Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Simon Åkerström – ruotsalaispuolustaja Porissa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 22.04.2019 klo 20.29.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Avaanpa minäkin taas todella pitkästä aikaa ketjun. Nyt on otollinen hetki tälle, kun myös Åkerströmin haastattelu on juuri tullut nettisivuille. Stenqvistin vastaavahan sinne tuli pari päivää sitten..

  Nämä kaverit ansaitsevat jakaa yhdessä oman ketjunsa, koska yleisellä tasolla he ovat aiheuttaneet palstalla lähes yksinomaan positiivista pöhinää, ja he myös näyttäytyvät kuitenkin jonkinasteisena "kaksikkona". Ja arvatenkin poikien otteista tulee riittämään juttua ensi kauden mittaan. Taustatietojen ja haastattelujen perusteellahan kyseessä on loppupeleissä aika samankaltaiset ja samassa tilanteessa urallaan olevat kaverit, suurimpana erona vain pieni ikäero

  Tärkeintä tällä kohtaa se, että aivan varmasti auttavat toinen toisiaan sopeutumaan liigaan ja tietysti ehkä vielä tärkeämpänä asiana umpisuomalaiseen Poriin, etenkin kun jo valmiiksi tuntevat toisensa. Noinkohan heidät ainakin alkuun jopa majoitetaan kämppiksiksi. Ainakin näin ulkopuolisena se kuulostaisi todella fiksulta ratkaisulta, saisivat asioida arjessa omalla kotimaisella ja boostailla yhdessä kaupungin kaduilla kotiutumassa

  Miksi se nyt ihan mitään näkemättä ja mistään mitään tietämättä tuntuu hyvältä ajatukselta, että pojat pelaisivat pakkiparina. Ovat vielä eri kätisyyksiäkin. Mutta ovatko sitten tietysti liian samanlaisia tuhlattaviksi samaan pariin? Harjoituskausi tuon sitten tietenkin vasta näyttää, ja paljonko sitten myös erikoistilanne vastuuta kummallekin tullaan suunnittelemaan. Mitään varsinaisen YV-pelotteen viittaa kummallekaan lienee kait turha sovitella, mutta nähtäväksi jää..

  Kyllä tässä nyt kaikkineen ihan onnistumisen edellytykset pitäisi olla ilmassa molemmilla, etenkin kun tosiaan kummankaan ei tarvitse olla yksin

  Ketju eriytetty Åkerströmin omaksi ketjuksi - Modet
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.04.2019 klo 09.51
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Sopeutumista auttaa varmasti se, että saavat asustella sekä pelata samaan aikaan Porissa. Silti en laittaisi poikia pakkipariksi ainakaan heti kättelyssä. Toinen Taimen kanssa ja toinen sitten Peltomäki/Salmela/muut pariksi

  Marttinen-Varttinen parin pitäisin edelleen yhdessä. Papalla on vielä paljon opetettavaa pojulle
   
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Spinkeille yhteinen ketju jollain tapaa perusteltu (heillekkin mieluummin kyllä omansa), mutta miksi Stenqvist ja Åkerström pitänyt niputettu samaan?
   
  PataPaita67 tykkää tästä.
 4. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ei kyllä ole kovin perusteltua luoda kahdelle pelaajalle yksi yhteinen ketju vain saman kansalaisuuden ja saman koukkueen takia,
  Spinkin kaksoset nyt on asia erikseen.
   
  PataPaita67 tykkää tästä.
 5. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Parempi olisi olla joka pelaajalle oma ketju, ettei keskustelu pompi ees taas pelaajasta toiseen ja aiheuta väärinkäsityksiä.
   
  Hesssuu ja Sörsseli tykkäävät tästä.
 6. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joo ihan järjettömiä näät kimppaketjut, jopa Spinkkien kohdalla... Vaikka veljekset sentään taitaa häippästä Ässistä samaan aikaan.
   
 7. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Eihän nämä Åkerström ja Stenqvist edes ole sukua niin näen kovin typeräksi asettaa heidät samaan ketjuun. Tähän varmaan perustaja mainitsee "no nää o molemmat ruottalaisii!". Jos tuolla factorilla lähdetään näitä tekemään näitä ketjuja, voidaan samantien luoda Pasi Kaukoranta, Peltonen ja Arvonen-ketju, he ovat kaikki Paseja.
   
  Fallossymboli tykkää tästä.
 8. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Ymmärrän, että saman ketjun perustaminen kahdelle uudelle pelaajalle ei lämmitä mieltä erityisen paljon, mutta meikäläinen ei näe tässä mitään suurta pahaa. Minun puolestani molemmista voidaan keskustella yhdessä samassa ketjussa.
   
 9. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Nähtäväksi jää (ainakin Pitsiturnajaisiin asti) onko nää veljekset ennemmin Joakim Esbjörsin ja Joakim Mussakan kuin Henrik Tallinderin tasoisia pelimiehiä. Toistaiseksi eivät kuitenkaan anna aihetta mihinkään hehkutukseen.
   
 10. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Äkkiäkö tästä modaa ketjun pelkälle yhdelle tyypille ja aukoo uuden toiselle. Hieman jännä idea kyllä näin.
   
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  No huh.. yön yli nukuin, ja sinä aikana alkanut kauhea kiukuttelu. Tuumin itse nimenomaan, että tässä tilanteessa (sama tulosuunta, sama kansallisuus, samankaltainen tilanne uralla) pojille riittää yhteinen ketju, koska varmaan heistä puhutaan, mutta ei yhteinen ketju heistä yksilöinä sen arvottomampia tee. Olen aiemminkin sanonut, että tämä ässäpalsta on muutenkin lukukelvoton koska täällä avataan niin taukoamatta koko ajan uusia ja turhia ketjuja, eli katsoin vain toimivani järkevästi..

  Mutta jos nyt demokraattisesti enemmistö kerran vaatii ketjun sulkemista, koska tämä ei ollutkaan hyvä idea, niin modet sitten varmaan arvioivat tilanteen
   
 12. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuohan on juuri päinvastoin. Parempi vaan mitä tiukemmin rajattuja viestiketjuja. Niistä ne jutut on helpompi löytää kuin maratonketjuista, joissa käsitellään montaa eri asiaa ja pelaajaa sekaisin.

  Ehdotan että @Moderaattorit toimivat, ja muokkaavat tästä vaikka ketjun Åkerströmille ja perustetaan Stenqvistille oma ketjunsa.
   
  karhu ja Punamusta tykkäävät tästä.
 13. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on järkevintä. Pieni hetki.

  Modet
   
 14. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  Ideasi oli ihan kelvollinen, mutta tuosta ketjujen tauottomasta avaamisesta rohkenen olla hieman eri mieltä. Jos katsotaan viimeisen puolen vuoden ajalta, uusia ketjuja ollaan avattu 2-3 kuukaudessa. Omasta mielestäni tuo ei ole aktiivista toimintaa nähnytkään. Minusta päinvastoin tuntuu, että Ässien osiossa avataan ketjuja nihkeämmin kuin useimpien muiden joukkueiden osioissa. Lukonkin osiossa on viestejä vähän vajaa 100 tuhatta vähemmän, mutta ketjuja on lähes 200 enemmän. Ei sikäli että meidän tarvitsisi olla kuten muut, mutta minusta on outoa kuvitella ketjujen avaamisen olevan mitenkään tauotonta täällä.

  Sellainen huomio muuten, että Åkerström on Ässien historian ensimmäinen pelaaja, jonka sukunimi alkaa Å-kirjaimella. Ketjut voitaisiin vielä avata Stenqvististä sekä mahdollisesti Kivelästä.
   
 15. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lupaavalta pakilta vaikuttaa. Pelaa varmasti Jakob Stenqvistin kanssa samassa parissa.
   
 16. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Pistin merkille tämän Åkerström-sukunimen ja alkoi mietityttämään, että eikös tällä sukunimellä pelannut ennen joku ruotsalainen huippupakki. Simonin isä Roger Åkerström pelasi kovan uran eli yli 800 runkosarjaottelua Ruotsin pääsarjassa. Pudotuspelejä vielä yli 100 ottelua ja suurin osa peleistä Luleån paidassa, jossa Roger voitti myös yhden Ruotsin mestaruuden. Roger Åkerström edusti Ruotsia myös Mm-kisoissa, joista saavutuksena yksi hopeamitali.

