Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Sportin Mestis-rinki

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana magnum37, 13.04.2014 klo 13.37.

 1. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Avataas nyt tällekin teemalle jo ihan oma ketjunsa. Eli selvää on, että tuosta Sportin jo nyt laajasta rosterista merkittävä osa pelaajista tulee kauden alla pelaamaan lainalla jossain Mestisseurassa. Missä - sitä on tässä vaiheessa aikaista lähteä arvioimaan. Todennäköisimpiä yhteistyöseuroja lienevät Kajaanin Hokki, TUTO sekä mahdollisesti myös Kiekko-Vantaa. Hyvien kulkuyhteyksien johdosta on jopa Kajaania ja Turkua edullisempi vaihtoehto. Varmasti valmennus ym. suhdesuhmurointi vaikuttaa myös, mihin pelaajia ensisijaisesti tarjotaan.

  Ainakin osan kaudesta Mestislainoiksi joutunevat seuraavat pelaajat:

  Jean Aurén
  Antti Uitto
  Ari Gröndahl
  Oskari Manninen
  Jesse Väkelä
  Tomi Körkkö(?)
  Joel Kiviranta
  Roope Kuhakoski
  Felix Westermarck
  Michal Kristof
  Mika Halava

  Kiviranta ja Kuhakoski ovat varmasti ensisijaisesti A-junioreiden käytettävissä.
   
 2. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Körkkö on rosterissanne tällä hetkellä TOP 5 hyökkääjä. Ei takuulla ole lähdössä ensimmäisten joukossa Mestikseen.
   
 3. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  No siksi juuri tuo kysymysmerkki tuossa nimen perässä. Monille meistä vaan miehen junnuhistoria ei ole kovin tuttu. Oululaiset tosiaan meinaavat, että voisi paremmalla onnella olla jo toinen(kolmas) granlund. Katsotaan ja toivotaan kaverille hyvää kautta.
   
 4. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Heh, no eihän Körkkö sentään mikään Granlund ole, ei lähelläkään sitä. Muutenhan Tomi pelaisi Oulussa. Teidän hyökkäyskalustonne vain on sen verran heikko että Körkkö on tuossa porukassa ihan kärkiäijiä.
   
 5. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ai, sä olitkin täällä vaan provoilemassa, huoh. Anteeksi että otin sut vakavasti.
   
 6. Scaleo666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eiskrazer Chargers
  Lainaus:
  Aivan turha ketjuavaus jo tässä vaiheessa. Eiköhän tämä keskustelu mahdu ihan hyvin tuonne pelaajisto 2014-2015 ketjuun.
   
 7. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Erään mestisvalmentajan sanoin: No, anna sakkoa s*atana! :)

  Minua tulee ainakin kiinnostamaan paljon tulevien dropoutien mestiskiemurat, varsinkin kun on ollut itse toisella puolella katsomassa tuota lainatouhua. Ainakaan oma mielenkiintoni mestispelaajien seuraamiseen ei lopu Sportin liigapaikan myötäkään. Ja tuosta ringistä todellakin tulee riittämään lainoja. Kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovaa, ja se alkaa jo parin viikon kuluttua.

  Tulevien mestislainojen esityksistä on tarkoitus keskustella tässä ketjussa. Aika näyttää, riittääkö kiinnostusta enempään keskusteluun vai ei.
   
 8. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Ketkä noista nyt sitten ikänsä puolesta mahtuu a-junnuihin? Kentällinen?

  Jean Aurén
  Joel Kiviranta
  Roope Kuhakoski
  Jesse Väkelä
  Michal Kristof

  Toinen mokoma(yli-ikäiset) sitten lainalle S-kiekkoon nostamaan sitä mestikseen?


  Antti Uitto
  Ari Gröndahl
  Oskari Manninen
  Tomi Körkkö(?)
  Felix Westermarck
  Mika Halava
   
 9. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Kristof laitetaan Mestikseen ellei pelaa Liigan mukana. Junnut eivät häntä kehitä yhtään. Westermarck on -95, joten junnuikäinen ja pelannee varmaan enimmäkseen siellä, jos ei onnistu murtautumaan Liigaan.
   
 10. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Lainaus:
  Ihan ihmeellistä itkua muiden seurojen kannattajilta. Näköjään on ihan sama mitä Vaasan Sport tai Sportin kannattajat nykyään tekevät, niin mistään ette tahdo löytää mitään hyvää. Ei siinä mitään, meille sopii oikein hyvin altavastaajan asema. Itseänikin kiinnostaa hyvin paljon Sportin ensi kauden mahdolliset lainapelaajat ja tämä ketju tulee varmasti tarpeeseen.

  Joel Kivirannan haastattelusta käy ainakin ilmi, että lähtökohtaisesti pelaa a-junioreissa seuraavalla kaudella, mutta mahdollisesti myös liigapelejä tulee saamaan ja miksi ei. Sport tulee näpäyttämään vielä monia epäilijöitä jo ensi kaudella ja meille on ihan sama mitä te ajattelette meistä. No one likes us, we don't care!

  Tampereella sekä Oulussa näyttää ottavan kovimmille Sportin nostaminen. Kunniamaininta myös viralliselle Sportin vihaajalle erkulle.
   
 11. julkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasalaiset urheiluseurat
  Mielenkiintoista myös nähdä, että mihinköhän esimerkiksi Kiviranta sijoitetaan. Ikänsä puolesta olisi varmasti vielä A-junnuissa mukana, mutta jos miettii että iski jo viime kaudella 1 p/o tahdilla A-junnuissa, niin ei varmaankaan ole ehkä järkevin ratkaisu hänen kannalta pelata A-junioreiden mukana. Kiviranta olisi ollut Mestis-Sporttiin varmasti mielenkiintoinen hankinta, mutta nyt on vaikea nähdä roolia hänelle suoraan avauskokoonpanossa. Toivottavasti saisi paikan vaikkapa SaPKosta isommalla roolilla lainasopimuksella.

  Harmittaa kyllä suuresti, ettei S-Kiekko noussutkaan Mestikseen jo tulevalle kaudelle. Olisi ollut jackpot koko Pohjanmaalaiselle jääkiekolle, jos S-Kiekko olisi toiminut Sportin yhteistyöseurana Mestiksessä. Suomi-Sarjaan näitä Kivirantoja ja Kristofeja ei kannata heittää, mutta ei heistä käyttöä vielä Liigassakaan ikävä kyllä ole. Viime kausien aikana ollaan menetetty jo aivan liikaa junnuja muualle siksi, ettei Sportilla ole ollut tarjolla heille oikeasti järkevää roolia. Esimerkkinä toimikoon Nikko, Suoranta ja Huovinen, joista ainakin kahdella ensimmäisellä olisi ollut käyttöä jo nyt.
   
 12. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olenko nyt huomaamassa tästä ketjusta, että Sportin kannattajat ovat hyväksymässä "yhteistyö"/farmi toiminnan liigan ja mestiksen välillä? Ymmärtääkseni olette muiden suurempien mestis joukkueiden kanssa olleet hyvinkin tämänkaltaista toimintaa vastaan? Kaitpa se pari kuukautta tämänkin suhteen on jo riittänyt kääntämään pään.

  Ihmetyttää hieman myös pelaajien määrä joita olette lähettämässä muualle (ei siis a-juniorit). Ketjussa pyöritellään 5-6 pelaajan lähettämistä mestikseen. On teillä ainakin raha-asiat kunnossa jos jo tässä vaiheessa on varaa maksaa palkkoja noin monelle pelaajalle jotka ei teillä pelaa. Onko oikeasti teillä varaa käyttää esim. 100 000-150 000 euroa rahaa pelaajien jotka eivät teillä pelaa, palkkojen maksamiseen, jotka jo tässä vaiheessa tiedetään että liigassa eivät mahdu pelaamaan? Kyseinen summa on esim. viideltä pelaajalta jotka saavat koko vuoden osalta palkkaa (kuten nämä nyt sopimuksen alaiset pelaajat nyt) on ainakin sinnepäin. Toki mestis joukkueet maksavat jonkinlaisen korvauksen, asunnot yms. edut laina-ajalta mutta palkanmaksuvelvoite on kuitenkin oikealla työnantajalla.
   
 13. julkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasalaiset urheiluseurat
  Lainaus:
  Mestiksestä on muodustamassa liigan laajentumisen takia lähes täydellinen farmisarja, joten yhteistyötoimintaa vastaan en itse ole ainakaan siinä tapauksessa, jos muutkin liigajoukkueet hyödyntävät tämän mahdollisuuden. Suomessa ei tällä hetkellä ole KooKoon, Sportin ja yhdenmestisseuran noston jälkeen mahdollista pyörittää kahta oikeasti tosissaan otettavaa jääkiekkosarjaa. Silloin en yhteistyötoimintaa sallisi, jos yksikään nykyisistä ei nousisi. Tällöin olisin sitä mieltä, että yhteistyötoimintaa tulisi supistaa ja Mestiksen sekä Liigan tasoeroa kaventaa. Mutta se siitä tässä ketjussa.
   
 14. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Peliitat johtaa LeKiä 3-0. Kristofilla jo 1+1 ja Twitterissäkin miestä kehutaan, tuskin yllätti ketään. Nopeasti vain jatkosopimusta tuleville kausille.
   
 15. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Nyt äkkiä rasti seinään! Kriso tehnyt maalin. Viime kaudellakin teki jopa kaksi maalia vaikka laukoi ehkä kerran! Toinen vahingossa ohjauksesta.
   
 16. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Sekin vielä! Tässä juuri mietin, että mistä saadaan meille liigaan maalintekijä, mutta Kristof näköjään on vastaus ongelmaan tulevaisuudessa. Nyt Jämsä kynää kaverille!
   
 17. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Meidän hyökkäys on niin kapea kärjen osalta, että nyt olisi nuorille elämänsä sauma lyödä itseään läpi Liigassa oikeen kunnolla. Uskon, että yksi tai kaksi tulee yllättämään itsensä sekä muutkin.
   
 18. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Lainaus:
  Päästettiinkö oikea mies pois? Nyt heti jatkosopimusta, kiitos?

  Peliitat - Pelicans 4-3 60:00
  1-0 Koivisto (Kristof,Silfver)
  2-0 Viljanen (Rajamäki,Peltonen)
  2-1 Tyrväinen (Rohtla,Hakulinen)
  2-2 Ritamäki (Siikonen,E.Sopanen)
  3-2 Kristof (Rajamäki)
  3-3 Björninen (V.Sopanen,Mustonen)
  4-3 Kristof (Silfver)

  2+1

  Lainaus:
  Sekä herättää muiden joukkueiden kiinnostuksen.. Kuka on syyllinen tähän vuoden jatkosopimukseen, jos mies kerran täällä viihtyy.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2014 klo 20.42
 19. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Noh noh. Kristof tekee nyt juuri sitä mitä hänen pitääkin: antaa näyttöjä, että pääsisi mahdollisimman nopeasti takaisin Liiga-rinkiin.

  Mutta on se kyllä v*ttu huikee.
   
 20. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Nyt ainakin Pelicans on bongannut hänet, joten hophop jatkosopimusta kouraan.
   
 21. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Nii-in...

  Ei hemmetti, hyvin taas toimistolla vedetään (vihkoon). Sportin kaikkien aikojen löytöä oikein nyt työnnetään toisille. Viisas seura tarjoaa ensin jatkopahvin ja laittaa sitten vasta farmiin. Siitä nyt sentään vielä pääsee yli, että lahtelaiset vievät Sport-kannattajien nettiskouttaus Smothermanin, mutta jos Kristofin vievät niin 20 kypärällistä paskaa Sportin saamattomalle toimistolle.

  E: Saas muuten kattoo, millaista settiä Kristof syyskaudella esittää Mestiksessä tällä kaudella. Nyt parissa harjoitusmatsissa on jo koko viime kauden maalimäärä tuplaantunut.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2014 klo 21.45
 22. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Huoli pois! Nyt ei ole enää Jope kusemassa meidän lupaavien nuorten päälle. Peliittojen valmentajan kommenttien perusteella Kristofin lainasoppari on sovittu alustavasti joulutaukoon asti, eli jos kaverille peli kulkee Heinolassa paremmin kuin hyvin, saattaa hän hyvinkin palata Vaasaan vuodenvaihteen jälkeen. Uskon, että Tomekilla ja Karjalaisella on vähän enemmän pelisilmää (ja mielenkiintoa) hoitaa näitä asioita mitä vaikka Räsäsellä oli. Eiköhän sitä jatkolappua tarjota hyvissä ajoin vaikka kesken kaudenkin jos sille tarvetta nähdään. Sen lisäksi Michal ilmeisesti viihtyy Vaasassa niin hyvin, että varmaa ensisijaisesti haluaisi nimenomaan tänne palata.
   
 23. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Kristofin pisteet nyt myös YouTubessa!

  1-0 Koivisto (Kristof,Silfver)
  3-2 Kristof (Rajamäki)
  4-3 Kristof (Silfver)

  Jatkoajan otteluraportista
  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2014 klo 06.45
 24. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Tänä iltana lisää Kristoffia Peliittojen Youtubessa! Ekassa pelissä tehot 0+2.
   
 25. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Lainaus:
  Hienoa nähdä Kristofilta heti onnistumisia. Taitanut esittää peruspeliään tänään, toivottavasti saadaan nauttia Kristofin otteista seuraavallakin kaudella..

  Lainaus:
  Lainaus: