Kysehän on siitä ettei laitonta toimintaa ole kyetty todistamaan, ei siitä että olisi valehdeltu.
Niin, voi siinä toisaalta olla kyse myös siitä valehtelusta. Ja sen seurauksena niitä todisteita ei ole löydetty.
Kysehän on siitä ettei laitonta toimintaa ole kyetty todistamaan, ei siitä että olisi valehdeltu.
Tietenkin voi, mutta se että ei tule tuomiota ei ole todiste valehtelusta, vaikka jotkut sitä sellaisena pitää. Siihen on sitten ihan omat oikeudenkäynnit.Niin, voi siinä toisaalta olla kyse myös siitä valehtelusta. Ja sen seurauksena niitä todisteita ei ole löydetty.
Tuo on sitten vielä enemmän perseestä.Monelle se vain tarkoittaa myös että se uhri (tai millä nimellä tässä kohdin kutsuukaan) on valehtelija ja puhe tätä kohtaan on ikävää. Kysehän on siitä ettei laitonta toimintaa ole kyetty todistamaan, ei siitä että olisi valehdeltu. Siitä voi sitten tarvittaessa pitää ihan omat oikeudenkäynnit.
En siis hae omalle toiminnalle hyväksyttyjä käytösmalleja, vaan eroa tuohon mitä verkkojulkaisussa voi sanoa vs. Naamatusten, eikö niiden kuitenkin pitäisi olla sama asia
Joku julkaisee ITSE ITSESTÄÄN kuvan. Tarkastaa sen ja on tyytyväinen. Nöpöttää nännit tai ei.
Joku on töissä ja nännit näkyy paidan läpi. Tämä ei välttämättä ole tarkoituksellista ja nännien kommentointi on yksinkertaistettuna väärin ja typerää.
En itse menisi kommentoimaan someen tai livenä tämmöisessä tilanteessa mitään, pitäisin molempia yhtä sopimattomana. Voi olla että oma pointti meni ohiEi tämä ole oikeasti vaikeaa.
Joku julkaisee ITSE ITSESTÄÄN kuvan. Tarkastaa sen ja on tyytyväinen. Nöpöttää nännit tai ei.
Joku on töissä ja nännit näkyy paidan läpi. Tämä ei välttämättä ole tarkoituksellista ja nännien kommentointi on yksinkertaistettuna väärin ja typerää.
Suostumus/oma halu vrt. asiaton kommentointi. Jos ei tätä tosiaan ymmärrä, kannattaa vähän katsoa vaikka siihen peiliin.
Olen aika pitkään sanonut sellaista, että tässä asiassa ei ole kyse sen kummemmasta kuin käytöstavoista, niin livenä kuin netissä. Lähinnähän tällä hetkellä ongelma on netissä tapahtuva kommentointi, koska kaikilla ei ole käytöstapoja varsinkaan itselleen vieraita ihmisiä kohtaan ja he saavat netissä helposti suhteettomasti tilaa.En itse menisi kommentoimaan someen tai livenä tämmöisessä tilanteessa mitään, pitäisin molempia yhtä sopimattomana. Voi olla että oma pointti meni ohi
Taavetti jekuttaa naiset sirkkeli-illuusioon jossa ne mukamas sahataan poikki, paitsi ettei olekaan illuusio vaan veri ja suolenpätkät lentää.Saas nähdä miten Dave saa nämä syytökset ''katoamaan'' ?
Maailman kuuluisinta taikuria syytetään seksuaalisesta häirinnästä
Useat naiset syyttävät taikuri David Copperfieldia häirinnästä ja sopimattomasta käytöksestä.www.iltalehti.fi
Vaikka joku on omasta mielestä kaunis tai komea niin järkeä pitää käyttää. Hyvät tavat kunniaan sukupuoleen ja ikään katsomatta.Nyt kun setämiehet taas saa kuulla kunniansa 20-vuotiaan Vladislavan tapauksessa (Hesarin maksuartikkeli ja sen kommentit), ihmettelen vähän miksi asiaa ihmetellään niin kovasti.
Sillä pari asiaa tulee tähän liittyen mieleen.
Ensiksi, luulevatko ihmiset että ihmisen ikääntyessä käsitys kauneudesta seuraa omaa ikää niin, että esimerkiksi 60 vuotiaiden mielestä vain 60 vuotiaat on kauniita? Ei, kyllä sen 60 vuotiaan silmissä 20 vuotias miellyttää silmää siinä missä nuorempiakin ihmisiä, jollei jopa enemmän.
Sitten toisena tämä Vikman&Loukasmäki tapaus. Vähän luulen että he tekevät ikävän palveluksen naissukupuolelle heilastelemalla 80 vuotiaan kanssa. Se ehkä saa kaksikymmentä vuotta nuoremmat setämiehet entisestään miettimään, että jospa...
Muitakin esimerkkejä löytyy.
Ymmärrän siis miksi nuoret naiset saa huomiota setämiehiltä, mutten hyväksy ja toivoisin suhteellisuuden tajua ja ymmärrystä pidättäytyä huomion osoittamisessa koska se selvästi kiusaa nuoria naisia. Ja missään tapauksessa mikään valta-aseman käyttö ei ole sallittua.
Juuri näin, ihastella mielessään saa niin paljon kuin sielu sietää, sehän parhaimmillaan piristää päivää kummasti. Mutta ne ajatukset voi pääosin pitää omana tietonaan, jos ei ole varma, haluaako kohde ne kuulla/nähdä.Vaikka joku on omasta mielestä kaunis tai komea niin järkeä pitää käyttää. Hyvät tavat kunniaan sukupuoleen ja ikään katsomatta.
Miten ihminen voi olla käyttämättä valta-asemaa? Pitääkö kauniin naisen heittää noppaa parinvalinnassaan? Rikkaan ihmisen olla käyttämättä rahaansa? Mitä toimitusjohtajan pitää tehdä, kun alainen haluaa nubautella häntä? Sanoo hän joo tai ei niin hän käyttää valta-asemaansa.Ymmärrän siis miksi nuoret naiset saa huomiota setämiehiltä, mutten hyväksy ja toivoisin suhteellisuuden tajua ja ymmärrystä pidättäytyä huomion osoittamisessa koska se selvästi kiusaa nuoria naisia. Ja missään tapauksessa mikään valta-aseman käyttö ei ole sallittua.
Vallassa on eroja.Miten ihminen voi olla käyttämättä valta-asemaa? Pitääkö kauniin naisen heittää noppaa parinvalinnassaan? Rikkaan ihmisen olla käyttämättä rahaansa? Mitä toimitusjohtajan pitää tehdä, kun alainen haluaa nubautella häntä? Sanoo hän joo tai ei niin hän käyttää valta-asemaansa.
Hyvä pointti. Tarkoitin ja rajoitan omaa kommenttiani tapauksiin, joissa on vaikka kohteeseen vaikuttavassa asemassa ja antaa ymmärtää (tai on muutenkin selvää) että olisi syytä olla myötämielinen ehdotuksiin tai muuten...Miten ihminen voi olla käyttämättä valta-asemaa? Pitääkö kauniin naisen heittää noppaa parinvalinnassaan? Rikkaan ihmisen olla käyttämättä rahaansa? Mitä toimitusjohtajan pitää tehdä, kun alainen haluaa nubautella häntä? Sanoo hän joo tai ei niin hän käyttää valta-asemaansa.
Tämä minua ihmetyttää. Suomessa jengi on poikkeuksellisen vaisuja ja kiusaantuneita julkisissa tilanteissa. Vaikka joku ohittelisi kassajonossa, niin harvemmin kukaan kehtaa suutaan avata. Jostain syystä sitten läähkistelijöillä ei usein tunnu olevan mitään filtteriä. Toki paljon tapahtuu yöelämässä, kun on otettu jo neuvoa-antavaa.Juuri näin, ihastella mielessään saa niin paljon kuin sielu sietää, sehän parhaimmillaan piristää päivää kummasti. Mutta ne ajatukset voi pääosin pitää omana tietonaan, jos ei ole varma, haluaako kohde ne kuulla/nähdä.
Ja taas yksi asia, joka saa kiitolliseksi, ettei nuoruudessa tarvinnut nauttia netin ”antimista”.Tämä minua ihmetyttää. Suomessa jengi on poikkeuksellisen vaisuja ja kiusaantuneita julkisissa tilanteissa. Vaikka joku ohittelisi kassajonossa, niin harvemmin kukaan kehtaa suutaan avata. Jostain syystä sitten läähkistelijöillä ei usein tunnu olevan mitään filtteriä. Toki paljon tapahtuu yöelämässä, kun on otettu jo neuvoa-antavaa.
Jep, nyt kun on aavistuksen lähempänä 100 vuotta kuin syntymäänsä, niin pääsee paljon vähemmällä huomiolla. :DJa taas yksi asia, joka saa kiitolliseksi, ettei nuoruudessa tarvinnut nauttia netin ”antimista”.
Milloin tietää varmasti haluaako kohde kuulla/nähdä? Kuulostaa melkoselta mielenakrobatialta tietää varmasti mitä toinen ajattelee.Juuri näin, ihastella mielessään saa niin paljon kuin sielu sietää, sehän parhaimmillaan piristää päivää kummasti. Mutta ne ajatukset voi pääosin pitää omana tietonaan, jos ei ole varma, haluaako kohde ne kuulla/nähdä.
No, tuntemattomien kohdalla ehkä olettaa, että lienee parempi pitää mölyt mahassaan, ihan tavallista maalaisjärkeä käyttäen. Mikä estää kysymästä, saako halata? Saanko koskettaa? Minä haluan mieluummin olettaa tuntemattomien tai vieraiden kohdalla automaattisesti, etteivät he halua kommentointia tai koskettamista, joka liittyy millään tavalla esim. ulkoisiin seikkoihin. Tai haluan olettaa automaattisesti, etteivät he halua kuulla, jos haluaisin vaikka panna. Jos kyse on tilanteesta, jossa haluan vaikka lohduttaa, niin kysyn, saanko halata...Milloin tietää varmasti haluaako kohde kuulla/nähdä? Kuulostaa melkoselta mielenakrobatialta tietää varmasti mitä toinen ajattelee.
Lähinnä kyse tuntuu olevan siitä, että ihmiset käyttäytyisivät hyvin. Toisaalta osa ihmisistä tykkää normejen rikkomisesta, suoraan puhumisesta, irstailusta, ikäeroista, huonosta käytöksestä... Joten ennemmin hyväksyisin erot ihmisissä, ottaisin vastaan kiusallisen/ahdistavan tilanteen tai itseä miellyttävän ihmisen lähestymisen kuin luopuisin molemmista.
Onkohan tässä sukupuolten välillä eroja? Melko yleinen käsitys tuntuu olevan, että naiset osaavat tulkita ns. "kehonkieltä" (tai muuta epäsuoraa viestintää) selvästi miehiä paremmin, jonka vuoksi syntyy valtavasti väärinymmärryksiä, kun naiset odottavat miehen ymmärtävän mitä nainen yrittää viestiä ja mies ei huomaa mitään.Olen aina ollut herkkä vaistoamaan ihmisten väliset jännitteet kuten esim. toiseen kohdistuvan kiinnostuksen on se sitten kohdistunut itseeni, kavereihini, työkavereihini jne. Ehkä siksi mun on välillä vaikea ymmärtää, että joku muu ei ymmärrä tai toisaalta ymmärtää väärin.
Joskus on helpompi olla hapannaama ja välttää liiallista ystävällisyyttä, kun huomaa, että toinen osapuoli saattaa olla väärällä ja ei-halutulla tavalla kiinnostunut.
Saattaa olla perää.Onkohan tässä sukupuolten välillä eroja? Melko yleinen käsitys tuntuu olevan, että naiset osaavat tulkita ns. "kehonkieltä" (tai muuta epäsuoraa viestintää) selvästi miehiä paremmin, jonka vuoksi syntyy valtavasti väärinymmärryksiä, kun naiset odottavat miehen ymmärtävän mitä nainen yrittää viestiä ja mies ei huomaa mitään.
En tiedä onko oikeasti näin, tai jos on, niin mistä se johtuu, mutta ei tämä välttämättä ihan tuulesta temmattua ole?
Ja tietysti ihmisten välillä on muutenkin valtavasti eroja, jotka ulottuvat myös tämän kaltaisiin asioihin. Siksi meidän on välillä niin vaikea ymmärtää toisiamme.
Mikään ei estä kysymästä. Ihmiset pitävät/pitävät ahdistavina hyvin erilaisia asioita, joten saa kysymyslistaa käydä läpi jos meinaa tälläiset kokonaan välttää. Pointtini on se, että lopulta tullaan aina tilanteeseen jossa on kysymys tulkinnasta. Haluaako toinen jotain vai ei ja tulkinnassa voi tulla virhe.No, tuntemattomien kohdalla ehkä olettaa, että lienee parempi pitää mölyt mahassaan, ihan tavallista maalaisjärkeä käyttäen. Mikä estää kysymästä, saako halata? Saanko koskettaa? Minä haluan mieluummin olettaa tuntemattomien tai vieraiden kohdalla automaattisesti, etteivät he halua kommentointia tai koskettamista, joka liittyy millään tavalla esim. ulkoisiin seikkoihin. Tai haluan olettaa automaattisesti, etteivät he halua kuulla, jos haluaisin vaikka panna. Jos kyse on tilanteesta, jossa haluan vaikka lohduttaa, niin kysyn, saanko halata...
Niinpä. Tulkinnoista näissä on kyse. Impulsiivinen käytös on joskus kivaa, mutta veikkaan, että sitä arvostaa oikeastaan vain silloin, kun toinen on omasta mielestä jollakin tasolla miellyttävä tai ollaan liikkeellä samoin toivein ja odotuksin. Muuten se on lähinnä ärsyttävää.Mikään ei estä kysymästä. Ihmiset pitävät/pitävät ahdistavina hyvin erilaisia asioita, joten saa kysymyslistaa käydä läpi jos meinaa tälläiset kokonaan välttää. Pointtini on se, että lopulta tullaan aina tilanteeseen jossa on kysymys tulkinnasta. Haluaako toinen jotain vai ei ja tulkinnassa voi tulla virhe.
Käytökseni vastaa sinun käytöstä, mutta pidän impulsiivista käytöstä usein ilahduttavana, jopa kadehdittavana.