Sekalaisia kysymyksiä maajoukkuejääkiekosta

  • 392
  • 3
En mitään parempaakaan paikkaa löytänyt (kelasin kolmisen vuotta taaksepäin ketjuja), niin avataan nyt uusi näille sitten.
Eli, sellainen tuli tuossa mieleen, että osaako joku sanoa, että mistä näkisi Suomen taustahenkilöiden mitalisaaliit? Pelaajista nyt löytyy vaikka omilta Wikipedia-sivuiltaan ja päävalmentajista varmastikin myös, mutta entä siitä eteenpäin?

Esimerkiksi, Jukka Varmanen on muistaakseni voittanut vähän vaikka mitä, MM-kultaa, olympiakultaa, nuorten MM-kultaa jne. mutta onko jossain ihan listaus näistä?
 

redpecka

Jäsen
Mites porukka arvottaa tämän avautumisen Kukkoslasselta? Lasse Kukkonen vaatii IIHF:ltä tiukkaa linjaa Venäjällä pelaaviin: "Ei mitään asiaa MM-kisoihin"

Ainakaan viime kisoissa Venäjällä pelaaminen ei ollut este tulla valituksi maajoukkueeseen.

Minulla sinänsä ei ole mielipidettä vastaan tai puolesta tähän, mutta harmitti kun Maajoukkuetaho ylimielisesti vain ilmoitti että tiedämme sen puolustajan tilanteen ja ymmärrämme emmekä tiedottele enempää. Minäkin voisin yrittää ymmärtää jos olisin saanut edes mahdollisuuden. En saanut.
 

Vogoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, NHL, Tappara

Kyllähän se on Lasse Kukkoselta jämäkkää puolustusalueen puolustuspeliä, mitä häneltä on totuttu näkemään. Itse kannatan samaa linjaa, mitä Kukkonen. Verirahoissa kylpijät ovat puolensa valinneet. He kuuluvat Venäjän propagandakoneistoon nimeltä KHL. En ihmettelisi, vaikka Putin jakaisi heille kunniamerkkejä "sankaruudesta".
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Myös Kazakstanin ja Kiinan liittoja pitäisi IHF:n toimesta painostaa pois yhteistyöstä Venäjän liiton ja KHL:n kanssa. Eivät ole sodan osapuolia(toisin kuin Valko-Venäjä), mutta tukevat osallistumisellaan propagandaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös