivoima joka oli nuoteilla finaaleissa 70.8% ja Bostonilla 94.4% kertoo, että erikoisjoukkueet oli nuottien suurin heikkous kun taas 5on5 Blues on NHL:n parhain.


Alla vielä nuottien pressi

June 26: Blues Press Conference
 
Viimeksi muokattu:
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Beruben ja Gunnarssonin jatkosopimusten lisäksi paljon muutakin on ehtinyt tapahtua Bluesin ympärillä viime viikkoina.

Draftissa Bluesilla ei tällä kertaa ollut ykköskierroksen varausvuoroa, joka meni O'Reilly-treidin mukana Buffaloon. Armstrong esikuntineen pääsi siis ensimmäistä kertaa lavalle vasta kakkoskierroksen lopussa, johon mennessä varaaminen on jo ehtinyt muuttua enemmän ja vähemmän hakuammunnaksi. Blues on kuitenkin tavannut onnistua ihan hyvin myös vähän korkeammissa varauksissa. Bluesin ensimmäinen varausvuoro oli järjestyksessään 62. ja nykyjoukkueesta tuota korkeammalla vuorolla on nuottien toimesta valittu MacEachern (#67/2012), Parayko (#86/2012), Binnington (#88/2011) ja Blais (#176/2014).

Kaiken kaikkiaan Blues varasi tänä kesänä yhteensä viisi pelaajaa:

#62 - Nikita Alexandrov (C) - C - Charlottetown Islanders (QMJHL)
#93 - Colten Ellis (G) - Rimouski Océanic (QMJHL)
#155 - Keean Washkurak (C) - Mississauga Steelheads (OHL)
#208 - Vadim Zherenko (G) - MHK Dynamo Moskova (MHL)
#217 - Jérémy Michel (RW) - Val-d'Or Foreurs (QMJHL)

Linkit vievät Hockeywritersin draft-profiileihin.

Kommenteista päätellen Alexandrov ja Ellis olivat vähemmän yllättäen eniten skouttausosaston mieleen. Washkurakin OHL:n valmentajat olivat äänestäneet sarjan työteliäimmäksi pelaajaksi ja Twitterissä pari puolueetonta asiantuntijaa piti häntä erinomaisena valintana. Kaikilla matka NHL:ään on joka tapauksessa pitkä.

Zherenkoa lukuunottamatta kaikki kesän varaukset olivat mukana viime viikon prospect campilla.

Tarasenko (polven tähystys) ja Thomas (ranne) ovat käyneet leikkauksessa. Thomasin vamma tuli Sharks-sarjan kutospelissä, Tarasenkon osalta ei ole tarkempaa tietoa. Tiistaina 20-vuotissynttäreitään juhlinut Thomas on muuten ehtinyt voittaa Cupin lisäksi jo OHL:n mestaruuden kahdesti, Memorial Cupin ja nuorten maailmanmestaruuden.

LeBrunin mukaan Blues ei ole treidaamassa Allenia tänä kesänä. Ei sinänsä yllättävää, koska cap-syistä pakottavaa tarvetta ei vielä ole ja Allen on ilmeisesti sopeutunut kakkosvahdin rooliin erittäin hyvin.

Kaikki RFAt KHL:ään palannutta Soshnikovia ja Conner Bleackleyta lukuunottamatta saivat odotetusti qualifying offerin. Blaisin kanssa ehdittiinkin jo tehdä vuoden mittainen ja yksisuuntainen jatkosopimus, jonka cap hit on 850 000.

Vapailta markkinoilta Armstrong haali kaksisuuntaisilla sopimuksilla Evan Polein, Nick Lappinin, Nathan Walkerin, Mike Vecchionen, Derrick Pouliotin ja Jake Dotchinin, jotka kaiken järjen mukaan tulevat pelaamaan pääosin AHL:ssä. Farmivahvistuksille on tarvetta, sillä San Antonio jäi viime kaudella divisioonansa jumboksi eikä prospektiosastolta ole odotettavissa hirveästi lisäapuja ainakaan vielä ensi kaudeksi.

Joukkueen toinen ja vähemmän tunnettu St. Louisin oma poika, ikuinen kasipakki Chris Butler ilmoitti päättävänsä uransa. Ihan pelkästään tämän haastattelun perusteella fiksu kaveri kyseessä, joten kenties organisaatiosta löytyy hommia jatkossakin.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vapailta markkinoilta Armstrong haali kaksisuuntaisilla sopimuksilla Evan Polein, Nick Lappinin, Nathan Walkerin, Mike Vecchionen, Derrick Pouliotin ja Jake Dotchinin, jotka kaiken järjen mukaan tulevat pelaamaan pääosin AHL:ssä. Farmivahvistuksille on tarvetta, sillä San Antonio jäi viime kaudella divisioonansa jumboksi eikä prospektiosastolta ole odotettavissa hirveästi lisäapuja ainakaan vielä ensi kaudeksi.

Joukkueen toinen ja vähemmän tunnettu St. Louisin oma poika, ikuinen kasipakki Chris Butler ilmoitti päättävänsä uransa. Ihan pelkästään tämän haastattelun perusteella fiksu kaveri kyseessä, joten kenties organisaatiosta löytyy hommia jatkossakin.
AHL lisäyksistä hieman avaava artikkeli. NHL Free Agency: Blues Add (Winning) Depth

Tuo Butlerin haastattelu on kyllä loistava. Tuo tapahtui juuri Sanford - Bortuzzo tappelun jälkeen. Tässä vielä verestetään muistia. Cristiano Simonetta on Twitter
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deko

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Sanfordille kaksivuotinen jatkosopimus 1,5 miljoonan AAV:llä. Hyvä diili, joka tarjoaa Bluesille arvokasta cost controlia kaudelle 2020-21, jolloin Armstrong joutuu luultavasti ensimmäistä kertaa painimaan toden teolla palkkakatto-ongelmien kanssa. Vaikka Sanford löisi kunnolla läpi tulevalla kaudella, ehtii Allenin, Steenin ja Bozakin sopimukset poistua kirjoista ennen kuin jatkoa pitää sorvata.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Robby Fabbrille 900k x 1-vuoden 1-suunnan soppari. Itse uskon, että Fabbri pystyy kääntämään vielä kurssin rookie vuoden tilastoihin sillä potenttiaali on siellä vielä ja ikää 23-vuotta. Tämä on se vuosi jolloin Fabbrin on noustava jos haluaa jatkaa St. Lousissa.

San Antonioon on hankittu Dakota Joshua. Tässä on pientä infoa kaverista. Siox Fallsin valmentaja Cary Eades :
Now I see him as a strong two-way centre and a guy who can kill penalties because he has a great stick defensively and he is tremendously aware, and he’s long so he catches a lot of seam passes and he’s in position, plus he’s a really good faceoff guy who has touch around the net. There are a lot of different things he can fill so it will be interesting to see how his game translates to the pro level.

#stlblues announce they've signed Robby Fabbri to a one-year contract for $900,000.
https://twitter.com/lkorac10/status...iframe/2/twitter.min.html#1149766886785212417
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Binnington vältti välimieskäsittelyn, 2-vuotta 4.4mill.$ soppari. Mikä tekee tästä sopparista huonon on se, että Binny on UFA sopimuksen jälkeen.

Twitter
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hudelle 1-vuoden 2-suunnan jatkosopimus nuoteissa. Cap hittiä en ole vielä löytänyt.

Twitter
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
700k ylhäällä kertoo Capfriendly. Farmiliksasta ei tietoa, mutta eiköhän se vähintään 70k mitä tullut edellisinä kausina.
Luulisi, että farmiliksa olisi huomattavasti enemmän kun tuon farmiliksan lisäksi sai aiemmin päälle 90k allekirjoitusbonusta, joten palkka oli käytännössä vähintään 160k vuodessa. Puhdas arvaus, mutta päälle 100k veikkaan farmipalkaksi.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Huikea sopimust Sundqvistille. 2.750mill.$ x 4-vuotta. Itse arvioin Sunnyn saavan 3.25mill.$ x 2- vuoden sopparin, mutta nykyisellä ostettiin jopa 2 UFA vuottakin pois. +30 pisteen ja sentterin joka pystyy pysäyttämään Scheifelen, Bennin, Couturen ja Bergeronin ketjut pelaamalla vain kovimpia minuutteja ja alivoimaa on naurettavan hyvä sopimus.
Mielenkiinnolla odotan minkälaisen sopimuksen Barbashev saa. Itse arvioin ennen Sunny diiliä Barbyn saavan 2mill.$ x 2 vuotta tai 2mill.$ x 6-vuotta kuten Järnkrok sai aikanaan.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Huikea sopimust Sundqvistille. 2.750mill.$ x 4-vuotta. Itse arvioin Sunnyn saavan 3.25mill.$ x 2- vuoden sopparin, mutta nykyisellä ostettiin jopa 2 UFA vuottakin pois. +30 pisteen ja sentterin joka pystyy pysäyttämään Scheifelen, Bennin, Couturen ja Bergeronin ketjut pelaamalla vain kovimpia minuutteja ja alivoimaa on naurettavan hyvä sopimus.
Mielenkiinnolla odotan minkälaisen sopimuksen Barbashev saa. Itse arvioin ennen Sunny diiliä Barbyn saavan 2mill.$ x 2 vuotta tai 2mill.$ x 6-vuotta kuten Järnkrok sai aikanaan.
Jos AFP:n ennuste osaa kohdilleen, kuten aika hyvin on osunut, niin 2v ja alle 1,5 milliä tulee Barbasheville. Sundqvistin osalta AFP osui lähes nappiin, kun arvio oli 3v ja 2,8 milliä. Tuli siinä yksi vuosi lisää ja arvio meni 50 000 dollarilla pieleen.

Tuota en ymmärrä miksi Barbashev tekisi 6 vuoden lapun samalla caphitillä kun 2 vuoden sopparin.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
@Mr. Smith nyt on pakko tunnustaa ettn tiedä, mutta mikä AFP?
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Luulisi, että farmiliksa olisi huomattavasti enemmän kun tuon farmiliksan lisäksi sai aiemmin päälle 90k allekirjoitusbonusta, joten palkka oli käytännössä vähintään 160k vuodessa. Puhdas arvaus, mutta päälle 100k veikkaan farmipalkaksi.
Husson farmiliksa varmistui 150 000 dollariin. Vähän siis kokonaistulot tippuvat farmissa, mutta ehkä saa muutamia päiviä ylhäällä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
4.350mill.$ vielä tilaa katossa ja Edmundson, Barbashev RFA pitäisi vielä signata. Maroon näillä näkymin kävelee.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Ralph

Jäsen
4.350mill.$ vielä tilaa katossa ja Edmundson, Barbashev RFA pitäisi vielä signata. Maroon näillä näkymin kävelee.
Tuohon 4,35 miljoonaan on laskettu mukaan kaksi ylimääräistä puolustajaa, jotka eivät mahdu kauden alkaessa mukaan. Eli todennäköisesti Derick Pouliot ja Jordan Schmaltz. Heidän cap hit on yhteensä 1,4 miljoonaa eli tilaa on näin ollen 5,77 miljoonaa Joel Edmundsonille ja Ivan Barbasheville.

Ja jos MacKenzie MacEachern lähtee farmiin myös, olisi tilaa 6,52 miljoonaa kolmikolle Edmundson, Barbashev ja Patrick Maroon. Minkä luulisi riittävän.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tuohon 4,35 miljoonaan on laskettu mukaan kaksi ylimääräistä puolustajaa, jotka eivät mahdu kauden alkaessa mukaan. Eli todennäköisesti Derick Pouliot ja Jordan Schmaltz. Heidän cap hit on yhteensä 1,4 miljoonaa eli tilaa on näin ollen 5,77 miljoonaa Joel Edmundsonille ja Ivan Barbasheville.

Ja jos MacKenzie MacEachern lähtee farmiin myös, olisi tilaa 6,52 miljoonaa kolmikolle Edmundson, Barbashev ja Patrick Maroon. Minkä luulisi riittävän.
Ei riitä. Edmundson saa jtn ~3mill.$, Barbashev ~2mill.$. En näe, että Maroon tyytyy ~1.5mill.$ AAV.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Blues on lisännyt tarvittavan apuvalmentajan Beruben porukkaan joka toivottavasti korjaa nuottien ylivoiman kuntoon. Marc Savard joka on varmasti porukalle tuttu pelaajana, mutta historiaa valmentaja ei ole.

https://twitter.com/StLouisBlues/status/1154073900902494210?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1154073900902494210&ref_url=https://s9e.github.io/iframe/2/twitter.min.html#1154073900902494210

Savard on Blues PP: “I was a power-play guy in my playing career and me and Craig have had many, many discussions when he took over the Blues. I’ve been able to watch the game a lot and I’ve picked up a lot of stuff on a lot of the power plays, what works and what doesn’t.
Savard on PP cont’d: “They’ve got a lot of great pieces, and if I’m able to work with them, I think we should be right up there in the league on the power play next season.”Savard says he’s looking forward to working with Tarasenko: “I was able to play with Ilya Kovalchuk in Atlanta. We had some great seasons together. I think I could really help Vladi along the way here too, so I’m excited for that challenge ... and working with all those players.”
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Blues on lisännyt tarvittavan apuvalmentajan Beruben porukkaan joka toivottavasti korjaa nuottien ylivoiman kuntoon. Marc Savard joka on varmasti porukalle tuttu pelaajana, mutta historiaa valmentaja ei ole.
Jossain vaiheessa Savard ainakin valmensi junnuja, mikä ei toki ole sama kuin valmentaminen NHL:ssä, mutta jotain kokemusta siltäkin saralta kuitenkin löytyy.
Mutta mielenkiintoinen signaus eittämättä, etenkin ylivoiman kannalta, johonka Savardilla luulisi olevan paljonkin annettavaa.
 
Olet vanha, kun joudut laittamaan huutomerkin sijaan kysymysmerkin lauseen 'Mitä minä sanoin' loppuun.

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jossain vaiheessa Savard ainakin valmensi junnuja, mikä ei toki ole sama kuin valmentaminen NHL:ssä, mutta jotain kokemusta siltäkin saralta kuitenkin löytyy.
Mutta mielenkiintoinen signaus eittämättä, etenkin ylivoiman kannalta, johonka Savardilla luulisi olevan paljonkin annettavaa.
Joo OHL joukkuetta Peterborough Petes.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy