aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kenties tollanen 30-40 pisteen AHL-mies vois olla realistinenkin. Näissä olosuhteissa. Toisaalta, Spinkit osoitus ettei Pohjois-Amerikasta tartte olla kummosiakaan meriittejä ja silti voi osoittautua laatupelaajaksi.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
Spinkit tuli ja meni. Mitä jos Kerttulan pakista löytyy sellaiset työkalut, että jos kausi alkaa mitä ei suurella todennäköisyydellä tapahdu. Jos vaikka alkukaudeksi tulisi montrealista yksi hyökkäyskenttä ja loppukaudeksi sitten hommattaisiin nhl:n alkaessa artistisopimuksella kentällinen pohjois-amerikasta.


Joo tiedän, että on haihattelua taas kerran toivoa tuollaista kuviota ja ässäosion kiekkoniilot torppaa tän ajatuksen. Mutta paljonko mahtais maksaa vakuutukset kyseisille pelureille. Tuohan olisi kaiken nappiin mennessä win-win tilanne kaikille. Habs saisi kauden alkaessa tikissä olevat pelurit joukkueeseen ja ässät alkukaudeksi yleisöä.
Tuo olisi todellakin win-win tilanne, mutta sen toteutumisen tiellä on muutama iso este. Korona saattaa pistää hyvinkin kapuloita ensi kauden rattaisiin ja jos ylipäätään päästään pelaamaan niin hyvin vahvasti rajoitetulle yleisölle. Toinen iso jarru tulee sitten vakuutusmaksuista, jotka voivat olla isommat kuin jonkun Taavi Tasalakin kausipalkka, jolloin Kerttuli tietenkin ottaa ne halvemmat "potentiaaliset" jannut. Ja kolmantena vaan ei vähäisimpänä kysymyksenä on idean myyminen Habsien johtoportaalle.
 
"What would Nickerson do?"

Punamusta

Jäsen
Kunnes toisin todistetaan en usko että sieltä tulee edes Spinkien tasoisia pelimiehiä. Karu totuus on että Ässien rahat ja/tai yleinen vetovoima ei riitä kilpailemaan edes DEL:n häntäpään seurojen kanssa. Etenkin Tylorin tasoisia senttereitä ei kasva ihan joka toisellakaan oksalla.
Karu totuus kyllä ettei Ässät ole tasonsa todistaneille pelaajille se ensimmäinen halun kohde uutta pelipaikkaa etsiessä. Kunhan saataisiin silti edes yksi kohtalainen AHL-jyrä tänne niin kiva. Saksan sarjan suosio on kasvussa ja noussee kuluvana vuosikymmenenä vielä kunnolla.
 

Sue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, #89; lentosuukko KooKoolle
Kai nämä kaksoset jonkin kolon ovat sydämeen kaivertaneet, kun yöllä muuten vain herätessä piti tulla varmistamaan, että uutinen oli totta eikä kurjaa unta. Spinkeistä tuli yhden kauden aikana viihdearvoinen ässäkäsite, joka muistetaan vastakin, ja se kuvaa heidän valovoimaansa hyvin. Taisivat viihtyä täällä ihan hyvin, joten jospa vielä joskus tulevat takaisin verestämään muistojaan...
 
Allting är mycket osäker och det är just det som lugnar mig. (Tove Jansson)

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saksassa veljeksiä valmentaa Niklas Sundblad, joka oli myös Örebrossa heidän valmentaja, kun veljekset saapuivat Eurooppaan. Sundbladin saatua potkut, myös veljesten rooli pieneni.
Tämä päivän SK:sta.
Varmasti päävalmentajalla ollut joku rooli siirron takana.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suurin osa meistä faneista oli erittäin tyytyväisä Spinkkeihin, ja vain muutama harva heitä ei pitänyt tarpeeksi hyvänä vahvistuksena.
Joka tapauksessa ovat loistavia pelaajia siinäkin suhteessa, että näyttävät esimerkillään mitä tarkoittaa kaikkensa antaminen joukkueelle! Toivon todellakin menestystä näin huikeille äijille.
 
Its a long way to the top!
"Ässät on perinteikäs seurabrändi, jolla on suomalaisessa seurakentässä poikkeuksellisen vahva seuraidentiteetti" -kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onhan se aina hassua nähdä yksi kahtena ilman alkoholia.

Spinkit olivat ja menivät. Tuskin enää tänne tulevat. Kiitoksia muistoista, veljet (ei Tamin äänellä).
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 8 vuotta vs 58 vuotta

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä kuvaa kaverien suuruutta kokonaisuutena, että miten yhden kauden aikana onnistuivat näin vakuuttamaan kannattajansa, vaikka oli vähän loukkia ja suvantovaihettakin mukana (kuten väistämättä kaikilla pelaajilla joskus). Ensinäkkään ei olisi mitenkään uskonut enää siinä vaiheessa kun Tylor repi pisteissä eroa veljeensä, että Tyson onnistuu vielä nousemaan kiinni kultakypärään.

Lopputulemana oli kuitenkin, että kumpikin paransi otteitaan roimasti kuin sika juoksuaan. Niinpä täytyy sanoa, että sitä vähitellen oli hiljalleen hiipinyt itselle tunne, että veljekset olisivat halunneet jäädä ottamaan Poriin sen seuraavan askeleen kertaalleen sisään ajetussa ympäristössä. He nyt päätyivät sen tekemään sitten itselleen otollisemman valmentajan alaisuudessa tässä tapauksessa. Ainoa lohtu tässä harmituksen keskellä on nyt sitten nämä koronan erikoisuudet, jotka saattavat mahdollistaa Ässille Spinkkejäkin nimekkäämpien kavereiden rantautumisen Poriin.

Ikuisesti jäitte meidän sydämiimme. Kiitoksia muistoista, veljet (Tamin äänellä).
 
I think in Finland there is a big culture of winning, and not actually supporting. So I hope that will change in the future. - Mikael Forssell

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Keväämmälläkö eka huhu/tieto tuli DEL-siirrosta? Vastaus: kyllä, maaliskuun puolivälissä. Tai siis, Ingolstadt oli veljesten perässä jo vuotta aiemmin, mutta lopulta päätyivät kuitenkin Poriin.
Maikkarin Teppo Laaksonen pyörittelee twitterissä

Kyllä Spinkienkin täytyy olla realisteja uransa suhteen, he voi pelata halutessaan vielä monta vuotta Euroopassa ja ainakin Keski-Euroopassa mut esimerkiksi NHLää ei tulla valloittamaan ja KHLkin voi olla siinä ja siinä. Pitää kerätä rahaa ja pitää hauskaa niin kauan kun motivoi.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Kiitoxet vaan Spinkeille. Tytär otti lähdön yllättävän helposti Uhkasi josain välissä alkavan jopa lugua kannattamaan jos Ässät ei tee jatkosopimusta Olisi ollutkin muuten tekemätön paikka. Nooh, se vaara onneksi ohi. Kyllä pitkin kevättä ja kesää valmistelin tytärtä tähän tilanteeseen, että Spinkit ei välttis jatka Ässissä. Mutta kaikki hyvin ja jäädään odottelemaan kauden alkua... jajuu ja niitä vahvistuksia
 

Punamusta

Jäsen
Kiitoxet vaan Spinkeille. Tytär otti lähdön yllättävän helposti Uhkasi josain välissä alkavan jopa lugua kannattamaan jos Ässät ei tee jatkosopimusta Olisi ollutkin muuten tekemätön paikka. Nooh, se vaara onneksi ohi. Kyllä pitkin kevättä ja kesää valmistelin tytärtä tähän tilanteeseen, että Spinkit ei välttis jatka Ässissä. Mutta kaikki hyvin ja jäädään odottelemaan kauden alkua... jajuu ja niitä vahvistuksia
Onneksi et päästänyt häntä lähtemään väärälle polulle :)
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Williamstownissa syntyneet Jason Williamsin äpäräkaksoset saavuttivat kyllä yllättävän myyttisen aseman tällä palstalla.

Ihan hyviä pelimiehiä ja takaskin ois kelvannut, mutta ylikylään asti ei bensa ihan riittänyt eikä minun huoli tulevaa kautta ja koronan toista aaltoa kohden tästä muuttunut mihkään suuntaan. Onnea vaan Saksaan.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy