Sijoitusvinkkejä?

  • 1 080 540
  • 6 067

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Luulen, että moni kavahtaa korkeata P/E -lukua ja menneisyyden kurssinousuja. Ymmärtääkseni ulkomailla tätä on vasta viimeisen reilun vuoden aikana alettu tankkailla, ja koko ajan on myös mahdollisuus yritysostolle.

Itse hyppäsin mukaan viime keväänä, kun kurssi oli noin 25. Ajattelin silloin, että hinta on aika suolainen, mutta niinhän näissä on aina. Kun firma tekee tulosta, niin jossain vaiheessa ne kertoimetkin "sulatellaan".

Itse olen kavahtanut tuota juuri mainitsemastasi syystä. No, onneksi en sortunut Harviassa samaan, vaan ostin sitä kolmisen kuukautta sitten reilun 19€:n hintaan. Tänään huikean tilinpäätöksen ansiosta kurssinousua ostohinnasta jo lähes 60%, ja matka on vasta aluillaan. Ei kiirettä myydä.
 
Viimeksi muokattu:

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Luulen, että moni kavahtaa korkeata P/E -lukua ja menneisyyden kurssinousuja. Ymmärtääkseni ulkomailla tätä on vasta viimeisen reilun vuoden aikana alettu tankkailla, ja koko ajan on myös mahdollisuus yritysostolle.

Jep ja markkina-arvo meni hiljattain yli miljardin (nyt n. 1.4mrd), jolloin yleensä isot rahastot vasta alkavat ostamaan näitä "pikkuyhtiöitä", joten mielenkiintoista nähdä tuleeko tällaisilta instituutioilta enemmän kysyntää osaketta kohtaan. Kauppalehden uutisvirrassa aiemmin viikolla oli myös juttua, että osake saatetaan splitata. 16.3 on Reveniolla pääomamarkkinapäivä sijoittajille, joten tulisiko silloin jotain infoa jatkosuunnitelmista?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edellisellä sivulla oli muutama viesti Teslasta ja Bitcoineista, mutta nopeasti vilkaistuna ei osunut silmiin yleisempää keskustelua kryptovaluuttaan sijoittamisesta ja muistakin kuin Bitcoinista. Asiaan perehtyneet, mitä mieltä olette kryptosijoittamisesta ja eri kryptovaluutoista? Viime päivät asiaa googleteltuna tiedostan mahdollisuudet, mutta myös uhat joita on paljon mm. kunnon valvonnan puuttuminen, hakkerointi, rikollisuus, veroseuraamukset, markkinan epävarmuus ja suuret vaihtelut. Toki näen myös valtavat mahdollisuudet, kun katsoo kryptokurssien kehitystä viimeisen vuoden aikana. Aika harvassa perinteisessä osakekaupassa voit 7-kertaistaa sijoituksen arvon vuodessa. Mutta ei tässä myöskään voi välttyä ajatukselta jonkinlaisesta pyramidihuijauksesta. Jos joku asia näyttää liian hyvältä, yleensä se sitä on.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nauratti eilen kun yksi työntekijä kertoi että alihankkijan kaveri on alkanut sijoittamaan ja on jo kovat tuotot, no hehe. Nyt on voinut sijoittaa vaikka hevosen paskaan ja sekin on tuottanut. Saattaa se olla että näitä aikoina aloittavalle voi tulla vielä jänniä hetkiä tulevaisuudessa. Muistanpa eräänkin lähihistorina kevään kun varallisuus hupsahti about 100€/tunnissa.

Seuraavanlainen kysymys, kun saan kohta tuossa omat osingot niin ajattelin avata kympillä OST:n ja pyrkiä tekemään sillä mahdollisimman paljon tuottoa. aikamääreellä 1 vuosi.
Noh, missä kävisitte kauppaa, siis mikä palveluntarjoaja ja pelaisitteko lyhyt syöttöpeliä vai ehkä osinkojahtia vai mitä.
Itellä ei ole visiota mutta tuommosella kympillä on hyvä taiteilla kun ei se nyt voi ihan päin persettäkään mennä. Tai vaikka meneekin niin sitten se peli maksaa sen verran.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laskeekohan vai nouseeko osakkeen arvo yt-neuvottelujen tullessa kohdalle? Tuli vain mieleen, kun Stockmann tuossa pyöräytti uutisen, että aloittavat yt-neuvottelut. Mietin, että kannattaisiko sitä ostaa yritystä, joka aloittaa yt-neuvottelut noin yleisesti?
Mikähän se Stockan bisnes jatkossa oikein on? Kun kiinteistöt laitetaan lihoiksi, niin se on sitten firma, joka myy vaatteita tms. tavaraa:
a) netissä, jolloin vastassa on Amazonista lähtien firmoja, joilla logistiikka on alunperin tehty nettikaupalle. (En näe Stockaa tässä pelissä voittajana.)
b) Helsingin keskustan kalleimmalla vuokrapaikalla, jolloin hinnat ovat aika suolaiset. Tämä konsepti ei ole tähänkään mennessä onnistunut, vaikka Stocka on omistanut kiinteistön, koska samat tavarat saa netistä halvemmalla. Stockan kannalta on valitettavaa, että kuluttajissa on paljon ns. "vapaamatkustajia", jotka kyllä mieluusti käyvät sovittamassa vaatteita kivijalkakaupassa, mutta rahat laitetaan sitten nettikauppaan. Stockan tilojen vuokraamisessa on myös sellainen ongelma, että vuokra tulee olemaan mallia perusvuokra x-euroa/kk ja jos liikevaihto ylittää z-määrän, niin sitten vuokra lasketaan y-osuutena (vaikka 10 %) liikevaihdosta . Eli toisin sanoen, vaikka myynnin saisi kukoistamaan, kulut tulevat jatkossa olemaan suuri rasite. Kyllä se kiinteistösijoitusfirma, jolle tuo kiinteistö myydään, osaa nämä laskut tehdä. Luultavasti ko. firma on ulkomainen, joten sitä ei vähääkään kiinnosta, lukeeko talon kyljessä Tokmanni, Sokos, Stockmann, tai jonkun muun firman nimi, kunhan vuokratulot juoksevat. Vaikka kiinteistön ostaja olisi suomalainen firma (Ilmarinen?), niin sama juttu koskee (pitäisi koskea) myös sitä.

Nykyään puhutaan alustataloudesta. Siis siitä, josta Steve Jobs sanoi, ettei näe Nokiaa edes kilpailijana, koska Nokialla ei ole omaa alustaa. Sitä alustataloutta voi myös laajentaa koskemaan kiinteistöä kauppapaikkana alustana. Stockan menestys on menneinä vuosikymmeninä johtunut pitkälti hyvästä alustasta, eli Helsingin keskustan parhaasta markkinapaikasta. Nyt asia on toisin. Helsingin seutu on täynnä isoja kauppakeskuksia (Itis, Tripla, Jumbo, Sello, Iso-Omena, Forum, Kamppi), Ikeat ovat vieneet sisustusmarkkinoista leijonanosan jne. Eli Stockan alusta (Hki:n keskustan kiinteistö) ei välttämättä ole bonus, vaan jopa rasite. Jos mulla olisi laatukenkien kenkäkauppa, veisinkö sen Stockalle, vai johonkin keskustan kivijalkaan? Niinpä.

Tähän voi vielä lisätä sen, että Stockan katutaso on kauppapaikkana hyvä, mutta mitä korkeammaksi kerroksissa mennään, sitä huonompi kauppapaikka. Sama ilmiö on havaittu niin Aleksi 13:n kiinteistössä kuin myös Kampin kauppakeskuksessa. Ihmiset ovat niin laiskoja, ettei yläkerroksiin viitsitä lähteä. Stockalla on siis pari-kolme kerrosta hyvää kauppa-alustaa, ja ne yläkerrokset ovat sitten kehnompia. Vuokraa on niistäkin maksettava. Aleksi 13 yrittää saada kaavoitukseen muutosta Helsingiltä, jotta saisi muuttaa ylemmät kerrokset toimistotiloiksi. Ehkä se on myös Stockan rakennuksen kohtalo. Toiminta alakerroksissa kauppana voi olla kannattavaa, mutta se tietää myös paljon suppeampaa valikoimaa. Suppeampi valikoima ei välttämättä ole huono juttu, valikoiman runsaus voi myös olla ongelma.

Yt-neuvottelut tulivat, eivätkä ole viimeiset. Voi tietysti olla, että olen väärässä, ja Stocka vielä nousee. Mulla ei ole mitään sitä vastaan. Päin vastoin. Stocka on ollut niin olennainen -ja erilainen- osa Helsingin keskustan kauppatarjontaa, että on jopa vähän masentavaa ajatella siihen jotain Sokosta tms. Sitten tarjonta olisi taas kaventunut yhdellä isolla toimijalla. Valitettavasti ihmiset eivät osta tuotteitaan (ainakaan kovin pitkään) vain pitääkseen jonkun firman pystyssä. Homo economicus ostaa tavarat sieltä, mistä ne edullisimmin saa.

Kaiken tämän sanottuani, mun on vaikea nähdä Stockaa tuottavana pitkän ajan sijoituksena.
 
Viimeksi muokattu:

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jep ja markkina-arvo meni hiljattain yli miljardin (nyt n. 1.4mrd), jolloin yleensä isot rahastot vasta alkavat ostamaan näitä "pikkuyhtiöitä", joten mielenkiintoista nähdä tuleeko tällaisilta instituutioilta enemmän kysyntää osaketta kohtaan. Kauppalehden uutisvirrassa aiemmin viikolla oli myös juttua, että osake saatetaan splitata. 16.3 on Reveniolla pääomamarkkinapäivä sijoittajille, joten tulisiko silloin jotain infoa jatkosuunnitelmista?
Kyllä se varmaan splitataan, jos tuosta vielä nousee. Itse en näe sillä suurta arvoa. Ehkä piensijoittajat ostavat enemmän, mutta kasvu tulee silloin arvostuskertoimien venymisestä. Olen paljon kiinnostuneempi tuloskasvusta ja bisneksen etenemisestä.

Tänään näköjään +10% taulussa. Voi olla, että kansainvälinen näkyvyys kasvaa vielä merkittävästi.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaiken tämän sanottuani, mun on vaikea nähdä Stockaa tuottavana pitkän ajan sijoituksena.
Tuotto on jo pitkään levännyt sen varassa, että jotain isoja liikkeitä tapahtuu. Arvostus nyt ei kuitenkaan ole mikään korkea.

Keskustan tavaratalo on jo laitettu myyntiin, mikä helpottanee velanhoitoa. Saneerauskin päättyi juuri, ja siitä tuli ymmärtääkseni ihan ok lopputulos.

Isoimpana ongelmana näen sen, että Stockalla on tavarataloja siellä sun täällä, ja niillä on yleensä pitkät vuokrasopimukset. Bisnes ei ole enää kannattavaa, ja liiketoiminnan rakenne on ylipäänsä kankea.

Mielestäni ainoa mahdollisuus on se, että Stocka keskittyy selvästi premium-tuotteiden ja palvelun myyntiin. Tässäkin hintakilpailu on kovaa, mutta kaikki kuluttajat eivät etsi halvinta hintaa, vaan haluavat laatua ja asiakaspalvelua. Siinä on se markkinarako, jossa Stockmann voi vielä luovia.

Lisäksi siellä on vielä Lindex, joka tekee tasaista tulosta ja kannattelee jollain tavalla muun liiketoiminnan tappioita. Se voitaisiin myydä eteenpäin, mutta mitä jäisi jäljelle? Luulen, että nykyinen johto yrittää yhä sinnikkäästi kääntää muun liiketoiminnan edes nollatulokseen, jolloin se voisi pitkällä aikavälillä hankkiutua eroon kalleimmista lainoista.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllä se varmaan splitataan, jos tuosta vielä nousee. Itse en näe sillä suurta arvoa. Ehkä piensijoittajat ostavat enemmän, mutta kasvu tulee silloin arvostuskertoimien venymisestä.

Jos Seppo Saariota on uskominen, niin splitti kyllä kannattaa. Saarion mukaan asiaa on tutkittu paljon, ja on havaittu selvä yhteys sille, että splitti vaikuttaa odotettavissa olevaan kurssikehitykseen suotuisasti. Osakkeen näennäinen halpeneminen saa sijoittajat kiinnostumaan siitä. Ilmiö on oikeastaan puhtaasti psykologinen, koska todelliseen arvoon sillä ei tietenkään ole mitään vaikutusta.

Muistelen, että Saarion mukaan Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan 5 dollarin hinta olisi suunnilleen houkuttelevin sijoittajien mielestä, vaikka osakkeen arvo ei sinänsä muuttuisi.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tämä oli oikeastaan positiivinen yllätys, jopa jonkinlainen torjuntavoitto. Arvostus oli viritetty niin kireälle, että pienikin pettymys ja kurssi olisi tullut alas.

Luulen, että moni kavahtaa korkeata P/E -lukua ja menneisyyden kurssinousuja. Ymmärtääkseni ulkomailla tätä on vasta viimeisen reilun vuoden aikana alettu tankkailla, ja koko ajan on myös mahdollisuus yritysostolle.

Itse hyppäsin mukaan viime keväänä, kun kurssi oli noin 25. Ajattelin silloin, että hinta on aika suolainen, mutta niinhän näissä on aina. Kun firma tekee tulosta, niin jossain vaiheessa ne kertoimetkin "sulatellaan".

Vielä on näkemättä, mihin Centervue pystyy. Lisäksi niillä kotikäyttöisillä kuvantamislaitteilla on iso potentiaali etenkin jenkkimarkkinalla. Markkina on toki rajattu, mutta sitä voidaan yritysostoin laajentaa.

Erityisesti pidän tämän puulaakin johdosta. Jouni Toijala vaikuttaa erinomaiselta valinnalta.
Torjuntavoitto ja torjuntavoitto... firmahan ilmoitti joulukuun tulosvaroituksessaan haarukan, johon tulos ja lv tulee asettumaan. Ja sitten asettui vielä haarukan ylälaitaan. En lähtisi mihinkään torjuntavoitto-linjalle, vaan pelkkään positiiviseen yllätykseen.

Itse laitoin tähän opintolainojani vuonna 2008. Muutama osari jo nähty. Välillä tietysti myyty, mutta paino on yli 60% salkusta. Kurssikäppyrästä voi löytää syyn tälle ylipainolle.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Torjuntavoitto ja torjuntavoitto... firmahan ilmoitti joulukuun tulosvaroituksessaan haarukan, johon tulos ja lv tulee asettumaan. Ja sitten asettui vielä haarukan ylälaitaan. En lähtisi mihinkään torjuntavoitto-linjalle, vaan pelkkään positiiviseen yllätykseen.

Itse laitoin tähän opintolainojani vuonna 2008. Muutama osari jo nähty. Välillä tietysti myyty, mutta paino on yli 60% salkusta. Kurssikäppyrästä voi löytää syyn tälle ylipainolle.
Onnittelut hyvästä sijoituksesta!

En sinällään tarkoittanut, että tulos olisi ollut huono tai keskinkertainen. Itselleni se oli posiitivinen yllätys. Mutta markkina hinnoittelee aika kovia odotuksia Reveniolle, joten "ok ulos" tietää kurssilaskua.

Suunta on kuitenkin oikea eikä mitään hiipumisen merkkejä ole näkyvissä. Luottavaisin mielin voi katsella 10 vuotta eteenpäin ja odottaa tuottoja.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edellisellä sivulla oli muutama viesti Teslasta ja Bitcoineista, mutta nopeasti vilkaistuna ei osunut silmiin yleisempää keskustelua kryptovaluuttaan sijoittamisesta ja muistakin kuin Bitcoinista. Asiaan perehtyneet, mitä mieltä olette kryptosijoittamisesta ja eri kryptovaluutoista?

Ainakin tässä on varmaan hyvät mahdollisuudet niihin "pikavoittoihin", itse tulin hommaan vasta pariviikkoa sitten mukaan mutta ensimmäisen viikon jälkeen näytti kurssi 130% voittoa juuri sitä valuttaa mitä tuli ostettua, oli tosin virhe sillä kurssi olisi melkein puolet vielä noussut seuraavana päivänä. Noh ne sijoitin eteenpäin viimeviikolla 3 eri kryptoon nyt on noiden nousu ollut 50-140% välillä ostohintaan. Skrill lompakkoa tullut näissä hyödynnettyä kun Casinoissa tulee pelattua, saa suoraan vaihdettua lompakkoon rahaksi. 100e ostosta menee 1,5e kuluja ja myynissä jotain samaa luokkaa. Muista paikoista ei ole kokemusta kun tuo parhaiten omiin tarpeisiin osunut. Ehkä tuo Krypto sopii parhaiten jos summat ei mene isoksi ja "pikavoittoja" haluaa yrittää. Itsellä siis summat on satasissa että ei tässä vielä miljoonärejä olla vaikka kurssit on aika kivasti näyttänyt taivaisiin. Ehkä tässä on huonoin esimerkki meille "aloittelijoille" kun nousut voi olla isojakin alussa mutta ei tää aina näin helppoa välttämättä ole :)
 
Suosikkijoukkue
HPK
En ole itse Kryptoihin sijoittanut, mutta aihe on todella kiinnostava ja kyllähän nuo ovat lähes päivittäin uutisissa. Muistan lukeneeni näistä ensimmäisen kerran joskus 2010 luvun alussa 4chanin laudoilla. Oli jo silloin aikamoista memeilyä.

Vähän olen pohtinut, että jos lähtisi mukaan jollain summalla. Kovin eettinen sijoitus ei ole kyseessä.

Mikä on Suomalaisen tuulipuvun paras tapa sijoittaa näihin?
 

Maastomasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ole itse Kryptoihin sijoittanut, mutta aihe on todella kiinnostava ja kyllähän nuo ovat lähes päivittäin uutisissa. Muistan lukeneeni näistä ensimmäisen kerran joskus 2010 luvun alussa 4chanin laudoilla. Oli jo silloin aikamoista memeilyä.

Vähän olen pohtinut, että jos lähtisi mukaan jollain summalla. Kovin eettinen sijoitus ei ole kyseessä.

Mikä on Suomalaisen tuulipuvun paras tapa sijoittaa näihin?

Itse "sijoitin" joskus johonkin trackeriin, niitä löytyy ainakin Nordnetista kun hakee Bitcoinia. Vedonlyöntiähän tuo oli silloin, ensin jäin voitolle mutta loppupeleissä taisi tulla turpaan tuostakin. Joskaan ei paljoa. Sanomattakin on selvää, että houldaus olisi tuossakin tapauksessa ollut paras vaihtoehto. Kymmenkertaistanut noiltakin päiviltä.

Sitä en kyllä tiedä, että missä niitä oikeita bitcoineja voisi hankkia ja missä niitä voisi säilyttää.

Kyyti on varmaan bitcoinilla kovaa molempiin suuntiin tänäkin vuonna.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä on Suomalaisen tuulipuvun paras tapa sijoittaa näihin?
Kotimaista Coinmotionin sanotaan luotettavaksi ja turvalliseksi. Halpa se ei ole vs. ulkomaalaiset vaihtoehdot, esim. Kraken.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En ole itse Kryptoihin sijoittanut, mutta aihe on todella kiinnostava ja kyllähän nuo ovat lähes päivittäin uutisissa. Muistan lukeneeni näistä ensimmäisen kerran joskus 2010 luvun alussa 4chanin laudoilla. Oli jo silloin aikamoista memeilyä.

Vähän olen pohtinut, että jos lähtisi mukaan jollain summalla. Kovin eettinen sijoitus ei ole kyseessä.

Mikä on Suomalaisen tuulipuvun paras tapa sijoittaa näihin?

Coinmotion on kotimainen välittäjä/säilytyspalvelu. Ei ehkä edullisin, mutta tehty helpoksi. Siellä taitaa olla vain joku 5 yleisintä kryptoa ostettavissa eli jos haluaa todellista vedonlyöntiä harrastaa niin esim Dogea tuolta ei saa hankittua :D
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Jos haluaa sijoittaa vielä vähän tuntemattomiin vaihtoehtoihin, joilla on kovimmat nousuvuodet edessä, niin Binance on palvelu, josta löytyy käytännössä kaikki vaihtoehdot. Coinmotionin kautta pitää sitten siirtää tulevat miljoonat omalle tilille.

Itsekin olen melko aloittelija näissä ja esimerkiksi hardware-lompakon hankinta varmaan olisi jossain kohtaa ajankohtainen. Tällä hetkellä säilytys on vain Binancessa. Säilyykö nuo Binancessa ja ne vain kopioidaan hardware- lompakkoon vai siirretäänkö varat lompakkoon, jolloin Binancen varat "nollautuvat"?
 
Viimeksi muokattu:

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Mitä olette kokeneemmat mieltä, kuinka monta rahastoa mihin sijoittaa alkaa olemaan jo liikaa? Itsellä on nyt Nordnetin Suomen ja Norjan superrahastoa, yksi kehittyviin maihin keskittyvä ETF, yksi tälläinen koko maailman suur-yrityksiin sijoittava ETF ja siihen päälle vielä lääketeollisuuden ETF. Tekisi kuitenkin mieli ostaa vielä Kiinaan sijoittavaa rahastoa, mutta olisiko hyödyllisempi pumpata vain jo olemassa oleviin rahansa, vai ostaa taas uutta?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Käytin viikonlopusta siivun miettien uusia sijoituskohteita, mutta erityisesti ETF-puoleen jouduin pettymään.

Ensinnäkin miten perkeleessä kalleimpien ETF:n kulut voivat olla 0,99%? Vaikka kyseessä olisikin vähän eksoottisempi kohde, niin tuonhan pitäisi olla ihan mekaanista hommaa ja jos rahaston koko on nyt edes muutamia kymmeniä miljoonia, niin eihän niiden kulujenkaan osuus voi kovin kummoinen olla? does not compute.

Toinen juttu on, että ei tahtonut löytyä sellaisia ETF:iä, joita etsin ja joihin olisin ollut tyytyväinen. Mietin esim kohdeltta, joka sijoittaisi pieniin bioteknolgia-startuppeihin, jotka eivät ole vielä mitään läpimurtoa tehneet ja joiden osakkeet hyppivät villistä tutkimustulosten valmistumisen mukaan ja joiden ostamiseen on isot kulut. Näin pääsisi hajauttamaan riskiä pienillä kuluilla, mutta ei.

Ja kyllähän sekin ärsytti että Nordnetissä niin monen ETF:n kohdalta puutuivat perustiedot kuten onko kasvu vai osinko, mitkä on kulut ja ennenkaikkea mitkä ovat suurimmat sijoitukset.
 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, Ukraina
Suunnittelin osallistuvani Kreaten listautumiseen tai siis suunnittelin lasteni osallistuvan, mutta näköjään alaikäiset eivät saa osallistua. Voinko osallistua itse ja siirtää osakkeet myöhemmin lapsilleni ilman veroseuraamuksia? Kaipa osakkeita voi lahjoittaa samoin kuin rahaakin eli max 4999€/3 vuotta?
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kreate Group Oyj:n yleisöanti ja henkilöstöanti on ylimerkitty ja merkintäaika keskeytetty. No eipä yllättänyt.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Yritin avata säästötiliä Svealle, mutta eivät ota tällä hetkellä uusia asiakkuuksia talletuskannan positiivisen kehityksen vuoksi. Aika huvittavaa, että firmalla menee niin hyvin ettei uudet asiakkaat kelpaa.

Täytyykö tässä kääntää katseet Norwegianiin?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kreate Group Oyj:n yleisöanti ja henkilöstöanti on ylimerkitty ja merkintäaika keskeytetty. No eipä yllättänyt.

Ei yllätä. Itse yritin Nordnetin kautta osallistua tähän, ja laitoin muutama päivä sitten merkintäyrityksen, mutta jostain syystä se ei tullut lopulta missään vaiheessa näkyviin omiin yhtiötapahtumiin. Ei edes hylättynä.

En tiedä, että sähläsinkö jotain, kun en ole aiemmin noihin yleisöanteihin osallistunut. Joku toinenkin on nettikeskustelujen perusteella samanlaisia kokenut, joten taisi olla samanlainen tunari kuin meikäläinen. No, pieneksi olisi jäänyt saanti, jos sitä olisi ollut ollenkaan, niin ei jaksa kysellä Nordnetin asiakaspalvelusta. Tienataan ne isot rahat sitten muilla keinoin...
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei yllätä. Itse yritin Nordnetin kautta osallistua tähän, ja laitoin muutama päivä sitten merkintäyrityksen, mutta jostain syystä se ei tullut lopulta missään vaiheessa näkyviin omiin yhtiötapahtumiin. Ei edes hylättynä.

En tiedä, että sähläsinkö jotain, kun en ole aiemmin noihin yleisöanteihin osallistunut. Joku toinenkin on nettikeskustelujen perusteella samanlaisia kokenut, joten taisi olla samanlainen tunari kuin meikäläinen. No, pieneksi olisi jäänyt saanti, jos sitä olisi ollut ollenkaan, niin ei jaksa kysellä Nordnetin asiakaspalvelusta. Tienataan ne isot rahat sitten muilla keinoin...
Lähtikö rahat tililtä? Siitähän sen näkee onko merkkaantunut listautumisantiin.

Tosin tuostahan yksityis-sijoittajille tulossa se 100kpl tai alle...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös