Sportin juniorit kaudella 2018–2019

  • 75 196
  • 183

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Toivottavasti Mölder saa näytönpaikkaa harjoituskaudella. Tämän kauden aikana mennyt taas paljon eteenpäin ja oli eilen loistava!

Mutta Haaralan tilanteeseen, niin ei Haarala tuolle oikein voi mitään että Jukurien pelaaja luistelee Haaralan olkapäätä päin. Lisäksi on kyllä matalassa asennossa Jukurien kaveri. En tiedä miten Haarala olisi tuon kontaktin voinut välttää? Toki pahalta tuo näyttää ja kait siitä sitten jonkun pelin voi antaakkin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sarjan katkaisu onnistui hyvin, kun tilanne on 5 minuuttia ennen loppua 8-2 Jukureille. Ei taida playoff lätkä olla vieläkään meidän joukkueella hallussa. Kotipeleissäkään ei olla päästy lähellekään runkosarjan tasoa ja Jukurit on päässyt rankaisemaan paremmalla taistelulla.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kotona sitten paremmalla tuurilla ja taidolla. Eiköhän kotiyleisön tukikin vähän innosta poikia :). Junnuilla taso voi heitellä paljonkin pelistä toiseen.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kotona sitten paremmalla tuurilla ja taidolla. Eiköhän kotiyleisön tukikin vähän innosta poikia :). Junnuilla taso voi heitellä paljonkin pelistä toiseen.
Tosiaan voi, maalit Mikkelissä 8-8, molemmille murskavoitot kuuden erolla, maalit Vaasassa samoin 8-8, mutta siellä pelattu maalin pelejä. Hyvät väännöt on jätkät saaneet aikaan, torstaina näkee sitten mikä on kelläkin päivän kunto kun sarja onkin lopulta yhdestä poikki. Tsemppiä sinnekin suunnalle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Erotuomaritarkkailija on kuulemma vienyt Haaralan niitin kurinpitoon. Jos saa pelikieltoa niin nostaisi Jukureiden jatkoonmenotodennäköisyyksiä melkoisesti.
Ei tullut Haaralle mutta Jukurit pelaaja sai omasta taklauksesta lisäsanktion, Åkerman sai aivotarähdyksen siitä niitistä. Rangaistus on vissiin nyt kärsitty.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jännäksi menee! Välieräpaikka olisi molemmille joukkueille ja varsinkin organisaatioille kova juttu ja iso steppi eteenpäin.

@Wiljami

Mitä ratkaisu muuten selittää näin hyvän työn, millä Mikkelissä on näinkin nopeasti noustu kohti A-nuorten välieriä? Oma pelaajatuotanto kun on ollut teillä se suurin akilleen kantapää, ja nyt sieltä puskee jo hot prospektia edustukseenkin. Jukurit tuli kuitenkin viimeisimpänä liigaan, kun Sportin junnut ehti pelata viisi vuotta ennen edustusjoukkueen liigaan nostoa. Hyvää työtä kyllä Mikkelissä.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitä ratkaisu muuten selittää näin hyvän työn, millä Mikkelissä on näinkin nopeasti noustu kohti A-nuorten välieriä? Oma pelaajatuotanto kun on ollut teillä se suurin akilleen kantapää, ja nyt sieltä puskee jo hot prospektia edustukseenkin.
En ole @Wiljami, mutta vastaan silti tähän. Suurin osa Jukurien A-nuorten joukkueesta on hankittu muualta, eli aika vähän omalla pelaajatuotannolla on tekemistä tämän kauden menestyksen kanssa. Parempaan päin molempien juniorityö on varmasti menossa, mutta B-ikäisissä ja sitä nuoremmissa SM-sarjaan ei ole asiaa. Sport taisi juuri ja juuri BSM:n paikan säilyttää, mutta C-nuoret sen sijaan pelaavat Suomi-Sarjassa Virkiöiden seassa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Suurin osa Jukurien A-nuorten joukkueesta on hankittu muualta, eli aika vähän omalla pelaajatuotannolla on tekemistä tämän kauden menestyksen kanssa.

Makes sense. Kaikki tuo kun on tapahtunut kovin lyhyessä ajassa. Joka tapauksessa valmennus täytyy olla varsin hyvätasoista ja verkostot lienee kunnossa.

Maakuntaan verkostoituminen on Sportinkin osalla menossa hyvään suuntaan. Nyt alkaa olla laajemmassa mitassa merkkejä siitä, että maakunnan pikkuseuroista tullaan yhä enemmän Tampereen sijasta Vaasaan. Sport on lisäksi kyennyt osoittamaan, että näistä parhaille löytyy luottoa myös edustuksessa. Ensi kaudella jos kaksikin onnistuu murtautumaan edustukseen tukevammin, niin tilannetta voi pitää isona edistyksenä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kuten aiemmin jo mainittu niin tosiaan junantuomia osa A junnuista, toisaalta myös omasta takaa tullut näitä huippulupauksia, joista harmillisesti (joskin luonnollisesti) osa myös siirtynyt ulospäin. -01 ikäluokka Mikkelistä ollut eniten esillä, mutta on siellä myös nuoremmissa lupausta. Tuoduista esimerkkinä Kärppien viime kauden b-junnujen kapteeni. Jukurien B ei harmillisesti saanut säilytettyä sm sarjapaikkaa, nimenomaan Sportin kanssa väänsivät alemman jatkosarjan kuudennesta sijasta.
 

Gordillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, RM, Jaro
Maakunnan pikkuseuroista taidetaan yhä enemmän mennä Tampereen sijasta Poriin. Ässien B2:ssa pelasi kaksi poikaa Alavudelta, yksi Seinäjoelta, yksi Närpiöstä. Toivottavasti ensi kaudella maakunnan junnut löytävät paremmin Juniorsportin.
 

Yläpaappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sportin A-junnujen menestyksen suurena tekijänä on ollut Oka Hällfors valmennustiiminsä kanssa. Joukkueeseen on saatu luotua erinomainen ilmapiiri, jossa tehdään töitä yhdessä. Toki yksilöt ovat myös nousseet esiin ja aivan uudelle tasolle. Tänään kuitenkin testataan joukkueiden ja yksilöiden henkinen kantti. Suurin osa pelaajista on aivan uudessa tilanteessa ja mielenkiintoista nähdä kuinka käy!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Junnujen pelissä tunnelmaa!

Ai että kun tätä katselee niin kyllä Mölderille antaisi ensikaudella jo näytönpaikkaa samoin kun sitten pakistossa Ylitalolle ja hyökkäyksessä onkin sitten Haarala, Erholtz, Lehtimäki, Mäki, Liljamo ainakin sellaisia ketä näkisi mielellään sekä jokerikorttina olen tykästynyt tällä kaudella Välirinteen peliin. Välirinne voi olla tulevaisuudessa hyvä energiapelaaja ja hämmentäjä alaketjuihin.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mölderille olis varmaan annettu näytön paikka tälläkin kaudella jos pakisto ei olis ollut niin karsea. Mahtavaa että junnuille tulee menestystä, sielä on vain yksi este:Kärpät .
 

Yläpaappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Olipahan näytös A-junnuilta! Seuraavaksi Bluesin kaatoon. Mölder oli aivan maaginen, mutta koko joukkue oli rautaa. Ehkä tärkeintä oli kuitenkin se, että ei oltu ykköskentän varassa ja tuli uusia ratkaisijoita.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tähän matsiin oli selvästi lähdetty taistelemaan niin kuin playoffeissa kuuluukin ja tulos oli heti sen mukainen. Mölder ihan hemmetin hyvä ja Arrakilta ja Immoselta myös sarjan parhaat pelit. Tuo kakkosketju Mäki-Immonen-Lehtimäki oli selvästi Sportin paras, kun ykkönen jäi pimentoon. Ykkösketju ei mielestäni ole tehoistaan huolimatta oikein päässyt tasolleen näissä playoffeissa.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mahtavuutta. On Sportille pirun tärkeätä, että junnut alkaa hiljallee pärjäillä ja sieltä nousee pelaajia edustukseen. Hienoa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Välierät alkoivat hetki sitten Espoossa ja kolmessa minuutissa on tehty jo kolme maalia. Sport teki ensimmäisen maalinsa neljän sekunnin kohdalla ja tilanne on nyt 2-1 Sportille.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Väkevän näköistä menoa ainakin hyökkäyspäsäsä, kaksikko Haarala Erholtz pahanteossa. Puolustukseen vähän vielä petrausta ja ryöstö vieraista.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Nyt kyllä junnut teki sen ihan itse. Viimeisessä erässä rimalaukaus ja kaikki näytti olevan muutenkin hallussa 2-1 -johtotilanteessa. Sen jälkeen Bluesille tulossa jäähy, mutta SR:n aikana täysin turha estämisjäähy hyökkäysalueella kuittasi tilanteen. Sitten vielä toinen jäähy 4 vs 4 -tilanteessa ja pakka oli täysin sekaisin. Pojat saivat vielä yhden YV:n, jonka lopussa Haarala olisi voinut antaa helpon syötön pakille, mutta piti silti yrittää seksikästä syöttöä ja kiekon menetys. Vastahyökkäyksen saatiin kiekko omille, mutta menetettiin kaksi(!) kertaa helpon näköisesti omalla alueella ja hetkeä myöhemmin peli oli 2-2. Sitten vielä kiekko katsomoon jäähy kun loppukirin pitäisi alkaa n. 4 minuuttia ennen loppua, jonka aikana Blues iski 4-2 -maalin.

Nyt tarvitaan enemmän huolellisuutta seuraavaan peliin js voittoja halutaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös