Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  • 164 296
  • 874

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toi varjo-amuletti lähinnä annettiin Niko/Suvi osastolle. Siltä vähän näytti. Ei siinä, ihan hyvä show siitä saatiin ja Niko ylipelasi itsensä pihalle. Joalinilille myös propsit. Takaa ohi koskemattomuuskisassa, jossa vaikea älypala nopeiten kovassa paikassa.

Toi Krisu menee muuten siviilissä vähän haaskuun jossain raksahommissa..
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Jakson ylivoimaisesti paras hetki oli kyllä kun Archie yritti selittää kameralle mikä Krisun suunnitelma oli. "Eiku hetkinen, mites se menikään".

Ensi alkuun tuntui tyhmältä ratkaisulta se, että Niko kertoi "super-amuletista" kaikille, mutta kuten Saarinen extrassa kertoi, niin ilman sitä oli suuri vaara siihen, ettei Kristian käytä omaa amulettiaan ollenkaan, jolloin myöskään varjo-amulettia ei olisi voinut käyttää.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Toi varjo-amuletti lähinnä annettiin Niko/Suvi osastolle. Siltä vähän näytti.

Toi näytti kyl niin köpöltä. Aikalailla ohjaillaan peliä tuottajien toimesta. Mutta lopputulos oli sentään oikea.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ensi extrajakson kuvauksessa muuten mainitaan, että pudotettu kilpailija poistuu heimoneuvostosta aplodien saattelemana. Tämä voisi viitata ikävä kyllä Krisuun.

Lisäksi itse pääjakson kuvauksessa kerrotaan, että yksi kilpailija pistää pelilaudan sekaisin. Jotenkin näkisin, että Krisun, Joalinin ja Archien liitto ei kestä ja jotain tapahtuu.

Veikkaukseni loppukaudesta on:
Naiset muodostavat liiton ja pelaavat Krisun pois ensi kerralla. Archie ei onnistu voittamaan koskemattomuutta seuraavalla kerralla ja putoaa juuri ennen finaalia.

Finaalissa ovat vastakkain Joalin ja Marianne ja Joalin voittaa Selviytyjät.
 

theZ

Jäsen
Veikkaukseni loppukaudesta on:
Naiset muodostavat liiton ja pelaavat Krisun pois ensi kerralla. Archie ei onnistu voittamaan koskemattomuutta seuraavalla kerralla ja putoaa juuri ennen finaalia.

Näin veikkaan myös että tuo menee. Suvi on ihan yksin, Mariannella ei mitään mahdollisuuksia voittaa koskemattomuuksia. Joalin tajuaa itsekin että naisten liitto on hänelle parasta mitä voi tapahtua. Suvi ja Marianne molemmat pitäisi olla helposti houkuteltavissa mukaan. Krisu ulos jos vaan ei koskemattomuuskilpailua voita. Joalinin saumat voittaa viimeinen kilpailu paranevat selvästi jos Krisun saa ulos. Suvi ja Marianne molemmat jos ovat mukana niin ehtii pari lepotaukoakin ottaa kisan aikana ja voittaa silti. Pudotetut miehet osaavat arvostaa tuollaista peliliikettä vaikka Joalin Krisua ja Archieta puukottaisikin selkään ja se ei ole esteenä voitolle.

Krisu pelaa itseään ja Archieta niin selvästi finaaliin ja veikkaanpa että noiden kahden kanssa Joalinin pitäisi voittaa viimeinen kilpailu että olisi mahdollisuus voittaa koko paska. Veikkaanpa kuitenkin myös että Joalin pyytää Suvin ja Mariannen naisten liittoon tähän väliin ja kaikki kolme tietävät että se on heille paras ratkaisu.
 

Kyle

Jäsen
Kannattaa muuten katsoa pudonneen tilitys kun Karoliina tippuu. Karoliina on ihan varma, että Kristian puukotti tätä selkään.
- Todellisuudessa Kristian oli ainut joka piti hänen puoliaan.

