Ilmoitukset

Nimimerkit teppana ja Rene Saari huilaavat seuraavan viikon keskityttyään Patrik Laine -ketjussa ketjunootin jälkeenkin asian sijasta toiseen nimimerkkiin ja offtopiciin.

Myös nimimerkki psychodad syyllistyi samoihin rikkeisiin. Hänellä on kuitenkin vastaavista asioista pitkä rikehistoria ja hänen kohdallaan koimme varoitusten ja pitkien pelikieltojen tien päättyneen, joten tällä kertaa poistimme hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi. 

Nimimerkki david ei avaa uusia ketjuja kolmeen kuukauteen. Ketjunavaukselta odotamme hivenen enemmän sisältöä kuin yhden sanan verran.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Sportin ulkomaalaiset hankinnat

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 27.03.2018 klo 11.37.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Ajattelin tällekin perustaa oman ketjun kun aloin miettimään Sportin ulkkarihankintojen onnistumista.

  Jos nyt onnistuneita hakuja mietitään, niin ensimmäisenä tulee mieleen Bertrand, Fleury, Newton, Brennan, Wrenn ja no oli Generouskin vaikka kalleimpana miehenä myytiinkin ensimmäisenä. Huomioitavaa, että kaikki pakkihaut ulkomailta ollut hyviä.

  Sitten sellasia joista ei oikein osaa sanoa oliko nyt niin hyviä tai huonoja, niin Kubalik, DaCosta, Parks. Kubalik nyt tuli mukaan loppukaudesta viime kaudella ja ei nyt ollut kummoiset olosuhteet lähteä pelaamaan kun Sportilla oli silloin erittäin synkkä jakso ja kaikki kärkipelaajat telakalla. DaCosta pelasi vain sen loppukauden ja oli silloin ihan ok, Parks puolestaan oli loistava haku aluksi, mutta loukkaantumisen jälkeen ei ollut enää sama ja siihen osittain vaikutti Sportin muunkin joukkueen tason romahdus.

  Sitten niitä epäonnistuneita on Tessier, Rachuneck, Spilar, Vaskivuo, Kozek, Povorozniouk ja Gavrus. Näistähän kaikkia muita paitsi Gavrusia yhdistää huono fysiikka. Luistelu heikkoa tai kulmissa ihan paperia. Sitten toinen yhdistävä tekijä on tuo mentaalipuoli. Gavrus ei kestänyt Suomessa kuin muutaman viikon, Spilar ja Rachuneck oli tuollaisia slaavilaisia taiteilijoita ja Tessier ja Povo oli tavoiltaan aika kaukana ammattilaisesta ja varsinkin Povolla tyhmiä ylilyöntejä ja sellaista ihmeellistä surffailua toisinaan.

  Tuo että fysiikasta ja mentaalipuolesta aiheutunut huteja, kielii vähän huonosta skouttaamisesta. Tosin aika moni ollut hätähankintoja niin ei aikaa edes skoutata(Spilar, Rachuneck, Kozek). Mutta varmasti Jämsäkin kehittyy ja oppii näistä virheistä ja joskus meilläkin Saipan tasoista ulkkareiden hankintaa.

  Mutta nyt esim. Rapuzzista luultavasti nämä pitäisi olla tiedossa kun Hällfors koko kauden häntä seurannut tosi läheltä. Siksi ihan odottavaisin ja luottavaisin mielin hänen suhteen. Saa nähdä minkälaisia muut haut sitten tulee olemaan.
   
 2. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mites Darren Stolk? Kuinka pitkälle menneisyyteen katsotaan?
   
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Mietin vain liiga-ajalta. Kyllähän Mestis aikoina oli ihan onnistuneita hakuja myös.
   
 4. Mäxä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
 6. Mäxä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Divarin 1B väriläiskä Viro voitti juuri Kroatian 5-1 ja Arrak viimeisteli Viron 4. maalin.
   
 7. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät