Selvinpäin ja asiallisena –ketju

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Kalsarikänniketjussa on kohta jo 0,5 miljoonaa lukijaa ja tuhansia postauksia.
Kännisekoilut kiinostavat. Itseäni viinajuonti ei juurikaan kiinosta ja muutenkin meno on asiallista.Varmaan saamme tänne asiallisia raportteja kunnolla olemisesta ja sen sujumisesta.
Juuri makseskelin laskuja pankin sivuilla.Kohta ajattelin katsella sohvalla vähän telkkaria.Syödäkin pitäisi.Jääkaapissa pizzanjämiä Cokis Zeroa yksi vajaa ja yksi täysi 1,5 l pullo. Päällä Adidaksen ehjät verkkarit ja isältä saatu hänelle liian iso laadukas ns. metsuripaita. Syödäkin pitäisi kohta. Perheen naiset tossa siivoilee.Kuuntelussa siis pikku marmatusta, mutta hyvää jälkeä varmaan tulee.
Muita asiallisina?
 

tutzba

Jäsen
Muita asiallisina?
Itsekin juuri siivoilin. Imuroinnin jälkeen on hyvä katsella hiukan tv:tä ja lukea Jatkoaikaa. Helvetillinen nälkä on, eilisen klo 16 jälkeen en ole mitään syönyt, kohta pitäisi varmaan jotain haukata. Lenkillekin pitäisi tänään ehtiä, saa nähdä miten sen käy.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varmaan saamme tänne asiallisia raportteja kunnolla olemisesta ja sen sujumisesta.
Yksi Jatkoajan hauskimmista avauksista koskaan. Itsehän olen parhaillaankin kunnolla. Seuraavaksi menen suihkuun ja sen jälkeen kauppaan ostamaan ensi viikon evästarpeita, joista valmistan jonkinlaista asiallista vuokaruokaa.
 

vehhhmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Viesti2
Sukuloimaan sunnuntain kunniaksi... Ja emännän suvun tietenkin: Avoppi sekä isoäiti vierailuvuorossa. Tällä kertaa ei tuoksuta edes vanhalle viinalle, joten pisteitä ropisee kassaan iso kasa.
Asiallisuus kunniaan, ainakin hetkittäin. Nyt voi hyvällä omalla tunnolla nykäistä ensi viikonloppuna kunnon kumarat.
 
Suosikkijoukkue
Pro Kari Heikkilä
Luen Jatkoaikaa ja kuuntelen musiikkia. Ulkona sataa vettä ja lämpömittari näyttää +1 astetta.

Ehdottomasti jatkiksen tylsin ketju. Kiitos.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eikös yleistä jutustelua harrasteta jo samannimisessä ketjussa. Tosin siellä ei ole promillerajaa. Eikä mulla tätäkään vastaan mitään ole, kunnolla kun olen liki aina.

Tämä viikonloppu on mennyt flunssasta toipuessa ja lapsenvahtina. Vaimo tulee kohta töistä, joten pitää mennä tekemään ruokaa. Tytär askarteli äsken äitille kortin nimipäivän kunniaksi ja kävimme hakemassa kaupasta pienet kahvitarjoiltavat. Illalla pitäisi kokeilla nukkua vähän ja kympiksi yövuoroon. Niidenkin piti jäädä jo muistoihin, mutta näin nämä tilanteet vaihtuu. Vuorotyöt menee näin väliaikaisena ratkaisuna, mutta muuten kyllä kaipaan selkeää viikkorytmiä. Tosin kohta tulee lisää perillisiä, joten sikäli nuo pitkähköt vuorovapaat ovat ihan jees.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Kyllähän sitä täälläkin ollaan ihan asiallisesti selvipäin. Töitäkin pitäisi olevinaan tehdä, mutta kun ei kiinnosta sitten yhtään. Ja eipä kait tekemättä jättämisestäkään mitään sanomista voisi tulla, kun teen viimeistä vuoroa nykyisessä työpaikassa.

Mutta tuo viinan kanssa läträäminen. Alkaa olee varmaan jotain 5 vuotta kun on viimeksi ollut ihan aidosti kännissä. Edellisen kerran tuli alkomahoolia maistettua jouluna, mutta vain sen takia kun oli pieni muotoinen pakko vetää lasillinen skumppaa, mutsin mennessä kihloihin. Mielummin oisin ottanut pommaccia tai tuoremehua.
Mutta kyllähän tämä erikoisen raitis jakso pitää tänä vuonna katkaista. Asiasta onkin jo sovittu yhden kaverin kanssa, töiden paskojen takia ajankohta on vain vähän auki. Toisaalta, elämä on aika mukavaa selvipäin, kun ei tarvitse potea krapulapäiviä.

Mutta jos nyt kuitenkin tekisi niitä töitä, ja vetäisi viimeisen työpäivän tässä firmassa kunnialla himaan.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen asiallisesti, selvinpäin.

Vessaan pitäis mennä ja kohta varmaan ruuan tekoon ruveta.
 

Benamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK ja Hokki
Loistoketju.

Aamu meni opiskellessa. Juuri tulin salilta. Ruokaa aion tehdä kohta ja sitten luultavasti pelaamaan snookeria kunhan pelikaveri löytyy.

Eilen en vetänyt viinaa enkä perjantainakaan. Toissaperjantaina oli tarkoitus juoda mutta unohdin.
 
Hyvä ja perusteltavissa oleva ketju. Itsehän en niin ihmeitä ole tänään(kään) tehnyt, mutta erittäin selvinpäin ja vieläpä ihan asiallisesti olen pyrkinyt olemaan, ja ollutkin. Onhan tässä jo reilun kuukauden verran oltukin selvinpäin enkä näe mitään syytä miksi tähän pitäisi tulla muutosta. Olen kai tullut vanhaksi, mutta tässä asiassa se on vain hyvä.

Tänään on vielä ohjelmassa kaikkea asiallista ja selväpäistä kuten tukeva ruokailu, tv:n urheilutarjonnasta nauttiminen ja ehkäpä jopa kevyt siivous.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Selvinpäin viimeiset 8 vuotta. Alkoholia tuli siis nautittu 19-vuotiaana viimeeksi, taisi olla Finntrollin keikalla Nosturissa.

Aamu mennyt opiskellessa, päivä menee opiskellessa ja ilta opiskellessa. Suomen Laki I-III, paras ystävä.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Loistoketju!

Tänään olen lähinnä rentoutunut ja pessyt pyykkiä. Kohtapuoliin lähden tädin luokse syömään, katsomaan Ruotsi-peliä ja hieman auttamaan mööbleerauksessa. Illalla lenkille.

Keep up the good work.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Juon kahvia ja kirjoittelen jatkoaikaan. Vaimo lähti kuntosalille ja valitteli keittiön siivottomuutta. Ehkäpä tiskaan. Asetin juuri panoksen Manchester-derbylle tulokselle 2-2. Aion seurata ottelua Canal+ Sport 1:ltä. Matsi alkaa 15.30. 16.20 alkaa lähetys Ruotsi-lätkäpelistä ja aion surffailla kanavien välillä.

Myöhemmin tänään seuraan myös Afrikan Cup of Nationsin loppuottelua, jossa pelaavat Kamerun ja Egypti. Ottelu tulee Eurosportilta. Lähetys alkaa kello 19.00 ja itse ottelu puoli tuntia myöhemmin.

Hieno päivä selväpäiselle ja krapulattomalle penkkiurheilijalle.

Nyt kahvikuppi, tai oikemmin muki, on tyhjä. Viestin kirjoittamisen alussa se oli vielä täynnä. Kuppi on Englannissa valmistettu Border Fine Arts -yhtiön "Spring Lambing" -malli, jonka ulkoasun on suunnitellut vuonna 1994 James Herriot. Kuppiin on maalattu laiduntavia lampaita ja kiviaita.
 

jessie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viinatonta/krapulatonta elämää on tullut vietettyä viimeiset pari kuukautta.Eikä ole tehnyt tiukkaakaan. En ole koskaan ollut mikään suuri baariperhonen, mutta välillä on ollut jaksoja, jolloin olen saattanut käydä jopa viikoittain.Viimeisimmästä semmoisesta jaksosta on aikaa parisen vuotta, sen jälkeen radalla käyminen on ollut erittäin satunnaista.

Viikonloppu on mennyt erittäin rauhallisesti. Eilen oli siivouspäivä ja tänään innostuin ajankuluksi leipomaan pitsaa.Pari leffaa katselimme miehekkeeni kanssa illalla ja nyt on hyvä kirjakin työn alla, joten mikäpäs tässä. :) Samoissa merkeissä on mennyt myös hyvin monta edellistä viikonloppua, tosin aika paljon olen tehnyt töitäkin viikonloppuisin. Lisäksi olen huomannut,että rahaa on huomattavasti enemmän käytössä kuin aktiivista baarielämää viettäessäni ja tuntuu, että on enemmän aikaa miehelle ja kavereillekin. En silti ajatellut täysin absolutistiksi alkaa, tekee nimittäin sen verran hyvää päästä välillä tanssilattialle sheikkaamaan ja sehän ei suomalaiselta suju ilman kevyttä jurria...
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Juon kahvia ja kirjoittelen jatkoaikaan. Vaimo lähti kuntosalille ja valitteli keittiön siivottomuutta. Ehkäpä tiskaan. Asetin juuri panoksen Manchester-derbylle tulokselle 2-2. Aion seurata ottelua Canal+ Sport 1:ltä. Matsi alkaa 15.30. 16.20 alkaa lähetys Ruotsi-lätkäpelistä ja aion surffailla kanavien välillä.
Hyvin samansuuntaiset on suunnitelmat täälläkin. Lähetystä Old Traffordilta katselen paraikaa ja Suomen peli olisi tarkoitus myös ottaa seurantaan.

Puoliltapäivin tuli herättyä ja sen jälkeen pelkkää völläilyä. Jos sitä illalla pääsisi lenkille ja löytäisi jostain jotain syötävää.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Pakko oikein ylpeillä tähän ketjuun..

Eilen illalla oltiin kaverin pikkuveljen luona pelaamassa Texas Hold'emia. Ja kyllä olikin meininki asiallista (kaikki tietävät mitä pokeri-illoissa meininki normaalisti on), kuudesta jannusta neljä ei juonut mitään, mm. minä kun olin autolla, ja ne kaksi muutakin vain pari hassua olutta..

Eli pokeri on hauskaa myös selvinpäin =)
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Normipäivä ihan. Ulkona sumua ja paska sää näin yleisestikkin. Tällä hetkellä on hyvä pötköttää himassa ja katsoa telkkarista jalkapalloa ManU:n pelin merkeissä. Seurana muutama herkullinen ja kuninkaallinen kinkkuvoileipä ja ainakin 7 kuppia kahvia.

Pelin jälkeen voisikin suunnata hieman salille voimaa nostamaan, jonka jälkeen olisi tarkoitus hankkia vaihteeksi aimoannos jääkiekkoa aivoihin ja katsoa ainakin Ducksin ja Wildin pelit. Aamulla sitten taas opiskelemaan koulun penkille silmät ristissä.

Näin täällä tänään, miten teillä?

Loistava ketju muuten. Tässähän saattaa olla haastaja veijokänniketjulle.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Näin täällä tänään, miten teillä?
Kiitos, ihan hyvin.

Aamusella HNIC hyvien paahtoleipien ja teen kera. Sitten keskityin sohjon luomiseen pihalta. Pikkuhikihän siinä tuli ja samalla kertaa kävin laittamassa vetoja sisään. Euron panostuksella sain Mikkelin ravien päivän duon kiinni elikkäs 24,40€ kukkaroon ja pientä supermonivetoa sisään voittorahoilla. Tiukassa ravihuumassa sitten missasin Manchesterin paikallispelin vetojen sulkeutumisen ja äkkiä peliä katsomaan kotiin. Manulla muuten hienot paidat. Oldschool on aina jees. Nyt tauon aikana mailien tarkastus ja Jatkoajalle muutama minuutti sekä Late Night with Conan O'Brien -kupissa sitruunateetä.

Takaisin sohvalle.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
No meikäläisellehän tuli kuin tilauksesta tällainen pyhäkouluketju:

Aamulla virkeänä ylös klo 09.00. Klo 11.00 Pojan kanssa jäähallille luistelemaan. Sieltä koko perheen voimin anopin luo syömään. Sitten vaimon vienti Oriflame kutsuille. Sinne ei sentään selvinpäin olisi voinut mennä, joten ilahdutin vanhaa isoäitiäni kyläilemällä hänen luonaan. Teräviä ei sielläkään juotu vaan ihan kahvikupposen ääressä turistiin niitä näitä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sunnuntai eikä krapulasta tietoakaan. Tuossa päivällä tuli käytyä lätkää pelaamassa ja porukoilla kävin juuri syömässä. Nyt tekisi mieli ottaa päikkärit, mutta taidan lätkää katsella. Perhana, täytyis varmaan mennä vessaan istuun paskalle. No, ei ehkä mielenkiintoisin ketju, mutta kai tällekin tarvetta on.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikä ihana sunnuntai-aamu olikaan tänään, unta kertyi yöllä hyvinkin 10 tuntia, eikä edes ollut krapulaa. Sitten vahvat aamusumpit sanomalehden kera. Kuolinilmoitusten ja työpaikkailmoitusten parissa kului kiiretön pyhäaamu. Iltapäivän ratoksi kävin katselemassa kaksi erää Suomi-Sarjan jääkiekkoa jossain tuppukylässä, Vermuntila taisi olla paikan nimi. Kohta kutsuu sohva ja kaukosäädin. Kanavapujottelua loppuilta.

Asiallista päivänjatkoa kaikille.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt kun on tämä tipaton helmi-maalis-huhtikuu meneillään niin pitänee osallistua asiallisesti tähän ketjuun sen ainaisen kalsariketjun sijaan. Eli tuossa juuri tulin kotiin kirjastosta, lainasin sieltä kirjan nimeltä "Suomen majakat". Ajattelin kohtapuoliin alkaa lehteilemään tuota kirjaa ja syödä samalla jotain. Koska en nyt millään viitsi alkaa mitään isompaa tekemään niin ajattelin rakennella lämpimiä voileipiä. Sitten voisi lämmittää saunan ja ihan vaan laiskotella koko loppuillan. Näillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös