Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Sportin ulkomaalaiset hankinnat

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 27.03.2018 klo 11.37.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Ajattelin tällekin perustaa oman ketjun kun aloin miettimään Sportin ulkkarihankintojen onnistumista.

  Jos nyt onnistuneita hakuja mietitään, niin ensimmäisenä tulee mieleen Bertrand, Fleury, Newton, Brennan, Wrenn ja no oli Generouskin vaikka kalleimpana miehenä myytiinkin ensimmäisenä. Huomioitavaa, että kaikki pakkihaut ulkomailta ollut hyviä.

  Sitten sellasia joista ei oikein osaa sanoa oliko nyt niin hyviä tai huonoja, niin Kubalik, DaCosta, Parks. Kubalik nyt tuli mukaan loppukaudesta viime kaudella ja ei nyt ollut kummoiset olosuhteet lähteä pelaamaan kun Sportilla oli silloin erittäin synkkä jakso ja kaikki kärkipelaajat telakalla. DaCosta pelasi vain sen loppukauden ja oli silloin ihan ok, Parks puolestaan oli loistava haku aluksi, mutta loukkaantumisen jälkeen ei ollut enää sama ja siihen osittain vaikutti Sportin muunkin joukkueen tason romahdus.

  Sitten niitä epäonnistuneita on Tessier, Rachuneck, Spilar, Vaskivuo, Kozek, Povorozniouk ja Gavrus. Näistähän kaikkia muita paitsi Gavrusia yhdistää huono fysiikka. Luistelu heikkoa tai kulmissa ihan paperia. Sitten toinen yhdistävä tekijä on tuo mentaalipuoli. Gavrus ei kestänyt Suomessa kuin muutaman viikon, Spilar ja Rachuneck oli tuollaisia slaavilaisia taiteilijoita ja Tessier ja Povo oli tavoiltaan aika kaukana ammattilaisesta ja varsinkin Povolla tyhmiä ylilyöntejä ja sellaista ihmeellistä surffailua toisinaan.

  Tuo että fysiikasta ja mentaalipuolesta aiheutunut huteja, kielii vähän huonosta skouttaamisesta. Tosin aika moni ollut hätähankintoja niin ei aikaa edes skoutata(Spilar, Rachuneck, Kozek). Mutta varmasti Jämsäkin kehittyy ja oppii näistä virheistä ja joskus meilläkin Saipan tasoista ulkkareiden hankintaa.

  Mutta nyt esim. Rapuzzista luultavasti nämä pitäisi olla tiedossa kun Hällfors koko kauden häntä seurannut tosi läheltä. Siksi ihan odottavaisin ja luottavaisin mielin hänen suhteen. Saa nähdä minkälaisia muut haut sitten tulee olemaan.
   
 2. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mites Darren Stolk? Kuinka pitkälle menneisyyteen katsotaan?
   
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Mietin vain liiga-ajalta. Kyllähän Mestis aikoina oli ihan onnistuneita hakuja myös.
   
 4. Mäxä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
 6. Mäxä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Divarin 1B väriläiskä Viro voitti juuri Kroatian 5-1 ja Arrak viimeisteli Viron 4. maalin.