Sen sijaan muut jo pudonneet sanovat Karolle, että Krisulla ei ole mitään mahkuja voittoon, koska ei ole tehnyt yhtään peliliikettä. Hän vain tuo ruuan pöytään ja äänestää muiden pillin mukaan.
- Näinhän Kristian yrittää pelata tätä. Keksii strategian ja laittaa muut tekemään likaiset hommat (Karon, Archien, Joalinin, Marianne jne)

Tuli vain ajatus, että jos pudonneet eivät ole huomanneet että Kristian tuolla pyörittää peliä, niin ehkä ne saarella olevat oikeasti pitää Kristiania vain hyväntahtoisena hölmönä joka tuo ruuan pöytään.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Tästä Joalinista on tullut kauden mittaan henkilökohtainen suosikkini. Nuori 19v. nainen, joka todella erottuu näistä ikäisistään julkkisbimboista edukseen. Todella kypsänoloinen, pärjää kisoissa suht hyvin ja vaikuttaa muutenkin tervepäiseltä, varmasti elämä maailmalla on opettanut yhtä sun toista.

Eiköhän sieltä Krisu vielä pelata ulos ja sitten Joalinilla onkin todella hyvät mahdollisuudet voittaa koko kisa.
 

Kyle

Jäsen
Itse näkisin asiat seuraavasti:

Krisu voittaa, jos ei ole Joalinia vastaan finaalissa.

Joalin voittaa, jos ei ole Krisua vastaan finaalissa.

Mariannen ja Suvin mahdollisuus on olla toisiaan vastaan, ilman Joalinia ja Krisua. Eli heidän pitäisi saada Archie kolmanneksi.

Viimeinen skenaario olisi ohjelman kannalta mehukkain, mutta se vaatisi Suvin ja Archien liittoutumista ja samalla luottamusta toisiinsa. Uskon että seuraavaksi tippuu Joalin, jos ei voita koskemattomuutta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Se on selvää että kilpailijoille kanssakilpailijoiden toiminta voi näyttäytyä hyvinkin eri tavalla kuin katsojille.

Sitä vain mietin että eikö Karolle nyt pitäisi kertoa että hänet halusi pihalle about kaikki muut paitsi Krisu? Tuohan olisi Krisun voiton kannalta aivan keskeistä ja Karo osaa manipuloida. Eli varmasti alleviivata miksi Krisun kuuluisi voittaa.

Näköjään noiden peliliikkeiden pitäisi olla riittävän massiivisia ja näyttäviä jotta ne tajutaan. Ihan ihmesettiä Krisusta.

Unelmafinaali olisi Krisun ja Joalinin kesken. Kauhuskenaario olisi Krisu vs Archie tai Joalin vs suvimarianne.

Krisun pudottaminen tekisi muuten itse voitosta aika kiintoisan. Alussahan Marianne ja Suvi jumppasivat tuon naisvoittajapelin käyntiin. Ja Suvi masinoi sitä paljonkin alussa. Tuo olisi ihan kiva statement kahdelle kellujalle jos top3 olisi vain naisia. Ei se Jollea vastaan riittäisi kuitenkaan.

Ja vielä tuossa tosiaan olisi Suvilla, Archiella ja Mariannella yhdessä mahdollisuus tehdä jotain.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huvittavaa miten Krisun talutushihnassa Marianne ja Joalin on. Archiesta nyt puhumattakaan.

Huvittavinta oli kun Niko sanoi Joalinille että miks sä haluat Krisun ja Archien kanssa finaaliin ettet sä siten voita niin Joalin vastaa ettei se haittaa häntä. Mariannellakin olisi luullut raksuttavan että finaalissa olisi paremmat pärjäämismahdollisuudet kun vastassa olis Suvi ja Niko kuin Krisu ja Archie/Joalin.

Ärsyttää muutenkin tuollaiset kellujat jotka luulee voittavansa kisan lyöttäytymällä aina joka äänestykseen sen "vahvemman" liiton puolelle. Tajuamatta itse että ovat seuraavaksi liipaisimella.

Niko sanoi hyvin extrassa että häntä vähän ärsytti tuo rippikoulumeininki heimoneuvostoissa että koko heimo äänestää sitä yhtä ulos eikä mitään taktikointeja yritetty.

Kumpa Krisu putoais niin saatais jotain jännitystä loppuun. Ei se Krisun voitto toki vääryys olisi vaan kaikista oikeudenmukaisin ja ansaituin mutta ehdottomasti tylsin.

Pakko hiukan nostaa hattua Suville. Saarisen kanssa pidemmällä kuin ikinä olisi uskonut eikä todellakaan ole niin tyhjäpää kuin on annettu ymmärtää.

Kunhan Archie tai Joalin ei voita niin aika sama.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Itse en jaksa uskoa, että tuolla muodostuisi joku naisten liitto. Koko kilpailun ajan täysin peliä hallinnut Krisu tietää, että hänen suurin uhkansa on Joalin. Suvi tarttuu varmasti ensimmäiseen liittoon jota joku tulee ehdottomaan. Luulen, että Krisu on tästä hyvin kartalla ja käy puhumassa Suvin äänestämään Joalinia. Vaikka tuolla alkaisi esim. Joalin, joka vaikuttaisi ainoalta rohkealta kasaamaan naisten liittoa, niin Marianne vaikuttaa niin hölmöltä pelaajalta, että ei varmasti kääntäisi kultapojilleen selkäänsä. Voi sitten kameroille kertoilla kolmanneksi tultuaan, että "ne on niin kivoja poikia, että toivoinkin jomman kumman heistä voittavan, jos en itse voita"

Epäilen samaa mitä Tuke extrassa. Krisu saa melko vapaasti päättää finaalikolmikkonsa. Uskon sen olevan itsensä lisäksi Archie ja Marianne. Krisun omat luotettavat lisäkädet ja koko ohjelman pahimmat kellujat. Sitten Archie mukaan finaaliin, koska pieni riski, että sympaattinen äitihahmo äänestetään voittajaksi. Archiea ei varmasti kukaan äänestä voittajaksi.

Krisusta voi olla mitä mieltä vaan, mutta niin jäätävän kova pelaaja ja ansaitsisi voittaa. Varauksin myös Joalin. Muilla ei mitään asiaa, vähiten Archie ja Marianne.
 

Spire

Jäsen
Huvittavaa miten Krisun talutushihnassa Marianne ja Joalin on. Archiesta nyt puhumattakaan.

Huvittavinta oli kun Niko sanoi Joalinille että miks sä haluat Krisun ja Archien kanssa finaaliin ettet sä siten voita niin Joalin vastaa ettei se haittaa häntä.
Huvittavaa tuossa oli lähinnä se hirveä valitus Joalinille siitä ettei tuolla taktiikalla voi voittaa. Heti perään itse käytännössä luovuttaa antamalla amuletin pois. Ei ilmeisesti hirveästi edes kiinnosta koko kilpailu, näitä on näkynyt aiemmillakin kausilla paljon.

Muutenkin koko varjoamuletti haiskahti tuotannon metkuilta, ilman mitään vihjeitä sun muuta sellainen vain löytyi sattumalta sieltä, minne Niko ja Suvi menivät juonimaan.

Hyvä jakso muuten oli kyllä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Toi varjo-amuletti lähinnä annettiin Niko/Suvi osastolle. Siltä vähän näytti. Ei siinä, ihan hyvä show siitä saatiin ja Niko ylipelasi itsensä pihalle. Joalinilille myös propsit. Takaa ohi koskemattomuuskisassa, jossa vaikea älypala nopeiten kovassa paikassa.

Ikäväähän se on, että sarjassa ei ole mitään jännitystä, kun väki ei osaa pelata sitten yhtään alusta. Itseltäni pääsi muutama kirosana siinä vaiheessa, kun Niko ja Suvi kävelevät suoraan idolia päin. Ei sitten yhtään selvemmin voinut tuotanto avittaa? Kas, kun siellä ei vielä ollut vilkkuvaa valoa, joka opasti perille sokeammankin. Olisin ainakin itse haistattanut paskat tälle kaudelle, jos Kristian olisi tuon myötä pudonnut kisasta pois.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Huvittavaa miten Krisun talutushihnassa Marianne ja Joalin on. Archiesta nyt puhumattakaan.

Huvittavinta oli kun Niko sanoi Joalinille että miks sä haluat Krisun ja Archien kanssa finaaliin ettet sä siten voita niin Joalin vastaa ettei se haittaa häntä. Mariannellakin olisi luullut raksuttavan että finaalissa olisi paremmat pärjäämismahdollisuudet kun vastassa olis Suvi ja Niko kuin Krisu ja Archie/Joalin.

Toisaalta voiko Joalin tai Marianne luottaa siihen, että Niko ja Suvi ottavat juuri heidät mukaan finaaliin, eivätkä Archieta? Toki kolmikko voisi heittää liiton pystyyn tuossa vaiheessa ja äänestää ulos Suvin/Nikon, mutta mikään ei estä heitä myöskään liittoutumasta nyt, kun Suvi&Niko -duo on hajotettu ja pistää Krisun pihalle.

Ymmärrän myös Joalinia tuossa tilanteessa. Miksi kertoa Suville tai Nikolle, mikä se suunnitelma lopulta on? Niko ja Suvi olisivat heti olleet kuiskimassa Krisulle, että Joalin sanoi tätä ja tuota. Hyvä pelaaja olisi tuossa tilanteessa esittänyt juuri tyhmää ja ollut vaan, että ihan sama. Ei tule mitään ylimääräistä maalitaulua omaan selkään, kun sitä on jo melko lailla viritelty Joalinille kaikista hänen sanomisistaan.

Ainakin itse pelaajana näkisin, että tuo Niko&Suvi -kaksikko oli selvin liitto tuolla saarella. He eivät missään nimessä pettäisi toisiaan, kun taas Joalin on vietävissä ja on selvästi sanonut pelaavansa "omaa peliä". Marianne ehkä vihdoin herää koomastaan ja tekee jotain, kun ei pelkää Kristianin idolia, joka nyt saatiin ulos Nikon toimesta. Archie on jo näyttänyt jonkin verran lihaksiaan Eliaksen kanssa ja kyllähän Archie sitä Krisun äänestämistä ulos hieman flirttaili Eliaksen suuntaan. Toki tuo porukka ottaa ison riskin siinä, että pystyvät voittamaan jomman kumman ratkaisevista kisoista ja luottavat siihen, että sieltä löytyy muitakin, jotka haluavat Krisun äänestää ulos. Mutta noin muuten sopivin paikka iskeä on nyt, kun Krisun amuletti on pelattu pois taskusta, vahvimmat liitot on hajotettu (Krisu&Karo, Suvi&Niko) ja, vaikka Archie tai Marianne haluaisi hirttäytyä Krisuun, riittää äänet silti äänestämään Krisun ulos pelistä.

Tavallaan siis ymmärrän ainakin tässä vaiheessa noitten järjenjuoksun. Jos seuraavan kisan jälkeen ulos lähtee joku kolmikosta Joalin, Suvi tai Marianne, voi tätä porukkaa nimittää virallisesti idioottilaumaksi ellei Krisu sitten satu taas kerran nappaamaan idolia kaulaansa jolloin saanevat edes osittaisen synninpäästön.
 

Stigu

Jäsen
Itse en jaksa uskoa, että tuolla muodostuisi joku naisten liitto. Koko kilpailun ajan täysin peliä hallinnut Krisu tietää, että hänen suurin uhkansa on Joalin. Suvi tarttuu varmasti ensimmäiseen liittoon jota joku tulee ehdottomaan. Luulen, että Krisu on tästä hyvin kartalla ja käy puhumassa Suvin äänestämään Joalinia. Vaikka tuolla alkaisi esim. Joalin, joka vaikuttaisi ainoalta rohkealta kasaamaan naisten liittoa, niin Marianne vaikuttaa niin hölmöltä pelaajalta, että ei varmasti kääntäisi kultapojilleen selkäänsä. Voi sitten kameroille kertoilla kolmanneksi tultuaan, että "ne on niin kivoja poikia, että toivoinkin jomman kumman heistä voittavan, jos en itse voita"
Täysin samaa mieltä. Kun miettii noita jäljellä olevia Kristianin kanssakilpailijoita, niin aikamoinen turakaislauma on koossa:

- Marianne: ihan symppis tyyppinä, mutta ei omaa minkäänlaista kilpailukykyä tai -henkeä. Saa varmaan jotain sisäisiä kicksejä siitä, että toimii rakastavana äitihahmona raikulipojille.
- Suvi: fyysisesti nolla, henkisesti kykenee tekemään alkeellisia alotteita liitoista, mutta noitakin pelkästään tunnepohjalta. Ehkä kisan flegmaattisin "pelaaja". Tavallaan vaan "roikkuu" mukana pelissä, haluaisi varmaan jo itsekin pois.
- Joalin: nuori pumpulissa kasvanut beibi, joka on kisan aikana voittanut jo itsensä kun on selättänyt kylmyyden ja nälän. Yllättävän hyvä kisoissa, mutta Kristiania valovuoden jäljessä juonittelussa. Silti, noista naisista ainoa, joka edes pystyy jonkinlaiseen juonitteluun
- Arttu: Artusta tulee mieleen suomenruotsalainen, hieman plösähtänyt urpo, jonka aivokapasiteetti ei yksinkertaisesti riitä hirveän pitkiin ajatuskuvioihin, vaan toimintaa ajaa enemmänkin luolamiehen perusvaistot ruoasta, juomasta, naisista ja levosta. Kristian edustaa Artulle alfaurosta, joten häntä seurataan ja kunniotetaan hamaan loppuun asti.

Ei hirveän kilpailukykyistä jengiä ole tuo. Jos vaikkapa Korson ala-asteelta valittaisiin 4 randomtyyppiä noiden tilalle, niin eroa ei hirveän helposti huomaisi. Okei, Korson ala-asteella ei ole amatsonia eikä kenelläkään ole D-kupin tissejä ja A-kupin huulia, mutta pointti lienee tullut selväksi.

Nyt on oikeastaan jännä nähdä, mihin asti tuotantotiimi on valmis menemään, että loppukisaan saadaan edes jonkinlaista jännitystä. Löytääkö esim. Suvi "sattumalta" vapaudut vankilasta-kortin, onko Joalinin huppariin ilmestynyt koskemattomuussymboli tai katkeaako Kristianin molemmat jalat mystisesti yöllä?
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Kristian toivottavasti ulos kun sille kaikki ollut liian helppoa tähän asti.

Jotenkin veikkaan että Mariannella on näppinsä pelissä siihen kuka selviää jatkoon. Pitää jäätävän hyvin pokerinaamansa ja veikkaan että yllättää seuraavassa jaksossa puukottamalla Krisua
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Epäilen että esim. Suvi kyllä ymmärtää tilanteen, mutta yritä siinä sitten peliliikkeitä johtohahmojen kukistamiseen, kun kanssaihmisinä on näitä "riittää, jos olen kolmas" kisailijoita.

Mitenhän taas olisi ollut sääntöjen laita, jos Niko olisi toteuttanut sen yöllisen ryöstöretken Joalinin amulettiin. Olihan toi heidän oma amuletti kyllä tökerön selvästi tämän jälkeen pelattu heille.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mitenhän taas olisi ollut sääntöjen laita, jos Niko olisi toteuttanut sen yöllisen ryöstöretken Joalinin amulettiin. Olihan toi heidän oma amuletti kyllä tökerön selvästi tämän jälkeen pelattu heille.

Väittäisin, että tuossa olisi rikottu selvästi sääntöjä ja rikkojat olisi pudotettu kisasta. Jenkkiversiossa on kyllä taskuja tutkittu idoleita etsien, mutta toisen omaisuuden hävittäminen tai piilottaminen on melko iso sääntörike.

Huikeata tv:tähän tuo olisi ollut, jos Niko olisi yön aikana heittänyt idolin järveen ja sitten pudotettu sääntörikkomuksen takia ulos pelistä itkun kera. Ei ihan yhtä hyvää tv:tä kuin se viinilasin viskominen silloin aikoinaan.
 

Spire

Jäsen
Väittäisin, että tuossa olisi rikottu selvästi sääntöjä ja rikkojat olisi pudotettu kisasta. Jenkkiversiossa on kyllä taskuja tutkittu idoleita etsien, mutta toisen omaisuuden hävittäminen tai piilottaminen on melko iso sääntörike.

Huikeata tv:tähän tuo olisi ollut, jos Niko olisi yön aikana heittänyt idolin järveen ja sitten pudotettu sääntörikkomuksen takia ulos pelistä itkun kera. Ei ihan yhtä hyvää tv:tä kuin se viinilasin viskominen silloin aikoinaan.
En usko että siitä olisi pudotettu ketään. Jenkkikausilla 19 ja 20 Russell Hantz ainakin poltteli muiden kilpailijoiden sukkia öisin notskilla ja jemmaili machetea viidakkoon.

Vakavasti puhuen luultavasti säännöt kieltävät amuletin pöllimisen, koska muuten näitä tilanteita olisi takuulla tullut vastaan useitakin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös tässä ketjussakin Arttu Harkin kohdalla jo ollut asiasta juttua, ja säännöt tosiaan kieltää amuletin pöllimisen. Saattoi olla köyhien ketjussakin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kristian on kyllä mainio kisaaja. Paitsi hyvä kisoissa, myös todella terävä päästään. Juuri sanoin tyttärelle, että mietipä sitä, että jos Krisu ei olisi käynyt BB:ssä, meillä ei olisi mitään tietoa, kuka Krisu ylipäätään on. Tähän tyttäreni totesi, että sama koskee muuten Saarisen Nikoa. Että kiitos BB:lle, tai jotain :D. Propsit Nikolle, että lähti rohkeasti pelaamaan. Lällyttelyä ja cumbayahia olikin ollut jo ihan riittävän pitkään. Eli, liikaa.

Itse toivoisin, että Krisu tai Joalin voittavat, sillä Krisu on ollut paitsi kisoissa hyvä, myös erittäin paljon fiksumpi kuin moni muu. Joalin taas on osoittanut pärjäävänsä kisojen lisäksi myös pelaamisessa ja olisihan se kiva nähdä, että tuollakin taktiikalla voi voittaa. Archiekaan ei mun nähdäkseni ole niin tyhmä kuin minkälaisen kuvan on itsestään antanut, vaan voi olla myös hyvin vedetty rooli. Jos näin on, olisi mielenkiintoista nähdä hänet myös finaalissa. Suvi ei ole lainkaan niin tyhmä kuin miltä näyttää (anteeksi!), mutta ilman todellista master plania ja sen toimimista, hän on nähdäkseni ulkona jatkosta, joten uskon, että jotain eksoottisempaa tullaan hänen toimestaan yrittämään. Marianne on oikeastaan ainoa, jonka en haluaisi nähdä voittavan. Hän on vähän sellainen olmi, joka on omalla taktiikallaan päässyt ajelehtimaan näinkin pitkälle. En pidä taktiikkaa lainkaan viihdyttävänä, eikä mielestäni ole tuonut sarjaan yhtään mitään.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Mahtava kausi sen alun kohun jälkeen. Oli hullu jakso. Vihdoinkin porukka pelaa. Niko tosin ampui itseään jalkaan sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös