Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Sportin ulkomaalaiset hankinnat

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 27.03.2018 klo 11.37.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Ajattelin tällekin perustaa oman ketjun kun aloin miettimään Sportin ulkkarihankintojen onnistumista.

  Jos nyt onnistuneita hakuja mietitään, niin ensimmäisenä tulee mieleen Bertrand, Fleury, Newton, Brennan, Wrenn ja no oli Generouskin vaikka kalleimpana miehenä myytiinkin ensimmäisenä. Huomioitavaa, että kaikki pakkihaut ulkomailta ollut hyviä.

  Sitten sellasia joista ei oikein osaa sanoa oliko nyt niin hyviä tai huonoja, niin Kubalik, DaCosta, Parks. Kubalik nyt tuli mukaan loppukaudesta viime kaudella ja ei nyt ollut kummoiset olosuhteet lähteä pelaamaan kun Sportilla oli silloin erittäin synkkä jakso ja kaikki kärkipelaajat telakalla. DaCosta pelasi vain sen loppukauden ja oli silloin ihan ok, Parks puolestaan oli loistava haku aluksi, mutta loukkaantumisen jälkeen ei ollut enää sama ja siihen osittain vaikutti Sportin muunkin joukkueen tason romahdus.

  Sitten niitä epäonnistuneita on Tessier, Rachuneck, Spilar, Vaskivuo, Kozek, Povorozniouk ja Gavrus. Näistähän kaikkia muita paitsi Gavrusia yhdistää huono fysiikka. Luistelu heikkoa tai kulmissa ihan paperia. Sitten toinen yhdistävä tekijä on tuo mentaalipuoli. Gavrus ei kestänyt Suomessa kuin muutaman viikon, Spilar ja Rachuneck oli tuollaisia slaavilaisia taiteilijoita ja Tessier ja Povo oli tavoiltaan aika kaukana ammattilaisesta ja varsinkin Povolla tyhmiä ylilyöntejä ja sellaista ihmeellistä surffailua toisinaan.

  Tuo että fysiikasta ja mentaalipuolesta aiheutunut huteja, kielii vähän huonosta skouttaamisesta. Tosin aika moni ollut hätähankintoja niin ei aikaa edes skoutata(Spilar, Rachuneck, Kozek). Mutta varmasti Jämsäkin kehittyy ja oppii näistä virheistä ja joskus meilläkin Saipan tasoista ulkkareiden hankintaa.

  Mutta nyt esim. Rapuzzista luultavasti nämä pitäisi olla tiedossa kun Hällfors koko kauden häntä seurannut tosi läheltä. Siksi ihan odottavaisin ja luottavaisin mielin hänen suhteen. Saa nähdä minkälaisia muut haut sitten tulee olemaan.
   
 2. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mites Darren Stolk? Kuinka pitkälle menneisyyteen katsotaan?
   
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Mietin vain liiga-ajalta. Kyllähän Mestis aikoina oli ihan onnistuneita hakuja myös.
   
 4. Mäxä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
 6. Mäxä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Divarin 1B väriläiskä Viro voitti juuri Kroatian 5-1 ja Arrak viimeisteli Viron 4. maalin.