Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 176 526
  • 7 196

Agentti

Jäsen
Bangkokin aamuruuhkassa leijuu kaiken saasteen seassa huhu joka kertoo pelaajien ja valmentajan välisen yhteyden kadonneen totaalisesti maajoukkuetauon aikana...
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
MG tulee antamaan taustatukea kriittiselle 15 minuuttiselle.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Munien pesulle ennen seuraavaa kipinää.
 

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Nyt kun on aikaa faksin hyristen Sormusen untaan, käyn nuuhkimassa ulkoilmaa.
 

Cimbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
Eipä näy ketään, ei kuulunut The Tiedotettakaan. Tsemppiä jätkät, me voitetaan tää sota!
 

rosba70150

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Njahas, sumpit on tulilla ja puurot trangiassa. Rajasissi rosban väijyvuoro. Hiljanen on Kruununhaka, ei minkäänlaista liikettä kaduilla.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Täällä taas.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Kovin hiljaista taas. Jospa sitä hiukan sumppia ottais että pysyy mieli virkeänä.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kipinävuoro vastaanotettu perinteisin menoin. Ei vieläkään jälkeäkään Tiedotteesta. Onko ihan varma että Dinot osaavat käyttää niinkin uudenaikaista keksintöä kuin faxi?

-Tinke

Tämän takia uskon, että tiedote voidaan toimittaa vesitse, joten olen väijynyt Espoon rannikon vedenalaista toimintaa.

Kipinävuoro otettu vastaan
 

Igor#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
paikalla

näin aivan omituisen unen juuri ennen heräämistä kipinävuoroon. Tämän iltainen matsi olikin narreja vastaan ja IFK halusi vielä kerran palata 1.9. tapahtumiin. Radio Rockilla Heikelä naureskeli asialle ja uudelle "hankinnalle" joka oli tätä peliä varten tehty. Nimi jäi pimentoon, mutta numero kuulemma olisi 44....onko tämä enne jostain?
 
Viimeksi muokattu:

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku täällä sitä taisi ehdottaakin jo, mutta eikö asiaa voisi konkretisoida ELI...

...armeijan puolijoukkueteltta Nordiksen parkkikselle kaikkine kaminoineen. Olisihan se mahtavaa käydä ohikulkiessa moikkaamassa kipinävahtia, jutella mukavia ja tuoda tietenkin jotain tuliaisia väijymisen helpottamiseksi. Itsekin voisin muistella tunnin pari valkean ääressä niitä aikoja, jolloin asiat olivat paremmin viereisessä pyhätössä. Muistella, kun Tony ja Mela hakkasivat Kamppurin maalia kiinni napakoin mailaniskuin tai, kun Pakola pelasi ilman lapaa lähes koko vaihdon ollen jäähallissa ainoa, joka sitä ei tajunnut. Tai kuinka cheerleadereistä legendaarisin,Noora, tuli aina vastaan erätauolla ja jos ei tullut meni fiilis seuraavasta erästä. Tai vaikka sitä, kun Rassa ajoi puun takaa keskialueella maalaispelaajia.
Tai vaikka sitä jäälle heitettyä broileria, joka oli puettu nukenvaatteisiin. Ne ajat eivät palaa. Heille, jotka eivät ole niitä ehtineet kokea, olemme me vanhemmat velvollisia kertomaan, jakamaan ja jatkamaan sitä perinnettä, josta HIFK on tunnettu...vaikka kaminan ääressä.
 

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävin siivoamassa kipinäpaikan, joskin ei siellä kovin sotkuista ollut. Vein vanhat kahvipurut pois, pyyhin lattian, rasvasin faksin, vein tyhjät kondomipakkaukset pois, huuhtelin kiljuastian, täydensin puuvaraston, petasin punkan, kiillotin kamiinan ja nostin tippuneen lottakalenterin takaisin ylös. Toki toin lisää makkaraa, putsasin kiikarin linssit sekä laitoin keikkuvan pöydän yhden jalan alle taitetun, vanhan ottelulipun. Niin kallista kamaa noi otteluliput että pitää keksiä uusiokäyttöä missä mahdollista. Vaikkakin mulla on kausari. Silläkin voi keikkuvia pöytiä korjailla.

Nyt on paikat taas kondiksessa, hyvä niin koska tänään tulee jotain informaatiota, ehkä jopa tiedotetta. Disinformaatiota ja epäolennaista varmaan osa, kuten jotain kokoonpanohömppää jne. Olkaamme kaikki antennit pystyssä ja hereillä, itse lähden lounaiseen suomeen valvomaan sotakoira Wagnerin kanssa. Illalla soluttaudun pyhättöön, kannattajaksi pukeutuneena.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edessä jälleen uusi päivä, joka vie asiaamme eteenpäin. Kohti lopullista voittoa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huomenta, taival jatkuu kohti The Tiedotetta. Ulkoa kuulluu pauketta, joka lienee rakennustöiden ääniä tai sitten The Tiedotetta upotetaan parin sadan metrin päähän rakennettavan talon peruskiveen, josta se löytyy 50-100 vuoden kuluttua, silloin kun talo lopullisesti puretaan, jota nyt rakennetaan. HIFK pärjää sinne saakka Sormusella. 50 vuotta on Dinojen kvartaali, joten tiedotusaikataulu on samanlainen kuin pelaajien jatkosopimusten kanssa. Muut tekee, kuten pitääkin eli heti, kun sopimus on allekirjoitettu ja HIFK tiedottaa Nybondas-tyylillä. Siten, että pääsee jokaisella asialla vähintään pottuilemaan kannattajille. Mikään asia ei ole niin vähäpätöinen, etteikö sitä kannattaisi jättää tiedottamatta. Muista irvistää ja näyttää ylimieliseltä, jos pitää olla muka-myönteinen. Tuo teksti lukee Tom Nybondasin seinätauluna.
 
Viimeksi muokattu:

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suur-Leppävaaran komentokeskus tiedottaa

Täysin hiljaista tiedotteen suhteen. Jos tiedote on tänne päin eksynyt, niin se on hautautunut yön aikana hyvin syvälle lumeen.

Ps. Pelin aikaiset kipinät, kuka päävartiossa tekee listan? Mulle 19:00-19:15, toinen vartti perään, jos muut nukkuvat yön raskaita tunteja varten.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Varaan taas yövartion ensimmäisen vuoron, kun olen huono nukahtamaan uudestaan, jos herään esim. klo 3 vartiksi. Vahinko, että NHL jatkaa lockoutia. Muuten voisi välillä päivystää esim. 2.30-5, aamuyöllä. Otetaan 7. yö ja 00.00-00.15, Johannes, ellei The Tiedotetta tänään.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Mua ei edes enään ärsytä Soppa, vaan koko HIFK. Nybari, hallitus, Dinot. Vittu mikä diktatuuri meiän jengissä on. Joku vanha pieru sanoo, että "toi summanen haukku kerran mua" niin sen takia jätetään hankimatta uus koutsi. Saatanan vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös