waltteri21
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- JoKP
Everton tarkoitti varmaankin Mestiksen sarjahistorian nopeimmilla potkuilla?
En tee eroa divarin ja Mestiksen välillä. Toinen sarjataso, nimi vaan on eri.
Everton tarkoitti varmaankin Mestiksen sarjahistorian nopeimmilla potkuilla?
Everton tarkoitti varmaankin Mestiksen sarjahistorian nopeimmilla potkuilla?
Kyllä ratkaistaan. Toki tavoite on että koko runkosarja pelataan täysimääräisenä. jolloin kaikilla on sama määrä pelejä jolloin pistekeskiarvo ja absoluuttinen pistemäärä tuottavat saman järjestyksen.Miulla on menny ihan ohi, joten kysytään täältä. Ratkaistaanko tälläkin kaudella paremmuus runkosarjassa pistekeskiarvon perusteella? Muistelin aiemmin katsoneeni ihan normaalia sarjataulukkoa, mutta nyt siellä on boldattuna p/o. Samoin Mestiksen jakamassa sarjataulukkokuvassa kerrotaan pelkästään ottelut ja p/o.
Miulla on menny ihan ohi, joten kysytään täältä. Ratkaistaanko tälläkin kaudella paremmuus runkosarjassa pistekeskiarvon perusteella? Muistelin aiemmin katsoneeni ihan normaalia sarjataulukkoa, mutta nyt siellä on boldattuna p/o. Samoin Mestiksen jakamassa sarjataulukkokuvassa kerrotaan pelkästään ottelut ja p/o.
Jos kaikki pelit pelataan niin kumpi vaan taulukko tuottaa saman tuloksen. Siksi on selkeämpää mennä joka tapauksessa pistekeskiarvolla.Jos ja kun kaikki pelit pelataan niin silloin käytetään normaalia taulukkoa.
Jos kaikki pelit pelataan niin kumpi vaan taulukko tuottaa saman tuloksen. Siksi on selkeämpää mennä joka tapauksessa pistekeskiarvolla.
Ihan mielenkiinnosta. Millälailla eri? Paremmuus joka tapauksessa tulee esille identtisellä tavalla. Minusta pistekeskiarvo on muutenkin parempi mittari kauden mittaa kun on pelattuna eri määrä otteluita.Joo saman asian ajaa mut fiilis on eri ;).
Ihan mielenkiinnosta. Millälailla eri? Paremmuus joka tapauksessa tulee esille identtisellä tavalla. Minusta pistekeskiarvo on muutenkin parempi mittari kauden mittaa kun on pelattuna eri määrä otteluita.
Vain @Everton voi omistaa seslonkinsa alla tilastot, joista tarkistaa pisimpään kauden alusta lähtien toimineen alivoiman. Nyt Peliitoilla ja SaPKolla alivoimat täydet 100%. Peliitoilla 7 ottelua ja SaPKolla 6 ottelua pelattuna.
Ai sitä ollaankin märkäkorva :)Tämä tyssää nyt jo kyllä siihen, että en tiedä mikä on seslonki. Ei pysty siis lähteä edes etsimään näitä tilastoja :D
Tämä tyssää nyt jo kyllä siihen, että en tiedä mikä on seslonki. Ei pysty siis lähteä edes etsimään näitä tilastoja :D
Tämä Evertonin ansiokas kuvaus ali-/ samalla ylivoimapelin prosenteista suhteessa keskimääräisiin jäähymääriin/ ottelu avaa kaikille matematiikasta vähänkin ymmärtäville, ettei edes 5 matsin yli- tai alivoimaa voi juurikaan arvioida prosentein, vaan ainoastaan sen perusteella, miltä se näyttää. Esim. Jos joukkue saa matsissa 4 ylivoimaa, ei sen "kuulukaan tehdä maalia" vrt. keskimääräisiin ylivoimapelin onnistumisprosentteihin. Mutta kyllähän käytännössä suurin osa murmattaa matsin jälkeen, että on umpisurkeaa, kun ei 4 ylivoimasta saada maalia. Umpisurkealta näyttävää ylivoimaa voikin tietenkin surkutella. Kun Peliitat oli selvittänyt 20 alivoimaa, oli suurin selittävä tekijä tietenkin sattuma, mutta on heidän täytynyt myös ihan faktisesti pelata hyvää alivoimaa, ei siihen pelkällä sattumalla pysty.Tämä tyssää nyt jo kyllä siihen, että en tiedä mikä on seslonki. Ei pysty siis lähteä edes etsimään näitä tilastoja :D
Huomasin kyllä viime viikolla saman erikoisuuden ja veikkaan, että tämmöinen ei ole ainakaan ihan jokavuotinen saavutus.
Mitään tilastoja tuskin on tästä edes kerätty ja aika työläs olisi lähteä kahlaamaan ottelu ottelulta sitä, milloin mikäkin joukkue on päästänyt ekan maalinsa AV:lla.
Jotain osviittaa asiasta saanee kuitenkin jo siitä, että koko kauden otannalla parhaat alivoimaprossat on yleensä noin 85% ja joukkueet ovat alivoimalla keskimäärin 3,5-4 kertaa / ottelu. Matemaattisesti ajateltuna tämä tarkoittaisi sitä, että parhaillakin pitäisi ropista omissa keskimäärin joka toisessa ottelussa.
Peliitat on selvittänyt jo 20 alivoimaansa. SaPKolla alivoimia on toistaiseksi ollut vasta 10.
Juho Liuksiala on siirtynyt ulkomaanoptionsa turvin Ruotsin kolmossarjatasolle. Kyseessä on parhaasa peli-iässä pelillisesti Liigan ja Mestiksen välimallin pelaaja, joka olisi voinut yhtä hyvin siirtyä vielä Liigaan, vaikka ei aivan kärkiketjuihin.
Mikä mahtaa olla tuon Ruotsin "Suomi-sarjan" palkkataso? Pelillisesti se on varmasti hyvä sarja Mestis-tason pelaajille, kun taas Allsvenskan on nykyään jo varsin haastava Mestiksen kärkipelaajillekin ja lähellä Liigan tasoa. Ymmärrän, että Slovakia, Tanska, Puola, Ranska, Norja ym. ovat pääsarjoina Mestistä edellä palkkatasossa, eikä paljon pelillisesti edellä. SL, DEL2 ja Alppiliiga ovat kakkossarjatasoina, mutta ihan Ruotsin kolmossarjataso?
Tämä on hyvin totta, että pienempiin ulkomaansarjoihin siirtyminen käytännössä kuoppaa Liiga-uran, mutta pelaaja voi kuitenkin elättää itsensä hyvin. Minut yllättää oikeastaan se, miten syvällä ammattimaisuus Ruotsissa oikein onkaan verrattuna Suomeen ja Mestikseen.Kyllä siellä Ettanissa maksetaan paljo paremmin ku Mestiksessä ja varmasti taso on lähelle samaa Mestiksen kanssa. Ne on pelaajien ratkaisuja, harvon Ettanista tullaan enää Liigaan mutta Mestiksessä onnistuessa kylläkin. Nuorena miehenä en näe järkeä mutta +25 pelaajat valitsee rahan ennemmin.
Mikä mahtaa olla tuon Ruotsin "Suomi-sarjan" palkkataso?
Ruotsissa voi muistaakseni kikkailla allekirjoitusbonuksella veroja alemmas. Parempi palkka ja pienemmät verot. Samasta syystä osaajia lähtee muillakin aloilla päivittäin etsimään parempaa elämää.Yksi tuttu siirtyi Mestiksestä Hockey Ettaniin, tienaa nyt about kolme kertaa enemmän, kun Mestiksessä sai. Eli kyllä siellä aika reilusti paremmin tienaa.
Niin no myös Ruotsissakin osataan töhöillä, allsvenskanin piti yhtälailla olla tauolla mutta pitivät sen viikon liian aikaisin, kukaan ei ollut huomannut kun sarjaohjelmaa tarkistettiin että tauko on väärällä viikolla. Tuossa vielä juttua siihen, ei valitettavasti parempaa uutislähdettä löydy.Kattelin tossa juuri livetuloksia illalta ja huomasin että allsvenskania pelattiin tänään täysi kierros. Siitä herääkin kysymys, että minkä ihmeen takia Mestistä ei pelata nyt, kun Liiga on tauolla. Tässä sattuu vielä juuri samaan aikaan jalkapallo puolella maajoukkue tauko, joten esimerkiksi itellä ei ole ollut oikein mitään kiinnostavaa liveurheilua tarjolla tällä viikolla. Kun Mestis kuitenkin samasta Cmoren paketista löytyy, kuin Liigakin, niin nyt olisi ollut mitä parhain aika koittaa Liiga katsojia altistaa Mestis kiekolle...
Niin no myös Ruotsissakin osataan töhöillä, allsvenskanin piti yhtälailla olla tauolla mutta pitivät sen viikon liian aikaisin, kukaan ei ollut huomannut kun sarjaohjelmaa tarkistettiin että tauko on väärällä viikolla.
Vai pelaako Mestiksessä sellaisia ulkkareita/junnuja, jotka maajoukkue tauolla saavat kanssa maajoukkue kutsuja?