Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  • 1 097 737
  • 6 012

Since 1953

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers, Jokerit vol. 2023
Noniin ja näin on sitten häntäpään porukan loppukauden pelit täysin merkityksettömiä. Pitääpä laittaa cmore pois tilauksesta.
Kuten myös Suomisarjan kärjen. Karsinnan peluuttaminen ilman mitään syytä on lähinnä surkuhupaisaa ja erityisesti Suomisarjan joukkueiden näkulmasta nöyryyttävää.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Aikamoinen mahalasku. Ei voi pudota, ei voi nousta, ei olla! Siinäpä Mestis nykyhetkellä.

Se, että tämä olisi jotenkin TUTOn masinoimaa on vähän kaukaa haettua. Ei mikään joukkue tietenkään halua pudota, joten luonnollisesti tähän tulokseen päädytään, jos kysytään. Siitä en ollut tietoinen, että TV-raha on sidottu menestykseen. Kaikkea sitä oppii.

Noh, KOOVEEn ja TUTOn varsinainen kausi päättyi sitten jo 27.1.2022. Vähän sama tilanne kuin opettajilla. Palkka on pieni, mutta onneksi on pitkät lomat.
 

Luottopakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki
Jaahas. Ainut jännitysmomentti mitä suomalaisessa jääkiekossa on ollut aikoihin lässähti sitten tänään. Sama varmaan päättää kausi tähän.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Aivan naurettava päätös.

Taisi olla eräs turkulainen joukkue liikaa tuolla häntäpäässä. Farssi.

Eikös TuTo kahminut vuosi, pari sitten valtaosan Mestiksen tukirahoistakin? Mikäs yhteys seuralla on Mestiksen päättäviin elimiin/ihmisiin?
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ymmärsinkö lukemani väärin, mutta käsitin karsintojen olevan aidot, mutta mestiksen joukkuemäärää ei vähennetä, mutta joukkueita voi vaihtua.
Jos näin on, on se kyllä sanottua aika hemmetin epäselvästi tuossa.

"Tämän hetken tiedon mukaan karsintasarja pyritään järjestämään Suomi-sarjan joukkueiden kanssa mahdollisuuksien mukaan."

Luulin, että tämä viittaa seuraavaan kauteen.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Ennemminkin olisi äärettömän sinisilmäistä kuvitella, etteikö turkulaisten kyntämisellä olisi roolia tässä päätöksessä.

Kuulisin myös erittäin mielelläni kaikkien seurojen kannan tähän naurettavaan päätökseen.

Tuton yksi jäsen kääntää kaikkien päät?

E: hallitus ehdotti jo ennen kautta ettei joukkueita vähennetä. Silloin liittohallitus ei antanut ehdotuksen mennä läpi.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kaikenlaisille sarjojen välisille muutoksille ja uudistuksille voi aina löytää tekosyyn niiden perumiseen ja muuttamiseen. Ihan aina, myös ensi kaudella. Kyse on uskottavuudesta, jota kotimaisessa jääkiekkoilussa ei ole ainakaan liikaa.
Juurikin näin. Sarjan tiivistäminen/supistaminen olisi ollut ainoa oikea ja urheilullinen ratkaisu. Kyllä harmittaa Suomi-kiekon puolesta ja hävettää asiasta päättäneiden tahojen puolesta. Juuri, kun oli näkyvissä pientä valoa tunnelin päässä ja odotusarvot nousemassa mahdollisista seuraavista isommista muutoksista, niin sitten vedetään tuoli alta. Jääkiekkoliiton liittohallitukselle terveisiä: Minä häpeän! Saa nähdä millä verukkeella ensi kaudella taas tehdään sitten uusi päätös siirtää sarjan tiivistämistä? :(
Esitys tuli Mestis hallitukselta yksimielisesti.
En tiedä mikä taho on esittanyt mitäkin tai sitten ei, mutta Jääkiekkoliiton liittohallitus on tämän päätöksen "kaikessa viisaudessaan" tehnyt. :(
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
Mitäs helvettiä tuo palkintorahojen jakaminen tasan kaikkien kesken on??? Viime kaudella tukirahoissa oli niin epäreilu jako kuin olla voi. No ei ollu yllätys että tuto sai sillon 100k. Nyt tuto on sarjajumbona ja saa rahoista samsn verran kuin esim ketterä. Mitäs vielä voitais tuton hyväksi tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Viime kaudella tukirahoissa oli niin epäreilu jako kuin olla voi.
Olisiko jo aika vaihtaa levyä tai sitten asiaa ei vaan yksinkertaisesti aukea kaikille. Tuet jaettiin jokaiselle seuralle sen mukaan, miten paljon kukin seura menetti tuloja koronarajoituksista johtuen. Joku menetti enemmän kuin toinen ja silloin tuen suuruus on erilainen. Jokainen sai tukea "ansionsa" mukaan sen verran kuin menetti tuloja, PISTE!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Eiköhän nuo karsinnatkin vielä peruta. Lainaus rumba on ensikaudellakin kohdillaan: "edellytään kaudella 2022-2023 18 omaa sopimuspelaajaa, 2023-2024 19 ja 204-2025, 20 sopimuspelaajaa Näin se homma etenee farmit kunniaan. U 20 ja nuoremmat ei lasketa lainapelaajiksi.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
"kuinka paljon ilmoituksensa mukaan menetti tuloja".
Se ei ollut mikään huutoäänestys, eli mikään pelkkä ilmoitus ei riittänyt, vaan kaikesta laskelmista piti olla ns. mustaa vakoisella eli viralliset dokumentit. Toki osan seurojen toiminta saattaa olla vielä sillä tasolla, ettei kaikesta löydy dokumentteja? ;)
 

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Ihan sanaton tästä. Eihän tätä ny näin et ilmoitellaan vaan et vitsi vitsi eipä pidetä tänä vuonna. Ihan käsittämättömän huono päätös. Meni kyllä maku koko tästä loppukaudesta. Just ku oli alkamassa herkulliset pelit et kuka voittaa, kuka putoo.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös