South Park

  • 50 262
  • 191

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Uus ei ollut niin hauska ku eka mutta tarina oli opettavainen. Kunhan ihmiskunta ottaisi siitä lopusta opikseen.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Uusin leffa ilmestynyt jo 16.12, enkä sitä löydä edelleenkään Ruudun Paramount Plus- palvelusta. Mitähän helvettiä, mistä mä oikein maksan?
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Kenny had run the simulations to try and find the best moment in history to stop the COVID.

A billion different possibilities across a billion different realities.

Your dad fucked the pangolin every single time.


Tuolle Avengers läpälle tuli hajottua kohtuullisesti xD

Randy <3
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Villi veikkaus että tätä ikonista Kanye Westin biisiä on orkesteri muutaman kerran saanut harjoitella ennen onnistumista. Nytkään ei daameilla ihan pokka pidä.

Kyllä alkuperäiselle autotune-Kanyelle hajoaa itsekin edelleen, ei siinä. Kova jakso.


 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mihinköhän suoratoistopalveluun South Parkin uudet jaksot tulevat ensimmäisenä?
 

Baldrick

Jäsen
Ne voi myös katsoa South Park Studiosin sivuilta. Suomessa kylläkin voi olla geoblokattu, mutta pari vuotta sitten muistelisin ongelmitta katsoneeni Suomessakin.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ne voi myös katsoa South Park Studiosin sivuilta. Suomessa kylläkin voi olla geoblokattu, mutta pari vuotta sitten muistelisin ongelmitta katsoneeni Suomessakin.
Hienoa! Toimi kuin se kuuluisa junan vessa.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Operan selaimen ilmaisen VPN:n kun laitoin "P- ja E-Amerikka" -alueelle ja menin sitten katsomaan, jakso näkyi hienosti @Huml71 . Siinä että jakso tulee suomalaisesta IP:stä katsottavaksi on tavannut mennä pitkä aika. Kuukausia.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Villi veikkaus että tätä ikonista Kanye Westin biisiä on orkesteri muutaman kerran saanut harjoitella ennen onnistumista.

Hauska on tämäkin. Bändin pojilla tulee hymyn kaarretta huulille, eikä puolet yleisöstä tunnu aivan ymmärtävän, mitä oikein tapahtuu. Komppi Chefin biisissä on kyllä hieno, kuten kiitos yleisölle.

Chefiä on ikävä. Noin muuten niitä alkupään jaksoja ei erityisemmin kaipaa... Spesiaalit olleet vahvoja, varsinkin pandemia-jaksolle sai nauraa vedet silmissä. Mickey Mouse ja Randy Marsh olisivat meikäläisen ykkösvalinta ryyppyseuraksi, jos pitäisi fiktiivisistä hahmoista valita.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sarja kahlattu loppuun, kun jäi joskus 10. kauteen katselu. Täytyy sanoa, että olen kuitenkin hiukan pettynyt. Randy Marshista tehtiin yksi päähenkilöistä, helvetin ärsyttävä hahmo mun mielestä ja Tegridy Farm lypsettiin nopeasti loppuun. Cartmankin on vedetty huonolla tavalla överiksi, muu kolmikko jätettiin taka-alalle. Ainoa hyvä hahmonkehitys tapahtui Buttersin kohdalla, pelasti paljon.

Tuoreimmalla kaudella oli ihan hyviä välähdyksiä kyllä. Kaupunkilaiset taloja katsomassa jaksoi naurattaa. Airsoft-teineissä oli pientä yritystä, mutta hiukan jäi junnaamaan paikalleen. Vanhemmilla kausilla tykkäsin niistä supersankari-jaksoista.

Ei nää (kaudet 11-25) huonoja olleet, mutta jotenkin menty ennemmin riman ali kuin yli. Joskus sekin toimii, mutta ei pitkässä juoksussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös