Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Sportin juniorit kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana MrMacmanaman, 30.08.2017 klo 23.19.

 1. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorten Liiga käynnistyi tänään, joten korkea aika avata nuorillekin oma kausiketju. Sarjahan on uudistunut tälle kaudelle ja nyt syyskausi pelataan Liigan alkusarjaa jonka jälkeen 10 joukkuetta jatkaa ylempään ja loput 8 alempaan sm-sarjaan. Liigajoukkueiden junnut eivät kuitenkaan voi vieläkään pudota mikä on harmi. Meidän vaasalaisten kannalta hieno juttu on kuitenkin, että aiempinakin kausina pelattuja sarjaturnauksia pelataan tällä kaudella Vaasassa kahdesti. Ensimmäinen lokakuun alussa ja toinen marraskuun puolessa välissä.

  Joukkueeseen on liittynyt kesän aikana vielä hyökkääjä Otto Melkinen, joka pelasi viime kaudella mm. Jukureiden ja HIFKin A-nuorissa. Sen sijaan puolustaja Joni Kuoppala on siirtynyt Tapparan riveihin.

  Tämän päivän avausottelu Kärppiä vastaan ei kuitenkaan ollut lupauksia herättävä, kun Kärpät takoi taululle tylyt 9-1 lukemat. Lieneeköhän jälleen tulossa yksi kausi, joka vietetään pohjamudissa kaukana playoff-taistelusta. Liitteenä Sportin kokoonpano päivän ottelussa.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • sportk.JPG
   sportk.JPG
   Tiedostokoko:
   66,7 KB
   kertaa luettu:
   320
 2. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Kävin tänään katsomassa tuon A-nuorten ottelun TUTOa vastaan enkä kyllä ihmettele, että Kärpät latoi muutama päivä sitten yhdeksän maalia Sportin verkkoon. Koko pakiston tekemisestä paistoi järkyttävä epävarmuus ja huolimattomuus ja ongelmia oli ihan jokaisella osa-alueella. TUTO sai aivan liikaa ylivoimahyökkäyksiä, jotka olivat seurausta surkeasta sijoittumisesta ja pelinluvusta eikä jalkanopeuskaan riittänyt alkuunkaan. Kiekon kanssa ratkaisut olivat hitaita ja harhasyötöt olivat enemmän sääntö kuin poikkeus. Itselläni oli kovat odotukset Sportin pakiston osalta, mutta ainakin tällä hetkellä ollaan kaukana hyvästä tai edes kelvollisesta tasosta.

  Hyökkäyksen osalta voi sanoa, että taitoa ei vain ole riittävästi. Luistelu ja kamppaileminen kyllä sujuu, mutta syötöt ja laukaukset jäävät piippuun. Tänäänkin oli paikkoja ihan riittävästi, mutta ylivoimahyökkäyksissä hätäiltiin ja noin muuten maalipaikoista pistettiin joko plekseihin tai suoraan molarin syliin. Yksi maali saatiin hakattua maalinedustalta. Vähäkangas pitäisi saada askiin mahdollisimman nopeasti.

  Näin yhden pelin perusteella Ville Immonen jäi positiivisesti mieleen. Isokokoinen sentteri varsin hyvällä liikkeellä ja taitotasoltaankin joukkueen parhaimmistoa. Aleksi Nikossa saattaisi olla potentiaalia uudeksi Riskaksi.

  Muista junnuista B avasi tänään kautensa 4-1 voitolla Ilveksestä. C:lle taas mukava 13-0 tappio Jokereita vastaan. C-nuoret saivat nyt toista kautta putkeen paikan SM-sarjasta hakumenettelyn avulla ja jotain parannusta pitäisi kyllä tuonnekin saada. Ennen pitkää se tason puuttuminen alkaa näkymään B-nuorissakin ja heidän säilymisensä SM-sarjassa on paljon tärkeämpi juttu.
   
 3. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorille jälleen tappio, kun ottelu Pelicansia vastaan päättyi lukemiin 1-6. Vastustaja oli eilistä laadukkaampi eikä Sport oikeastaan edes päässyt maalipaikoille. Erityisesti maalien edustoilla oltiin tänään erityisen huonoja. Aika paljon saa tapahtua, että pistetili aukeaisi ensi viikollakaan. Maaliero näistä kolmesta pelatusta pelistä 3-18 ja sijoitus tukevasti viimeinen.

  Myös B- ja C-nuorille tänään tappiot, kun Lukko voitti B:n niukasti 2-1 ja HPK C:n 4-2.
   
 4. Gordillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Jokerit on yksi sarjan kovimmsta jengeistä, joten tuon tuloksen perusteella ei voi vielä vetää johtopäätöksiä. C-junnuille riittäisi, että pääsee alkusarjassa sijoille 6-10 ja selviytyy alempaan jatkosarjaan. Tähän on käsittääkseni hyvät saumat. Lauantaina on kotona vastassa K-Kissat, yksi niistä joukkueista joka pitäisi voittaa ainakin kotona.

  Juniorsportin seurayhteistyötä esitellään mielellään kiekkolehtien sivulla, mutta käytännön tasolla yhteistyön tulokset ovat laihoja varsinkin nuoremmissa ikäluokissa. Tällä hetkellä Sportissa taitaa kiekkoilla kolme C-ikäistä pelaajaa, jotka eivät ole ns. omia poikia. Samaan aikaan isommat seurat käyvät vaasalaisten reviirillä kalastelemassa C-ikäisiä ja sitä nuorempiakin pelaajia - hyvällä menestyksellä. Huono homma, varsinkin kun Sportin omat ikäluokat ovat yleensä sen verran pieniä, että pelaajia ei tahdo riittää kahteen joukkueeseen. Etenkin akatemiajoukkueet joutuvat ahtaalle. Joku voisi tehdä tilaston siitä, kuinka kovaa nämä ns. kakkosjoukkueet ovat ottaneet pataan viime vuosina. Oma näppituntumani on, että siinä kontekstissa nuo 13-0 - lukemat on ihan arkipäivää.

  En kaipaa mitään aggressiista värväämistä, jossa mennään vain tulos edellä. Paljon mainostetun seurayhteistyön pitäisi kuitenkin täyttää ikäluokat, jotta toiminta olisi mielekästä. Siinä sivussa tulisi myös ehkä vähän urheilullistakin menestystä. Sekään ei ole ihan mitätön asia, kun yritetään pitää pojat ja tytöt harrastuksen parissa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2017 klo 19.33
 5. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Ainakin sen verran pitäisi pystyä värväämään, että A-, B-, C-nuorten SM-sarjajoukkueisiin saataisiin aina ne alueen parhaimmat pelaajat ettei käy niin, että joku vuosi joudutaan taas johonkin divareihin ja entistä useampi pelaaja lähtee muihin seuroihin. Tietenkään jokaista haluttua pelaajaa ei voida saada, mutta paremmalla prosentilla pitäisi kyllä onnistua.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Varsinkin A-junnuihin kannattaisi satsata nyt. Luin, että tästä eteen päin, jos jokin joukkue on kolme kertaa kahden viimeisen joukossa kauden päätteeksi, tippuu seura divariin. Eli aikaisintaan kaudella 19-20 jokin joukkue saattaa tippua SM-Liigasta.
   
 7. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Tuo sääntö on ollut voimassa jo jonkin aikaa enkä rehellisesti usko, että Liigaseuran junnut tippuisivat tuonkaan toteuduttua. Tietenkin jo todennäköisyys jäädä kolme kertaa peräkkäin jumboksi on erittäin pieni.

  Itse panostaisin ensin siihen, että maajoukkuetason lupaukset Pohjanmaan alueelta saadaan Vaasaan. Samalla valmennuksessa panostus kunnolla yksilötaitoihin. A-nuorissa on jo vuosia ollut vain muutama pelaaja, joka on taidoiltaan sarjan parempaa puoliskoa. Tämä antaisi viitteitä siitä, että nuoremmissakin ikäluokissa on vielä paljon parannettavaa valmennuksen osalta.
   
 8. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ei tarvi olla jumbo vaan kahden viimeisen joukossa. No ei olisi ensimmäinen kerya, kun jokin asia muuttuu saunassa ;)
   
 9. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Joo näköjään tällä uudella systeemillä putoaakin pari joukkuetta, mutta toisaalta sieltä tulee myös kaksi joukkuetta Mestiksestä kevätkaudelle eli saakin olla vaikka tämän alkusarjan joukkueista huonoin kunhan päihittää nuo pari jengiä.
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Joo täytyy kyllä sukeltaa ja pahsti sikäli mikäli meinaa pudota. Eihän se nyt mitenkään ole mahdollista, mutta pitää sitä varmasti jonkin verran panostaa myös juniori toimintaan, että A-junnut pysyy Liigassa. Tällä varmistetaan, että jokainen Liigaseura panostaa myös junioritoimintaan.
   
 11. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorille tappio Lappeenrannassa lukemin 5-2. Sport meni jo neljän minuutin jälkeen kahden maalin johtoon, mutta SaiPa sai tasoitettua vielä ensimmäisen erän aikana ja meni menojaan. Rantamäki on toipunut vammastaan ja pelasi tänään kauden ensimmäisen pelinsä. Ei tehoja, mutta peliaikaa kuitenkin reilut 16 minuuttia. Huomenna jatkuu Mikkelissä.

  B-nuorille tappio KalPalle rankkareissa runsasmaalisen pelin jälkeen lukemin 6-7. Tilastojen perusteella peli on kulkenut vahvasti KalPan komennossa, mutta Sportille kuitenkin yksi piste.

  C-nuorille 5-2 voitto K-Kissoista. Hyvä, että sielläkin saatiin voittotili auki, kun alku ei hirveitä lupaillut. Sarjataulukkoa katsellessa siellä näyttäisi olevan pari heikompaa joukkuetta ja kolme pitäisi jättää taakse, jotta paikka alemmasta SM-sarjasta aukeaisi.
   
 12. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A:lle 3-2 tappio Mikkelissä eli nollakerhossa jatketaan tämänkin viikonlopun jälkeen. B:lle 1-5 kotitappio Kiekko-Vantaata vastaan ja C on tappiolla Lukkoa vastaan 4-1 noin 10 minuuttia ennen loppua.
   
 13. cashew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Mielestäni pelaajakehityksen kannalta on aivan elinehto, että ikäluokassa on vielä C- ja B-junnuissakin, nuoremmista nyt puhumattakaan, vähintään kaksi elinkelpoista joukkuetta, jotka molemmat saavat riittävän resurssit, niin jäävuorojen kuin valmennuksenkin suhteen. Nyt aivan liian aikaisin lyödään leimaa otsaan puolelle pelaajista ja akatemiajoukkueet jäävät aivan tuuliajolle, kun edes valmentajia ei meinaa löytyä. Seurayhteistyöstä oikein käytettynä varmasti saisi apua niin pelaajapulaan kuin valmennukseenkin, mutta kuten sanottua, tuntuu se pitkälti olevan puheiden ja mainosmateriaalien tasolla. Tämä on kuitenkin vähän kaksiteräinen miekka, koska toisaalta alueen jääkiekon kannalta on tietysti olennaista, että myös pikkuseuroilla säilyy elinmahdollisuudet eikä tässä kovin paljoa seuroja ole sillä etäisyydellä, että 14-15 vuotiaita lähdettäisiin kovin helposti kuskaamaan treeneihin viikottain. Vaikka Maalahdessa on homma vielä melko lapsen kengissa ja harrastajamäärät pieniä, voisi hyvällä yhteistyöllä parantaa molempien elinkelpoisuutta. Ja aina ei välttämättä pelaajaliikenteen tarvitse olla TOP-5 pelaajia, vaan esim juuri Maalahden tapauksessa voitaisiin varmasti parantaa nimenomaan akatemiajoukkueiden mahdollisuuksia tarjota laadukkaampaa toimintaa ja siten mahdollistaa laajemman pelaajapohjan ja aidomman kilpailutilanteen ikäluokan joukkueiden välillä. Ja sama tietysti toiseen suuntaan. Hallien välillä ei ole kuitenkaan kuin vartin ajomatka.
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
 15. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Erholtzhan on entisen Sport-pakki, Markku Erholtzin poika.
   
 16. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A:lle 1-5 tappio eli pistetili odottaa yhä avaamistaan. Ainoa maali Immosen toimesta pelin viimeisillä minuuteilla.

  B:lle 2-5 tappio HPK:ta vastaan. Kolmannessa erässä noustiin vielä kolmen maalin takaa maalin päähän, mutta HPK teki pari maalia ottelun lopulla ja vei täydet pisteet.

  C:lle 1-3 tappio Ilvestä vastaan. Siellä vierailijat käänsivät ottelun itselleen toisessa erässä parilla ylivoimamaalilla.
   
 17. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Aika heikosti vetävät kaikki vanhemmat ikäryhmät. Pelkkiä tappiota. Ei hirveästi kyllä näy tuloksissa merkkejä siitä, että junnuvalmennuksessa olisi tehty oikeita ratkaisuja. Kuten olen ennenkin asiasta valittanut, niin ihan väärä strategia luoda noita suojatyöpaikkoja junnuvalmennukseen. Pitäisi jo pikku hiljaa junnuissakin näkyä merkkejä siitä, että edustusjoukkue pelaa ammattilaissarjassa.
   
 18. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Olen miettinyt jo aiemmin, että miksei valmennusosaamista koiteta hakea vaikka ulkomailta. Ainakin A-nuoriin, joka on täysin Oy:n hallinnassa. Tässä oli aiemmin puhetta tuosta seurayhteistyöstä, jossa Sport on kaiketi se pääseura ja kun miettii kuinka monta seuraa siinäkin on mukana, niin odottaisin kyllä parempaa menestystä.

  A-nuoret saivat kuitenkin avattua tänään pistetilinsä Ilveksen vieraina, josta tuliaisina 5-4 jatkoaikatappio. Sport karkasi avauserässä kahden maalin johtoon ja meni vielä toiselle erätauolle 2-3 johdossa, mutta Ilves nousi heti kolmannen erän alussa 4-3 johtoon, jonka Sport sai tasoitettua kaksi minuuttia ennen loppua. Sportilla oli kolmannessa erässä yli 7 minuuttia ylivoimaa ja vielä jatkoajan alkuunkin puolitoista minuuttia eli mahdollisuudet ratkaista kyllä olivat.

  B-nuorille taas 5-1 tappio Tepsin vieraana. TPS on sarjan kärkisijoilla eli sinänsä ei yllätyksiä, mutta torjunnat meni kuitenkin aika lailla tasan, vaikka se ei välttämättä pelin painopisteestä kaikkea kerrokaan.
   
 19. valafeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, S-Kiekko, VPS
  Lainaus:
  Tällähetkellä valitettava totuus on koko Pohjanmaan jääkiekkoilun kannalta se, että maakunnan lahjakkaimmat juniorit eivät löydä tietään Sportiin ja tilanne on vain pahenemassa.
  Tässä on peiliin katsomisen paikka juniorsportin hallituksella ja kaikilla toimijoilla siitä alaspäin. Pelaajamassa valuu enenevissä määrin Tampereen, Jyväskylän ja Porin suuntaan, myös Hämeenlinna on viime vuosina aktivoitunut pohjanmaalaisjunioreiden osalta.

  Pohjanmaanpolku ja Seurayhteistyö on kaunis ajatus mutta toteutus vielä aivan lasten kengissä. Vaasassa pitää saada ensin oma juniorityö sille tasolle ja oikeasti uskottavaksi, että juniorit maakunnasta sinne haluaa. Tällähetkellä se ei sitä ole, vaikka fasiliteetit on olemassa. Omaan napaan katsova ja maakunnassa lähes kulttimaineeseen noussut vaasalainen omia poikia suosiva pelaajapolitiikka ei ainakaan edesauta maakunnanpoikien siirtymistä Vaasaan.
  Myös ns. Scouttitoiminta ja oma aktiivisuus loistaa poissaolollaan. Aktiivisemmat perinteiset Liiga-Seurat kyllä ovat yhteydessä maakunnan junioreihin ja oikeasti haluavat pelaajat itselleen, kun taas Sport seuraa vierestä tekemättä elettäkään. Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon.
  Lisäksi se perinteinen " Pitkä päätyyn duunarikiekko" ei houkuta taitavia junioreita Vaasaan. Pelaajat, Jopa taitavimmat asetetaan siihen tiettyyn duunarimuottiin jo junnuiässä ja sitten ihmetellään, kun kiekollisia pelaajia ei tule.

  Ilmeisesti Juniorsportin hallituksessa edelleenkin kuvitellaan, että Vaasassa pärjätään omilla, eikä muita tarvita. Harhakuvitelmaa ja seuran sekä koko pohjanmaalaisen jääkiekkoilun kannalta pelottavan tehokasta pelaajapolun tuhoamista, joka vie maakunnan poikia enemmän ja enemmän kauemmaksi Vaasasta.

  Jos oma juniorityö tosiaan olisi niin laadukasta, sen ehkä jollaintasolla ymmärtäisi mutta Vaasan kokoisesssa kaupungissa se pelkkä Vaasan sisäinen pelaajamassa ei tule koskaan riittämään, kun ei se riitä isommissakaan seuroissa, joissa työ on oikeasti laadukasta.

  Syy tähän ongelmaan ei ole ikäkausijoukkuiden valmentajissa, vaan Juniorsportin hallituksessa, joka linjaa toimintatavat ja mallit, joita valmentajien on noudatettava eri ikäluokissa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2017 klo 22.31
 20. Gordillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Akatemiajoukkueiden saldo viikonlopulta: Sport A-Ässät 1-11, Sport C-KuKi 1-3, KJK-Sport C 5-3, Sport C2-KuRy 3-7.
  Kaiken kaikkiaan murheellinen viikonloppu seuran junioreille C:stä ylöspäin - kymmenen peliä, joista tuloksena yksi piste.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2017 klo 15.25
 21. Gynther40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin jengit
  Lainaus:
  Eiköhän Vaasan pitäisi olla niin iso kaupunki, että sen ei tarvitse odottaa maakunnan junioreiden esiinmarssia Vaasaan. Jos toiminta on riittävän laadukasta, niin oma "juniorimyllyn" pitäisi tuottaa 3/4 joukkueesta ja hyvän toiminnan tuoma imu 1/4. Lisäksi, jos Sport imee maakunnan kerman, niin kohta siellä maakunnasta ei ole mitä imeä ja sitten vasta ollaan kusessa, jos tuote ei ole kunnossa.
  Ehdotukseni on, että valmennuspäällikkön kaverit tai muut sisäpiirin ihmiset pois pääkoutsien tehtävistä ja sinne haetaan päteviä jätkiä jostain. Ei riitä, että c·stä ylöspäin on kunnon koutsit myös siitä alaspäin täytyy löytyä osaavat koutsit. isävalmentajien ja kouluttamattomien aika alkaa olla ohi. En tiedä onko koutsitilanne tuollainen, kun edellä kuvasin mutta monessa paikassa on ollut ennen kuin on herätty tähän aikaan.
   
 22. Gordillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Vaasassa jaksetaan itkeä, että lähimmätkin yhteistyöseurat ovat kovin kaukana, Seinäjoellekin on peräti 80 km:n matka. Maantieteellinen sijainti tuo toki tiettyjä haasteita, mutta ne pitäisi ottaa lähtökohdaksi. Pitää löytyä muitakin malleja kuin se, että kaikki liikenne on yksisuuntaista, Vaasaan päin. Juniorsportin täytyy jalkautua aktiivisemmin maakuntaan, jos yhteistyön halutaan oikeasti toimivan ja tuottavan kaikille osapuolille mielekästä sisältöä. Jos jonain vuonna esim. C:n SM-sarjajoukkueessa olisi pelaajia ympäri maakuntaa, voisi muutaman kotipelin pelata maakunnassa - Seinäjoella, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Pedersöressä (A:han tätä toki on jo tehnyt). Kerran kuussa voitaisiin treenata jossain muualla kuin Kuparisaaressa.
   
 23. cashew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tyypillinen selityshän on, että muualta tulevat vie aina joltain omalta pelipaikan. Todellisuudessahan se pitkässä jouksussa lähinnä vahvistaa ikäluokkaa kokonaisuudessaan ja laajentaa pelaajapohjaa, jolloin yleensä voidaan tarjota tasokkaampaa toimintaa ikäluokan kaikissa joukkueissa. Tämä omalta osaltaan antaa mielestäni vaan paremman pohjan laajemmalle pelaajakehitykselle. Yleensäkin tasojoukkueiden osalta tehdään liian suuri kynnys joukkueesta toiseen liikkumisessa.

  Mutta edelleen kuten Gordillo alempana totesi, pitää liikenteen ja yhteistyön olla molemmin suuntaista. Tappamalla toiminnan maakunnasta, Sportin lähimmistä pikkuseuroista, tehdään todella suuri karhunpalvelus koko alueen kiekkoilulle. Mutta toimivalla kaksisuuntaisella pelaajayhteistyöllä taattaisiin paremmat kehitysmahdollisuudet koko alueelle. Olen kuitenkin aiempien kanssa samaa mieltä, että kotipesä pitää saada ensin kuntoon ja oma toiminta riittävän laadukkaaksi. Jos esim. S-Kiekon joukkueet pyyhkii Sportilla lähinnä lattiaa, saa siinä olla aika runeberg, kun koittaa selittää, miksi Vaasassa saisi laadukkaampaa valmennusta tai paremmat edellytykset edetä urallaan.
   
 24. cashew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017 klo 22.05
 25. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  A-nuorille tänään se (toivottavasti) vapauttava avausvoitto. Yhdeksän ottelua siihenkin meni ja tämäkin meinattiin vielä kusta kolmannessa erässä ja jatkoajallakin, mutta onneksi niin ei käynyt ja viimeisestä hyökkäyksestä tehtiin se voittomaali. Muutenhan tämänpäiväinen ottelu oli täysin Sportin hallussa ja kolmannessa erässä ei pitänyt olla mitään hätää, mutta yksi nukahdus puolustukselta ja toinen imutus molarilta niin peli olikin yhtäkkiä tasan.

  Sportin maalilla Isokangas avasi kautensa eilen 4-1 tappiopelissä Lukkoa vastaan ja tänään kauden toinen ottelu. Otti hyviä torjuntoja, mutta vähän näytti olevan vielä hakemista suoritusvarmuuden kanssa. Kolmas maali oli melko vaaraton laukaus, mutta meni läpi ja lirui maaliin. Toisessakin meni kiekko vähän läpi, mutta tilanne oli toisaalta myös a-luokan maalipaikka.

  B-nuorten viikonlopun saldo oli myös yksi voitto joka tuli tänään K-Laseria vastaan lukemin 6-3. Heillä on vielä ihan hyvätkin mahdollisuudet selvitä ylempään loppusarjaan mikäli saavat pelinsä kuntoon, mutta kovaa tasonnostoa se vaatii. Pistepörssissä kuitenkin pari Sporttilaista kympin sakissa, kun Santeri Haarala on kolmantena tehoilla 8+4 ja Topias Liljamo yhdeksäntenä pistein 2+8. Molemmilla 8 pelattua ottelua.

  Myös C-nuoret ottivat vanhempien tapaan yhden voiton kahdesta ottelusta. Eilen kaatui K-Vantaa 5-3, mutta tämänpäiväisessä ottelussa Tappara oli vahvempi. Heidän sijoituksensa sarjassa on tällä hetkellä 11.