Sportin yleisömäärät – täyttyykö Kuparisaari kuin wanhoina hywinä aikoina?

  • 136 896
  • 496

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
En nopealla mulkaisulla löytänyt omaa ketjua yleisömäärille, joten avataan tuoreempi vaikka tällainen olisikin joskus ollut olemassa.

Vastoin kaikkia perusolettamuksia vaasalaisessa jääkiekossa, ensimmäisen liigakauden kenties suurin yllätys ja pettymys oli melko alhaiset yleisömäärät. Perusolettamus kun oli se, että Kuparisaari olisi ollut lähes loppuunmyyty pelissä kuin pelissä, kun toista tulemista täytyi kaupungissa odottaa peräti 40 vuotta. Raaka todellisuus iski, kun pieni Kuparisaari ei ollut yhdessäkään pelissä loppuunmyyty. 4000 ylitettiin ainoastaan kerran, ensimmäisessä kotiavauksessa. Keskimäärin yleisömäärät pyörivät 3000-3800:n katsojan välimaastossa. Vertailun vuoksi voimme todeta, että kun 10 vuotta aiemmin Tamminen toi mukanaan Vaasaan liiganousubuumin ja fandulit Mestiksessä, oli jo harjoituskaudella pelejä seuraamassa 3000 kiimaista silmäparia. Mestiksessä huomattavan suuria yleisömääriä vetänyt Sport oli ensimmäisellä kaudellaan Liigan lilliputteja myös yleisömäärissä. Reality check. Tokikin on muistettava, että yleisömäärien lasku alkoi jo Mestiksessä. Viimeisinä vuosina 3000:n ylittäminen Mestiksen runkosarjassa oli kaunis muisto vain. Itse liigapaikka näytti tuoneen yhteen peliin n. 700-1000 katsojaa enemmän kuin mitä Mestiksessä. Onni oli se, että toimistolla oltiin osattu varautua maltilliseen liigaintoon, ja heikoista lukemista huolimatta tavoite jopa hieman ylittyi. Samaan hengenvetoon on muistettava sekin, että yleisökato on koskettanut Liigaa yleisesti jokaisella paikkakunnalla.

Pohdittuja syitä yleisökatoon ovat (Sportin tapauksessa) olleet:
-kabinettinousu
-liigaan heikko pelaajamateriaali
-liigan tason lasku ja ammattipelaajien rahastusmatkat KHL:ään.
-TV-lähetysten uutuudenviehätys
-huono ottelutapahtuma
-huono markkinointi kauden alla ja sen aikana
-Kuparisaaren liikenneongelmat jne jne.

Miten alkavalla kaudella? Onko mitään syitä olettaa, että ihmisten kiinnostus kiekkoviihteeseen olisi kasvamassa ja ensi kaudeksi luvassa yleisökeskiarvon nousua Vaasassa? Miten kauden alku kiinnostaa? Lähteekö väki jäähallille, vai onko yhä kovenevien työpäivien jälkeen välitön mökille emigroituminen vaasalaisten ainoa suunnitelma? Sport lienee ottanut opiksi joissakin asioissa, ja esim. ottelutapahtumaa kehitettiin selvästi paremmaksi viime kauden aikana. Myös joukkue on ainakin aavistuksen kilpailukykyisempi. Tosin huomiota herättävän vähän Sport edelleenkin näkyy kaupunkikuvassa, vaikka kauden alkuun on enää pari viikkoa.

Löytääkö väki hallille ja miten voisimme varmistaa, että löytää useammin ja enemmän kuin viime kaudella?
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Kyllä varmasti ne pari pidempää tappioputkea söi katsojia. Kun Sport oli tappioputkessa niin oli havaittavissa että katsojakeskiarvo koko ajan laski hieman muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kyllähän joukkueesta puuttuu selkeä superstara joka voisi tuoda katsojia lisää (Bertrand ja Brennan voivat olla näitä tulevalla kaudella, jää nähtäväksi). Olisi kiva nähdä katsojakeskiarvot jos esim. Osala luistelisi Sportin riveissä. Kolmantena, kyllä varmasti Ruutu palvelu syö katsojia, helppo jäädä sohvalle köllöttelemään ja katsomaan peliä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
- Ennen vuodenvaihdetta ilmaiseksi näkynyt Nelonen Pro ja nettilähetysten edullisuus ja helppous
- Onneton halli ja etenkin istumapaikkojen puute
- Joukkueen kehno taso

Tässä mielestäni suurimmat syyt ja tuosta on helppo lähteä parantamaan. Joukkueen suoritukset eivät juuri voi ainakaan huonontua ja halliremppa on tulossa. Tv-/nettilähetyksistä tulee myös arkipäivää ja varmasti hallille löytää joka vuosi myös jonkin verran uusia kasvoja.

Markkinointia saisi kyllä parantaa. Logoa ja punavalkoista pitäisi olla katukuvassa ympäri vuoden. Seurasta pitää saada tämän kaupungin yhteinen ykkösjuttu, vieköön sitten vaikka yleisöä ja resursseja muilta.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kyllä varmasti ne pari pidempää tappioputkea söi katsojia. Kun Sport oli tappioputkessa niin oli havaittavissa että katsojakeskiarvo koko ajan laski hieman muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Joo, kyllä mä sanoisin, että parasta koko kauden yleisömäärille olisi mahdollisimman hyvä startti sarjaan, niin saataisiin myös porukkaa hallille sieltä kesämökeiltäkin. Pari kovaa päänahkaa heti alkuun ja 3-4 ottelulun voittoputki heti syyskuulle olisi kuin sata jänistä. Pöyhittäisiin kerralla ennakkoveikkauksia ja oltaisiin edes tovi siellä kuuden sakissa niin heräisi porukka hyvin kauteen. Kovin todennäköistä se nyt ei tuolla materiaalilla ja viimeistelyllä ole, mutta ei näihin harkkapeleihin tosiaan kannata liikaa nojautua. Kesä on ainakin harjoiteltu kovaa, ja kuitenkin kaikki tietää ettei mestaruudesta sentään taistella, joten Tomekin jengille olisi nyt terävä syksy voittoputkineen hyvä veto.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tuota yleisömäärää myös pohtineena olen hieman skeptinen kasvuun.
Sportilla ei ole yksinkertaisesti ole yhtään valovoimaista pelaajaa, joita randomkatsojat lähtisivät katsomaan.
Olen varma, että tällä on merkitystä, koska niin kovin moni on multakin kysellyt, että kannattaako tulla ja ketä siellä on nimekkäitä / joita kannattaisi seurata. Kyllä sen on monesti saanut todeta, ettei vaan yksinkertaisesti tunnu kalliit liput kiinnostavan, kun yrittää selittää jollain Bertrandilla (kuka? Ai Ranskalainen? Pelaako nekin kiekkoa?) ja potentiaalisilla pelaajilla Sportin vetovoimaa.

Aina tulee sama kysymys. Eikö yhtään kuuluisaa? Olen melkeen varma, että joku "Ari Vallin" maskottinakin vetää jo porukkaa, koska entinen tähti jne.

Toinen katsojamäärää laskeva on tietysti kulttuuri, eli Vaasalaisia ei saa kirveelläkään liikkeelle sekä totta kait Ruutu-palvelu. Onhan tämä maan nuukinta seutua, niin miksi maksaa paikallaolosta, kun voi katsoa puoli-ilmaiseksi kotoa tai jollain ryssänstriimillä ilmeisesti jopa ilmaiseksikin.

Vähän kyllä pelottaa, mutta toisaalta. Jos saadaan, siis JOS saadaan hyvä startti, löytää kyllä gloryhunterit hallillekin.

Kun lukenut noita eri jengien tilikausien miinustuloksia, niin jokaisessahan niissä on se sama. Yleisömäärien putoaminen.
Sportin tulovirrasta jopa 35% tais olla lipputuloja. Yli 30% kuitenkin.

Mä olen vähän tosta markkinoinnista eri mieltä. Kyllä täällä Sport muistetaan, eikä sille juurikaan talvella ole kilpailevaa palvelutarjontaa. Eihän siitä nyt haittaakaan ole, mutta isosti panostettu markkinointi kaupungilla tuskin tuo haluttua tulosta. Jossain taksien ym takalaseissa saisi kyllä koreilla seuraavan matsin mainos, koska halpaa ja näkyy liikenteessä hyvin. Tavoittaa siis hyvin ja halvalla kohderyhmän. Itse käyttäisin sumeilematta amk:ta ja jopa yliopiston oppilaita hyödyksi markkinoinnissa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Markkinointia saisi kyllä parantaa. Logoa ja punavalkoista pitäisi olla katukuvassa ympäri vuoden. Seurasta pitää saada tämän kaupungin yhteinen ykkösjuttu, vieköön sitten vaikka yleisöä ja resursseja muilta.

Sellainen tuli mieleen, että voisiko Sport jotenkin jatkossa näkyä paremmin myös Taiteiden yössä? Kyseessä kun on kuitenkin eräänlainen kesä- ja lomakauden päättäjäinen reilua kuukautta ennen sarja-avausta. Itselläni ainakin melkein joka vuosi tulee Taiteiden yössä sellainen mukava tunne, että ainakin tätä hyvää meininkiä on taas kohta tarjolla Kuparisaaressa. Taiteiden yössä tulee ensimmäisen kerran se fiilis, että kohta taas mennään.

Esim. joku pienimuotoinen katulätkätpahtuma -tai turnaus.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Niin ja tuohon edelliseen jäi kirjaamatta, että kyllä U06 ja RA ovat myös todella hyviä "markkinointikikkoja".
Montakohan kertaa olen kuullut ylisanoja ja "tuun varmasti uudelleen" niiden otteluiden jälkeen, kun matsissa on ollut hyvä tunnelma. Valitettavasti viime kaudella ei ollut kyllä montaakaan kertaa ihan sitä euforiaalista metakkaa, johon Mestiksessä parhaimmillaan totuttiin. No, tähän voidaan vaikuttaa tietty jokainen itse ja eikös näin tehdäkin tulevalla kaudella. ;)
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sportilla on kuitenkin esim. Brennan ja Karvinen, jotka myllyttävät ja pelaavat viihdyttävästi ja tuovat varmasti yleisöä tempauksillaan. Karvinen varmastikin nousee enemmän julkisuuteen tulevalla kaudella ja tulee kaikille tutummaksi, kun Karvinen ottaa näiden kovien jätkien kuten Ben-Amor ja Generous kanssa myllyjä ja aiheuttaa kohua.
Pelillisesti viihdyttävät pelaajat ovat kuitenkin vähissä ja ne ovat kuitenkin se suurin syy, miksi pelejä katsellaan. Bertrand on ehkä ainoa oikeasti taidoillaan viihdyttävä pelaaja Sportissa.
Ei kukaan innostu mistään Körköstä, Gröndahlista tai Rekosesta. Osala olisi sellainen unelma hankinta yleisön kannalta.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sellainen tuli mieleen, että voisiko Sport jotenkin jatkossa näkyä paremmin myös Taiteiden yössä? Kyseessä kun on kuitenkin eräänlainen kesä- ja lomakauden päättäjäinen reilua kuukautta ennen sarja-avausta. Itselläni ainakin melkein joka vuosi tulee Taiteiden yössä sellainen mukava tunne, että ainakin tätä hyvää meininkiä on taas kohta tarjolla Kuparisaaressa. Taiteiden yössä tulee ensimmäisen kerran se fiilis, että kohta taas mennään.
Eikös tuolla ole yleensä ollut joku teltta torilla? En tosin tiedä oliko tänä vuonna. Näihin isompiin tapahtumiin, joita Vaasassakin on useamman kerran vuodessa (markkinoita ym.) voisi panostaa vähän isommin juuri keskellä toria, niin varmasti fanitavaraakin menee kaupaksi runsaasti.

Itse ihmettelen, jos ei Bertrand kelpaa tähtipelaajaksi Vaasalaisille. Tai no en oikeastaan, kun eihän se oo pelannu ees änhooälläs. Rymistelijöitä en usko monen tulevan katsomaan, mutta enemmänkin koko joukkueen aggressiivista pelityyliä.

Laitan tähän nyt vielä taulukon kaikista viime kauden kotiotteluista järjestettynä yleisömäärän mukaan.

Koodi:
Ottelu     Pvm          Klo           Peli          Yleisöä
     4    27.09.14    17:00:00    Sport - Kärpät      4402
     9    24.10.14    18:30:00    Sport - HIFK        4218
     1    13.09.14    17:00:00    Sport - TPS         4169
    29    07.03.15    17:00:00    Sport - Ässät       3886
    20    17.01.15    17:00:00    Sport - Lukko       3823
    21    23.01.15    18:30:00    Sport - Ilves       3808
    18    02.01.15    18:30:00    Sport - Kärpät      3756
    11    15.11.14    17:00:00    Sport - JYP         3612
    30    12.03.15    18:30:00    Sport - Ilves       3607
     8    21.10.14    18:30:00    Sport - Tappara     3586
    17    30.12.14    18:30:00    Sport - Ässät       3524
    23    31.01.15    17:00:00    Sport - JYP         3493
     6    10.10.14    18:30:00    Sport - Ilves       3444
    24    14.02.15    17:00:00    Sport - Pelicans    3363
    14    29.11.14    17:00:00    Sport - HPK         3353
    10    31.10.14    18:30:00    Sport - TPS         3289
    28    03.03.15    18:30:00    Sport - HIFK        3246
    27    26.02.15    18:30:00    Sport - Tappara     3121
     3    23.09.14    18:30:00    Sport - Blues       3098
     7    14.10.14    18:30:00    Sport - Ässät       3078
    15    05.12.14    18:30:00    Sport - Lukko       3052
    19    09.01.15    18:30:00    Sport - KalPa       3019
     2    18.09.14    18:30:00    Sport - SaiPa       3017
    25    17.02.15    18:30:00    Sport - HPK         2973
    26    24.02.15    18:30:00    Sport - SaiPa       2973
    13    27.11.14    18:30:00    Sport - Pelicans    2927
    12    20.11.14    18:30:00    Sport - Blues       2895
     5    30.09.14    18:30:00    Sport - Lukko       2832
    16    11.12.14    18:30:00    Sport - KalPa       2792
    22    27.01.15    18:30:00    Sport - Blues       2726
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Valitettavasti viime kaudella ei ollut kyllä montaakaan kertaa ihan sitä euforiaalista metakkaa, johon Mestiksessä parhaimmillaan totuttiin. No, tähän voidaan vaikuttaa tietty jokainen itse ja eikös näin tehdäkin tulevalla kaudella. ;)

Saman laitoin merkille. Ihan kuin RA & U06 olisivat myös väsähtäneet, vaikka tuskin siitä kyse olikaan. Vaikuttaisiko tuo seisomakatsomon laajennus niin paljon, että laulu vähän hukkuu niihin vieressäoleviin, jotka eivät itse osallistu lauluihin?
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Tervehdys jälleen Vaasaan!

Tarkoituksena olisi tulla Kuparisaareen katsastamaan kauden avausottelu JYPiä vastaan. En tiedä että enkö osaa käyttää Lippu.fi-palvelua vai onko siellä vielä ensi kausi päivittämättä, mutten löydä sieltä Sportin lippuja. Vaasan Sport kyllä löytyy, mutta en sen pidemmälle en sitten löydä/osaa. Mitä veikkaatte myydäänkö Vaasassa kauden avaus loppuun? Parin kaverin kanssa oltaisiin tulossa vähän kauempaa, joten vituttaisi ajaa hallille asti ja todeta että tupa on täysi. Seisomakatsomoon olisimme menossa. Luottaisitteko siihen että seisomakatsomoista löytyy tilaa vai odottelenko vain että koska tuo Lippu.fi herää henkiin?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Lippu.fi ei ole vielä aktiivinen. Melkeen maailman seitsemäs ihme, jos myydään loppuun. Viime kaudella ei myyty kertaakaan loppuun, eikä JYP ole ollut Vaasassa oikeen vetovoimainen vastustaja.

Eiköhän nuo liput lippu.fi-palveluun ala tulla myyntiin viikon sisään.

Tervetuloa!
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kiitokset Patille infosta. Täytynee kyttäillä Lippu.fi:tä ja miettiä että ostammeko liput ennakkoon vai vasta hallilta. Kerta täysi tupa on (myös) Vaasassa harvinaista herkkua, niin saatamme lopulta kallistua sitten hallilta ostettuihin lippuihin. Kattellaan.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kabinettinousu aiheutti varmaankin yleisön menetystä, siitä kuitenkin vedettiin tavallaan kyllä aiheestakin suurehkoja otsikoita. Nousun tavoittelu vei voimia, Tamin tulosta alkaen oli vedetty fanikatsomon vetoavulla aika-ajoin koko halli uskomattomalla asenteella, loppuiko väliaikaisesti bensa nousun vihdoin toteuduttua. Viimekaudella ei nähty/kuultu aikaisempien kausien tasoista menoa montaa kertaa. Kauppalehdessä oli juttu liian hyvästä tuotteesta, liigatelevisioinnista, sen hinta ja vaivattomuus verrattuna paikalle vaivautumiseen aiheuttaa varmaan yleisömenetystä. Odottaisin että kun tuo kabinettipuhe ja talouden kohennettua myös kielteiset talousuutiset jää vähemmälle ja saadaan parempaa pelillistä tulosta, yleisömäärät lähtee nousemaan.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Minä ainakin olin sohvaperuna viime vuosi. Pelkään, olenko masokisti kun kävin kymmenen metis-vuotta miltei jokaisessa ottelussa mutta ekana liigavuosi katsoin paikan päällä 1 peli. Ainakin itsellä on ollut rahalliset vaikeuudet ja elämän kermat ovat jääneet sivuun, Liiga Sportti oli minulle varsinainen muukalaislegioona ja tämä ei oikein toiminut tämän lompakon kanssa. Kaikki ne hyvät mestispelaajat olivat joko koirankopissa tai poissa.
Kävin ennen kaverin kanssa katsomassa pelejä. Viime vuonna kaveri ei enään pystynyt/halunut tulla katsomaan ja mielestäni se on aika tylsää katsoa peliä yksinään; pitää päästä juttelemaan pelistä.
Eli oma näkökulma on raha ja "muovinen" joukkue
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Odottaisin että kun tuo kabinettipuhe ja talouden kohennettua myös kielteiset talousuutiset jää vähemmälle ja saadaan parempaa pelillistä tulosta, yleisömäärät lähtee nousemaan.
Onko jossain muka puhuttu kabinettipäätöksestä sen jälkeen, kun kausi viime syksynä alkoi? Huutelijat katosivat kuin tuhka tuuleen, vaikka leiman piti mukamas pysyä vuosia seuran niskassa. Itse en ole vielä tavannut (Vaasalaista) ihmistä, joka tuon takia ei kävisi otteluissa, joten uskon sen merkityksen olevan marginaalinen verrattuna näihin muihin syihin mitä täällä on mainittu.

Tunnelmassa ei oikeastaan tapahtunut merkittävää muutosta verrattuna Mestikseen. Viikkopelit olivat edelleen rauhallisempia ja parhaat hetket rajoittuivat viikonloppuihin ja mielenkiintoisiin vastustajiin. Itselleni jäi parhaimpina hetkinä mieleen kauden avaus ja päätös sekä tammikuun Lukko- ja Kärpät ottelut. Lukko pelissä noustiin päätöserässä 0-2:sta ja 2-3:sta tasoihin ja Kärpät ottelussa oli huikea tunnelma lopussa, vaikka peli oli jo 0-4. Varmasti muitakin hetkiä oli, mutta nuo jäivät mieleen.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mac taitaa olla vielä niin nuori, ettei tuo kabinetti satuttanut?

Kaiken sen korpivaelluksen, niin helvetin monen läheltäpiti nousutilanteiden, kaiken sen taloustaistelun ja muiden kyykyttämisen jälkeen...

Kyllä se ainakin mua satutti aivan helvetisti ja tiedän, että satutti ja suututti aivan helvetin monen muunkin. Aika perkeleen moni wanha naama on jättänyt seuran ja otteluissakäymisen kokonaan. Siksi ne "katosivatkin, kuin tuhka tuuleen".

Nousutapa ei silti ollut seuran vika. Se pitäisi jo jokaisen ymmärtää. En mä ainakaan voisi rakasta seuraa jättää tällaisen takia, vaikka tapa nousta olikin ihan perseestä ja väärä.

Silti on väärin sanoa, etteikö nousutavalla ollut merkitystä. Oli sillä ja se tullaan muistamaan vielä pitkään. Ei suuren yleisön keskuudessa, mutta monen niiden, jotka sitä on seurannut pitkäänkin.

Niille, jotka seuran jätti sanoisin kuitenkin get over it! Tilanne on nyt tämä jokatapauksessa. On väärin kohdistaa vihaansa seuraan tai pitää sitä sijaiskärsijänä. Nyt pitäisi tukea seuraa, jos sitä aidosti rakastaa!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Vanha pieru jo alan olla, muttei minulta heru sympatiaa niille, jotka hyppäsivät sivuun kabinettinousun takia. Millä rahalla nämä tyypit luulee, että Sport olisi Mestiksessä voinut kasata liiganousuun kykenevän jengin sen jälkeen kun liiga on ollut käytännössä kohta toistakymmentä vuotta suljettu ja divarikiekkoilun taloudelliset toimintaedellytyksen tapettu? Suomi on pieni käpykylä. Ei täällä kannata futis eikä puoliammattilaiskiekko.

Eihän tämä tyylikkäästi mennyt, mutta mitä vaihtoehtoja Sportilla oli?

Itse olisin varmasti jättänyt Sportin pikemminkin, mikäli kabinettipaikasta olisi kieltäydytty ja jääty tahkoamaan Mestistä kenties ajan hämärään.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Vähän asian vierestä, mutta onko kukaan kuullut mikä tilanne on kausikorttien myynnin osalta? Tavoitteessa vai vajaa?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Taisi olla joskus vuosituhannen vaihteen tienoilla, kun näin ensimmäisen ottelun paikan päällä. Sport-TuTo päättyi 4-2. Siitä lähtien satunnaisseuraamista ja vasta vuosikymmenen lopulla siirryin aktiivisemmaksi kannattajaksi ja vuosikymmenen vaihteessa aloin käymään kaikissa peleissä mihin vain ehdin, joten onhan oma historiani huomattavasti lyhyempi kuin monen muun palstatoverin.

Täytyy kyllä sanoa, että ei tuntunut missään ainakaan negatiivisessa mielessä tuo nousu. Sitä oli tavoiteltu ja se saatiin, vaikkakin vähän yllättävällä tavalla. Innoissani odotin uutta sarjaa ja uusia mahdollisuuksia.

Itse en kyllä voi ymmärtää, että jotkut hylkäävät seuran, kun nousutapa ei miellyttänyt. Varsinkin jos on ollut mukana vuosikymmeniä niin luulisi, että seura merkitsisi enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vähän asian vierestä, mutta onko kukaan kuullut mikä tilanne on kausikorttien myynnin osalta? Tavoitteessa vai vajaa?
Ei ole tietoa, mutta koska seuranpuolelta useista kysymyksitä, koskien myyntiä ei irtoa mitään vastausta, odotan sen olleen heikompaa. Toivottavasti olen väärässä.

Tästä aasinsilta, joka menee jo off topic. Seuran puolelta se kaikkein paras avoin tiedottaminen on alkanut hieman näivettyä viime kauden aikana. Tosin tämän ymmärtää, sillä julkisesti näitä ollaan kommentoitu lähinnä Hiltzun toimesta, eikä hän varmaan ehdi/jaksa aina toitottamaan joka asiasta sekä Liiga on kuitenkin jo täysiverinen ammattilaissarja, jossa ei varmaan ihan yhtä avoimesti asioista voi tai edes saa kommentoida. Toivoisin kuitenkin, että tässäkin asiassa saataisiin taas asioita takaisin parempaan suuntaan. Mikäli se vaan on ylipäätään mahdollista.

E: Macille vielä kommentti tohon yläpuolelle, että ei siis ollut millään tavalla tarkotettu kuittailuna tms vaan toteamisena, että kun on kaikki perkeleen korpivaellukset ja epätoivoiset Tamin jne yrityksen nähnyt ja kokenut, niin vähän turhan helpolta ratkaisulta tää tuntui. Kun tohon vielä lisää, että siellä meni milloin HPK, Kärpät ja K-Reipaskin meidän ohi Liigaan ja vakiinnutti paikkansa siellä, niin kyllä olisi meidänkin toivonut nousevan verenmaku suussa. Mutta, kuten sanottu. Muuta vaihtoehtoa ei ollut, eikä Sport ole näitä sääntöjä laatinut. Sillä ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa. Lisäksi kuluneen kauden tulos todistaa, että me oltiin kasvanut jo ajat sitten ulos Mestispiireistä. Heti, kun päästiin isoille vesille, saatiin talous kuntoon. Koska viimeksi?! Koska viimeksi ollut mm OPO plussalla? Ei vissiin ikinä.
 
Viimeksi muokattu:

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itslle Sportin jättäminen ei ollut vaihtoehtojen joukossa. Mutta suuresti otti päähän nousutapa. Syyhän ei ollut Sportin vaan liigan. Jos liiga ei olisi ollut vuosia suljettu on selvää että Sport ois noussut jo aiemmin 70-luvun pikavisiitin jälkeen. Ehkä välillä käynyt divarissa, mutta liigan häntä joukkueiden ja divarin parhaiden pienemmän tasoeron vuoksi mahtavien pelillisten taistelujen kautta jo noussut liigaan vakio porukaksi. Siis täysin kunniaton nousu. Mutta nyt mennään näillä aikaisempi on historiaa. Ja toivottavasti mahdollisesti lähteneet palaavat pölyn laskeuduttua takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tää lienee paras ketju kysyä, onko joku saanut jo kausikorttia?
Mä en ainakaan ja toivoisinkin kirjekuoreen seuralta vapaalipun Ässät-treenipeliin hyväntahdon eleenä.
Näin, vaikka se onkin seuran kassasta veke ja olen kyllä pelistä valmis maksamaankin.

Syitä on kaksi. Saataisiin varmasti enemmän katsojia ja sitä kautta tunnelmaa viriteltyä jo kohti runkosarjaa ja toiseksi ihan vaan kanta-asiakkaiden muistaminen. Liikaa ei ole koskaan muistettu meitä, jotka tuodaan takuupotti kassaan vuosi toisensa jälkeen. Mielestäni kanta-asiakkaiden muistaminen on fiksua markkinointia, koska sana leviää ja ehkä joku päätyy ostamaan kausikortin myös, kun muilla on vaan niin mukavaa. :)
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ole kausaria vielä tullut. Elokuun aikana kuitenkin tiedon mukaan pitäis tulla. Joo miksei pieni muistaminen vuosikausia kausarin hankkinutta lämmittäisi. Itse kuitenkin useimmiten ajatellut että ostan lipun myös Sportin kassan vuoksi oman nautinnon lisäksi. No monet kyttää kaikki mahdolliset alennukset, no toki ymmärrettävää jos oma kassa ammottaa. Esim opiskelijat yms.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
No eihän se täyttynyt ainakaan tänään. Kaikki alle 3500 on tällä kaudella pettymys, ja niinhän siinä kävi, että kauden avauspeli JYPiä vastaan sai liikkeelle ainoastaan 3492 maksanutta katsojaa mikä oikeutti kierroksen jumbosijaan *sarkastinen hymiö*

Tamillekaan ei uskalla enää soittaa, ettei yritä pelata itseään taas penkin taakse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös