Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Sportin kannattajatoiminta

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana SPORTTIKOTKA, 16.12.2017 klo 23.27.

 1. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  En löytänyt heti onko kannattajatoiminnalle omaa otsikointia joten teen sen nyt. Keskustelu aiheesta kuitenkin käy vilkkaana eri teemoissa ja sivustoilla. Selvää on se että Sport tarvitsee yhtenäiset kannattajat taakseen. Erilaisia mielipiteitä saa ja pitää olla, sehän on selvää. Sport on tunnettu kannattajistaan, olet sitten missä päin Suomea tahansa. Niin Red Amy(onnea vielä kerran 30v), Ultras06,RödWitt kuin Red Army Southern on tehnyt vuosikausia hienoa työtä kannattajakulttuurin osalta. Toivotaan Sportin kuin koko Suomalaisen kannattajakulttuurin etenemisen nimissä että kasvaminen ja kehittyminen saa jatkumoa turbulensseista huolimatta. Pääasia on se että emme käänny toisiamme vastaan. Yhdessä olemme paljon enemmän.
   
 2. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Eilen oli hieno päivä Porissa. Ensimmäinen kerta piiiiiiiitkään aikaan, kun Vaasasta tulleet Sportin kannattajat käyttäytyivät asiallisesti vierasjoukkueelle varatussa fanikatsomossa. Kiitos siitä!
   
 3. Bullseye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Puuttuiko Ultras siis tuolta reissulta, näin voisi päätellä ylemmästä viestistä? Koskeeko boikotti myös vieraspelejä?
   
 4. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lataan muutaman mielipiteen minäkin.
  30.11.2017 alkoi ultrasien boikotti Sportin pelejä kohtaan, kunnes päävalmentaja Valtonen on erotettu/ eronnut. Tämän jälkeen kannatus päädyssä on ollut heikosta melko hyvään. Melko hyvää se oli RA:n juhlapelissä Tapparaa vastaan, jolloin tuli selkeä 4-0 -voitto. Reipasta kannattamista auttoi luonnollisesti joukkueen hyvät otteet. Jopa istumakatsomotkin lähtivät mukaan niin kuin parhaimmillaan edelliskausinakin.

  Heikompien kotipelien aikana kannatus on ollut melko aneemista: lähinnä RA:n ydinryhmän ylläpitämää, ja siihen porukkaan ei valitettavasti kuulu 20:tä enempää huutajaa.

  RA:n kannattajat ovat keskimääräisesti hieman vanhempia ja "säyseämpiä" kuin ultrasit ja tämä vaikeuttaa riehakkaan tunnelman ja "capon" löytymistä. Kuorolaulajia kyllä löytyy, mutta ei vetäjiä/aloittajia ja johtajia. Rumpu sentään löytyi ja Sporttikin sponsoroi uuden, joten kiitos siitä.

  Osa miettii, että kannattaako/saako kannustaa, kun ultrat boikotoivat. Mielestäni voi kannustaa ihan täysillä, ja silti arvostaa ultrien kannanottoa. Red Army tukee pelaajia ja joukkuetta, oli tilanne mikä hyvänsä, ja ultrasit reagoivat voimakkaammin, ja toki kannattavatkin sitten vahvemmin ja näkyvämmin. Hiltunen ja Kurten ovat 4.1. 18 Sportin foorumilla olleen viestin mukaan ottaneet yhteyttä Ultras 06:een keskustelun ja sovinnon aikaansaamiseksi. Aika näyttää, miten käy.
  Toivoisin kuitenkin, että jokainen, joka tulee päätyyn ja miksei sivuillekin istumaan, kannustaisi ja antaisi tukensa seuralle Vaasan Sport. Ei se ole niin noloa hakata käsiä yhteen ja vähän laulaakin mukana. Katsokaa vaikka änäripelejä: lähes kaikilla katsojilla seuran peli-/fanipaita tai ainakin kaulahuivi/seuran väriä päällä. Ei se oo niin vaikeeta. Nyt se häpeämoodi pois päältä...
  Vaasa on niin pieni alue, ettei täällä riitä kannattajia moneen eri ryhmään. Yhdessä voimme kannustaa ja tukea Sporttia ja näyttää, että Kuparisaari on vaikea paikka vastustajalle. Pieni, tiivis halli, jossa kannattajat pääsevät kunnolla kannustamaan kotijoukkuetta. Kaikkia tarvitaan: niin ultraseja, Red Armya kuin aktiivisia istumakatsomon kannattajiakin. Yhdessä oomme vahvempia: ole sinäkin rohkeasti: yksi meistä!
  Kun Ultrat aikanaan palaavat ja RA on täysillä mukana joukkueen pelatessa hyvin, mikään ei voita Kuparisaaren Sundom Stån tunnelmaa eikä fiilistä, ei mikään!!!
   
 5. Ihmemies Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  En nyt viitsinyt tuolla positiivisuusketjussa jatkaa tätä, niin lainasin tähän topikkiin... mutta miltä siellä asiantuntijapiireissä on meno näyttänyt nyt viime peleissä, kun on tapahtunut ns. paluu arkeen juhlapelin jälkeen. Peli näyttää vapautuneen hyvältä ja meno katsomossa jatkunut loistavana?
   
 6. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Peli on surkeata, katsomotoiminta on ala-arvoista. Tähän on nyt tultu. Katsomotoiminta ollut heikkoa vaikka Ultras06 on katsomossa ollutkin ennen boikottia. Tuolle on kyllä saatava muutosta. Pian kaikki Mikkelit ja Hämeenlinnatki kurvaa ohi tuolla osa-alueella. Tehokkaasti on tapettu kaikki.
   
 7. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Näin on. Turpaan tulee vasemmalta ja oikealta. Seura on suoraan sanottuna kriisissä, mutta silti johto vain hymistelee "että meillä on niin pieni pelaajabudjetti". Sportin intohimottomuus suoraan sanottuna oksettaa mua. Päävalmentaja käyttäytyy presseissä ja sosiaalisessa mediassa kuin pieni kakara. Ote jengistä on täysin menetetty, mutta seurajohdon tuki on takana. Meinataanko oikeasti vetää vielä ens kausi näin?

  Viimeinen sammuttaa valot?
   
 8. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Alla suora lainaus Sportin omalta foorumilta kannattajatoimintaan liittyen nimimerkiltä mario55. Siirretään se tännekin, kun Sportin pelit eivät välttämättä enää kirvoita kirjoittelua pleijaripaikan menettämisen jälkeen.

  "Tuli ihan loppuun mieleen että olenko ainoa jonka mielestä Red Armyn toiminta on mennyt sellaiseksi 20 henkilön kaveripiirin toiminnaksi? Tulevat otteluihin omaan pieneen nurkkaukseen, harvoin ottavat viereisiä katsojia mukaan kannustamaan. Ei tifoilua, ei lippuja, ei toimintaa. Somessakin ei mitään tapahtumia, ei kutsuja,("tulkaa kannustamaan a-junnuja" esimerkiksi). Itse kuuluun Red Armyn ja Ultraksien välimaastoon niin kuin suurin osa kannattajapäädyssä, vaikeaa lähteä kannustamaan tai heiluttamaan lippuja kun kannattajayhdistykset ei johda tapahtumaa eikä jaa yleisölle työkaluja."
  Ihan asiallista kritiikkiä. Niin kuin jo edellä kirjoitin, RA kaipaisi uusia, nuoria jäseniä, jotka voisivat ottaa haltuun "tämän päivän median". Jäseniä on varmasti 200, jopa enemmän, ja päädyssä aukoo suutaan se 20 jäärää. Suuri osa niitä maan hiljaisia...Ota mario55 rohkeasti yhteyttä RA:han esim sähköpostitse vaasansportinkannattajat@gmail.com tai facessa. Siitä se lähtee, uusi nousu ja uusi kausi 2018-19!
   
 9. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Mun on pitänyt tänne kirjoittaa, kun olin vihdoin ja viimein katsomassa liigaa Vaasassa (hallissa oon käynyt ennenkin). Okei, Sport on pelannut miten on mutta olihan se harvinaisen vaisua toimintaa muualla kuin päädyn 20-30 hengen porukassa. Esimerkiksi Porissa taputetaan istumakatsomoissakin mutta jotenkin kuvitteli että Vaasassa olisi ollut niissä vielä enemmän meininkiä, kun vastassa oli vielä sikäläisten paikallisvastustajaksi mieltämä Ässät.

  Mutta ei. Istumakatsomot oli ihan niinkuin Hakametsässä olisi VAIKKA Sport nousi tasoihin matsissa ja ei ollut missään vaiheessa hätää kärsimässä. EDIT: Selvennykseksi siis... Tuo päädyn pitämä meteli kyllä kuului toiseenkin päätyyn, mutta ei Porissa istumakatsomot istu täynnä kädettömiä.

  Häiriköinä pidetty yleisökin oli hyvin asiallista ja yhdessä heitettiin läppää ekan erätauon palohälytyksen aikaan. Kaljallakin pystyttiin käymään samassa paikassa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2018 klo 12.57
 10. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Oletko sinä se sama liigakarsintaketjussa keväällä 2009 mesonnut nimimerkki Korkki?-)

  Jooh. Ei tuota tunnelman katoamista oikein ymmärrä pitkänlinjan Sport-kannattajakaan. Tämän kauden pohjanoteeraukset niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin ovat lähinnä vain seurausta jo pidemmästä kehityksestä. Tekijöitä on varmasti useita, mutta eiköhän konkreettisimmat tekijät ole korkeissa lipunhinnoissa, joilla Sport pyrkii kompensoimaan hallin pientä kapasiteettia sekä siinä että moni vaasalainen ei ole päässyt yli nousutavasta.

  Tuntuu että hallilta on kadonnut paljon aktiivikannattajia, jotka on rajallisesti korvannut sellaiset hengettömämmät katsojat jotka ovat keksineet Sportin matsit siksi koska liiga. Voisiko sanoa, että erilaisempi porukka siellä nyt käy.

  Joillakin on kuppi mennyt nurin jo 2015. Kupla on puhjennut kabinettipelin vuoksi. Vaikka näitä idealisteja voi ymmärtää, niin he eivät selvästikään ole sisäistäneet mitä ammattiurheilu jääkiekossa merkitsee, kun talous on yhtä tärkeä mittari siinä missä urheilukin. Urheilullisia karsintoja ei voi olla olemassa tällaisessa ympäristössä, missä Mestikseen putoaminen tietää kokonaisen organisaation alasajoa ja todennäköistä konkurssia. Moni Sport-kannattaja elää vielä vanhassa maailmassa, missä liiga oli puoliammattilaissarja siinä missä divarikin.
   
 11. Rocco Jäsen

  Sportin johto on tyytyväinen, kun "kannattajat eivät määrää," eli heidän mielipiteet on hiljennetty. Tuotiin läpsyttimiä, tuotiin tanssityttöjä, vaikka nämä ovat molemmat olleet aina seurankin puolelta ehdoton ei. Seuralle on tullut muutamia mielensäpahoittajien yhteydenottoja, että "emme uskalla tulla hallille, kun siellä päädyssä kiroillaan" yms. ja seura on sitten reagoinut. Nyt kun ei päädystä kuulu mitään, niin ottelutapahtuma on ihanteellinen kaikille. Paitsi tunnelma on perseestä. Vai onko hiljaisuus tunnelmaa?

  Säälittää.
   
 12. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Toisaalta voi myös kysyä, että onko kiroilu kannattajapäädylle välttämätöntä tunnelman luomiseksi? Jos näin on niin kyllä aika heikoilla ollaan sielläkin. Onko päädyllä joku oletettu yksinoikeus kannustukseen? Ei saa olla muita ryhmiä mukana, kuten vaikkapa tanssityttöjä? Eikö molemmilla ole pohjimmiltaan sama päämäärä?

  Sportin johto ei todellakaan ole vienyt asioita viimeaikoina taidokkaasti maaliin. Mutta näin sivulta katsottuna tuntuu, että pääty yrittää nyt syyttää seuraa myös sen (RA:n) omasta kyvyttömyydestä katsoa peiliin ja tuoda hommaan jotain uutta.
   
 13. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Kiroilu ei ole välttämätöntä, mutta kiroilua tulee aina, eikä pelkästään kannattajapäädyssä. Istumakatsomoissakin kiroillaan yhtä paljon, mutta se volyymi on hiljaisempaa. Jäähalli on paikka, missä kiroillaan aina. Ihan aina. Jääkiekko ja urheilu muutenkin nostaa tunteita pintaan, niin kyllä siellä naiset ja vanhemmatkin ihmiset kiroilevat, jos peli on paskaa.

  Päädyllä ei ole yksinoikeutta, mutta ilman päätyä halli on hiljainen. Jos olet viime aikoina ollut hallilla, niin varmasti huomaat sen. Päädyn mukana usein herää muukin katsomo henkiin, ja nyt kun päätyä ei ole niin ei ole minkäänlaista kannustusta tai tunnelmaa.

  Tanssitytöistä en viitsi edes keskustella. He eivät ole tuoneet mitään uutta, päinvastoin.
   
 14. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Mulle on aivan sama, jos joku haluaa hakata läpsyttimiä tai innostuu tanssitytöistä. Lisäksi minulle ei ole ongelma, jos joku haluaa kannustaa Sportia vaikka vain istua kököttämällä paikallaan. Mutta jos seura on aiemmin luvannut, että tähän halliin ei tuoda läpsyttimiä ja on repinyt ylpeyttä siitä, että meillä ei ole tanssityttöjä, vaan meillä on Red Army, valtakunnan kovin kannattajaporukka, niin kyllä mä pidän tätä suoranaisena vittuiluna, että nyt kun peli on superpaskaa, kannustus tämän kauden osalta vaipunut huonoksi ja kannattajien kanssa on ollut kaikenlaisia ristiriitoja niin nyt nuo molemmat tuodaan halliin.
   
 15. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Yksi asia o sitten kannattaako panostaa toimintaan kannattajaryhmän kanssa, joka seisoo vierellä hyvillä hetkillä ja kaiken mennessä huonosti poistuu takavasemmalle selitellen toimintansa niin ettei näyttäisi ulospäin juuri siltä mitä se on. ET toimintaa, joka oli valloillaan jo aiemmin. Eikä tuossa toiminnassa ole mitään väärää, mutta näin toimivien on syytä olla sitten hiljaa kun seuran asioita mietitään.
   
 16. Sergei#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
  Lainaus:
  Nyt oli kyllä sekava tuo viestisi tai sit en vain ymmärrä. Seura on uuden toimarin aika kussu kaikki mitä on yhdessä sovittu, niin ei vain toimita. Tunnelma on mitä on koska jengi on kyllästynyt pitkiin tappioputkiin ja boikotoi sitä koska syy siihen on ollut selvillä jo 3v. Mutta johto on niin munatonta porukkaa että hävettää olla sportin kannattaja. Kun Tomek täältä häipyy niin tunnelma palaa ihan itsestään koska boikottijengi palaa halliin.
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Johdon kädet ovat myös aika pitkälti sidottuja. Toki Tomekin voisi heivata vittuun ja mennä loppu ja ensi kausi jäljelle jäävällä valmennuksella. Mitähän siitäkin tulisi olisi kiva nähdä.
   
 18. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Mitään hävittävää ei ole. Jo nyt ollaan sarjassa ylivoimaisia jumboja (tällä hetkellä 7 pistettä 14. paikkaan), eli tällä hetkellä on vain yksi suunta olemassa, ja se on ylöspäin, kun kerran sarjasta ei voi pudota. Se ei tule tapahtumaan polakin aikana, se on ihan varma.
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Mitäpä jos taustalle jäävistä valkuista ei ole siihen vertaa mitä Tomekista oli? Soittaisitko itse ensi vuoden Marraskuussa Tomekia takaisin? Onhan se ensi kausi vielä hävittävää, koska uutta päävalmentajaa ette pystyisi enää palkkaamaan. No ehkä jonkun Tomekin tasoisen Mestisjyyrän.
   
 20. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Lainaus:
  En lähde mukaan tällaisiin väittelyihin, koska kumpikaan meistä ei tiedä mihin Sportilla on varaa, eikä tietoa siitä miten menestyttäisiin ilman polakkia. Kuten sanoin, huonommin ei voi mennä, sillä olemme jo nyt ylivoimaisia jumboja, niin mitään hävittävää ei tosiaan ole. Kaikki on kotiinpäin. Ja ei, en todellakaan itkisi polakin perään, sillä kuten kirjoitin: hänen kanssa ei ole mitään toivoa enää paremmasta menstyksestä, se kortti on katsottu loppuun asti.
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ei olekaan toivoa paremmasta, mutta ilman voi mennä jopa huonommin. Kyllä se on aika selvää, että saatte kyllä luopua vielä useammasta pelaajasta, ettei tästäkin kaudesta tule taas taloudellisesti takkiin. Vakkea uskoa, että Sport pystyyy palkkaamaan uuden valmentajan pudottamatta pelaajapudjettiaan tulevalle kaudelle, kun hyvin todennäköisesti Sport hyvä jos pystyy pitämään saman pelaajapudjetin tulevalla kaudella mitä se tällä kuluvalla on. En sano, ettei KooKookin tekisi huonoa tulosta. Molemmilla om vielä osaketta maksettavana ja se on riesa.
   
 22. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Lainaus:

  Harmittaa jo valmiiksi, että tartuin tämän trollin täkyyn, mutta menkööt..

  Mestiksessä on useampi valmentaja, jonka ottaisin ennen Tomekkia. Ja ihan sellaisia joilta löytyy pelikirjasta muutakin kuin tyhjiä sivuja.

  Toisekseen, Hiltunen on useasti maininnut, että pelaajabudjettia tullaan kasvattamaan ensi kaudelle kiitos uuden tv-sopimuksen. Tämän kauden budjetilla saatiin kasattua jo kilpailukykyinen rosteri ja siihen kun lisätään VVV:n ja Kangen soppareiden loppuminen joista vapautuu useampi satatonnia niin uskallan väittää, että n. 99% Sportin kannattajista käyttäisi tuon budjettokorotuksen ennemmin Tomekin sopparin ulosostamiseen ja uuden valmentajan palkkaamiseen. Tähän päälle kasvavat yleisötulot kun jengi palaa hallille. Itse uskon vakaasti ettei Tomek ensi kaudella Vaadassa vaikuta.
   
 23. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Nyt kun vielä kerrot ketkä valmentajat ja millaisella kausipalkalla uskot heidän tulevan Sportin peräsimeen. Toki siellä on hienoja valmentajia, mutta kuten sanoin, tuskin Sport pystyy palkkaamaan uutta valmentajaa sekä kasvattamaan pelaajabudjettiian. Toki voin olla väärässä, mutta pitää muistaa, että niin voi silloin muutkin joukkueet ellei takkiin tule enemmän, mitä Sportille tulee.
   
 24. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Enkö ole jo tarpeeksi monta kertaa sanonut ettei huonommin voi mennä, sillä sarjasta ei voi pudota? Muista asioista emme tiedä mitään.
   
 25. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Lainaus:
  mäkin voin olla väärässä mutta eikös Telia päättänyt laittaa tv-rahat uusiksi. Enskaudella ollaan uudella sopparilla menossa.

  vaikuttaa kaikkiin tasaisesti ja jotain katkarapuleipä poikien puheita oli että satsataan viihdearvoon :)
  - eli siihen mitä sportissa ei ole