  Haastattelussa Simon Åkerström kertoi, että on pelannut tähän asti isänsä numerolla 28. Se on kuitenkin Ässissä varattu, joten Simonin numero Ässissä tulee olemaan 82.
   
 17. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Eiköhän Peltomäki (jonka en edes ensin muistanut käyttävän tuota) voi luopua numerostaan kokeneemmalle pelaajalle.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 18. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Etsin tuossa viime viikolla tilastoja netistä hakunimellä Roger Åkerström, kun yritin muistella tämän uuden Ässä-pakin etunimeä. Paljastuikin myöhemmin Simonin isäksi. Oli jäänyt jotenkin takaraivoon jyskyttämään tuo Roger.

  Vaikuttaa hyvässä mielessä tyyplliseltä ruotsalaispakilta. Hyvä liikuttamaan kiekkoa ja osallistumaan hyökkäyspeliin.
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Varmaan moni on huomannut, että Ässien naamakirjaan on alettu tässä kesän mittaan tehdä vanhojen 90-lukuisten lätkäliiga tarrojen mukaisia pelaajaesittelyjä, mikä onkin aivan fantastinen idea. Jonnet ei todellakaan muista :D

  Nyt siellä on siis uusimpana Åkerströmin kortti. Aina kiinnittää positiivisesti huomioita, kun joku ihan avoimesti mainitsee esikuvakseen oman isänsä (isäpappa tosiaan tekikin oikein komean ja pitkän uran, on selvästikin paikallinen kiekkolegenda Luulajassa), josta tuossa edellä oli jo puhetta. Muina esikuvina mainitaan Ekman-Larsson ja Hedman, että voihan morjens! Ei ole ainakaan millään turhalla vaatimattomuudella valittu noita esikuvia, ja mikäs siinä tietysti *hymiö*
   
 20. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Åkerström ainoa ulkkari, josta ei ole sanottu vielä mitään

  Oli hyvä, tykkäsin kyllä. Ehkä hiukan kiekko poltteli lavassa pari-kolme kertaa, mutta kokonaisuutena lähes vain oikeita ratkaisuja, ja jopa yksi komea pystysyöttö läpiajoon. Åkerström vaikuttaisi olevan sellainen oman pään pakin ja kiekollisen pakin sekoitus, onko nyt sitten all-around pakki oikea termi. En epäile yhtään, etteikö olisi pätevä pelaaja liigaan..
   
 21. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Pelasi mielestäni hyvin. Selvästi otti aika varovaisesti, mutta osoitti että aineksia on laatupakiksi. Ei niin näkyvä kuin Stenqvist, mutta uskon myös Åkerströmin saavan kauden aikana ylivoimalla peliaikaa. Isokokoisena pärjää oman pään laitaväännöissä.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kuten tuonne toiseen ketjuun jo laitoin, odotin Åkelta vähän enemmän. Nyt näytti Peltomäki vol2 ja vähän kovempaa suoritusta odottelin ennakkojuttujen perusteella. Mutta muistetaan tottakai, että nyt ollaan vasta elokuun alussa ja pelattiin höntsäturnauksessa, katsotaan sitten miltä peli näyttää syyskuun puolessa välissä kun kiekko tositoimissa tippuu jäähän.
   
 23. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aika lailla samoja mietteitä. Åke oli ajoittain liikkeeltään jopa pelottavan hitaan oloinen, mutta toivottavasti kyseessä on vain harjoitusotteluiden ruosteesta koneessa.
   
 24. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jäi vähän varjoon uusista kavereista. Ulottuva ja mieleen jäi myös hieno avaus Rekosen läpiajoon. Vähän vaikutti köykäiseltä ja pari laukausta mitä näin oli melkoisia lehmänhönkäisyjä, mutta ei syytä huolestua, oli vasta pintaraapaisu mitä nähtiin.
   
 25. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä sieltä yksi terävä lämäri nähtiin. Kiekko poltteli lavassa, mutta siitä ei kannata olla huolissaan tässä vaiheessa.